43179
  • Fidelcastor
    1. Ezt arra irtam amit Hangianix írt a savage esetről. Vissza kellene olvasnod.
    2. Rajta is volt 4 buff.
    3. rezz sicknessel kezdtem, de a purge leszedte a pajzsstunnal együtt.
    4. Nézd meg mit adnak +ba a CS evade styleok mielött jót nevetsz. Nagy és közepes védekező bonuszt, ami azt jelenti ha xpzel ha csak ezt ütöd akkor a mob nem tud megütni akkora a védekező bonuszod(leteszteltem). Másik játékos ellen is így számolja.
    5. Akkor, hogy lehet hogy amíg nem vittem be az evade combot addig minden 3. ütését evadéztam csak?
  • Hangianix
    "Taranov ma 11:03 | Válasz erre | #12627

A Gold és a Platinum között mennyi a váltószám?"
  • Taranov
    Mi 1000.?
  • Hangianix
    1000.
  • Taranov
    A Gold és a Platinum között mennyi a váltószám?
  • Atomy
    "Ja és a stylok. pl nem olyan rég albi frontierben találkoztam 1 ugyanolyan RR szintű s/s albival. Azthiszem a PA-m után kivédte a CD-t. Utána bevittem neki a CS-ből az alap combo-t(G/AH). Itt nyomtam el a purge-m és eltünt a pajzs stun+ a rezz sicknesem is. Ekkor voltam fél hp és ő is kb fél hp. Itt bevittem neki a CS-ben lévő 3-as evade styleokat. Ettől a ponttól kezdve nem bírt megütni és szépen leütöttem 1.5Xes életét(elnyomta az IP-jét is).
    Ezt csak azért írtam, hogy a styleok mennyit számítanak."

MUHAHAHHAHAHAHA, Ilyen jót már rég röhögtem. Szóval egy assassin akinek kevesebb a hp-ja, nincs IP-je, kisebbet üt, gyengébb a páncélja, res sick lever egy tankot, és ez nem a buffbot miatt van hanem a style-ok miatt. Remélem ezt viccnek szántad és nem hiszed el komolyan :)
  • Hangianix
    Sajnos nekem azert nincs tobb 50-s karim, mert kizart, hogy vegigcsinaljak meg egy 20 napos xp-zest... Kiprobalnam az osszes karit, mit tud 50-sen, jo lenne, ha lenne egy arena ilyen lehetoseggel...
  • Botond #12623
    lvl48 3L2 druid 23nap 18 óra
    lvl49 2L5 warden 27nap 14óra,de ezzel 800as AC vagyok,és mivel szombat/vasárnap reggelenként sose volt group,még az összes questet is megcsináltam :-)
  • Rockety
    Powerlvlel nem értek teljesen egyet, láma emberkéket nem nagyon szokta felhúzni, másik meg az ,hogy mind a shademel és chanteremel elég gyorsan feljöttem 50es szintre, de ettől független elég jól, normálisan tudok játszani a két karival. Elég jól = tudom melyik skill mire jó, nearest enemy bindolva, stb. Sajnos ebben a játékban aki ismer a karija képességeit és tudja mit kell csinálni ha meglátja az enemy-t már lehet skilles playernek nevezni. A többi meg a Mester(ek) :)
  • Rockety
    14 - 40 : 3x12 órai xpzés 3 egymást követő napon, elég zoral de viszont ha belegondol az ember, hogy egy hónapot (legalább 2-3hetet) megúszhat vele elég kecsegtető.
  • Rockety
    rangerrel: 52nap volt az 50es szint
    shadel: 48as szint volt valami 13nap de rvsrztem sokat utánna azt végül is 50et 20 played dingeltem
    chanterel: 7nap volt az 50es szint elérése

Ja zerg rox, shade és chanterem úgy jött fel 40es szintre :) "Sajnos" Zerg miatt nem is nagyon tudom magamat rávenni a 14-40ig tartó szopásra magamat másik realmbe :(
  • BadGuy
    Van? Sose lattam..

Healernek van specline hasteje.
  • Hangianix
    Ah, ok koszi. 24 nap mulva lehetne 2milla rp-m ha reju lennek, tobb is. De RR6-nal megallok.
  • Uberlama
    nekem 20-22 nap volt az 50en a theuval.
  • Mester
    27-30 nap körül volt a lvl50 és 85 körül van most a played time.
  • Taranov
    aha, azért köszi.
  • Hangianix
    Van valami bug :) ha nem bannolnak en ott leszek :))
  • Fidelcastor
    Ezt nálatok is meg lehetne csinálni.
    Hozzávalok: 1 figura aki jól ismeri albiont.
  • Fidelcastor
    Hátha el tudod intézni, hogy az infiddel átgyere hibbibe akkor én elintézem neked, hogy bekerülj..)
  • Fidelcastor
    Albiban senkinek nincs healt regenje?
    Viszont a Wizardnak van dmg addja.
  • Hangianix
    Protekcio az infimnek? :)
  • Fidelcastor
    Ez csak xpről szól. lvl 50et ha elérte mindenki akkor feloszlik a zerg és 1-2 hónap múlva indul a következő zerg. A mostani a zerg3. 1 hibi játékos szervezi mindig. Eléggé nagy a kereslet rá kb 15 percen belül minden hely elkelt benne.
  • Hangianix
    Enh pappal sry.
  • Hangianix
    Ja, nalunk ez 50-s reju pappal es 50-s earth wizzivel menne csak :/
  • Fidelcastor
    Gyakorlatban úgy néz ki, hogy rástickkel 1 nari, piros mobra(csak sima ütéssel endu se kell). A mob meg kiüti magát a dmg shielden és 4 secenként full hpra ugrasz a healt regen miatt.
  • Hangianix
    Az a nem semmi. :D Bar, ha ez meg lesz az RvR-nek albi reszrol lottek. Mert addig leszunk 1 szinten veletek, amig tudjuk tartani a 2-3 RR tavolsagot, utana no chance...
  • Fidelcastor
    Rájöttem hibiben melyik kari tud a legjobban húzni alacsony szintről(persze nem egy csapatban hanem stick-kel rá és segíti a varázslataival) és ez a Mana mentalista.
    Dmg shield+ healt regen( valami oknál fogva a healt regen nem szív el xpt. Tökmind1 mikor varázsolod(combat elött-közben-után)
  • Fidelcastor
    A powerlvlt karik témakört nem neked címeztem, de azt is hozzácsaptam.:)
    Minden pontban igazat adok neked.
  • Fidelcastor
    Most indítottam 1 bardot amit 14-re 5 és fél óra alatt vittem fel.(ez a Zerg guild belépő szintje.:))
    Majd belinkelem a played időm, ha 50 lesz.:)
    Zerg guild azt jelenti,hogy 14-ről 40-re 5 ballanced full group megy együtt kb ez 18 órát vesz igénybe. A mostaniban lesz 1 40-ről 50-re húzás is az uj SI területen.:)
    April közepén találkozhattok majd vele rvrben.

Expert(Szakember)....:)
  • Hangianix
    Akkor armsman volt :)
  • Hangianix
    Na tehat, gondolom a helyzet azert nem 100%-ig ez volt, tehat lehet valaki 10%-on nuke-ok miatt aranylak sok endurance-szel es lehet valaki majdnem full hp-n end nelkul is. A srac ex-SotL-os (most The Last Watch-os es jo jatekos) - azt tudom, hogy beirta nekem - "na megnezi mit tud a savage" - utana jott egy "ffs", majd, hogy meghalt. Azt tudom, hogy piszok gyorsan meghalt es volt, hogy 800-at kapott egy korben. A slam-et meg azt hiszem evade-lte 2x is az ellen.

A powerlvlt kari jatektudasos kerdest nem igazan ertem miert cimezted nekem. :) De valaszolok.
    1. A jatekban a karakteredrol tanultak kb. 10%-at tudod RvR-ben hasznositani. Nalam ez a kovetkezo volt: vannak buffok, vannak gyogyito spellek, tudsz sprintelni, a catereket healeld elsosorban, ok sokat sebeznek. :D
    2. 1-2 het RvR-ben eltoltott ido alatt szerintem barmelyik karakterrel barki megtanul jatszani, ha _szeret_ vele jatszani. En pl. nem komalom tulsagosan a tank karikat, igy valoszinuleg bena is lennek :D
    3. Tok igazuk van azoknak, akik kihasznaljak a lehetoseget es plvl-el huzzak fel a 2.-3.-4. karijukat, mert ki a halal akar szenvedni vele. Az elsoert azonban szenvedjen meg az ember. :D
    (Bar talan jo otlet 48-ig plvl-elni, utana meg 50-ig jatszani, meg is tanulsz mindent azalatt...)
  • Fidelcastor
    Ja és a stylok. pl nem olyan rég albi frontierben találkoztam 1 ugyanolyan RR szintű s/s albival. Azthiszem a PA-m után kivédte a CD-t. Utána bevittem neki a CS-ből az alap combo-t(G/AH). Itt nyomtam el a purge-m és eltünt a pajzs stun+ a rezz sicknesem is. Ekkor voltam fél hp és ő is kb fél hp. Itt bevittem neki a CS-ben lévő 3-as evade styleokat. Ettől a ponttól kezdve nem bírt megütni és szépen leütöttem 1.5Xes életét(elnyomta az IP-jét is).
    Ezt csak azért írtam, hogy a styleok mennyit számítanak.
  • Fidelcastor
    Pl: Ha ő slam-mel kezd és utána üt neki 3-at az kb 500-600 dmg akkor az a 10% hp nem elég sokmindenre.
    Nem tudom mi volt az ottani helyzet.
  • Fidelcastor
    Attól függ milyen ütés styleokat használtak szerintem.
    Savage 0 enddel 10% hpval nem hinném, hogy belenyomná a srácot(ámbár már én is találkoztam nagyon bénákkal meg én is bénáztam már:))
    Nem értem mi köze van a játéktudáshoz a powerlvlt karinak van a nem powerlvlt karinak.
    Azt olvasom mindenhol, hogy az ujj powerlvlt karik nem tudnak játszani rvrben, mert ügye pár nap alatt 50-ek lettek, de hát mi köze az xpzésnek az rvrhez?
  • Hangianix
    Szerintem 1.60-tol.
  • Fidelcastor
    Ha összeszámolom a karijaim played idejét akkor 92 napra jön ki és ebben nincs benne a buffbot ideje.
  • Fidelcastor
    Ez elég érdekes lenne.
    Druidnak van haste.
    Shamannak van dmg add.
    Clericnak meg van 50 % dps növelő + Defensive proc az meg hp-t ad ha jól tudom.(ezeket mikor kapta a cleric?)
    Kellene 1 cleric buffbot is.:) Most, hogy olvasgattam mit tud.:)
  • Fidelcastor
    Majd keress rám a játékban és megbeszéljük.
  • Hangianix
    Lourkereknek van. Meg van egy uj guild (nem tudom mi a nevuk) aki allandoan nyomatja, bar foleg 2fg-t latok toluk.

Nekem is lesz infim, bar valszleg mercfilator lesz, mert az nem igazan divat a mi serverunkon.

Irjatok mar /played-t ide, vagy legalabb meddig tartott az elso kari 50-s szintre vivese. A vegen kiderul en voltam a leglassabb :/ (stealtherek nem szamitanak, gondoloom ok lassabbak)

Ja es visszaterve az armsman vs savage harcra. Igen, szerencsevel egy szarra buffolt savage leverheti a 10X tobb hp-vel rendelkezo armsmant, de az hasznalt ip-t is, azaz 20X tobb hp-je volt.

• zippofcy
    SI amazon.co.ukrol rendelve 10 font, tolunk nyugatabbra postazva is kijon 15 alatt. Olcsobb mint az amazon.derol es raadasul angol. Bar mivel map ugysincs hozza, a kezikonyvet meg ki olvassa el ...
    Shadowbane szinten angol urlrol rendelve 18 font ... lehet megerne kiprobalni, hatha jobb az engineje. De csak ha lehet amcsi szerveren nyomni
    SWG szvsz gagyi lesz, AC2hez hasonloan csak a gfxje lesz majd jo. De a szepseg nem minden, megneznek benne egy 50 vs 50 fos osszecsapast. Ha meg nincs benne normalis PvP akkor ugyis uncsi lesz