43179
  • Tafaya
    Megtörtént :)
  • Botond #40378
    givf link!
  • Uberlama
    postingoljatok fhn ^^ big whinethread születőbe ^^
  • AngeLujo
    stajjijék ellen jó fightolni még akkor is ha kikapunk, leg fairebbül játszó enemyk (hú de magyar voltam ^^), de mael/groove addolt ránk perma nem beszélve arról hogy fg vs fg-be se nagyon tudjuk megfogni őket ^^ (10% relic + remisk > us)
  • Bhalage
    stajjiek jonnek majd vissza ha fixalodik classicon a helyzet es fognak clusteren is gamelni szal lesz kokemeny ellenfelxD.
    mael/grooverol nem tok semmit.
    sajna bc gozerovel classicizik szinten szal elmarad a jo kis fight vs aod ;<
  • Weld
    Szerintem van ellenfél bőven (direkt számoltam ma 6 szor zergeltek le minket sikeresen) és én jobban szeretem ezeket a groupokat akik ellen legalább 80%+ban nyerünk jó csatákat is képesek ellenünk produkálni, mint pl walking issues groupot akit ha jól emlékszem kb csak 3 szor vertük meg és legalább 10 szer kikaptunk tőlük fair csatában a maelstrom/groove grpról nem is beszélve. Lásd a jó oldalát legalább éjfélre mindig mi vagyunk a stat rp elején;P
  • Uberlama
    ja mondjuk abba benne lennék én is tbh. egyszer egy svgal ugy eljátszanék de cba reroll akárhol is ;<
  • Rockety
    én azt remélem lecsöken olyan 2k-2,5k-ra a pop és a fele vissza megy clustere.

igy lenne 2k ember toa és 2k ember classic, mivel nekem mindkettő bejön atm (rr5 után majd értekezem megin) ez lenne a legjobb.
  • Uberlama
    meglássuk ^^de beláthatod nem tudok örülni a dolognak mert ok hogy most is jön az rp azért rvr alatt de nem nagyon van kint grp ami kihivást jelentene, meg ugy ált kevés a setgrp ;< pont mielőtt classic jött remek volt rvr, mindig volt action etc ;<
    na mind1, remélem az lesz mint usbe és 1-2 honap alatt kiürül classic mint pvp.
  • Bhalage
    rockm8 read le privi!
  • RocketyATwork
    hát, lvl 41 atm... kb 2-4 hét mire mi kész leszünk (PL-darkspire még hátra van), szal annyira nem leszünk lemaradva szvsz :P kb 3-5 levelel vagyunk legmagasabb set-grpok mögött atm és NF RA-k miatt rr4 vs rr6 picit más mint rr7 vs rr11 :P

de ahogy gondolod, én nem akarok senkit meggyőzni hogy ez a világmegváltócsodapwnserver csak leirtam hogy _SZTEM_ miben más és hogy ATM miért jobb mint pry-xcal cluster ^^
  • AngeLujo
    400 fős cluster az classic óta van tbh, előtte tök jó volt :/
  • Uberlama
    800 de classic miatt lett 800 szal ez nem indok :) ha nincs classic marad a 2k.
    majd amikor kimennek jövö héten az első setgrpok már noobokat farmolni és 2 hét alatt rr6+ok lesznek akkor meg az lesz a baj nem az rr11 grpok :)
    mind1 nekem tho, nem én játszok ott :) old style pve meg fun de egyszer elég volt lyonon fop nélkül grpal 50ig :)
  • Rockety
    egy pár dolog even :P
  • Rockety
    hát a 3 shoted by banelord zerk vagy 3 sec alatt meghaltál mert full toa rr10es caster f8alt rajtad... mindenek megvan a varázsa tho, nekem tetszik toa is meg ez is :D

itt a lényeg egy dolog:

1, old school pve (igen, többek között nekem bejön :D)
    2, nem lesz mister rr11 grp
    3, van grpom rajta :D

kb ennyi :-p de eleinte tuti zergelés lesz de 400 fős cluster helyett én erre szavazok iirc.
  • Botond #40364
    jövőkarácsonyra ledingelnéd az 5et classicon 4tw!!!4
  • Hangianix
    En is gondoltam, hogy beujitom az accot, de arra a heti 2 orara valszleg nincs ertelme :D
  • Uberlama
    jo hát szerencsére senki se egyforma, remélem jol fogjátok magatokat érezni , és nem lesz tul nagy zerg, bár sztem roszabb lesz eleinte mint lyon volt :)
    Én inkább eldingelem Lord Inconnut sorcin addig amig emberek megunják classicot .)
  • Bhalage
    persze jo a toa meg toa utility de ennek is meglesz a varazsa. maris megvan mindenfele cuccok nelkul lvlkedni a 0rol es mar alakul a dolog :)
    rvr is fun lesz ;> mar erzem. mondom semmi purge det rak. albi caster grp mmmmmmmmmmmm jo lesz xD
  • Bhalage
    hat a masik veglet amikor fellogolok clusterre
    /gc who = 0
    /gc who alliance = 0
    /q

kosz ennyi
  • AngeLujo
    nem tartom pure funnak hogy ma már voltak 50-esek egy olyan serveren ami 3 napja indult és még nincs rajta lehetőség PL-re mert nem voltak nagy karik. 3500 ember, minden este, ennek ha a fele rvr-ezik (de miér csak a fele tenné, nem azért mentek oda) akkoris több ember van a frontierba mint amit én egy hét alatt összesen látni szeretnék (realmenként legalább 5-600 emberről beszélünk, felénk ezt nem funnak hanem zergnek hívják :o)
    másik meg hogy nekem is hiányzik onnan a toa utility és előbb toázok fel még 10 karit minthogy egynek befarmoljak 6-8 cuccot darkspireből.
  • Uberlama
    mert pl én kimondottan szeretem a toa utilityt, lényegesen változatosabbá teszi a játékot mint az ugymond SI rész, ahhoz képest 2x annyi util van mindenkinek és sokkal öszetettebb egy csata, és számomra (számunkra) sokkal élvezetesebb is. ToAnak rengeteg előnye és jo oldala van amit az emberek ált elfelejtenek, és már most fel lehet toazni egy karit 1.5 hét alatt lvl1ről, majdnem végig egyedül ha tudod mit csinálsz. ML az más kérdés de az ML rushokkal az se vészes, 3 hét és ml10 vagy heti egyszer vasárnaponként ml raidekkel.
  • Bhalage
    nem az a jo hanem az hogy rengeteg ember. legtobbjunk lehet nem is lvl50 lesz vagy a szar cuccal felszerelve. nincsenek MLek banelord hi! nincsenek rr11 emberek charge3 purge3 bof 3 etc,
    csak a pure fun es pure farmage

nem ertem aod miert nem csinalt egy grpot azonnal ^^
  • Rockety
    flexible = 50% str - 50% dex?
  • tegla
    Nem tudom,nekem nagyon feelinges ez a classic dolog.Tele van minden emberekkel-ohh bocsánat gamerekkel -punny skeleton killspam hegyek meg hasonlók.
    -wtf???go fkin other camp!!!!
    Über droppok(2piety,3power)és a mithrill cuccok szinte elérhetetlen áron vannak!!!
    Nagyon lolz de azért bejön még mindig ez a lényeg.
  • tegla
  • AngeLujo
    jó ez a classic, itt majd nem toát kell campelni 24/7 hanem darkspiret farmolni orrvérzésig ^^
  • Hangianix
    Inc!!!
  • tegla
    Kinéztem 24-n bg-re hát össz-vissz volt 2 hib vampir azt lenyomtak mint a bélyeget.
    Előtte meg lvl 11-n mentem ki kis bg-re ott meg leabáltam 2 midi castert(sm,wl)azt akkor volt sikerélmény is.
    Instance-zok meg questelek azt lassan meglesz talán karácsonyra a lvl 50 is :)
    Sok sikert itt is!
  • Bhalage
    ja. tuatha de pve
    xD
  • tegla
    Aoooaaa hát ööö nem akartam,hogy túl könnyű legyen a játék(midi vhogy nem jön be egyedül,albit meg már ismerem).
    Láttam egy Bhalage nevű clericet vmi Tuatha dé akármi guildbe.Te lennél?
  • Bhalage
    hat nem fotmgardba mentel? hogyhogy
  • tegla
    Van biza és aki "szent albion"-ba készül jönni és van kedve grpolgatni az megtalál Mata néven.
  • Bhalage
    van
  • Mester
    van már EU classic server?;o
  • Rockety
    nem én csináltam picet : P

mester: classic
  • Pari
    tegnap,kicsit szorakoztam insta50en Thid-be...kb35 alkalmat kinaltam fel,egy 1on1 kuzdelemre mideknek, hibeknek,de egy se jott be...mindig legalabb 1 add volt,hogy nehogy jol erezzem magam...beszaras... a legszebb az volt,amikor megjott 2 mid tank...bowzok...pofan vernek...abbahagyak...hatrebb allnak,bowznak, majd 2en elkezdenek gyepalni...kesz.
  • Mester
    Bleh vki "ellopta" a nevem;p ez melyik server amugy?;o
  • Nemet
    Rockety!

Te milyen UI-t használsz?

Like it

Hm?
  • Rockety
    ha lesz időd csináld meg amit kértem pmbe plz