43179
-
Rockety #13322 bejön a dirty örülhetsz, triple wield bejön mindig de szart se ér. : ) -
Rockety #13321 hibi és alb dual wielder erős közepes szerintem, berserker messze a legjobb. -
BadGuy #13320 Utolso sorral egyerertek es nem is tapasztaltam maskepp :). Jix/Rambo egyremegy a lowbee r5l6 tankom beapritja oket ha nekem is van buffom.
Triple Wield: En ezt cserelnem el barmire az se szamit ha 50%/50% az esely hogy bejon a specko abilitym. -
BadGuy #13317 De persze ezek nem regi informaciok. Mielott alb lett volna mind3 str relic nem volt ekkora eroeltolodas. Kicsit sokat szamitanak hibik meg nem birnak elvenni semmit :) -
BadGuy #13316 Milyen elonye van bmnek? En nem tudok leverni thrust mercenaryt (slash-t se biztos az str relicek miatt). Ez lehet azert van mer double crush vagyok amit a chain resistal.
Jobb styleok jobb pancel igaz kisebb evade de aze en se evadelek tul sokat. Aztan ott van a dirty tricks amit nem lehet purgeolni (probaltam, nem jott le :) a jobb dual wield styleok (celtic dual styleot akkor hasznalok ha evadelek, parry/anytime jobb a crush).
Aztan ott van nekem a csodalatos triple wield ami annakidejen meg jo volt de most hogy valami erdekes patch folyaman +20at meg +10et ad hozza az uteseimhez nem vagyok tole elajulva. Elhiszed jobb a dirty tricks? :) -
BadGuy #13315 Magas rr-u stealtherek ellen talan nem megy a dirty tricks? :) -
#13314 hát nem tom, azért cs bejáratához vezető lejtő és a relic door elég messze van ahhoz hogy egybe vegy és szvsz simán volt annyi hibi. (ott voltam láttam, ami persze nem jelent i hogy megszámoltam egyesével de szvsz volt 100) -
Fidelcastor #13313 Nem tudom melyik relic raidnél volt utoljára 100+ hibbi. Amit az őrök írnak az 1 területen belüli enemy nem csak hibbi és mint te irtad itt, mikor a hibbik relicre mentek akkor a middik blokkolták az utat. -
#13312 nekem van egy 44es armsom -
#13311 az fele hp volt és low RR sb (rr1) merthogy a dirty bement.. -
Fidelcastor #13310 Igaz én nem értek a merchez de ha emlékszel rám(instagib NS)mi már küzdöttünk 1 az 1ben és ugy,hogy te mezzben voltál a PA-mat pedig kievadéztad meg kb a felét az ütéseimnek. Én meg kemény 0-át evadéztam ellened evade 7-tel + 313 dex-szel. Tudom, hogy te is fullra voltál buffolva.
Fullra buffolva az evade 1-7-ig ugyanaz amíóta nerfelték az assasinok evadejét. -
#13309 ebben valóban igazad van (hibi jó de kevés, midi nem rossz néha sok, albi közepes de kurva sok)
btw a relicnél 100+ hibi volt
-a 200 albi a relic után volt, miután kihaltak a midik. amikor levertük akkor kb 3-4 fg albi hátulról meg kb ugyanennyi a relic várból+ őrök
-csordaszellem nélkül halunk
-
#13308 Arabelus,k,akkor ő is b-listás lett ;-) -
#13307 remélem nem karcsú,mert 1vs1ben simán levertél,amikor még lvl49 voltam :-P -
Fidelcastor #13303 A dual wield és a Cd-ben lesz valami változás. A dirty-t meg erősítik. Én ennyit látok csak.
Ja még 1 az advanced evade számokban mit jelent pontosan? -
Fidelcastor #13302 A dirty .... 25% miss és 50% fumble ami nincs a blademasternek. Miből gondolod, hogy a 19% os studded jobb a 27% chain-nél?
Nem is beszélve a dual weild 50-es style-ról ami a BM-nek szintén nincs.
De! Ha ez még mind nem elég, hogy nerfeljék akkor kérdezd meh Uberlamat, ugyanis az ő szürke Merc cimbije majdnem leszólózott 1 lila SB-t. -
#13300 Csak a guild nelkulieket fenyegeti szerintem :D -
Atomy #13299 Szerintem a mercenary nem olyan nagyon erős hogy nerfelni kéne. Inkább a berzerkert ha már választani lehetne :) -
Atomy #13298 Az attól függ hogy mi az a kacsu :) -
Fidelcastor #13295 Tényleg mókás lehetett ha 200-an+ relic őrök levertetek 130-at.Ennél már csak az lenne a mókásabb ha azt a 60 hibbit akit őssze lehet szedni 1 relic raidre 300-an ölnétek meg. Egyszer próbálj meg ne túlerőben játszani a szuper middi és hibbi karakterekkel amik szerintetek túl erősek, de persze nem olyan erősek, hogy 5x annyi albit kinyirjanak. Úgy vettem észre albionban felettébb nagy divat lett a csordaszellem.
Mielőtt teljesen magatokra vennétek ez nem a ti hibátok hanem a Mythic-é, hogy a realm balance-ot nem bírták megoldani.
Exc/midgardban a kis bg-ben játszogatok és ott ugyanezt tapasztalom. Itt arról szól a BG, hogy kijövök Mpk-ból és albok már ott is vannak és legalább nem kell messzire mennem meghalni. Az iszonyúan gyenge karijaikkal mindig megölnek mindenkit aki ki mer menni BG-be és nem alb. kb délutántól hajnalig ez a felállás. -
Kkri$z #13294 Pont 42 szvsz nincs... kisebb vagy nagyobb -
Rockety #13292 /whora nincs 200ember hibibe jó formán. Szal lol. -
#13291 btw manapság jól telnek a napjaink a midi/hibi relic raid próbálkozásknak köszönhetően, felettéb mókás volt tegnap pl. amikor épp boldiamot verjük, és jelenti több vár hogy 130 enemy, na go excal, de furcsamód nemvédték az oldalsó bejáratot. Erre kb 5 percen belül /who sau-ra 200embert irt ki, na szal az lol volt a második ajtóból 5%ot levertek a midik erre hátulról jött 3-4fg albi meg a relicből kiugrottunk azt simán kifeküdtek kb fél perc alatt. szal gyertek nyugodtan hibik is mert a múltkori veletek is jó volt, csak azt sajnálom hogy itt kifényesítjük a reliceteket és erre basztok befizetni a letéti díjat, szal muszály volt sürgősen visszavenni :) (amguy amikor felértek a hibik a relichez 5en voltak ott, ebből 3 magyar :) ) -
Kkri$z #13290 Crystal cave sárkány
Tegnapi aod zerg fő látványossága :) -
#13288 hihi -
#13287 BoF nelkul smiterrel nincs eselyem, hogy eletben tartsak egy castert akit egy champion es meg valaki ut.
Egyebkent 5 vs. 6 volt. 2 cabalista, 2 armsman, 1 minstrel es en. RR8 champion egyedul kinyirta volna a 2 armsmant es a minstrelt. Ugy, hogy pbt is volt rajta, teljesen eselytelenek voltunk, nem kellett nuke oda. Nem tudom ki volt a masik 2 kari ott (T betuvel kezdodtek), de akkor lett volna eselyunk, ha az egyik armsman az paladin es az egyik caba az theu. Akkor siman mi nyerunk. :D -
#13286 ja,és a fő poén,utána portolotam vissza asap,megyek ki hpkból,erre a levert caster még mindig ott fexik,másik meg ott várt,hát bevertem annak is a fejét,szal végül csak meglett mind2,csak xtra 5s-be volt a dolog :-D -
#13285 Penge vmi finnugor nyelven a kardlapjának az él része ;-) -
#13284 azért 5vs7be kihasaltattunk titeket healer/mezzer/nuker nélkül,úgy hogy nektek mindez volt,hááááááát..... :-P második körben sejtettem,hogy a te jótékony hatásod,hogy mind engem kezdett ütni rögtön,többiekkel nem is foglalkoztak :-D mondjuk akkor már úgyis 4en voltunk,de nuker gyereket két vállaztunk azért :-)...btw előtte fél órával jövök ki hpkból,jön szembe 2 sárga con kobbi,fordulok meg indulnék vissza hpkba,de kaptam rootot+stunt asap,akkor megin fordulok meg és indulok feléjük,hogy legalább egy maflást lehúzok vmelyiknek,mire odaérek van kb 100hp-m,mondom egy maflás pont belefér,ütök 4et egyik elhasal,aztán fordulnék másikra akkor eldőlök én is,mondom magamban ez érdekes,mi a halálért nem fogyott le az a 1 nukenyi életerőm,nézem log-ot,hogy gyerekben megállt az ütő,aztán nem castolt többet,mert interrupotolni csak azt interruptoltam,akit agyoncsaptam,hát akkot látom,hogy kobbiegyerek cast a spell,u resist the effect 5x :-D,mondom 6dikat is resistálom akkor leszólózok 2db sárga con castert egyszerre :-D,persze mindez az ütős 0% körüli resistjeimmel... -
#13281 Az az insta dd-m volt :))
Masodszorra 5-en voltunk, ket afk karival (ok csak azert jottek, hogy bezavarjanak titeket :) )
Ja, de a pbt miatt nem tudtunk kicsinalni titeket. :D -
BadGuy #13280 Lehet 50 staff-ja van es 10 emelet magas weaponskillje :) -
Pelgrin #13279 Friar nem cloth cuccot hor ha nem bort. -
#13278 ja,és miattam kár izgatni magad,én nem healem őket az száz,ha healni akarok druiddal jövök :-) aki wardenemmel akar grouppolni az hozzom magával IPt :-D vagy druidot/bárdot :-) -
#13277 másodikra már csak 4en voltunk,ti meg mégtöbben,de elsőre az 5 vs 6 vagy 7 mókás volt valóban,én asse tudtam ,hogy ott vagy,ismerősnek tünt az emblemed,de mondom annyi egyforma van,és nem is tudtam hova tenni,szegény ns nem volt buffolva,mert előttetek 2 seccel ért oda,ő le is halt,aztán miután kivégeztünk mindenkit aszondja malev,hogy ezek mennyiemn voltak,mondom 7 talán 6,kezdem visszanézni log-ot,és jééééé, you just killed killerbee :-) második körben jöttél te is,azt nem is láttam...meg ilyet szól még malev,miután agyonvertük 4en mersaint,hogy egyre lejebb adja a gyerek,tegnap még 7 buff volt rajta,ma meg már csak 6 :-D...na küldök akkor egy screenshotot,a mihez tartás végett,és sztem eza 8vs4 amikor lesz esélyed max,szal jó aza 5% spirit resist+16% a buiffból,így is vmi harmatos 140eket sebeztél rám :-P -
#13276 és 4L5 vagyok tehát azért annyira nem is szar. na mind1. majd patch után meglátjuk -
#13275 btw simán azt hittem a friar meg fog halni, de hogy rambo honnan jött azt én se tom (le is licselte az rpt :)) ), amugy meglepően nagyot ddztem rád (250), pláne a tegnapi eset után: celt(asszem vmi elit klán eclipse vagy mi a tök) 59 (-212 kb.) na itt volt hogy egy pillanatra megálltam, de szó szerint csak néztem és nem akartam elhinni :) -
#13274 Igen el. Egyebkent jo volt elso talalkank Odinba, kiabaltam neki, oljetek meg a wardent, semmi response ki is halunk.
Utana mondom es a warden? Nem is volt, na erre elsoroltam az adataidat :))) -
#13273 ma elégtételt vettem Mersain-on :-) és megléptem 2L7et,úgyhogy lépek családi életet élni :-) Killerbee aza mailcím,amit a reged kiad,az él? -
#13272 k,gl -
#13271 5 körül...