43179
  • Fidelcastor
    Nektek volt már olyan, hogy nem tudtok stick-elni figurákra?
    Mióta Boldiamban van CS albiban tanyázom és találkoztam 5-6 olyan figurával akira nem tudtam stickelni.
    Valami bug vagy csalás ez?
    Előszőr azt hittem a klaviaturám ment tönkre, a CS-n és a mobokon mindig müködött a stick(5-6 eset után le kellett tesztelnem mobokon is, hogy mi a helyzet).
  • Botond #12527
    doh,nekem mozijegyem van 6ra,nem lehetne holnap?
  • Botond #12526
    hát ez offtopic,de megsúgom neked,hétközben mostmár dolgozom,mert itt a tavasz,és beindult az élet,hétvégén most pl az anyóséknál voltam
  • zippofcy
    Flame nelkul ures a forum
  • Atomy
    Nem gondoltam volna hogy bárkinek is hiányzik majd :)
  • Botond #12522
    136an vannak a szerveren atm,ebből hibibe 16an+vagy 2-3 anon lol...
  • Hangianix
    Utana elmondtam neki, mit is jelent a neve, alig birtam lebeszelni arrol, hogy torolje.
    Farkad Knights of the Secret Order 42 Wizard

Es meg rosszul is irtam. Farkad. :D
  • Rockety
    : )
  • Hangianix
    A batyam. :D Gyanus volt neki a neve. Mondjuk neha kinos, en pl. egy Farqad nevu gyerekre hittem, hogy magyar :P
  • Uberlama
    az armsommal a pajzs és slash is 42+4, van mast of block 1 is, a parry 11 körül nem tom pontosan
  • Uberlama
    A mercnél nem voltam ott de attól még hiszek neki, mondjuk lehet nem fél hpra vitte le csak mondjuk 3/4re talán. Mind1.

A másodikat meg hidd el nyugodtan amugy meg fullra buff nélkül voltunk. Igaz az sb is.
  • Fidelcastor
    Ezt egyszerű letesztelni. Szólsz valakinek a guildből és kerestek 1 34-es Merc-et.
    Nem ismerem a Mercet, de azt nem hiszem el, hogy 1 szürke bármit is elnyomva meg tudna ütni bárkit is aki 50-es.
    A gyenge armor miatt+ szürke olyan plusszokat kapsz 1 szürke ellen, hogy max 2 ütésből elfekszik, de 99% 1 ütés elég.
    A legjobb pl az enyém talán amit ide leírtam régebben.
    49-es voltam és Thorn nevű infi 500-550 dmgket ártott nekem ütésenként és semmi esélyem nem volt. Mikor 50-es lettem és full SC-ed armorom volt akkor ez lecsökkent 200 dmg-re ütésenként és mindig kifektettem a csávót, ha egymaga volt.
    Ennyi a különbség 49 és 50 között.
    Számomra ezért hihetetlen,hogy 1 34-es Merc levert fél hp-ra 1 50-es SB-t PA után.

2. eset hihető ha ti fullra buffolva voltatok ő meg buff nélkül volt.
  • Uberlama
    hmm, já ha nem hát nem hisztek nekem nem igazán érdekel. A mercis részt kérdezd meg Lujo-tól és ha az armsosat nem hiszed kérdezd meg Simbát ugyanis az ő pala-altjával öltük meg az sbt..
  • Atomy
    És hány éves a kapitány? :)
  • Uberlama
    ja és az sb styléval 130körül ütött anélkül 50-60/fegyver és az armsomnak volt 1200hpja akkor
  • Uberlama
    hát kicsit el vagy tévedve :) a dirty amit megevett az sb a legelején azt jelenti hogy 10 ütésből 1 talál! addig ő fél hpra leszedte ez nem nagy cucc.
    Most mondjam, hogy lvl 39es armsom (már 42) ülve kapott PAt Szakaltól és 600dmget szenvedtem el ? aztán amethystal 110-120akat csaptam ? (pesze akkor lazán megölt még)
    Aztán nemrég egy guildtársammal dfben 2en megöltünk egy 50es sbt, én 42es arms Ő meg 41es pala, én le voltam maradva mire odaértem jóformán megölte a palát én meg csak egy slamet tudtam elnyomni de purgézta, a pala meghalt, és az sbnek kb 2/3 élete volt talán több. Ezekután én amethystel 170+okat ütöttem míg volt olyan hogy a 2 fegyveréből egyiket blockoltam másikat parryztam..namost én fél hpn voltam mire meghalt és 556rpt jelentett..
  • Rockety
    Weldrin vs én eddig:

1 pa weldrintől
    4 backstab weldrinnek - ebből 3 úgy hogy stealth vs stealth volt

A játszma folytatódik : )
  • Rockety
    én is nyomnék veled egy duel, nekem csak epicem van (még) igaz 400k rp-m van, de szvsz 3 str alapból egy kicsit esélytelenebb vagyok(főleg purgeolt elrespecceltem véletlen : ). De ha gondolod akkor majd holnap benyögök délután ide egy msg-t azt egy duel mehetne Hadriansba.
  • Fidelcastor
    Én tudom, hogy ez 1 kitalált mesevilág, de azért ne akard ezt velünk elhitetni.:)
    1 szürke bárki 1 pa-tól kifekszik. Ez még semmi! Még ő le is verte 1 lila 50-es sb fél életet.lol
    Nem téged akarlak ezzel húzni, de ez 1 kicsit erős volt szerintem, de azért jót nevettem rajta.:)
  • Uberlama
    aham és ezek azok amiket leszarnak és sose fognak megvalósulni ? :)
  • Hangianix
    1.60-s TL report
    Smiting Suggestions:
    - Evaluate the costs of ALL the spec smite spells, particularly in the thought that since the damage was reduced the cost should also be reduced to compensate.
    Hat igen, lecsokkent dmg ugyanannyi manaert ill. 48-s spell manajaert 43-s.

- Allow clerics to purchase the Wild Power realm ability.
    Critical. \o/

- Remove the falloff from the PBAE mez or increase the range of PBAE mez.
    Ugyanis a mezz ugy mukodik, hogy a kozponttol tavolodva egyre kevesebb ideig tart. Csakhogy PBAE mezz-nel en vagyok a kozpont...

- Allow clerics Piety to modify the damage of smite.
    \o/ Ez is milyen jo lenne...

- Remove spell level based resists.
    Levittek 43-ra az utso smite-ot, igy boldog boldogtalan resistalja...

Egyeb dolgok, amik benne vannak:
    - az acuity buff az adjon ezentul a minstrelnek/friarnek/clericnek (es mas realmekben: healer, shaman, druid etc) is pluszt.
    - a cleric is kapja meg a Mastery of Blocking ability-t mint a healer es druid
    - Battery of Life koltseget vigyek le (ez is gondolom minden healer classnak)

-->Mester: valaszoltam.
  • Uberlama
    haverom 34es merci fél hpra lenyomott egy 50es sbt, úgy hogy az sb bePAzta, csakhát Ő meg elnyomta a dirty-t :)
  • Mester
    Az úgy nagyon jó lenne:). írtam neked egy mail remélem használod azt a mail címet ami az sg-t van bejegyezve.
  • Hangianix
    Nem tudom, a merc ismeroseim nem tul boldogak vele :) ugyanis nemreg azt hallottam, hogy nem mindig mukodik. (Eleg erdekes, mert gondolom a rat mode az nem mond csodot, bar az infoim 2 embertol szarmaznak, tehat nem reprezentativ a minta :) )
  • Hangianix
    ip = purge :))
  • Hangianix
    2 instaval nem sokat erek ellenuk, ha evadelik az uteseim 50%-at es van ip-juk.
  • Hangianix
    Olyat tudok ajanlani, hogy nemet guildtars elkuldi neked a CD kulcsot; ha pesti vagy, akkor meg tudok adni egy masolt angol verziot (ha megjon vegre...)

A kinti bolti ar 30 euro ha jol emlekszem, erre jon ra parszaz forint az utalas miatt.
  • Mester
    Még mindig nem tud senki segíteni Si-vel kapcsolatban mert még nem sikerült beszereznem:(?
  • Fidelcastor
    Miért lenne flame. Mindenkinek esélye van nyeri + nálatok ott a 20% plusz.
  • Fidelcastor
    Tőlem mehet. Csak wilco kell különben fejetleség lesz, meg 1 időpont. Ja és 1 rezzelni tudo azért kellene melléd, mert ugye én tudom rezzelni magamat hpkból.
  • Hangianix
    Halistennek engem nem kerulnek az sb-k. BoF ota 2 alacsony rr-u (2-3) sb-t is lenyomok :D
  • Fidelcastor
    Ahhoz kell 1 másik account akkor. Lehet ők a kémek.:)
  • Fidelcastor
    A többinél is van esélyem. Én csak azt mondom, hogy nem olyan egyértelmű mint 1 sb-vel a harc.
  • Mester
    Teador és cornell se törölte le a karijait é vagy adta el accját(cornell biztos nem) csak most albionban játszanak.
  • Hangianix
    Eladta? Csinalj mar egy /who Teadort neha :))
  • BadGuy
    Eladta nem? Aztan vett masik acc es vissza albionba
  • BadGuy
    Merc 3 str relic-el tul durva. ilyen 200+ mainhand damaget nyom belem slash merc, 26% slash resist es slash resistant pancellal. Sokat szamit hogy amig en a 6os blunt styleal csapkodok ok az 50es dual wield styleal :)
  • Hangianix
    Probalkozz Liste-vel. buffbot nelkuli RR4 slash infi. Ott van eselyed.
  • Fidelcastor
    Buffbotos Infikre és SBkre irtam ezt. Infinél közel 0 az esély SB 50% kb, kinek milyen a szerencséje abban a pillanatban.
    Az az érdekes,hogy a buff nélküli SB teljesen esélytelen(ha bePazik akkor persze nem)viszont a magas szintű thrust infiknél 50% behalok ha nincs rajtuk buff.
    Igazándiból ahogy mondod akkor kellene összehasonlítani, ha nem lenne relic nálatok.
  • Fidelcastor
    Lehet kirívó eset volt. Grat az rp-hez az AoD-nak.