43179
  • Hangianix
    De a masik 3 nagy nem :D
  • Arwenke
    Van egy 13 bonedancerem full suppresion speces es dueleztem azonos szintu sbvel, tankal, thanel pet es pet nelkul is. Minden alkalomal en nyertem es szinte mindig full hpvban vegeztem. Nagyon allat a life drain shout. 60 korul sebbzek es ebbol 50hp kapok, de crittel volt mar 100koruli sebzes, es kevesebb mint fel hprol fullra gyogyultam. 4 sec a drian life shout recastja amugy.:))
  • Arwenke
    Btw, az IQ szintje, nem diploma fuggo.
    Ismerek jo par iszonyatt bunko diplomast es jo par tok diplomamentes normalis embert.
  • Tiffa
    De Atomy tudtommal még mindig AoD-os :)
  • Uberlama
    aztán ugye szintre (fölé) hozzák a midi/hibi classokat :)
  • Uberlama
    melyik része ? a zerkeres ? hát az igazság hogy láttam már nagyobb ütést is zerkertől sajna :( (bár ez igen ritka, és ugye emellett elég lassú a srác, de ha eltalál...)

1.60tól meg talán kicsit megint albiké lesz a világ :)
  • Fidelcastor
    Számomra ez hihetetlen.
  • Fidelcastor
    Az animistának van +25% abs buffja is ha arra a vonalra speccel, de ez csak rövid ideig van. +9% abs is van neki ami azthiszem pár perces vagy 10 perces .
  • Fidelcastor
    Ez a szöveg van az 1.58-ban a pet LOS bug javítására:
    Pets of classes such as the Enchanter, Animist, and Bonedancer (and any other class that can cast offensive spells) will not be able to cast spells on a target unless that target is visible to the pet. We expect this fix to take care of the LOS issues for Enchanter-type pets most of the time, but players still may run into situations where the spells are cast even though the pet cannot "see" its target. We will continue to work on this problem as needed.
    Most az a része, hogy lesznek olyan helyzetek amikor a pet nem látja és mégis tud varázsolni az mit jelent?
  • Fidelcastor
    A necrokon nevetek mindig. Mást nem szoktam csinálni.
  • Mester
    Mi a másik magyar srác neve?:o)

A néprszerűt irónikusan értettem:P
  • Rockety
    és az is magyar?
  • Rockety
    nem tom mondta gaméba, de azt a maradék 95% hp-t én vertem le róla de viszont én meg nem kaptam érte semmit mert recently killed volt :) szal érdekes (kb 10percel előtte öltük meg)
  • Mester
    Botond kezd nagyon népszerűvé válni:)

Mersain aod-os volt régebben vagy mindig unguilded?
  • Uberlama
    magyar a srác lvl 50 mercenary, full feketében
  • Mester
    Mintha vki ayt mondta volna, hogy mersain magyar.
    Ez igaz vagy csak rosszul emlékszem?
  • Atomy
    Próbálok úgy fogalmazni hogy megértsd, bár elég nehéz lealacsonyodni a szintedre...
    Takarodj ki erről a fórumról te baromarcú tahó primitív köcsög. Senki nem kiváncsi a gusztustalan, értelmetlen postjaidra amit ráadásul elolvasni se egyszerű mert se fogalmazni se helyesen írni se magyarul beszélni nem tudsz. Értelmes, a témába vágó hozzászólásod nagyon ritkán van, de a stílusa akkor is enyhén szólva kifogásolható. Ha jól akarsz szórakozni akkor írkálj magadnak értelmetlen emaileket és válaszolgass rá, de a fórumot ne spammeld tele a baromságaiddal. Nem én vagyok az egyetlen aki itt a játékról akar beszélgetni és nem a faszságaidról olvasni oldalakon keresztül.
  • BadGuy
    Es nem a drood ra'ra gondolt :)
  • BadGuy
    Spammelni tudom :)
  • Uberlama
    Kedves seggfej! (bocs elfelejtettem a neved)

A csúfnévvel kapcsolatban nem mondanám hogy Khur vezette be, mert nem ő volt. Erről ennyit.

Namost a következő:leleplezed magad,hogy fingod nincs miről postolsz már több tucat beírásodban,az például gigalol-- Namost, az hogy elírtam a class nevét , az egy dolog , az hogy akinek van némi iqja az egyből tudta miről van szó az a másik, a harmadik meg, hogy próbáltam jópofi lenni , és az hogy nem gondoltam szó szerint amit írtam az szvsz a smiley-ekből kiderül (bocs csak annak akinek van némi esze, és meg is akarja érteni a dolgokat, nem csak dumál, mert másra nem tudja használni a fejét).

A 3 ezer forintot egy account egy hónapi díjára értettem, de úgy látszik nem fogdtad, úgyhogy igyekszem megmagyarázni, hátha megérted szájbarágós módszerrel: Az alap daoc havidíját nem számolom mert azt mindenképp fizeti amíg játszik. Ezen felül havi 3k forint a 2. account, az nem egyenlő egy gép-tuningal, ami ha igazán jót akarsz 100k forint legalább. Tehát (próbálom érthetően 100000 Forint NEM egyenlő 3000 Forinttal.

Na remélem tiszta volt a dolog, ha nem akkor küldj emailt és megpróbálom még érthetőbben leírni. Tőlem mehet a fórumon is, de én a helyedben rosszul érezném magam, ha ennyire nem értenék ilyen egyszerű dolgot.

Köszi, hogy elolvastad, remélem nincs harag (habár nem igazán érdekel).
  • Botond #12343
    és akkor GP,mosmár vissza se fordítja a peteket,vagy mivan?
  • Botond #12342
    ja,a csúfneveket khurvanagyarc vezette be a fórumon a köztudatban,én csak próbálok asszimilálodni ahogy jó srácokhoz illik,de a tipikus nyuszikás eset van,amikor sapka nélkül jön,ha nem azt csinálom amit ti aza baj,ha azt aza baj,szal lényeg,hogy jól szórakozzak,és hát ti eléggé mókásak vagytok eza pet visszafordító RA,ami mentanák van ami sose lesz kijavítva,mert a druid GP-je bugos volt 2 hétig,és gyorsan sírunk egy kanyart,hogy szegény albokat megin bántják,aztán leleplezed magad,hogy fingod nincs miről postolsz már több tucat beírásodban,az például gigalol ...szal mókás srácok vagytok ti,ti vagytok nekem az ingyen cirkusz ...szegény khurvaokosnak meg fussa 2 accountra(hmm,én nem havi 1,5k fizetek btw 1 accountra,nem tom hogy jön ki neki 3kból a 2,de mind1),de csak egy 386sx-25st bírt szerválni mellé?jajj,ez is biztos az albok nerfelésenek újabb fondorlatos módja,és ez is biztos 30 perces timeren lenne,de bugos,úgyhogy szegény szegény khurvajófejnek nostop a 386osa van,mert chaineljük ezt az átkot,és sose fogják kijavítani,nehogy jó legyen AoDnek rotfl
  • Botond #12341
    `ez az egész abbol indult ki hogy te kérdőre vonod én mennyit járok buffal`...egyrészt ez ismét egy értelmetlen mondat,de tegyük fel,hogy értem mint akarsz kipréselni az arcodból ,szal aza helyzet,hogy én nem vontalak kérdőre,csak megjegyeztem,hogy feltehetően van egy buffbotod,mert azzal villogtál,hogy 2 accountod van,és ez esetben furcsálottam,hogy most meg melldöngetve jössz,hogy te buffal sose,fordított esetben ezt talán te is furcsállanad,erre te,hogy mit ugatok bele,hát lol tanuljá meg olvasni az ég szerelmére full gáz már,hogy itten mindenre írtok minden faszságot össze vissza,és görcsösen próbáljátok bebizonyítani,hogy én vagyok a csúnya bácsi közben meg olvasni nem tudtok simán(többesszám nem fedi az összes AoD membert,de jónéhányat)...'ezt már tanitják az egyetem is ha jol látom:)',én legalább jártam egyetemre,sőt el is végeztem,aztán ha kérdezik mit végeztem nem azt kell mondanom,amit neked:'6 általános,3 első,3második' lol
  • Uberlama
    akkor aki engem informált volt félreinformálva na :)

Amugy mentára gondoltam vagy mire, aminek van az az RAja :p (nem értek én ehhez na :) )
  • Mester
    Hát az nem semmi hogy egy casterral meg tudsz ölni egy healer classot:p(persze azt nem mondom hogy nekem nem lenne esélyem ellened:d)

Gp-t az ra-k megjelenés utáni első patchben (max 2.ban ) kijavtították 2hónapja vagy még régebben szvsz.
  • Rockety
    amiről te beszélsz that is
  • Rockety
    az nem druid hanem mentalist ra btw
  • Uberlama
    najó lehet volt 1-2 hét is :p
  • Uberlama
    elhúzza a kezét a torka előtt, mintegy üzenve most jól elvágom a torkodat lol :)
  • Uberlama
    ööö hát nem is tom de kb 3-4 napja mondta valaki hogy még mindig lehet használni bármikor, asszem még itt a fórumon ráadásul hibi persze lehet hogy nem. Mind1, engem eddig egyszer talált meg 1 druid, elég hamar feküdt is a kissrác.
  • Fidelcastor
    Mit csinál ez a /slit?
  • Mester
    Azt a druid ra-t már kb 2 hónapja kijavították, de mindegy... Látom nagyon vágod a dolgokat lol
  • Uberlama
    még jó hogy mi szoktunk csúfneveket kitalálni...(véleményem szerint az a mókás amiket te írsz: pl ez a sóherezés, hát tudod havi 3k forint meg mondjuk egy 100K tuning nem ugyanaz, meg aztán tök mind1 milyen géped van nagyobb csatánál, 80 körül már 2k-s procikon is szaggat mert szarul van megírva az engine. Az új motion-ökről meg annyit, hogy némelyik mókás pl a slit az nagyon bejön, assassinnal enemynek ezt be és kap egy PAt ez mókás, míg a rude pl szvsz full felesleges)
  • Botond #12328
    női kari?mr. khurvagyerekesnek?ezt a szentségtörést,bár lehet a lagtól nem vette még észre,hogy kiscsaj a karija lol
  • Botond #12327
    na de komolyan:'vane gy buffbotom, de nics hazsnálva, mert kurvára nem birja a gépem a 2ccot egyzserre, egy keep ostromnal, vagy eaminbe full lagg vagyok, harcolni se lehet ugy, mert egy pa-t nemtok bevinni
    sztal sztem aradj csöndbe, és bizd ide, sztem töb sejtésem van hányszor vagyok buffolva mint neked'...szar lehet,vagyélrendes gépet,ha 2 accra futja gondolom futná tuningra is sóherkám ...'rpg-röl meg annyit, hogy azért mert beletették a rude mozdulatot attol még nem hazsnálom, taunt élő ellenfélen fair számomra, de nem is értem miért kéen ugyanugy gondolnnk minke,t másrészt meg nem is tom ki kérdezett'...hát használd,szerinted még az jobb,mint a /hug,előbb írtad,az meg hogy ki kérdezett?rotfl,na ha magaddal akarsz társalogni ne postolj nyilvános fórumokra és nem kell mindent ugyanúgy gondolni 'okostoni',csak hogy tudd,még Donk-nak se kell mindent ugyanúgy gondolnia,és ha ő 'RP'-ingelni akar,egy RPG-ben,és ez szerinted khurvagyerekes,akkor nem hinném,hogy komplett vagy lol
  • Botond #12326
    `lol, okostoni
    vane gy buffbotom, de nics hazsnálva, mert kurvára nem birja a gépem a 2ccot egyzserre, egy keep ostromnal, vagy eaminbe full lagg vagyok, harcolni se lehet ugy, mert egy pa-t nemtok bevinni
    sztal sztem aradj csöndbe, és bizd ide, sztem töb sejtésem van hányszor vagyok buffolva mint neked

rpg-röl meg annyit, hogy azért mert beletették a rude mozdulatot attol még nem hazsnálom, taunt élő ellenfélen fair számomra, de nem is értem miért kéen ugyanugy gondolnnk minke,t másrészt meg nem is tom ki kérdezett`...ez egy jól felépített rém igényes hozzászólás bazz /clap
  • Uberlama
    ha a drud RAra gondolsz akkor elvileg ja, gyakorlatilag ez is olyan bug amit sose fognak javítani mert albinak szar lesz tőle (bocsi kezd üldözésmániám lenni), szal azt most állandóan lehet használni, nincs timer.
  • Uberlama
    valóban van buffbotja, ha jól emléxem csupaizom lvl 24es cleric a kiscsaj... :)
  • Hangianix
    Szerintem a /hug-ban nincs semmi rossz, bar inkabb elo ellenfellel csinald :) En altalaban /salute -ot szoktam adni, es ahogy eszrevettem a hibbi magyarok is foleg ezt preferaljak.
  • Hangianix
    De csak 30 percenkent tudod hasznalni nem?