43179
-
#12900 Pedig ugy tunt, mindenki Hiberniaba megy Excalrol. (Kiveve a hibik) -
#12899 este 10kor én már csicsikálok jól,max 8ig szokom újabban nyomni az ipart,de belépek délelőtt 10kor,aztán 22 ember online,a szerveren meg már jó 500an vannak,az kissé elgondolkoztató...eza hibi max arra jó,hogy gprs-el elcraftolgassak,duelezgessek questelgessek,másra nem...btw ti most már akkor szintén lefalcoltatok? Fidelék is mondták,hogy jönnének ők is albiba,mert ez itt vicc :-) egyébként az elmúlt pár napban egy db NS volt fenn csak az NPből,többiek gondolom visszamentek excalra -
#12898 dual pbt úgy műxik,ha 2 különböző idejű pbt van fenn,tehát 6os meg másik,de 2db 6os az üti egymást,sima 6os marad a dolog...mondjuk ha hibibe vagyok én a 6sec-esel küldöm a haversrác meg 8asal,szal olyankor van aza tipikus eset,amikor a mob meg akar ütni,de nem megy neki :-) meg múltkor kimentünk egy pár hónapja rvrni egy pár sráccal(ezt már írtuk ide btw),aztán scout gyerek nem értette miért nem találja el kis kék con tank gyereket :-) 2 pbt-t nem bírta átlőni az istennek se :-D -
#12897 egyébként ősz végéig alig lesz időm játszani,szal semmi ilyen komoly célom nincs albiba,max annyi,hogy gameljek egy kicsit,elpötyögjek lvl sokra,azt jóvan,ha kimegyünk rvrni,azt legyaknak na bumm,még guildbe se léptem be,mert az se bír lekötni,mindenestre albionnak nagy előnye hibivel szemben az én szemszögemből,hogy: 5x annyian vagyunk,tehát talán még group is akad,nem tud 3 kari buffolni,csak 2,de aza 2 is ritkaság,nem tud 4 kari healni,csak 2,de mint mondtam,azok is ritkák,és mondjuk sendelek groupért azt mondják,hogy ja persze,végre egy cleric,nem azt,hogy figyeljé mán druid gyerek huzzá várólistára 48 órát,még manasongod sincs,mitakarsz itt,chantereken nem segítessz sokat kiscsávó,majd ha bárd leszel szójjá vissza...régebben kb ugyanez volt a válasz,csak akkor a warden volt a sztár... -
#12896 egy durva támadó kari,mint a rejucleric igen esélyes egy 4 reliccel supportált gimp ellen,mint a zerker...egyébként is megküzdöttünk már :-) 50es hero vs 48as warden :-),nem tod ki nyert?én már alig emlékszem ;-) -
#12895 aztat senki se tuggya,és így van ez jól :-) -
#12894 aztis csak azért mert nem voltunk bent különben érezted volna pengém hűvösségét a torkodon -
krisz073 #12892 Sziasztok.
Még mindig az Amerikai verzios DAoC-al kapcsolatban lenne kérdésem.
eggyik ismerösöm ezt irta és az lenne a kérdés,hogy esetlegesen ezt nem lehetne e az Amcsi alap DAoC-al is eljátszani?
"az SI-m is amcsi, igaz német seriallal és csak a logokat kellett átírni hogy az EU verzióra csatlakozzon és onnan szedje a patcheket"
Igaz ő neki a kiegészitöhöz van Német serial-ja,csak kiváncsiak lennénk,hogy esetlegesen nincs e valami trükk,hogy menjen a progi.
-
#12890 ja, amugy az dual pbt télleg jól müxik 3sec-en? -
Rockety #12889 /who emain este 10kor, 5 nightshade és ez már igy megy kb 2 hete. Van a Nolby Pride meg Mester úr grpja, más hibi nem is nagyon rvsrzik. -
Rockety #12888 Szvsz Excalon menj vagy midgard v. hibernia és prydwenen meg albionba. Egyik szerveren sok ember, másikon meg sok magyar. Prydwen/hiberniat messzire kerüld el, mert csak csalódás lenne. -
#12887 ahha, akkor ezt neki szántam nem neked..kicsit elnéztem
"huuubakker....
.... honey" -ig"
hmmm, mi a neved Excalon? -
#12886 és megin ja,én most veletek vagyok,mint cleric,nem mint healer lol,csak Bhalage adta el a lelkét az örd..izé mackónak :-) -
#12885 ja -
#12884 mármint te mean Bhalage lenni Excalon midi terker? -
#12883 Cleric? nem healer? -
#12882 huuubakker, Excalon midi...hát most akkor nem mondok semmi csunyát
most nem vagytok népszerűek Albioni körökben srác
volt pár próbálkozásunk visszaszerezni a relicet tőletek, de azért az, h 2óra eljutni a relic-ig és 10 perc alatt fekszünk az kicsit "csúnya" (és most finoman fogalmaztam) meg, h néha buzi "téglék" miatt van már eleve halálra itélve az egész plan.
de már tápolódik a Necrom, és szétszedem a seggeteket honey
----------------
jaja, nekem PvP serveren volt Wardenem, hát mitnemondjak..sweet -
#12881 és ahol te infi vagy,én ott cleric vagyok,szal bizonyos szempontból ott valóban az infik álma vagyok :-P -
#12880 excalon :-) én meg prydwenen vagyok warden,és azé egy pbt-s scalebe öltözött tank,nem aza infi álom :-) főleg,hogy 1000ből egyszer van az,hogy nem FGvel mozgok :-) na jó múltkor is csak 2NS+2ranger volt velem :-) próbáltak többen bePAzni,de egynek se jött össze :-) egyik ranger srácot bePAzták ugyan,de aztán többi ütése lepergett pbt-ről,és mellé kapott egy 1000s lövést+két 800as PA-t,ami kissé megviselte a srácot :-)nekem annyi időm se maradt,hogy megforduljak,és előkapjam a pickhammerem olyan hirtelen kihasalt a srác :-) szal végülis csalinak lenni se rossz,ha van megfelelő fedezet :-) mondjuk az aztán hirtelen felbukkanó FG midi enyhén letaposott minket :-/,de végülis pont logolni akartam,így legalább ligenben tehettem meg ezt :-) -
akkor te lenni az Infilek álma -
#12878 melyik szerver? -
#12877 /who-ra most is 22 embert adott ki hibibe,ahhoz képest excal albiba most is vannak vagy 200an,nem különbség...igaz hibibe csúcsidőben vannak ennyien... :-) -
#12875 epic?haggyámán :-) wardenem is af102ben tolja,pedig még vaultban sincs az epicje,mert még mindig 2 bubi a vége :-) igaz csak 99%os az az af102,de falura jó az,és így legalább cappelt a slash/crush resistem thrust csak vmi 10%,ezenkívűl cap az str/con/dex/qui/emp/hp :-) ilyen mágikus resistjeim meg elég randomok,van abból is 2 ami cap(matter/cold),de pl fire az 0+még egy nullás van,de azt meg nem mondom fejből,hogy mi :-) body/spirit is vmi 9%,szal nem vmi über,de én ugye anno xpzésre terveztem a gyereket :-) rvrni ott lenne a druid,akinek összes melee resistje cap+dex+con+emp,és emellett minden magical resistje is 18%+,de hát ahhoz group kellene,először xpgroup,hogy ne legyen má 48as,de az meg sosincs,nekem meg heti 20óra onlineitásba nem fér bele egy 48órás várólista...szólózás meg remeénytelen druiddal,mert néha kék is lever,2milliárd zöldet meg nem verek le,hogy aztán lvl50es legyen a druid,és rvrgroupja se legyen... -
krisz073 #12873 Ok,elöre is köszi. -
krisz073 #12872 Ja látom,egy kicsit kivan agyerek de ez van nem igaz,hogy nem birta volna ki az a 3 hozzászolást anélkül,hogy ne pofázott volna bele. -
#12871 Majd próbálok nézni neked. Nézd meg az RS-fórumon, Krisz: Azt mondja Ams, hogy DAoC-ban megkereshettél volna :)) -
krisz073 #12870 Ez van.
Azért köszönöm a segitségeket,ha esetleg valaki megunta vagy el akarja adni a DAoC-ját az szoljon szivesen átveszem. -
#12869 Oké, megértem -
krisz073 #12868 OK csak az a gond,hog most a nyári nyaralásra gyüjtögetek és az a 15-20 ezer forint most nem fér bele,hogy megrendeljem.
5000-t jó lett volna,de ha nem tudom használni akkor nem veszem meg.max Aug végén kimegyek Bécsbe ha megvolt nyaralás -
#12867 Angliából meg lehet rendelni? HA igen; érdemes szerintem. -
krisz073 #12866 Mi a francnak kell az Amcsiknak külön verzió,kezd egy kicsit már tele lenni velük a hócipöm. -
#12865 tudomásom szerint nincs -
krisz073 #12864 És nincs rá valami megoldás,azon kivül,hogy rendeljem meg Angliábol vagy menjek ki Bécsbe. -
Fidelcastor #12863 Europában nem tudsz játszani amerikai daoc-cal. -
krisz073 #12862 egy kérdés:
amit meg tudom venni eredeti DAoC-ot az eredeti Amerikai kiadás.ez jó nekem,vagy inkáb ne vegyem meg? -
krisz073 #12860 Köszi. -
#12859 hát 2 angol szerver van,egyik excalibur,ahol elég sokan játszanak,és majd minden realmban van magyar,aztán van prydwen,ahol midibe nem tudunk senki magyart,albionba elég sokan vannak,hibit meg épp most ürítjük ki,szal én a helyedben excaliburon próbálkoznék,vagy ha nagyon nem vágod az angolt,és magyarokkal akarsz játszani,akkor prydwen albion...sok sikert :-) -
krisz073 #12858
Sziasztok.
Rég írtam már ide a fórumba,de most úgy néz ki,hogy 2-3 napon belül
nekem is meglesz a DAoC.
Majd egy kis segítségért nyagatlak titeket az induláskor.Melyik
szerveren érdemes kezdeni,hol vannak a Magyarok többen,stb...
A másik amiért írtam,hogy ahonnan én szerzem a Game-t ott van még 1
példány ha valakit érdekel,5000 ft-t az ára.Ha kell valakinek dobjon
egy e-mail-t és megadom a srác e-mail címét.
-
Rockety #12857 kösz -
#12855 hmmm,azt ide látom,hogy mivel hibik+trollok is crush-al nyomulnak,plate meg érzékenyra,sokkal jobban járok,ha chaint,vagy studdedet hordok :-) csak akkor meg thruster sthealter buffbotod cheaterek gyaknak szét :-/,lehet mégis inkább friart kellene csinálni?de azzal meg nem sok semmit lehet autotrainelni,én meg még sose autotraineltettem,szal itt a legfőbb ideje :-)