43179
-
#12719 hangi,khurrak: de most azt,hogy 8db embert 300fölé tudok buffolni szerintetek érdemes beálldozni egy 100%os rezzért?mert sztem nem,főleg most,hogy jön a buff erősítő peccs,nekem 50en 40+13 lesz buffskillem,ami azt jelenti,hogy még a jelenlegi maxnál is jóval többet fogok buffolni,most annyit tudok,mint egy buffbot(cap miatt),de buffbotok rossz esetben is 50+11,szal azok meg irreálisan erősek lesznek,téhát megkapod a sractól a kékkeretes specline buffokat,akkor szükség is lesz arra a 100%os rezzre :-D,nem tom mennyire emelik a buffcappet,de mondjuk lehet majd 400ra buffolni,téged meg csórikám felbuffol 270re,azt a 400as dexű ellent el se bírod találni,akkor vagy szétgyaknak és rel,vagy 72x túlerőben vagytok,és nyertek,és kapod a 100% rezzt...tényleg,vmi konkrét info van,hogy mégis számszakilag hogy gondolják,ezt a buff erősítést?...btw mingyá belépek,oszt megsasolom 0-25-50%os rezzeim ugyanannyi mana+casttimeosak e,mert nekem úgy dereng,mintha nem az lenne,de 1000éve nem rezzeltem,szal lehet :-) -
#12717 Pyrotechnix az theu egyebkent, nem wizard, mint gondolna az ember a neve alapjan. :D -
#12716 ez a theummal esett meg -
#12715 Hehe ugyanilyen esett meg velem is Berksteadnél, ülök fent a várnál 2fg körülöttem kb, és hirtelen PA, felugrok, meg kapom az áldást de szerencsére a többiek megölték az sbt mielőtt meghaltam volna, szal nem kapott rpt, hanem még én kaptam érte :) az ilyenen tudok nevetni (hozzá kell tenni hogy max buffal 1400 hpm van) -
#12714 DoT-tal az a gond, hogy nekem nincs olyan heal spellem, amit eltudok nyomni vele, csak a legkisebb ~140 korul gyogyito. 41-s reju siman elnyomja a grp healjet... :( -
#12713 Egyebkent multkor megkerdezett egy RR6-os wizard, szoktam-e egyaltalan smite-olni. :) Merthogy akarhanyszor grp-olt velem en csak gyogyitok. Meg hogy MoC az csak smite-hoz van? - mondtam, hogy tobbnyire gyogyitok vele, Azal-t meg 1-2 mas sb-t kellett jo modorra tanitani vele meg smite-tal egyedul. Emain-ben lehetetlen smite clericet jatszani, mert 1fg vs 1fg csataban (amik eleg surun kovetik egymast - a nagyobb utkozetekrol nem is beszelve) nem lehet smite-olni a csapatod eletenek kockaztatasa nelkul. Ezert szeretem Odin-t, ott sokszor van 2-3-4-5-6 ember es ott szinte az osszes spelltipust elnyomom egy csatan belul, nemcsak a heal gombot nyomogatom. -
#12712 Rajtam kivul egy aktiv smiter van aki RvR-zik, Balbor. A gyerek tok idiota, tehat belole kinezem, hogy csapatban van es rezz helyett smite-ol. En csak akkor tamadok szolo stealthert, ha eppen engem ut, es nincs csapatom. Ugyanis a tapasztalatok azt mutattak, nem erdemes segiteni bajban levo albikon (ha latod, hogy anelkul is nyernek), mert ok le se fognak szarni. Pl. ha valakit megtamad egy stealther, az altalanos hozzaallas az az, hogy nem gyogyitanak az aldozaton, hanem a reju is smite-ol, vagy csak ugy all... En mindig gyogyitok, ha ki birom jelolni a kavarodasban... Mondjuk szolozni akkor szoktam, ha meg 500 rp kell a kovetkezo szinthez es nincs kedvem egy csapatnyi random idiotaval grp-olni. -
#12711 Akkor nevethetsz rajtam is, mert a cleric as ugye Killerbee, a minstrel meg Silversnail :P -
#12710 Ugyanugy 4 sec, kerdezz nyugodtan, segitek. :P -
#12708 az lehet,de casttimeja 100%osnak 2év 3 hónap körüli -
Rockety #12707 ez akkor tréfás, amikor van alb grpba két healer és a gyerek meghal a dottol, együtt szoktam érezni velük. -
Rockety #12706 lifeblood, hunterseeker, iampbt, roebin hood stb... van egy pár :d -
Fidelcastor #12705 Nevezd meg akire gondolsz, hogy ne legyen félreértés. -
BadGuy #12704 Ja tenyleg ennek kapcsan jut eszembe "-A MUST- LAUGH-AT" temahoz. Missbabe Nightstar Stealthzor Perfs,Mightywarhammer,Pyrotechnix, Droooood, Speeeeedy,Speedy,Speeedy,Luricute meg a hasonlo 'fantaziadus' nevek szintugy mosolyra fakasztanak :) -
BadGuy #12703 whoppa :D.
Mellesleg shadem neve Adera, cosantoir a kicsike ha latjatok eldolni valahol tudjatok hogy en vagyok az ;P.
Az volt most a vicc par perce log elott ugy gondoltam suicide (szokasos, ulo casterba pa :)
lestunolt cleric mondom ok jol csinalta erre elkezdett smiteolni, nemtom valahogy olyan viccesnek talalom mostansag a smiter clericeket :p
Ott a serult ott a halott : 'haggya! smiteolom ezt a solo stealther' :D -
#12702 Erm, az osszes rezz ugyanannyi mana. -
#12701 Itt all veled szemben egy leendo :D -
BadGuy #12700 nsnek dotja nagyon durva lehet ha megveszi wild arcana + viper combot (nem sokan szoktak, mert sok pont es luck is kell hozza) de ha lifebanere crit jon, akkor mondjuk 100-180 kozott art tickenkent es erre jon a viper 2x dot szorzoja es a dot maris 200-360kat art ami nem kicsit durva :) de ez kb 3 shadenek van meg a szerveren es abbol 1 szokott is neha jatszani. -
BadGuy #12699 Hallottal mar unbuffed mercfiltratorrol? :P -
#12698 ja,és a spreadheal2,nem tom mennyivel gyógyít többet,de az egy is annyi manát eszik,hogy sokat,szal gyógyítóthp/mana mutatója nem lehet vmi túl jó annak sem,szal az sem olyasmi,ami miatt a maxos dex/qui buffot dobni érdemes...és rezsickness ellen ott a purgeja,ha nagyon zavarja,ha meg mezzelnek minket,úgyis nekem kell GPzni... -
#12697 na,szal az asszony közbelépett,és nem volt időm bővebben kifejteni a kettes pontra a válaszom,ami a következő:
szóval mondjuk 35ös és 40es regro(hibiben maradjunk egyenlőre,ez a heal-line btw) 2 dolog van,a spreadheal2,és a 100%rezz,na most 35ös és 40es nuture(buff-line) közötti különbség,+8% matter resist,sárgakeretes dex/qui kék keretes helyett,és sárgakeretes haste kék keretes helyett(ez utóbbi lol,mert 15%helyett 17%os haste),de nézzük a matter resistet,erre épül minden DoT,szal az nem megvetendő,ami meg dex/quit illeti,hát épp most teszteltük Fidel buffbotjával,hogy 50es nuture esetén sárgakeretes dex/qui ugyanazt tudja,amit piroskeretes(ez igaz baseline dex és str buff esetén is 50+ nuturénél),és persze mondanom se kell hogy egy alapból 40esre speccelt nutureval +11 az itemekből,egy rr1es druid is úgy szétcappel,mint egy buffbot,mellette van 2 75% insta,3db 16%resist,spreadheal,ami csak 1100-1200at heal(relic nélkül),de nem nincs 100% rezze,háááááááát,nemis tom...meg különben is minek 100% rezz?elnyomsz 2-t,aztán oop,és akkor meg azért vagytok szarban,mert közbe jönnek(gyerek persze ugyanúgy rezsick,mert még 5 perc nem telt le),de te viszont oop vagy,hát simán kinyírnak,azt /rel...meg különben is fight közben rezzeled 50%ossal+adsz neki egy 5-600as healt,az fele idő,mint a 72secces fullrezzt elküldeni,és közben a szanaszét cappelt manachanterek nyomják a mondjuk csak 200al több dmg-t/pbae,hát nem is tom még mindig...szal 100% rezz max 1 esetben jó,az általad említett egyes pont,aki meg emiatt speccel rá,azzal se grouppolnék az is 100 ...mindezek 15 hónap többé kevésbé aktív druidkodás/clerickedés tapasztalatai alapján a saját véleményem,mindenkinek joga nem egyetérteni,de én akkor is így látom -
#12696 `1. 50%-kal tobb rp-t kapsz rezzenkent :)`
LOL
`2. 50%-kal kisebb a rezz sickness utana.`
azért 10 percet kibír rezsicken,ha meg nem,akkor meg nem kell meghalni lol
-
#12695 Nem tudtok egy oldalt, ahol szo van a racial bonusokrol? -
#12694 LOL. Tudod naluk van 18 played alatt RR7-s warden. Aki ennel hosszabb ido alatt erte el, az nem szamit. Tehat Lourkernel is ez lehet. Hallottak, hogy mennyi ido kellett neki RR9-hez, maris nem druid a szemukben. :D Egyebkent ez a Drooood gyerek nem os-NP, mert allitolag RR7-s infije van Excalon. Tenyleg a 41/35 (v. 40/36?) a legjobb spec (legalabbis albioni reju-k szerint), a legjobb rezre meg 2 okbol van szukseg.
1. 50%-kal tobb rp-t kapsz rezzenkent :)
2. 50%-kal kisebb a rezz sickness utana.
Csata kozbeni rezzelesrol sokan mondtak regen, hogy hulyeseg, most mindegyik grp-nal csata kozben megy a rezz.. Nalunk volt, hogy ns (!!!) 1 utesbol olt meg egy 50-s theu-t. Mondjuk szerintem RA-val, mert valami iszonyat poison sebzest kapott. Na pl. olyankor jo a 40-s rezz. -
#12693 gépelési lol -
#12692 672 gélpelési hiba benne marad,aki érteni akarja,úgyis érti -
#12691 volt szerencsém ma véltani pár szót Drooooood-dal,a 'masteh drood'-al,ahogy ő magát hívja(NP druid),hát elég lol volt...eleve eza 'masteh drood' beszólása után mondtam,hogy hát azé van rr8+os druid is a szerveren,erre ilyen szöveg,hogy miért nem rögtön rr9+os?lol,szal hogy tudd Lourker,te NP szerint nem is vagy ,csak az én fantáziam szüleménye vagy max lol...aztán kérdem milyen speccel küldi,erre ilyen duma,hogy hát a legjobbal,mondom,aha k,de az számokban mégis hogy néz ki,erre nagy nehezen kinyögte,mondtam,hogy nekem is kb az lenne 50en,csak nekem 35 gyógyító vonalra és 40 buffra,neki meg fordítva,mondta,hogy 40en befigyelő 100%rezz+39es spreadheal(az már a spreadheal2) 'a must in rvr',mondtam há me minek?rezz nem köll,mert ugyse hagyom kifeküdni a grouppot,max wipeoutnál amikor 3fg Sotl megtalál,és spearheal1-el is simán 1000-t lehet még most is healni,hogy nincs meg a sok powerrelic,és így is annyi manát eszik,hogy sokat,erre megorrolt egy kicsit lol,hogy vágja mire célzod,és hogy ez nagyon rude ,én mondjuk arra akartam célozni,mekorra menő szövege van ezzel a 'masteh drood'+legjobb speccel,bár meglepő módon van igazság abban,amit 40es gyógyítóvonal spec hasznosságáról mondott,de én buffokban jobban hiszek,de ez nem ide tartozik...utána szóba került,hogy épített grouppok,hát arra amit levágott az nem gyenge,hogy mert ők szeretnek groupkarikat játszani,meg nyitottak mindenki számára,meg egyáltalán ők hibernia megmentői,és hasonló dumák,mondtam,hogy mi is próbálkoztunk ilyesmivel,erre jött az NP annyira über azt nem lehet másolni(nem is akatuk),és annyira über,hogy überebb nem is lehetne,meg még über is,kb ezt mondta lol,érdekes dolog volt pár szót váltani a 'masteh drood'-al,rég nem röhögtem ennyit 10 perc alatt ,kedvenc részemet hagytam a végére,hogy vannak stealther karijaik is,szal ők nem csak az épített grouppokkal nyomulnak,szal ők aztán a liberalizmus netovábbja,ez úgy néz ki,hogy 3 hete kb powerlvltek egy pár rangert/shadet lvl49,9re,azt néha azzal nyomul vki,ha nagyon ráér lol,és sírt is,hogy shadejével sose volt xp group,nem tom mennyi ideje lehetett mondjuk keresni,ha 3 nap alatt 50en volt,de mind1 lol -
#12690 Hallottal mar unbuffed shadowzerkerrol? :D -
#12689 Jaja, direkt ilyen speccet akarok, nem tul elterjedt, mint a szimpla thrust/cs/envenom infi -
BadGuy #12688 Ez 1 combat infil spec, vegulis nemrossz de nem feltetlen kell 36 stealth, nekem 35 stealth aztan rr4 az meg viszonylag hamar meglesz es 49 stealthel mar el van az ember. RR5 pedig capeli a stealthet is.
Nemhinnem hogy leverne shadowzerker ha unbuffed shadowzerker vs unbuffed mercfiltrator. -
#12687 nekem is kérlek :)
[email protected]
-
#12686 Persze a nyomorult shadowzerkerek meg igy is a foldbe dongolnek majd. -
#12685 Valoszinuleg ez lesz a vegso speccem infivel (nem mintha mar kozel lennek az 50-hez :) )
50 dw / 50 thrust / 36 stealth (RR4-re tervezek) / 21 cs / 25 poison.
Nem lesznek meg a legjobb mergeim, hianyozni fog a cd is, de meg mindig tudok PA-zni 450-500 kozott, mas assassin/archer ellen ez a legjobb spec (+ slash/cs), sot talan meg thane-k ellen is :) -
#12684 Adj egy cimet ahova kuldhetem, nem irnam be azert ide, ha nem muszaj :D -
#12682 itthon nem lehet kapni. kb 8k forint külföldön, 3k Ft a havidij, miél jobb gép annál jobb, 1Ghz gépen már jól megy, modemmel is lehet nyomni, kb 40-50 magyar nyomja akiket ismerünk lehet kicsit kevesebb. -
BadGuy #12681 Vegre shadem elerte 50et :).
Offtopic: Gozom nincs hol lehet beszerezni, en haverral hozattam nemetorszagbol. Nevet nem irom ide esetleg nincs kedve most hirtelen venni 10+ daocot :) -
#12679 Mind megvettuk, mind fizetunk. -
#12678 jah meg letöltöttétek megvettétek ha leszedtétek honnan mekkora -
#12676 de honnan lehet leszedni? -
BadGuy #12675 Vannak szerverek amikre lehet menni , mindig (optimalis esetben :). Ebbol kifolyolag fizetos a jatek, havidij van.