Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
na mind1 megtalaltam a longlost maxpayne cdmet addig elleszek ezzel
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
csak a miheztartas vegett leirom hogy 1. abszolut senkivel nem shareeltem wow accot soha
2. soha nem taroltam a kodot a gepen semmilyen formaban ... etc
nos blizzard rajta van az ugyon en meg szohoz sem jutok...
jo story mi
ps: hangi bocs az offert :/
anti hero
anti hero
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
itt ni, az aláhuzott rész elég hihetetlen hogy ennyire noobok lennének mythicnél
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero
Bergthor...
the healer...
without sc :>
hahaahh =) Zak istenkiraly csavo vagy =)
anti hero
anti hero
emlekszetek montarlora ? elso celpontra assist aztan elment a sajat feje utan .... aztan mikor dori bespammol hogy assist assist akkor megint megjelenik, megolnek 2en egy albot aztan a video tovabbi rezsseben megint eltunik...
=)))) mekkora idok voltak
anti hero
az elso HHs videot amihez te csinaltad a zenet, tudjatok amelyik vegig sotet es semmit nem lehet rajta latni hogy azt hogy rock szaladal fel ala es szetkvaddolja az embereket.
ATOMZENE BAZMEG meghallgattam parszor a szamokat =)
de szep is volt : )
anti hero
anti hero
zzz
zzz
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
egyebkent sokkal szarabb a wow ahol egy picsanyi teruleten 10szer jobban beaddol barki mint daoc frontieren.
itt ugy is lehet pvpzni hogy nem ersz hozza senkihez cska a hulye zaszlokat tekergeted... sztem lol. uber pvp ennel mar tenyleg csk az jobb mikor pvezni kell a bgn. szanalmas
tovabba a cc hianya a immunitik hianya es a 3-4seces casttimeok nevetsegesek pl a rugokkal hunterrel vagy 2h warrioral szemben
anti hero
de most komolyan mér kéne esélyt látnom egy olyan kari ellen amit nem látok és 3x akkora a dps-e mint nekem? ^^ szal rogue = inf és mintha te utáltad volna az infiket? ^^
wow pvp = quake, még annyi se kell hozzá mint cshez
😄😄D
Értem én,hogy nem erõséged ez az egyenlõ létszámos pvp,hiszen neked lételemed a létszámfölény,de nyugi itt is lehet birkulni,csak ahhoz is ész kell,nem úgy mint albionban.
anti hero
csinaljanak egy bgt ahol nem kell varni jo nagy legyen es mindenki fragra menjen (tehat ne legyenek ilyen battlefield 1942 zaszlok) es akkor kira lesz
anti hero
Szal get a clue or buy one,n00b. :-D
megijedtel a hullatol? lol noooooooooooooooooooooooooooooooooob
anti hero
anti hero
Hi!Megmérettettél és könnyûnek találtattál!15perc cooldownos fire DDt elnyomtam a sapimból csak neked,hogy érezzed,milyen az amikor közöd nincs a dologhoz annyira elvernek. :-D
Viszont szegény patkányt csúnyán 1hittelted! :-(
castolós snare mondjuk vicces lehet, csak a 1000 range se a legjobb range -)
5 percenként 150 values 100% absord, hmm
11% evade buff -)
15% safefall nhem ér olyan sokat
sztem a resist line a legjobb, mármint solo reavernek mert cba buffbot castolt szarjaival menni, és van +5% melee resist ^^