43179
  • Uberlama
    Prydwenen van ez is ,de mostanában nagyon sok keepraid és elég sűrűn relic is van albi frontieren. (és soksok midi :))
  • Arlen
    Első kérdés, csak kíváncsiságból....Az európaiak is az emain, milegate standoff baziunalmat játszák? Komolyan nálunk szinte az összes szerveren erről szól szionte csak az rvr...:/
  • Arlen
    Hi emberkék, mizu az EU szervereken?Végre megint van netem a munkahelyemen, és így jövök ide megint boldogítani titeket
  • Drilla
    Hmm ez még nekem is új pedig szinte a kezdetektől Midgardban játszom:) A Hungarian Husssars-t ismerem, de a Scythian Stormról még nem hallottam, kik vannak benne?
  • Hangianix
    Zak, elmeletileg 2 magyar alapitasu guild is van, bar az igaz, hogy az aktivitas nem tul nagy.
    -Hungarian Hussars
    -Scythian Storm
  • Hangianix
    Defiance-sek akkor mar nem nyomjak? Ok _MINDIG_ 5-6 rp-t adtak.
  • Drilla
    Szia Zak! Engem általában megtalálsz az alábbi nevek valamelyikén: Drilla, Sussi, Rhisa, Bonelle.
  • Uberlama
    a midikkel az a baj hogy mocskosul sokan vannak mindig 1000felett normál időben, jó karikkal és jó összjátékkal. Elvettünk 2 keepet midiben, egyik régóta megvolt már, szal elvesszük másikat, 10 perc jön 40, 60, 80 végén közel 90 midi volt annál a várnál. Aztán nálunk is, benőnél 40körül, nemtommelyikmásikvárnál megen 40. Szal baromi sokan vannak :/
  • Rockety
    ja és még egy utsó hozzászólás: milyen kegyelem döfést? /relic /who és /login után.... ez a realm halott.
  • Rockety
    nem hiszem , szvsz nemsokára minden npsnek lesz egy buffbotja és egy shade/ranger altja és elhúznak a picsába imo, bár nem biztos.
  • Rockety
    hibi prydwen: 2fg np, 1fg conquest, lourker fg... hát a többi hibi nem igazán élvezi a realm által nyújtott overpowered , hibi-szuper isten karikat, mert belefut 3x túlerőbe általában és nincs druida, bard , tank , warden a grpba. De mindenki csak a saját baját nézi, azaz hogy a jól felépített hibi grpok rulezolnak, csak nem nézi senki se az érem másik oldalát. na uff
  • Rockety
    igen , de ezt hiába mondom khurraknak mert hibi komplexus és hát nem csak prydwen létezik. JAaaaa hogy te hibi/prydwenen vagy? hát az szopás.
  • zippofcy
    Tudtommal jatszanak meg ott paran, bar karija joval tobb altalam ismert egyennek van ott
    Mintha Arwen vmi olyasmit mondott volna hogy mostanaban ott tapolja a bonedanceret ...
    Ha csak kezdeshez kell nehany gold azt meg en is tudok adni ... meg egyszer talan fogom majd meg ott nyomni, mert az SI midi teruletekre kivancsi vagyok ... vagy talan megsem, mert ahhoz vennem kene meg egy SIt
  • Uberlama
    hehe :)
  • BadGuy
    Tanulsag: bassza meg anyjat a powerlevelelt kis 50es nolbys ranger alt :)
  • Mester
    :)

Aod-nak a honlapja nem készült még el?:o)
  • Mester
    két=kis
  • Mester
    Van egy két különbség a két bug nagysága és kihasználhatósága között...
  • Atomy
    Az történt hogy enchanter volt nem necro :)
  • Fidelcastor
    Ja és gyorsan nerfelték is a drop gyakoriságot itt, ugyanis némelyik emberke nagy pofával írta, hogy 3platot szedett össze dropokból itt. Szép is volt mikor a lvl 8-10es cuccokat dobálták kettesével a nari,sárga mobok.:)
  • Fidelcastor
    Az SIben hibernia rész az full bugos az npc utvonalkeresését illetően. Irányítható(petek) és nem irányíthatóak mind olyan lehetetlen utvonalakon járnak, hogy az elképesztő.
    Pl:
    Krrczk városkánál van 1 torony(world's end zóna)Ha a toronytól DK beállok és ráküldöm a petet akkor a pet a torony aljáról üti a kb 600 rangre lévő íjászt, ha pedig passívra rakom akkor előszőr befut a város bejáratához(ami 90 fokra van tőlem kb) és bepullol ott mindenkit majd cikkcakkban visszaér hozzám. Ami a legjobb ebben, hogy akiket bepullolt azok is végigjárják ezt az utvonalat. Elöszőr elfutnak 90fokra tőled a torony felé majd cikkcakban feléd a pet után. Nagy lol az egész. Ha látnátok jót nevetnétek rajta.:)
  • Fidelcastor
    Olyanra gondolok még, hogy lehet ha várat védesz és kijelölsz valakit a támadok közül akkor nem támadja, mert kiírja, hogy nem látja, de ha téged megtámad valaki akkor automatikusan varázsol rá. Ez csak 1 ötlet.:)
    Mondjuk ez möködhet az irányítható peteknél, de mi lesz akkor az animistánál?
  • Fidelcastor
    Persze, hogy nem tudják megoldani ezt, mert a peteket NPC-nek veszi a játék.
    A patch elött nekem volt is olyan, hogy SB betámadott DF-ben, de elhibázta én meg sprinttel menekültem.( Tudtam a tankpet buffal bevégzi a figurát ugyis) A vége az lett, hogy a pet bebuktatta és erre kiírta nekem, hogy npc nyírta ki ezért nem jár rp.
    Javítás esetén szerintem a várvédő őrök se tudnának kirohanni az ajtón vagy nyilazni a hatósugárban lévő ellenre.
    A legtöbbet akkor látjuk, ha kijön az 1.60 itt is.:)
  • Fidelcastor
    A belinkelt szövegen kívűl én csak necro "javításokat" olvastam 1.58-59 és .60-ban.
    Az, hogy az enchanter pet valamilyen oknál fogva fel tud gyorsulni ez tény.( Ha passívra és followra rakom akkor kitűnően tudtam vele powerlvlni a buffbotom. Beküldtem a mobok közé és elfutottam, majd passívra rakva a pet utánam jött. A mobok meg egyszerre értek a pethez és 1xre ütöttek. Ennek az az előnye, hogy mind1ik mob együtt van és pbaoeval ki tudom őket nyírni úgy , hogy meg se tudnak ütni. Csak jól kell időzíteni, hogy legalább 3 varázslatot le tudj adni mielött megütne valamelyik.5-6 nari,sárga mob így mehet nonstop.)A pet felgyorsulása(ha kellő távolságban vagy tőle)bug vagy nem ezt nem tudom, de létezik az biztos.
  • Uberlama
    és tudod mit, inkább legyek egy senki, mint olyan mint te..
  • Uberlama
    és még te írsz értelmes beszélgetésről ...
  • Uberlama
    JA igen Botond egy kérdés: tettél már fel valamilyen értelmes kérdést daoccal kapcsolatban ? vagy csak flameltél eddig? Mert számomra csak az útóbbi tűnt ki...
  • Uberlama
    Hehe szerintem rosszul látod ugyanis a Medimaci az én olvasatomban nem egy csúnya káromkodásra utaló, és mocskolódó szó (persze lehet én látom rosszul mert még nincs diplomám).
  • Botond #12390
    ja,én is ruleznak találom,hogy ha ők csinálnak vmit az menő,ha én csinálom ugyanazt,akkor egyből poppol 3-4 sose látott arc,és egy 'bazmeganyádhozomaszinvonaladtakarodjál' szintű szöveggel,közben én persze sose használok ilyen szavakat,de azért ez az én szinvonalam,nem az övé lol,meg külön lol,hogy beírtam,hogy 7vs7ben levertük őket,akkor egyből public enemy lettem,és ki lettem oktatva,hogy egy eztet nem illik,amikor haverja csinálta ugyanezt,és be copyztam neki a főokos irányadó szentbeszédét,akkor meg kiderült,hogy beteg vagyok rotfl
  • Botond #12389
    'Kedves seggfej! (bocs elfelejtettem a neved)'

'A csúfnévvel kapcsolatban''mondanám hogy Khur vezette be, mert''ő volt. Erről ennyit',hogy tényekkel céfoljam hazugságod,te kis pitiáner hazug(btw hazudozást nem khur vezette be,az egy másik alb AoD-s volt,aki sose postól többet ide,a többet nem szólok hozzád,de mégis huzása csak koppintás volt
    ),íme: 'Khurrak 2003. feb. 14. 17:12 | Válasz erre | #10301

na most igy telespawnolva medimacival a forumot majdnem felvettem a stílusát, de gyorsan visszafogtam magam, mert megint én lennék a flame indító, tuti rámfognátok:)',persze,ha te tudsz korábbi postom,amiben nickneveket forgatok ki,akkor neked van igazad,de ha nem ,akkor egz kis hayug senki vagy,mint még egy páran(nem mind) ott nálatok

• BadGuy
    Jo ez a flame, keveredik a forum gamecontent/ flamecontent :)
  • BadGuy
    Krane ezt most ugy mondtad mintha az albioni karik olyan szarok lennenek hogy csak na :).
  • Botond #12386
    te 'faszkalap',te postoltál már ide vmit azon kívűl,hogy én mekkora ez meg az vagyok?vagy neked az az értelmes beszélgetés,hogy engem anyázol?
  • BadGuy
    En felrobbantottam xorta rr-100 necro altjat es 1028 rp-t dobott keep bonus meg minden nelkul, erre varj gombot :)
  • Botond #12384
    'hogy a faszért nem veszel magadnak rendes netet te tahó'...talán,mert nincs itt rendes net?
  • Botond #12383
    meg tudom érteni,hogy kilépett...ilyen arcok vannak AoDbe nem csodálom,hogy egyeseknek beégés lenne,ha veletek hoznák összefüggésbe a nevüket
  • Botond #12382
    egyetértünk ebben btw,nézd csak meg khurrak gyereket,diplomája van már 4 éve,aztán még olvasni se tud...
  • Hangianix
    Lehet, hogy hihetetlenul hangzik, de tenyleg sokan csinal(hat)jak. Tudok mutatni 2 SS-ot is rola. Nem kell felni, te normalis RP-t adtal. :D

(Es igen, magyar hibbit meg nem lattam szar RP-t adni)
  • Mester
    Persze hibik így csinálják én is sokszer leülöl zöld mob mellé megvárom még lever 10%-ra és csak aztán megyek tovább emain felé.:P
  • Hangianix
    Az rp elosztas sebzesnel, illetve az xp halal is elvan cseszve. Volt, hogy sb-vel harcoltam, amikor meg FA2 es IP is mukodott, elhasznalta mindkettot, volt meg neki hatra ugy 10%, amikor egy varazslo kinyirta. Ugyanannyi rp-t kaptunk. Sebzesaranyosan nekem ugy 20-szor annyit kellett volna kapnom ~ 900/45. Visszafele is mukodott a dolog, 1 smite-ert kaptam 350 rp-t.

XP halalt meg ugy csinalnam, ha az invader tobbet sebez mint a mob, akkor ne xp halal legyen, igy mindket fel jol jar.