43179
  • Botond #12854
    ja,usában majd mindenki dialuppal netezik,mert fixdíjas,és aza fix díj is ilyen jelképes összeg,az meg nem nagyon bír el egy buffbotot...persze ott is van adsl+mindenlószar,de nem erőltetik túl,amennyire én tom...
  • Botond #12853
    thx,majd megsasolom mingyá :-)
  • Botond #12852
    lvl48ig autozom (crush+shieldel trainelés mellett) a slash+chantot,aztán amikor megyek rvrni lvl48+on akkor áttérek slashra,mondjuk mókás lesz,mert 40en ki kell majd 0áznom a crush line respeccel,szal 10es slash 10es chant 40es shield 23as parry spec 40en mókás sebzést fog biztosítani :-D,még szerencse,hogy azért taunt styleom lesz...
  • Hangianix
    Hat lehet, hogy az USA-ban keves a bot...
  • Mester
    fid/rock itt a link
    http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=47741519&replies=2

amúgy ilyen k idegestiő balszerencsét ami ma történt szarügy:(
  • Rockety
    ja jót röhögtem ma
    sec...
    From Sanya:
    I understand the frustration. It's extremely annoying when someone has an advantage over you because they've got enough extra money to be able to afford a second Camelot-capable machine and another account. Most people log into virtual worlds to get AWAY from the unfairness of the real world. But we can't solve this by limiting households to one account, we won't solve this by destroying the classes that have buffs, and all of our research shows this to be a non-problem due to the low numbers of people running bots. At this point, it's something to keep an eye on, obviously, but there are so many other things for the spell guy to worry about. I'm open to new ideas.

no comment.
  • BadGuy
    Crush es akkor ami ellenseggel leggyakrabban fogsz talalkozni mind neutral es resistant lesz :)
  • Botond #12845
    én nyomtam német szerveren,ott is vannak lámák bőven...legjobb a dán gyerek odajön játszani,azt németül se tud...
  • Hangianix
    Ez sajna mindket szerveren igy van, olyan lamak vannak, hogy ihaj :(((
  • Botond #12843
    paladin speed= enduregen+sprint ;-)
  • Botond #12842
    hát nekem jólesz az autotrainelt paplovag is :-) igaz BGbe egy vicc lesz :-),de questelni elég jól ellehet vele,már arra is rájöttem,hogy ha thrustra gyúrok,attól még slasht vadul autotraineli,de nekem crush lenne jobb,mert elég sok az str-em,és elég kevés a dexem,bár jó eséllyel akkor is autotraineli slasht,de sose tunni :-) killtask meg annyira uncsi,aztat én nem szeretem,akkor már inkább leállok vhova kékeket darálni :-) meg nem a laggal van a fő gond,hanem,ha 2en elkezdenek akciózni 1000kmes közelemben,akkor jön az LD...egyébként valóban elég sok a láma excalon,múltkor 6 tankkal nem bírtak letauntolni 3 mobot,és 4x kifektettek,na az volt aza pont,ahol logoltam is,azóta is 12es a clericem :-)
  • Rockety
    szvsz minstrel akkor, lvl 20ig frankón lehet taskolni (speed + citrom mob megy simába, mi kellhet még?), grpba esetek 90%-ba mana song pls, healelni nem tudsz, mezzelni se nagyon kell szal akár laggolhatsz is.
    tegnap nyomtunk egy frankó kis grpot thidrankiba egyébként (én minstrel, öcsém cleric), 3-4 embert kiraktam grpból amikor nem fogta fel, hogy a stick mire jó utánna elég kiru volt, kb 1.5 órán keresztül rohangáltunk anélkül hogy wipeout lett volna :) (igaz egyszer valami hibi grp mentalistal szét kapott minket :O , dotok thidrankiba túlságosan erősek imho. Szal nekem nagyon bejön a mincer, egy baja van a fentebb említett pvebe kurva unalmas egy kari, de rvsr szerintem nagyon király.
  • Botond #12840
    hmmm,paladinnál lehet autotrainelni slasht+chantot?hmm,és akkor mire speccelek mégis pajzsra,azt jóvan?lol,na ezt kipróbálom lol
  • Botond #12839
    boccs,úgy értem nap,mint nap...te is egyiknap vagy másiknap barátnőzöl,aztán eltűnsz 2 hétre,aztán egy ideig naponta küldöd...már csak fidel+lourk napi vendég hibibe...
  • Botond #12837
    csak sajna nekem egyébként is melee class kell,hogy gprs 15-30sec lagjával is játszható legyen...
  • Botond #12836
    igen,mondjuk necro is egy alternatíva,csak azt most fogják szétnerfelni,nem?
  • Botond #12835
    warden is azért van,hogy a druid holtidejét kitöltse,és lám-lám druid még mindig 48,2 warden meg már 49,7 :-) de már van egy 12es clericem,szvsz az lesz a jövő :-) hiberniában nagyon gyengén állnak a dolgok,fidelt+lourkert kivéve magyar már nem is játszik ott,mindenki átment excal albi/midibe,én is csak azért küldtem a hétvégén hibibe,hogy questeket megcsináljam,mert wardent azért csináltam,hogy azzal jól lehet szólózni,ezért majd minden questet le lehet nyomni vele :-) de albiba is kellene vmi jó kis kari,amivel lehet questelni,mert rejucleric az nem olyan,csak még nem tom mi lenne az,talán friar,ha nem speccelem túl heal vonaljat?vagy minstrel?szal azt még nem is tom,oda mi kellene holtidő kitöltőnek cleric mellé :-)
  • Uberlama
    jaja nekem a theum 50es lett mondom hajj tuti mindnen, erre elkezdtem armsozni, az 43as, közben infizek 33, meg bejött SI necro 41.5 :)
  • Botond #12832
    egy db spreadheal 71pow...+4pow az pont annyira jó,mintha nem is lenne...
  • Botond #12831
    mai napot akár eredményesnek is tekinthetjük,lvl49,3ból lvl49,7 lett :-) csak tudnám lvl50 után mi a fenét fogok csinálni? :-)
  • Botond #12830
    hát ez überjó,ezt kár lenne tovább fejleszteni :-D
  • And5
    ja igen sajna én is néztem :((( majd ha kész lesz egyszer akó biztos jó lesz addig vegetálás van de már elhatároztam hogy befizetek a SWG-ra
  • Bith
    NA meglestem azt a CoAD oldalt, és elég tanulságos a FAQ-ja. Idézek:
    Q: Why do I only have 1hp on the CoAD Test Server?
    A: Cause it's an alpha server. It is impossible to die.
    Q: Are there mobs on the Test Server?
    A: No, mobs will not be implimented until a later release.
    Q: Are there weapons and can I fight on the Test Server?
    A: No and No.

No comment...
  • Bith
    Ja, de nagyon.
  • Hangianix
    Es ugye nekem a legkisebb healem eszik 14 manat, az gyogyit 140 korul, minden mas tobb, mint 26...

Igazsag szerint kellene focus cucc a healer classoknak is.
  • Hangianix
    Mert healer classnak nincs focus cucca, es az a 26 power az pont annyi pontot eszik, mint 26 resist, vagy 78 stat point. (str, dex stb)
  • Uberlama
    az igazság az hogy elolvastam ami az oldalon van az alapján írtam de cdkeyt meg ilyeneket nem adtam meg mert mint írtam a 3. pontot ez vmi átbaszás :9
  • Fidelcastor
    Miért lenne felesleges a + power ? Max +26-ot tudsz magadra rakosgatni cuccokból. Nekem 1 pbaoe 31 powert eszik és ha van 50-es focus botod akkor kb csak a felét. A +26 powerből kijön 1 debuff+1 pbaoe. Nem értem, ez miért felesleges szerintetek?
  • Botond #12822
    ja,magyaráznak,hogy cd-key így meg úgy,azt kérik valóban?mert lehet akkor simán csak azt akarják ellopni :-) mennyire alpha?még lovász sincs meg ilyenek? mert a siteon magyaráznak,hogy há bazz vegyed meg gyerek legalább,oszt mi adunk ingyen szervert vagy mi...
  • Uberlama
    meg néztem miket lehet csinálni, hát erősen még anno daoc alpha (nem is béta) állapotnak tűnik amikor már épphogy megy de lényegében semmit sem lehet csinálni :)
  • Uberlama
    ja és a server adatok szerint population: 0 :)
  • Uberlama
    megnéztem: 1 nem működik, 2 valamilyen test server ez, 3 szvsz vmi átbaszás :)
  • Botond #12818
    af102MPbe 9-9-11 resist már durván piros,ez meg 10-10-12 :-) de pow tényleg túl van sztárolva :-)...btw fél AoD a warez oldalon be van reggelve,szal vadul dolgoznak a fiúk,hogy mi is az ott :-) nekem úgy tűnik lehet mégis az aminek mondja a srác...
  • Hangianix
    Ketlem, hogy ha tenyleg van is ilyen szerver, van e ot barmi is a vilagon kivul.
  • Hangianix
    Mondjuk a power speciel semmit se er, eleg nevetsegesen nagy az utility erteke barmilyen nagy pow-os cuccnak :/
  • Botond #12815
    nekem dialup van,azzal fel nem töltömk sehova az 100+az ország végén lakok,szal személyesen se hiszem,hogy eljönnél érte...esetleg a többiek,bár az EQ-s leírással nem sokra mennek,ha talán konkrétan a Daoc-osat méltoztatnál idelinkelni...
  • Botond #12814
    ennek a töredéke se megy bele af102 MPbe :-),mondjuk ez nem unique drop,hanem quest reward volt...
  • Botond #12813
    hosszas küzdelem után lvl49,5 a warden, SI questek rém egyszerűek,és csak úgy dobálják a 0,6-0,8 bubinyi xp-t,csak sajna elfogytak :-/ mindenesetre találtam egy helyet ahol 4 zöld con named csávó campel egyszerre elég sűrű repoppal,és most vadul harvestelem az unique droppokat,a nyakláncom,már le is cseréltem egy lvl38as 'gagyira' :-) de van még egy af90es MP scale sapkám amit majd vhogy be kellene venni a keretbe,mert 10% slash/cold 12%body 4 pow van rajta,és az nem gyenge :-)
  • And5
    bocsi ez a link ill csak így jó neki http://free.x3.hu/gamezz/EQ.ZIP
  • And5
    figyelj állítólag működik és már több ember alá támasztotta everquest megy és ha vagy az ultima online is emgy akó mért ne menne a DAoC megkéne őróbálni talán aztán pofázni

itt az EQ leírás http://free.x3.hu/gamezz/Eq.zip