43179
-
Fidelcastor #12476 Pedig evade 7 mellé még van 1 dodger + 31x dex 265 qui. -
Fidelcastor #12475 Nem az lepett meg, hogy lenyomott. Hanem az, hogy mezzből kievadézta a pa chain-t. Én meg meg se birtam ütni utána annyit evadézott én meg 0 evadéztam. -
#12471 hehe nekem egy thrustos infim van még 26os csak, de bgn az ns az semmi nem volt, volt hogy több mint 3/4 hp maradt. Sb csak akkor izzasztott meg, amikor slashes kardokkal jöttek, nem tom de azok erősebbek voltak. -
Drilla #12470 És meddig maradsz most, megint csak egy-két hétig?Van egy 17-es shamanom mehetnénk együtt:) -
Arlen #12469 na, helyes, akkor belehúzok :) -
Rockety #12468 nem azt mondta hogy furcsa hogy behalt, hanem azt hogy a merc többet evadelt az 5% base evadel, mint ő 35% base evadejvel: ) -
Rockety #12467 nekem bgbe bejött, buffokkal szerintem meg az isten szerepét tölti be :) (legalább is bgbe, ns alapból nevetséges enemy volt, sb meg ugyebár slash érzékeny.) -
Atomy #12466 Infi kicsit erősebb mint az SB vagy NS de nem annyira mint gondolod. Ne a full buffolt rr6+ infi alapján ítélj amikor albioné 3 str relic. Főleg a relicek miatt nagyon erősek szerintem, mert valami oknál fogva relicek nagyobb hatással vannak azokra akik nagyot sebeznek eleve pl. assassin, archer, bolt caster, stb.. -
Atomy #12465 Minstrelnek nincs endurance regen songja. Speed, power, heal regen van.
Nem értem miért gond ha egy buffolt tank meg tud ölni egy buffolt rogue-t. Próbálkozz a buffboton kívül valami nem hivatalos cheat-el akkor talán mindenkit meg tudsz ölni majd :) -
Arlen #12463 én is briton slash infit csináltam. kíváncsi leszek milyen lesz -
Fidelcastor #12462 Tegnap 1 érdekes dolog történt ligen elött. Mersain+Dimax( valami ilyesmi névvel)Merc+Minstrel buffolva campelték ligent. SH RA miatt láttam a minstrelt aki mindig előrébb volt mint a társa. Merc 1 fa mögé bujt mindig.
Minstrelt betámadtam, de elbirt futni endu songgal kb 10%hpja maradt de addigra ott termett a társa is. Jött 1 bard ligentől és lemezzelte a mercet. Gondoltam 1-et és nem mentem minstrel után hanem bepaztam mercet. PA után evadézta 2 ütésem egyből. Na már ekkor sejtettem, hogy ennek nem lesz jó vége.:) Bard gyógyított és ugy belenyomott a földbe ip nélkül( ja én közben full buffal voltam)kb minden 3. ütésem talált csak. Jó lenne ha nerfelnék a mercet is.:)
Ugyanis elég furcsa, hogy többet evadézik mint én, miközben a debuffok rajta vannak.:9 -
Arwenke #12461 En jatszom ott mostansag, Tancos neven, bonedancer vagyok lvl 16-os. -
#12460 Well, nalunk Albionban es Midgardban ezt ugy 100 ember hatarozta el. :D Es ahogy hallom Hiberniaban is egyre tobben.
Szivem szerint en is csinalnek, de ami volt azt is inkabb letoroltem, annyira irritalt a sok infi. Bar BG-be majd elviszek egy slash infit -
Arlen #12459 Mondjuk most elhatároztam, hogy csinálok egy lvl 50 infit, mert ennél a csoportos rvr-nál sokkal jobb "vadászni" -
Arlen #12458 Hát vagy nagyon skillesek a sb-vaghy bénák az infik :)nemtom, nekem csak egy pici bg1 infim van(buffmentes ;) azzal hol nyertem, hol vesztettem, így nem tok sokat mondani. amit tudok, hogy a szerverünk fóruma tele van nerf the left axe, nerf sb , és hasonló topicokkal, igaz nálunk a midik dominálnak, 5 relic náluk ;)másrészt kb 5-6 sb kempeli a pk-t állandóan, és ez biztos zavarja őket :) -
Fidelcastor #12457 Nem értem az SB, hogy tud leverni 1 infit nálatok. Én már haltam meg SB-től,de nem ugy mint 1 infitől. SB vs NS-nél legalább van valami esélyed. Viszont buffbotos infi ellen 0 az esély, sőt annak is örülhetsz ha 20% hp-jét elveszti. -
Arlen #12456 naja, ez nagyon igaz.Hehe fidel, végülis ha azt nézzik az összes assasin kb 90% buffbotos, ha nem akkor a haverja buffbotja felbuffoli, szal egymás ellen nagyjábó egyenlőek az esélyek :) -
#12455 Miert talalnanak ki ra valamit. Buffbot = +1 account = + penz -
Fidelcastor #12454 Vigyázz én is buffbotos vagyok, csakhát NS.:) -
Arlen #12453 Hehe, én átérzem a problémád:), igaz én alb vagyok de nálunk meg a sb-k miatt sírnak egyfolytában, csak nemtom miért, mikor mindegyik televan buffel, még szép hogy agyonver mindenkit, szal szerintem nem őket kéne nerfelni, hanem erre a buffbot dologra kéne megoldást találni, mert ez így télleg vicces. Esetleg csak akkor működne a buff, ha csapatban vagy azzal aki adja(ennek mondjuk sok hátránya lehet), meg akkor talán csapatolna a buffbottal, fele rp, de még ígyis megérné nekik...szal remélem kitalálnak vmit -
Fidelcastor #12452 Látom már magam elött ahogy az RR9-es infik buffbottal 1 csapásra ölnek mindenkit. Ja +20 % is ott van ne feledjük.:) -
Fidelcastor #12451 Végre 1 jó patch. Csak az infi nerfet hiányolom még.:) -
Arlen #12450 Igen, játszik, bár ahogy nézem meglehetősen ritkán ;)Sajna nem egyszerveren vagyunk...mondjuk az is vicces, hogy két magyar játszik amcsi szerveren és mindketten máson hehe -
Fidelcastor #12449 Hát igen eddig 39 nurture vonallal is majdnem ugyanugy fel lehetett buffolni valakit mint 50 nurture-val. -
Arlen #12448 Hogy miért? Mert sokkal jobb rvr is lehetne, ha az emberek nem lennének túl lusták tovább menni a milegate-nél :)Szerencsére én olyan guildba vagyok, akik hajlandóak máshol is rvr-ozni, pl elfoglalni a portal keep hez legközelebbi várat, és megvédeni...A legjobb példa a mi szerverünk. A hibiknek nincs egy darab relic-je sem, mégis mindenki ott nyomja az rvr-t, mert tudja, hogy ott a másik, meg ott a legjobb a terep, stb. Viszont így elég unalmas lesz a játék egy idő után, jó persze a csaták izgalmassak, de azt hiszem mindenki tudja miről beszélek :)Remélem ezen változtatni fogank, mondjuk akartak is, mikor beraktak a hib frontierbe pár magas szintű aggro mobot...Fidelcastor: a legújabb patchben magasabb lesz a plafona statjaidnak, ha magasabb realm rankba vagy. tehát mondjuk pl több hp-d lehet egy buffből, vagy itemből, ha magasabb realm rankban vagy...fogalmazni persze még mindig nem tok :) -
Fidelcastor #12447 Végre akkor az 50(+8) nurture-m érni fog valamit. -
#12446 Ket hete alakult talan. Batyam karija Xulater van benne, meg Amorce egy altja. -
#12445 Hronin is jatszik meg? :) -
#12444 Ezentul lesz ertelme a legnagyobb buff line-nak, mivel eddig cappelve volt 75-nel a spec buff, most meg mar nem lesz... Hany nem buffbot karinak van jobb a masodik legjobbnal? Egynek se. Ki is erosodik akkor? :) -
Fidelcastor #12443 Az még csak teszt verzióban van és én nem olvastam ilyet benne, hogy a buffbotokat erősítenék. -
Atomy #12442 Nem hülyeség végülis sok értelme kempelni az mg-t pk-t nincs, esetleg ha relicet visznek arra.
Bár úgy tűnik teljesen felesleges ilyeneken gondolkodni. Rengeteg nagyon jó öltetet olvastam fórumokon amik feldobnák a játékot, szinte az összes TL-report-ot elolvasom, de Mythic leszarja ezeket. -
#12441 Allitolag Cornell is visszajott. Teador nem torolte le a hibbi karijat kivetelesen. :D
A megoldas az RvR-re az az lehetne ha ujabb zonakat hoznanak be mile gate nelkul, de mondjuk par kisebb vedheto objektummal. Tehat utat ne lehessen campelni a segitsegukkel, de mondjuk 1fg-nak is legyen egy kis eselye 3 ellen, ha odamegy. -
Fidelcastor #12440 Keress rám a játékban. -
Fidelcastor #12439 Csakhogy a necrot nem tudod kinyírni még a pete él és ezzel sok helyzetben vissza lehet élni. -
#12438 1.61 -
Fidelcastor #12437 Teador átment prydwen/albionba. Tudjátok a nevét/class ? -
Fidelcastor #12436 Melyik patchben erősítik a buffbotokat? -
Atomy #12435 Miért lenne másképp? Te tudsz valami jobbat? Az európai servereken is ugyanaz a játék van ugyanazzal a dögunalmas RvR-el, akkor miért csinálnánk mást itt mint az amerikaiak. De azért lehet reménykedni hátha lesz változás, pl. most is jön valami patch amivel a buffbotokat erősítik mert köztudott hogy ez most a legfőbb probléma... -
Arlen #12434 mármint úgy értem egyedül nem nagyon tudnál átmenni a kapun -
Arlen #12433 valaki felvetette azt az ötletet, hogy lenne pár piros őr a milegate-knél(persze hibiknél hibi, midiknél midi stb), így meg lehetne akadályozni ezt dolgot, de mondjuk sztem ennek az lenne a hátránya, hogy a "hazai csapat" tudná kempelni, és ráadásul még támogatva is lennének, a másik, hogy nem nagyonn tudnál egyedül átmenni a kapun, kivéve, ha stealther vagy ;)