43179
-
#12808 itt kell reggelni meg minden http://www.coadserver.com/ de ahoz má kell a gém is Everquestet viszont szívesen leírom aki akar azzal is jácani -
#12807 everquest minden esetre megy -
#12806 nem IP emulatorral kell és akó kapsz server listet -
#12805 ja,sejtettem,mert magyarázott,hogy estoniaban így meg úgy,meg úgy csinált,mintha 1000éve ismernénk egymást,azt gondoltam,hogy ő lehet,mert HDSbe nem sok 'haver' van,de miután logoltam elbizonytalanodtam,azt gondoltam megkérdem :-) -
#12804 már mondták itt,lököd a freeserver IPjét adjuk az iso-t... -
#12803 vki legyen már szíves csinálni egy clonecds isot róla és feltenni vhová esteleg én is lehúznám róla (200kbps) ugyanis létezik egy free server és azt szeretném megnézni -
BadGuy #12802 Ja ove. -
#12801 btw Mze az Aliyah shadeje?mert múltkor odajön SI részen,azt aszondja nem is tudta hungaryban is van már SI,meg ugyan jöjjek mán segíteni egy mobot lecsapni jól questhez,aztán olyan hirtelen szétvertük,nekem meg logni kellett asap,hogy időn se volt megkérdezni,hogy egyébként ő ugyan kicsoda :-) -
#12800 ezeket a parasztokat,accountos részen a weblapjukon be van írva,hogy 6odikáig be van fizetve a lé,erre ma meg account closed,hát elmennek a sunyiba... -
#12799 Visszamenoleg gondolom nem. -
Arlen #12798 tökmindegy hogy történt ez valami brutálisan néz ki ;) -
BadGuy #12797 Na aze nem eleg hozza 2 mana eld :) Uber group kell es alkalom. -
Arlen #12796 aztaqrva -
#12795 Ja, most hogy kijott a Shadowbane rogton felemelik a havidijat 2xesere, es ha az SWG is megjelenik ujra emeles lesz, a jatekosok dolgat megkonnyitendo, hogy melyik MMORPGt valasszak -
#12794 szétinflálódott az euro? 8-) -
#12793 jóllátom emelik az árakat május 5. től?
hát ez űberfasza -
#12792 már az én esetemben is pap/papné :-P -
#12791 Legalabb 2 ko kellene, a visszaspecceleshez. -
#12790 lol nem rossz -
Mester #12788 Egyiket a grandsummoner dobja(a realm respecet azthiszem).
A másikat vmi Si dungeon mob -
Rockety #12787 Mana eld 1
Mana eld 2
A tett hely
Remélem nem szúrtam el a linkelést.
-
Rockety #12786 elvileg lesz SI-ben skill line respec kő drop és asszem rvsr dungeonba meg realm respec kő... vagy valami hasonlót olvastam webin pár napja. -
#12785 RR6-nal lehet atspeccelem magam reju-ra, de csak akkor, ha tudok szerezni dragon respec stone-t.
Ja es kinek a druid, kinek a druidne a ti esetetekben. :P -
#12784 ofc,kinek a pap,kinek a papné...én csak igyekeztem alaposan megvilágítani az érveim :-)...btw eléggé meddő vita volt a smitercleric,az örök 48as druid,és a használhatatlan lvl24es buffbotos között :-) -
BadGuy #12783 Kinek mi tetszik, egyik sem rossz megoldas imho. pl lourker ha epp halott vagyok es arra jar a 100%os rez eleg jol jon :) -
Rockety #12782 eh -
#12781 pont ezt próbáltam elmondani,hogy ezért kell a 40es buffspecc,hogy vmi esélyed legyen,mert 100%rezz sokra nem jó,fight közben rezzelt gyerek ha nem purgeol úgyis rezsick,fight után meg úgyis elhúztok restelni vhova,buffok meg mindig hasznosak,nem csak ha hal vki,és fele rezsicket akarunk elérni...btw félreértések elkerülése végett,azért nem rezzeltem peccs óta,mert vagy lvl10 alatti karival xpztem,vagy wardennel craftoltam,na most ezek nem igényelnek rezzt,nem azért nem,mert annyira ownolunk,főleg,hogy már nem is járunk rvrni,én ma kimentem egyedül öngyilkolódni,és Mersain ki is nyírt...2 fegyveres guy vs pbt,hát pbt nemnyert,nem beszélve arról,hogy még mindig nari con a lvl50esek :-/ -
Mester #12780 küldtem. -
#12779 Lourker, nalam van, kuldj mailt majd a lehetseges idopontokrol es megbeszeljuk. -
#12778 ... -
#12777 Sajna en ezt latom megoldasnak. Amikor az egyeduli kis elonyom a cleric-kel azert lenne, mert vannak buffjaim... -
#12776 vagy marad hangi megoldása...buffbotot mindekinek...mondjuk vicces lenne druidom mellé buffbotot beújítani,már látom ahogy nyomulok príma 33,6k-s dialuppal druiddal,a gprs-en a másik gépen meg ott figyel a buffbot lol -
#12775 a szöveg maga hanginak+khurraknak szólt,csak apic-re akartam utalni... -
#12774 'nem tom mennyire emelik a buffcappet,de mondjuk lehet majd 400ra buffolni,téged meg csórikám felbuffol 270re,azt a 400as dexű ellent el se bírod találni'....100% rezz ide fog kelleni lol,igaz strje 400,de akkor is... -
Atomy #12772
Troll 299 dex-el. A többi skill se pite. Gratula Mythic. -
BadGuy #12771 Hiaba forogsz akkor is a lag miatt odavag 1 out of viewt. A legtobb fail lesz. De ha nem igy akkor nemtom hogy zavart bele :) -
#12770 Kesobb azert csunya veget ert. En voltam a csali :P -
#12769 Nem, egyszeruen forogni kell, nincs azzal semmi gond, siman szetsmiteolok mindekit :) o belezavart a spellegesbe... -
Mester #12768 Eclipse nevezetű guildbe.
4-5 napja alakítottuk azokkal akikkel rvsr-ni szoktam. -
Rockety #12767 több nem buffoltal, mint buffoltal na.