Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.classesofcamelot.com/dr/CLAbilities.asp

AoE dot a Disciple -tõl jó kis + interrupt -)

Acidic Storm
Function:

AE DoT
Value:

50 Matter
Target:Enemy
Cast Time:Instant
Cost:20p
Range:1500
Radius:350

fogadjunk hogy van recast timera és az jó szar...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Uberlama
kibaszott jo xDD

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

ez már kész ...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Uberlama
ja hát ugy látszik felvettek vmi racionálisan gondolkodo egyedet is végre aki ugyanerre az álláspontra jutott 😊

Botond
gyíkpöcs?te jó ég,mi ez itt óvoda?:-D
jah 3 napja pont azt mondtam hogy csak lesz annyi eszük hogy mcl2 chargot raknak DR caster botokra különben senki se fogja használni õket 😛
láss csodát 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
jaja szerencsére le lehet cserélni tartarost ha akarom ^^ és a fegyverek procai lesznek mokásak ahogy nézem ^^

sertegetesben meg mindig gyikpocs vagy (meg ugy altalaban mindenben ^^)
😉

anti hero

Elég jók de nem must have category imo
champ weapons

Ez is inkább érdekes mint op (hálaistennek 😊)
champion levels

legjobb ló 15platina lesz

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

azt hittem már azt is vénásan tolod 😄

Botond
figy,10 ujjam van,2vel csokit eszek 8al meg játszok 8 tetrist,ennyi,több nem is kell
Botond
"gyenge kezdés után erõs visszaesés" mármint :-( még egy sima idézet is meghaladja a skilled,hát még ha vmit önállóan kell csinálni :-(
gyenge kezdes utan eros hanyatlas ;<

anti hero

csak?

Botond
ezen 8 tetris fut egyszerre,és be se reccen,szal az az über gém,nem a daoc bazz :-DDDDDDDD
bbom p3-450+gf2gts-el ment elég sokat, no ld :p Néha nyomtam mitn healer is vele.
Vagy pl a main gépement ment 3 daoc egyszerre, ami ugyancsak nem rossz, tekintve hogy már qrva elavultnak számit, athlon2.4 húzva kicsit, 768ram, ati 9k, mégis elfutott rajta 3 (!) daoc egyszerre. Bár ld nem volt, csak 1 accal tudtam jól játszani, a swappelés miatt a többi játszhatatlan volt.
Botond
nehezen bírod az igazságot,pancser?:-D
(valszeg holy disci speccel iszonyu sok fragom szokott lenni...)

anti hero

jol van mennye wow topicba osztani az eszt plz

anti hero

Botond
mármint te mész mindenfele mint a birkaszar,a többi képes befogadni,hogy nem fragra játszunk :-D
nem en vagoyk ;<

anti hero

jaja igy van ezt mondta az a srac is.
ugy latszik cska en megyek a killre a tobbi megy mint a birkaszar mindenfele 😊

anti hero

Botond
1.3as duron+gf2gts+1giga ram jó neki :-P ez a vidéki hardverem atm :-o
Botond
igen,hát ez a klasszikus szopatos technics :-o rp whore dude agrózik a free honorra m8re (aka csali) közben rogue m8 claimel,nyerik a meccset ami kb 20x annyi honor,mint a kill,de sebaj,clueless dude meg azt hiszi õ a sztár,csak közben szopógép :-D
Aha, tehát még a hw igénye is nagyobb.. Egyre rosszabb m8 😊
Bhal, te nem q3aztál? Ott ismertem egy bhalagét, sõt, nem is, talán még q2 volt az 😊
Persze egy igazi FPS esetében a lag sokkal kritikusabb mint egy ilyen slow mmorp esetében, bár én nem tudom micsináltak rosszul a wowban, de nagyon amatõr módon csinálták meg a net code-ot.
daoc még csak álom volt, mikor q3nál carmack irt vagy 10 oldalt a stratégiákról, hogyan lehet virtuálisan csökkenteni a késleltetést, illetve ha másnem legalább az érzetet.. Õ évekig dolgozott rajta, aztán mások a leirásai alapján továbbfejlesztették azt az OSP moddal, ami aztán hivatalos standarddá vált clan meccseken.
a kedvencem :
2en vagyunk enemy flag kozeleben latom hogy jon enemy mondom a havernak hogy gyere ussuk be mert inc van...
aszongya neeeeeeeem inkabb vigyazok a flagra ...

no comment ;<

anti hero

Botond
"és pont ugyanaz az elindulok és visszarak 10méterrel feeling volt" ezt daocból lopták :-D régi szép ellagghostolós idõk :-D
Botond
talán nem 386ason kéne próbálkozni,emlékszem én még amikor levettük az emblémás cloakot,hogy legyen 2fps relic raiden :-D
Kb olyan ez, mint a wolfhoz meg CODhoz eladták az eredeti Q3 enginet, amikor mire ezek elkészültek, addigra a Q3 rendelkezett az egyik legjobb net enginnel, ha nem A legjobbal. Annó kipróbáltam a béta wolfot, és pont ugyanaz az elindulok és visszarak 10méterrel feeling volt, mint annó a q3 bétában 😄
Azzal a szar net enginnel már az is határeset 😄
Botond
15vs15 a menõ,új BG nagyon über
jah wazze meg 10 vs 10 is !!

zzz

fpst keresel? az a WOW
van benne hiperjo kepcsõr dö fleg is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anti hero

de igen es pont ezert kerdeztem doim8et

anti hero

Botond
ez a topik télleg sukka mondjuk,ez true :-D
józsika, már megint rossz topicba irányított az a fránya pityum8?

zzz

Botond
hi,vmi kiscsapatos fpst keresek,azt mondták a haverok,hogy ez az :-D Tudtok vmit mondani a gémrõl azon kívûl,hogy outdated?:-D
már nhem, mióta reavernek is el lett törölve. asszem 1.73 -ban.

1 wájn?

ja o picsaba olvastam a postod =)

anti hero

dorin chanter meg mindig tudja az insta interruptot? ;o

anti hero

Uberlama
wájn ;<

egyébként mi ez a goa quest?

0 vájn?

Uberlama
qq :< nem tom hogy leszek most hétvégén mert effektive nincs hangom, 38 fokos lázam van, fáj a torkom meg a tüdöm, oránként 50 pzst elhasználok etc szal nem tom.

biztos q-vára nem érdekelte -)

impressive

zzz