43179
-
BadGuy #12586 Ja bocsi haste nincs a shamannak :) -
BadGuy #12585 Olyannyira nincs sok hogy legtobb ember (koztuk en is) csinal 1 nightshadet. Hat kb olyannyira nincs :) -
BadGuy #12584 Buff nelkul szarra buffolt stealthert szinte ESELYEM sincs leverni, amig ha en is buffolva vagyok (bar nekem nem kell feltetlen lilakeretes specline buff) a foldbe dongolom mind az sbket mind az infiket. Gondolj bele most jon ez a kretenseg hogy "segitsuk-az-aktiv-magas-buffline-rvrzeo-karikat" patch meg nagyobb lesz a szakadek, lassan eljutunk oda hogy 2-3 tankot utnek le a buffbotos egyenek. -
BadGuy #12583 De annyit szamit, engem is hazavag shadowblade siman ugy (ha nincs ip-m) ha neki van Shaman Specline str/con dex/qui es haste.
Nos 1 fully buffed sbrol vagy infirol ne is beszeljunk. 1 savage meg durvabb, 3x-4x tamad 1 korben ha ugy jon ki. -
#12580 Igen, de a jol osszerakott grp-oknal (tudom, nincs olyan sok) mindig van. -
#12579 Tegnap kicsit lelombozodtam. Lvl 50-s armsman, 650k rp-vel, 750-s wc-vel 23 played-nel tart.
Nekem meg valamivel tobb rp-vel, 1113-s ac-vel 60-nal a clericem. Igaz nekem az 50-s szint volt 27, a craft az hozzatett ugy 15-t meg (kikapcsolt monitorral toltam foleg, igy messze voltam az optimalis kihasznaltsagtol, volt, hogy olvasas kozben csak 2 oldal utan jutott eszembe megnyomni a gombot :) ) es ugy 10 az 50 utani xp-zes (ertsd plvl :) ).
A srac az nem egy frissen felhuzott kari - Morpheus a Sevenbol - tehat nem hinnem, hogy plvlt.
Hatha van valakinek tobb played-je :) Viditson fel valaki. :) -
#12578 Felejtsd el oket. Teljesen felesleges az idodet elb@szni veluk alacsony szinten (kesobb is :P ).
A mob-okat sajna nem tudom hol vannak, en sose tapoltam ott. -
#12577 A srac s/s armsman. Es nem mond, hogy a buff annyit szamit, hogy 2x levered a full hp-t 10%-rol... -
#12576 Hangianix vagy valaki más egy kicsit tudna mesélni a mesterségekről?
Mire jó, ki tudja űzni, mikortól lehet, mit kell csinálni stb.
Másik kérdésem pedig az lenne, hogy hol van az a hely Avalon Marshban, ahol olyan jül lehet 13-as Pala karit edzeni? Mert Arabelus ott edz és felment egy nap alatt 13-ról 18-ra, szal jó hely lehet, de én sajnos nem találtam meg ezeket a mobokat.
Köszi előre is a segítséget! -
#12573 Kis csataban a legjobb osszeallitas a minstrel, paladin, cleric (smiter). Ugye itt az AE CC annyira nem letszukseglet. Barmikor lehet Mach 6-tal rohangalni, van 2 grp insta, 1 normal + IP a minstrelnel, ezenkivul SoS es BoF, a smite az jo a middik ellen mint nuke, vegszuksegnek ott az insta mezz. Ezzel az osszeallitassal siman kiirtottunk full grp middit - igaz a healeruk zold volt es tapasztalatlan :) - mondjuk csak 3 volt 50-s. 3 ora alatt 25k rp jott anno ezzel a grp-pal, es talan 3x haltunk. Egyszer amikor 4 fg jott. :)
Ellenben az eleg gaz, hogy RR5+ -os csapatban ugy haltunk NP ellen siman, hogy SoS/BoF-fal kezdtunk, de ok GP-t nyomtak. Az air theu szopott a resist miatt, a wizard az kapta a pofajaba az insta amneziat, a sorcerer meg rohangalt es varta, hogy leteljen az egy perc. 6 sec pbt, a resist es a 3 healelo kari siman kicsinalt minket. Egyszeruen keptelenseg a harom karit RR5 felett - azonos erovel - kivonni a jatekbol az elejen, es ugye akkor a chanterek kozben szarra lonek.
Middiknek jot tett a 3 relic, most legalabb fejtenek ki ellenallast es tudom, hogy durva a nekro, de a bonedancer es a savage 1.60 utan is az lesz. A savage olyanokat ut es olyan gyorsan, hogy csak nezek. Buffolt RR3 savage 10% hp-rol olt meg RR7 buffolatlan armsmant, ugy, hogy az elnyomta az ip-jet... -
Mester #12572 A palák nagyon jók kisebb harcokban ugye van a grp insta ra-juk, end regenjük is van (vagy end chant nemtom:p).
Tegnap is volt egy 3 vs 2 harc (2pala+infi, malevo+én) és champ nem tud mit kezdeni palákkal ha már nincs endje. -
Mester #12571 Ja jó harc volt:)
Group insta heal és single isnta heal nem volt rdy (használtam midik ellen) csak moc volt.
Jock késöbb jött vagy egy ideig csak nézte a csatát?:) -
Rockety #12568 tom hogy a többiek kiforgatnak a vagyonomból :)) szerinted miért téged kérdeztelek :) na pls nyomass választ :)
ja dingelt kis manachanterem 50re , néha talán rvsrbe is láthattok Lirian név alatt :) -
Mester #12567 Nem gond:)
Hülye bardunk loggolt és csak 7 en voltunk cc nélkül:(( -
#12566 Heh Lourker bocs a /slap-ert, elirtam a /sal -t /sla - nak. :D -
#12565 én 20%os haszonkulccsal dolgozom :-P -
krisz073 #12563 ok,de nekem nem kellenek karik ugy is újjat inditok.
Bécsbe most meg nem tudok kimenni game-ert,se utlevelem nincs meg 1-2 hétig,se idöm nincs rá sajnos. -
#12562 a rajta lévő karik és az a közel egy év a drága amit eddig belefeccöltem :) -
krisz073 #12561 Miböl van,hogy ilyen olcsó?
Na de most komolyan,ha valakinek vagy 1 eladó felesleges példánya normális bolti áron akkor szoljon v. dobjon meg 1 e-mail-el.
THX. -
Fidelcastor #12560 Pl: 1 16.5-ös sickle alapanyag ára 210 g és ha kész a kard akkor 66%-ért visszaveszi a kereskedő. Tehát 70g bukik minden kard után ami nem 99%-os vagy MPs. 2.5 plat 1 ilyen MPs kard és 400g 1 99%-os. Ez alatt az összeg alatt 35x kipörgeti.
Véleményem szerint elég nagy haszonkulccsal dolgoznak. -
#12559 hehe az enyémet 100k forint alatt nem adom, de ha ennyit fizetsz érte.. :) -
Fidelcastor #12558 Lair... Lariod altja tehát ökör árakon dolgozik szerintem. Ráadásul eléggé el van szálva magától. -
Fidelcastor #12557 Ők mennyiért dolgoznak?
Erre kíváncsi lennék. -
krisz073 #12556 Ez király,van akinet 2 DAOC fut egyszerre,nekem meg még 1 sincs.:-))
Nincs valakinek eladó példánya? -
Rockety #12554 fidel sc-re mikor érnél rá sok bokros teendőd közepette? sikerült beszerezni mp settet azt most jól jönne egy kis spellcraft, nem sürgős de jövőhéten vagy most hétvégén aktuális lenne annak örülnék : ) -
#12553 most loginolok,és nem tom meddig maradok,szal lépjél be asap :-) -
Arlen #12552 Jah. két daoc megy ablakban, nem rossz, de a /stick pl nem igazán működik benne rendesen sajna, szal max buffbotnak, meg pl-nek jó -
BadGuy #12549 Majd legyel fenn mai nap folyaman vmikor beszelni szeretnek veled pls :) -
#12548 Ablakot kellene valtani. Az ablak az 1024-ben, a gep alapbol 1152-ben megy tehat nem lenne gond, bar azt ketlem, hogy tudnal aktivan jatszani mindkettovel. -
Fidelcastor #12547 Hogy megy ez a Daox egyébként?
Tudsz mindkét karival játszani egyszerre vagy akkor ablakot kell váltani? -
#12546 Nem vettem, kolcsonkertem plvl celokra. :) Csak hat nem olyan gyors, mintha nekroval vagy enchanterrel nyomhatnam :) -
#12545 De nem ment ugy. Kiirta, hogy mar fut egy. Megoldottam egyebkent. :D -
#12544 hát?a minstrellnek vettél? :-P -
#12543 és még egy tipp: vedd figyelembe,hogy mindenkinek van egy élete,amit él,és amellett Daocozik,és nem fordítva,és amint láthattad mostanában elég sűrű mindenkinek a programja,mert szinte soha senki nem online,szal nem tom hogy gondoltad,hogy egy ilyen,na van 6 órátok,hogy otthagyjatok csapot-papot,azt login,szintű dolog működni fog...ha azt mondtad volna,hogy 2-3 nap múlva estefelé,amikor már mindenki hazaért melóból/suliból,és lerendezte a családi életét,és úgysincs ott senki akkor aszondom na,de eza ma 6kor,ez vicces volt...btw mint Lothnak is mondtam,én ma 7kor benn leszek,ha a warden kell azzal,ha a druid azzal,meg rácsörgök a guild maradványaira,hátha ők is,és ha kell segítünk,de 7 előtt dolgom van ma is,és ezer boccs,hogy az aszonnyt vittem moziba,ahogy egy hete le volt beszélve,és ezt nem mondtam le azonnal az epiced kedvéért... -
Mester #12541 Egyszerre kell elindítani a két daocot. -
#12540 Hogy lehet 2 DAoX-ot futtatni egymas mellett? (nem, nem buffbot-ot vettem a smitermnek :) ) -
Mester #12535 Én online voltam egész nap (kivéve 20 per amikor áramszünet volt) engem nem kérdezett senki ezért nem tudtam mit tenni. -
Evilmann #12534 |gy van, kb. 17:45-18:03 ig voltam fent, de mivel Lourkeren kívül egy darab magyar nem volt bent láttam, hogy ebből ma úgysem lesz semmi. -
Evilmann #12531 Én most voltam fent, de nem láttalak. -
#12530 nekem még nem volt ilyen.
A legérdekesebb ilyen az ha vki lasabban megy fel hegyre mint a többiek nem tom miért.