43179
  • Rockety
    ja és több nem buffbotos infivel találkoztam ma mint nem buffosal, szal elég fun volt mégeccer hangsúlyozom.
  • Rockety
    csak pa + creeping death stun és evade based piercer stun van, mind kettő 5seces.
    Cryptic gyerekkel meg nehéz dolgod lesz szvsz, mert a gyerek elég maximalista, buffbotja is van... 32% szinte az összes magic resistje amire persze kurva büszke is : )de asszem purgeja az nincs :). Ma viszonylag jó volt az rvsr, constanzét elhagyta szerencséje(rambo nem volt vele), azt többször halt mint én a kis aranyos. De aztán mehettem helpeni xpzésbe egy arcnak szal csak 5k-g tartott a fun :)
  • BadGuy
    Valszeg rohangalt korulotted es out of view errort kaptal. Legalabbis en meg anno lothandarral ezt csinaltam amikor hinako vagy mi le akart ice ddzni moccal :) (mielott erre rajottem 1x ilyen miatt el is ment ip lol)
  • Hangianix
    Ja es az ex-warden srac, egesz jo kis wizard lett, jol jatszik vele.
  • Hangianix
    Badguy&Rockety
    Kosz, hogy nem ugrottatok nekem, bar kesobb 3 hibbi batran nekem ugrott. A Cryptic nevu gyereket, ahol latom ezentul kicsinalom. Bar ezzel a smiter powerrel nehez lesz...

Egyebkent milyen cs style van, ami chainben stunnol es belezavar a MoC-ba? Igazabaol nem stunnolodtam, de belezavarodtam. Erdekes en nem tudok stun-t castolni belezavarasra :/
  • Ams
    Hangi kérlek a [email protected] külld el Amorce címét.
  • Hangianix
    Lourker, milyen guildba leptel be?
  • Botond #12759
    lol...tailorom 1nél tart,és lvl6,ezt übereld :-P
  • Hangianix
    passz, nekem nem lesz, igy nem erdekel :D

En 925-ig hasznaltam salvage-zett anyagot (asterite), tehat addig kb. 3p hasznom volt (persze, ha nem szamitjuk, mennyit ert volna az anyag, ha trinketelem), onnan 1100-ig, mivel mar nemcsak studdedet nyomtam, elment ugy 20p.
  • Botond #12756
    nekem kb 5Pbe volt 800ra kij0nni,mert 700ról 800ra már +ba jöttem ki,ugyanis legdrágább alapanyagot salvageztem,és így többet kaptam a cuccért,mint amibe volt a másik 2 alapanyag,és azóta visszasalvageztem vagy 2Pt,igaz azt elköltöttem alapanyagra,de kb 5P lesz az összköltségem 900ra,talán 6P,azt meg kis türelemmel elég hamar vissza lehet trinketelni drophentek után :-) tekinte,hogy pl diamond sealos cuccokból mennyi lóvét lehet kinyerni :-)...és nem mellesleg 44ről 49re kiszólóztam wardent a nagy alapanyaggyűjtésben+ha épp nem szólóztam,akkor a guildet PLtem,szal akkor meg egyenesen tripla haszon volt :-)
  • Botond #12755
    aha,de mittud majd akkor? :-)
  • Hangianix
    1.60-ban jon majd be.
  • Hangianix
    Ja, mondjuk eleg hulyeseg szerintem, dehat ez van. En mar 1100 voltam amikor bejott az sc meg az alc, tehat nem erte meg atkepezni magam. :D
  • Botond #12752
    ja,és még egy kérdés,'autocast in melee' cuccok mi a bánatra jók?van ilyen cleric buff enchantspeclineon+valewalkernek is van,de mind2 karim túl alacsony,szal egyiknek sincs még,hogy kipróbáljam :-)
  • Botond #12751
    ez fidelnek ment a buffos táblázatára...
  • Botond #12750
    naja,nekem csak +3% van a buffokra :-) egyenlőre :-)
  • Botond #12749
    "Ezenkivul az a hatranya az AC-nek, hogy ra vagyunk utalva a tailorokra, nelkuluk szart nem tudunk csinalni, kiveve studded"...lol,már gondolat olvasol is?pont ezt akartam kérdezni(merhogy mondtad,hogy kérdezzek :-P),de ayért még gyakorolhatod gondolat olvasást,mert ay is érdekelne,hogy cleric csak ACer lehet?mert nálunk warden/druid AC only,na meg SC és alchemy,de azzal nem tudok salvagézni :-)
  • Botond #12748
    még szerencse,hogy én csak 820nál tartok lol
  • Hangianix
    Visszavonulasom okai (armorcraft)
    - a vasarlok altalanos viselkedese (pl. ker egy full set-et es 10 perc mulva elkezd szpemmelni, hogy kesz van-e...)
    - a kesz cuccot evekig kellett tartogatnom, mert nem ernek ra elvinni, de ha kimennek Emainbe es odaadnam az jo lenne
    - az arak ismeretenek teljes hianya (azaz MP cucc-ot, ok az anyagkoltsegek 4x-vel szamoljak, a 99%-t pedig 1.2x-vel...)
    - rendeles visszavonasa (miutan kifizettem a tailort es volt mar 1-2 proba)
    - 1-2 het keslekedes a fizetessel...

Ezenkivul az a hatranya az AC-nek, hogy ra vagyunk utalva a tailorokra, nelkuluk szart nem tudunk csinalni, kiveve studded. Annyi scout meg nincsen. :D
  • Rockety
    Szerintem killerbee viccesen hangzik :) Az ilyen nevek tetszenek, mert jót nevetek. De az ilyen Rambo, Killah meg stb egy 12 éves gyerek online érzését keltik imho.
  • Rockety
    na tudok fogalmazni :) Hibiben egyre több ilyen van manapság akart lenni :)
  • Rockety
    szerintem most te vettél magadra olyan dolgot amit nem kellett volna vagy félreérttél valamit :)
    Felsőbbrendű és fasz egy csomagba lehet bárki, nem muszály annak crafternek lennie. Hibiben egyre több ilyen manapság. (NEM RÁD GONDOLOK, hogy félreértés ne essék:)
  • Fidelcastor
    Szerinted ő is felsőbredű és f.sz ezekszerint.
  • Fidelcastor
    Én elhiszem, hogy neked az lenne a jó ha 1 csettintésre ugorna mindenki, de én nem így gondolom. Egyébként én nem hiszem, hogy neked le van tiltva a SColás.
    Azt nem értem miért vagy így elszállva magadtól.

Ennyi erővel Killerbee-nek is írhattad volna, mert kb annyira ismered mint engem és már ő se craftól pedighát ott az 1000+ skillje.
  • Hangianix
    Legalabb nem tudjak nevrol milyen kari vagyok :P

Egyebkent ma tudtam smite-olni, de jo is volt :) Ellenfel mind mezz-ben, spiritmaster leugrott a falrol es futott. Stun es 2 smite. Hah, mint a regi szep idokben :D
  • Hangianix
    Maganeletbeli dolog miatt lett killer a bee :) de smiternek jo is, iyg utolag belegondolva, a smite az kb annyira art mint egy csipes a fullankkal, es en is belehalok. :)
  • BadGuy
    Probaltam nem elohozni :).

Tenyleg milyen nev mar 1 clericnek killerbee, hatalmas fragelesekrol nem 1 hires class :)
  • BadGuy
    Kulfoldiek meg nem olvassak a forumot ugye, meg ha igen nem erdekel tulsagosan.
  • BadGuy
    Minek? Biztos nem Killerbee volt :P
  • Hangianix
    Hat ha ket accountom lenne, akkor tuti necroval huznam a masikat, mindig egyutt xp-znenek, mivel necro gond nelkul oli a narikat - 50-s szint az durvan 8 nap. Ezutan valaszthatsz, vele plvl-elsz, vagy letorlo es csinalsz egy ujabb nekrot az ujabb karinak :)
  • Uberlama
    ja az infim már 30as szal 1-2-3-4 hónap és megy rvrre :)
  • Uberlama
    nembaj így is érthető

más. A necrom most 34es és 2.5 nap a played és mind solo kivéve amikor huztam vele egy karit 1-23ig.. :)
  • Fidelcastor
    A haste-t nem tudtam letesztelni. A buffbot álltal módosított értékeknél ugyanugy sárga és piros buffok szerint van szedve.
  • Fidelcastor
    Direct széthúzogattam az értékeket táblázat szerűen, erre összevissza jelentek meg.
  • Fidelcastor
    Az én bufbotom jelenleg:
    50+12 Nurture
    20+12 Regrowth

Itt jön 1 kis összehasonlítás buffokról.

Alap képességek először.:

Sárgabuffok Pirosbuffok

Haste: lvl 40(+17%) lvl 50(+20%)
    STR/Con: lvl 34(+55) lvl 44(+67)
    Dex/Qui: lvl 39(+61) lvl 49(+73)
    Int: lvl 31(+41) lvl 42(+52)
    Str: lvl 41(+42) lvl 50(+50)
    Dex: lvl 38(+40) lvl 48(+48)
    AF: lvl 32(+42) lvl 45(+55)
    Con: lvl 33(+36) lvl 43(+44)

Most jönnek a buffbot álltal módosított értékek:

Str/Con: +73 +75
    Dex/Qui: +75 +75
    Int: +55 +70
    Str: +50 +50
    Dex: +50 +50
    AF: +56 +73
    Con: +49 +50

A buffbotomnak van még MotA 3-as RA-ja ami +9% adt a buffokhoz.+4 nurturet nem rég raktam hozzá, de nem változtak a buffok értékei. Majd ha Botond druidája 50-es lesz megnézzük mik a különbségek a buffok között. AF buff elég érdekes, mert az NSemnek 547 az af-je alapból és 550 a max(RR4-en legalábbis). A gyógyításom stabil 328 maradt hiába raktam cuccokból hozzá +7-et.

• Rockety
    Nem Yukino, valami normális női neve volt még nagyon a játék elején. (amikor első kari volt 40+)
  • Hangianix
    Szerezzetek egy buffbotot, akkor 50-es lehet a healing line-on, buffra meg ugysincs szukseg toled, mert nem hal senki se a grp-ban :P

Voltam mar olyan csapatban, ahol mint utolag kiderult 4 (!!!) buffbot volt eredetileg, csak jott egy friar meg en, ezert kettot kiloggoltak...
  • Botond #12722
    hmm,szal mint megsúgták az új peccs óta 4 sec minden rezz indeed,én azóta nem is rezzeltem ezekszerint lol,powercostot meg nem is ír az info ablak,szal mind1,capped stats power akkor is,ha halunk úgyis /rel azt jóvan,nem rezzelgetünk itten :-)
  • Hangianix
    -->Rockety
    "There was a scout or 2 Arawn maybe and saracen female, cant remember the name though."

Yukino?
  • Botond #12720
    hibibe nincs groupheal se 35ös és 40es heal skill között,mint albiba ugye van pl,csak 39 spreadheal2 40en 100%rezz,de ha csak 39re is specceled healt,már buktad sárgakeretes dex/quit,sőt még 16%os matter resistet is