43179
  • BadGuy
    Shadem 99% 102 setjet scztettem, ment siman vitatkozas nelkul (bar nem 2 perc volt azt nem tagadom). Meg kell talalni a megfelelo embereket... sokan felsobbrendu lenynek hiszik magukat mer 1000+ crafterek. Nem kis dolog de fasznak nem kene lenni :)
  • And5
    haljjátok vki írja már le hogy milyen szerverre lehet menni honnan lehet letölteni mekkora a játék mérete meg ilyeneket plz előre is thx
  • And5
    ezt lehet jácani ingyen online ja és honnan lehet beszerezni?
  • Hangianix
    Az alliance az azota lol amiota UP es Utopia kilepett ill. Maxgirth is elment...
  • Hangianix
    Hehe. en egy visszavonult armorcrafter vagyok (1113), ezert ajanlottam a haveromnak (irtam is a postomban), az arat is megbeszeltek: material, Csakhogy a crafternek a 7p volt a material...
  • krisz073
    Én még nem DAoC-om még mindig nem sikerült beszereznem,azért lenne jó ha valaki eladná akkor átvenném töle a Game-t!!!
    Én most az EQ-t nyomom az eléggé bejött.
  • Hangianix
    Dual wieldes infi ellen valszleg vesztesz meele-ben, ha nem pa-ztal elotte, df ide vagy oda.
  • Uberlama
    nekem az armsom most 43 és feles és 10 nap 8 óra a playedje, de 41ig jóformán soloztam vele némi kivétel volt persze, nameg a bgt is végignyomtam pár nap alatt :)
  • Hangianix
    Lehet, hogy bannolva leszek az alliance chat-en "bad language" hasznalata miatt. Az egyik crafter het (7) platinat kert egy mp plate af102-s gauntlets-re iranyulo harminc (30) kiserlete utan. Az anyagar 10% tailor profittal, a 100+25/retry -> 850gp lenne. Amikor megkerdeztem, hoyg is van ez (a vevo a haverom en kuldtem a crafterhez) - hasznaltam a szot bullshit. Persze filter miatt mashogy jott, ki. bull#H\Y. Ne tudjatok meg mit kaptam utana, azt persze le se szartak, hogy valakitol eppen 8x arat kernek. (anyagarat igert a crafter...)
  • Hangianix
    1 ilyen van osszesen. En leszek a 2. :)
  • Hangianix
    Persze, jatszik DAoC-ban, egyebkent hello :)
  • Drilla
    Na én is megnéztem a played-et, Drilla (lvl 50 healer) 20 nap 15 óra, Sussi (lvl 33 rm) 8 nap 4 óra. Drillával szinte alig rvr-eztem, Sussival viszont sokat bg-ztem.
  • Rockety
    lehet más is , de a thrust az optimális minden szempontból szinte.
  • Rockety
    + úgy van tervezve a játék mintha csak thruster lehetne stealther (stylek, dropok ) ez is egy nagy baromság már megint... :(
  • Rockety
    nem tom melyik infilnek van a köv specje prydwenen

50 dual wield
    50 thrust

hát úgy elkalapált (mindketten buffolva voltunk) hogy egy szinten röhelyes volt :) DualS + Duals + df + df + duals spam azt dőltem el. Nincs purge, mint mondtam akkor halott vagy és ez szvsz faszság. Diamondbackből legalább kijösz élve, ok valszeg vesztesz de még bejöhet a df és akkor megint nem biztos :d
  • Hmuda
    Hangianix:

Hallottal barmit az utobbi idoben Amorcerol?
  • BadGuy
    igen, vereztet ;)
  • BadGuy
    Meg ha purgeoljak is legalabb 2-3 masodpercig all elottem amig a lag miatt rajon hogy stunolva van addig elveszet 1-2 tamadast. Nem beszelve arrol hogy a devastating blow a legnagyobbat uto crush style :)
  • BadGuy
    Hat nemigazan ugy van, lothandar beviszi a parry chainjet (9 sec stun a jutalom :) akkor altalaban az ellenseg mar elvesztette a csatat ellenem.
  • Rockety
    egy gáz van, egy stylet kell ismerni infivel: Dragonfang :)
  • Taranov
    NEm tudom, szerintem nincs, mert anno még régen a Midtown Madness 2-t akartam megrendelni, mert nem lehetett kapni, de nem küld magyarországra a Microsoft sem, az amazon sem, és az infogrames sem.
    Kérdés, hogy valami kisebb boltból lehet-e rendelni.
  • Hangianix
    Lourkeren utottem 2 napja egy 35 (-320) -at :))
  • mnorbi
    kösz krisz hogy elmondtad mi a helyzet. még azt szeretném megkérdezni hogy tudtok e olyan oline shopot ahol megtudom rendelni és elküldik magyarországra mert olyat nem találtam sehol aki hungaryval foglalkozna..
  • krisz073
    Kösz küldtem neki e-mail-t
  • Taranov
    De nem tuti, hogy eladja, de nekem azt emlegette, hogy megvárja a WoW-t. Én viszont még nem élveztem ki a DAoC-ot, még csak 14-es vagyok.
    Krisz073: Te mennyire vagy kemény DAoC-ban? Mennyire ismered ill. mennyire tudsz vele játszani?
  • Taranov
    Oké. [email protected]
  • Hangianix
    Nalunk nem menne. Tul zsufolt az albi oldal hozzatok kepest.
  • krisz073
    Elküldhetnéd nekem Marchus e-mail cimét ha nem nagy gond.
  • Taranov
    Hát én örömmel megrendeltem volna, gondolkodás nélkül, de az amacon.com-ról amcsi verziót küldenek, az amazon.co.uk-ról pedig nem küldenek Mo-ra, tehát az sem jó.űEgyébként abba gondolj bele, hogy a bécsi Media MArktban a collector"s pack 55 euró volt.
    Az másfél szeres áron durván 77 euró. Kmenni Bécsbe többe kerül, mint 22 euró.
    Egyébként Marchus lehet, hogy eladja, szerintem kapcsolatba léhetsz vele E_mail-ben.
    Ő már megunta a játékot, végülis már több mint egy éve játszik. Kérdezd meg!
  • krisz073
    Az már mindegy,hogy Német v. Angol verzio.Ha megvan a cd key-ed akkor már azzal az Angol clienst fel tudod telepiteni.Az Angol cliens megszerzésébe itt biztos tud valaki segiteni nekem,ha már csak az a probléma.
  • Taranov
    Én Bécsbe mentem.
    Szóval biztos ment más is. KKrisz is volt külföldön érte.
  • Taranov
    MAgyarországon nem lehet.
  • krisz073
    Nem csakugyan,tavaj volt 1 szálitmány és kész azota nincs.
    Nekem is kellene a játékbol egy példány és én már mindenkit végigtelefonáltam és senki nem foglalkozik már vele.
    Ha visszaolvasol a forumba vagy másfél hónapot akkor láthatod,hogy voltunk itt egy páran akik keresték a Gamet!Mindenki beszélt mindenkivel de senki nem tudott szerezni.
    gy marad Bécs vagy megrendeled a net-röl kb.másfélszeres ár-ért.
  • mnorbi
    legalább az angol vagy az német ( már a bécsi) ?
    Nem hiném hogy itt mindenki kiment bécsbe vagy londonba hogy megvegye ????!!
  • krisz073
    Sehol,én már mindent végigprobáltam.
    Bécs a legközelebbi hely ahol kapsz.
  • mnorbi
    sziasztok ! hol lehet megvásárolni magyarországon A JÁTÉKOT ??
  • Taranov
    JA! Értem már!
    Köszi a segítséget
  • Fidelcastor
    Ha többet küzdenél 1 vs 1-ben akkor rájönnél mekkora szerepe van a styleoknak. Kérdezd meg nyugodtan az albioni magyar infiktől.
  • Fidelcastor
    Ja és az evade combonak vagy olyan + tulajdonsága is, hogy belassítja. Itt ugy nezett ki én 3 ütöttem amíg ő 1-et.
  • Fidelcastor
    Akkor 1 ugyanilyen classot nagyobb RR-rel miért nem tudom leverni, ha nem tudom az evade combot bevinni?