43179
  • Fidelcastor
    Most látom, hogy a hibbi str-t megint elvitték az albok. Mikor történt ez?
  • Fidelcastor
    Akkor ezek szerint az összes assasinnnál levették jócskán az evadet. Elég baj ez.
  • Fidelcastor
    Grat
    Ugye te healer vagy és exc/middis?
    Ha van alacsonyabb szintű cuccod amit tudnál nélkülözni + 1 kis pénz azt megköszönném.Rudasmatyi(lvl23) healer , Ignatyenko (lvl22) SM
    Exc/middiben nem tudok semmit se adni neked viszont, de ha egyszer kedved támad hibbihez a prydwen szerveren akkor viszonozni tudom a segítséged.
  • Fidelcastor
    Hát csak azért , mert szerintem ti ítéltétek el a buffbotosokat, hogy lámák és csalók. Most meg akkor ezekszerint ti is használtok.
  • Fidelcastor
    A NP már nem jár hibbibe csak nagyon ritkán.
  • Fidelcastor
    Hát igen én ugy mondtam volna, hogy rambo és társai miatt nem lehet buffok nélkül kimenni.
  • Fidelcastor
    Szerintem pár middinek volt előszőr és akkor minden albioni infi csinált a smiter clerickjéből 1-et magának, hogy legyen esélye a pár buffbotos SB ellen és csak ezután jöttek az NS-ek abból is azthiszem 4-5nek van.
  • Fidelcastor
    Miből gondolod, hogy a hibik kezdték a buffbotos NS-ekkel?
  • Fidelcastor
    Az assasinokat visszavették 50% evadéra és igy a buffos friar többet evadézik mint 1 assasin+ neki még van a parry is.
  • Fidelcastor
    Ja az érdekes eset volt. 1x megütöttem akkor se valami nagyot pedig ott állt egyhelyben és ugye cloth cuccban a többi ütésemet kiparryzta és evadezta és hirtelen meg is haltam. Rambo hogy került oda azt nem tudom mikor ti a midikkel viaskodtatok amg-n. Soha nem is fogom megérteni, hogy 1 friar, miért evadézik és parryzik többet mint én.
  • Botond #13257
    Virgonc-ról nem tok semmit,hogy kiféle,miféle...
  • Botond #13256
    pech,spirit resistre akkor se fexem rá,mert SCzni nem fogok,hibi itemekben meg nincs,vagy ha van is az az item elég suxx úgy egyébként...
  • Botond #13255
    mármint Rambo+hasonlók,úgy érted?
  • Rockety
    Penge, Frox- Donk
    Rendorion, Dorina- Én
    Adokennekeddmgt, Adrirali - Lothandar
  • Botond #13249
    na késnek a vendégek futok még egy kört,hátha meglesz 2L7 :-)
  • Botond #13248
    ja,újabban SP+Chosen is ki szokott küldeni egy egy kósza grouppot,meg kezd lecsengeni a craftolunk+SIben nyomulunk időszak,úgyhogy ilyen rnd grouppok is kimerészkednek,de azért emainba még mindig nem rúgunk labdába csúcsidőben...
  • Botond #13247
    druiddal 5% a spirit resistem,wardennel meg 5+16% a buffomból...mondjuk druiddal összes többi resist cap közeli vagy cap,wardennel csak melee resistek,magical resistjeim közül matter+cold cap,többi közel 0...
  • Hangianix
    ok, akkor csak 45% :)
  • Hangianix
    sm pbaoe, air theu dd/mezz
  • Botond #13243
    20% spiritre direkt nem gyúrtam,mert ki aza hülye,aki smiterel nyomja manapság? :-D btw épp most jövök HWből,4en(warden+manachanter+ns+ranger) agyonvertünk fg midit :-D mondjuk volt vagy 3 kék ebből,de akkor is lol,aztán visszajöttek 10-12en lol,mondjuk úgyis percek kérdése volt,hogy logolok,mert jönnek a vendégek...
  • Hangianix
    Legyen akkor 3 vs 3. :D
  • Hangianix
    Ugy ertettem resistelsz. Lesz vagy 50% spirit resisted, tehat elegge eselytelen lennek ellened :)
  • Botond #13240
    de tudsz :-P fg vs fg-ban meg esélytelenek vagytok ;-)
  • Hangianix
    Nem 1 vs. 1 :)

Egyebkent te nyernel, ha nem tudok mezzelni.
  • Botond #13238
    2L6os warden rr6os cleric ellen,az mókás lesz...
  • Hangianix
    Meg lesz az RR6, en csak Odinba jarok majd Killerrel vagy HW-be :) 'szal talalkozhatunk. :)
  • Hangianix
    Na en haltam ugy ki, hogy volt 5 infi a kozelben en meg naivan leultem, mondvan csak eszreveszi, ha jon valaki. Kaptam is Blod-tol egy PA-t meg egyeb nyalanksagokat, infik a halalom utan fel perccel ertek oda. Biztos befejeztek a kartyapartit...
  • Uberlama
    bár gondolom meglepődtek amikor egy emberből hirtelen 6-7 lett :)
  • Uberlama
    ja igen az emain amg albi részről való kempelése nem egyszerű. megyek oda, mondom poénkodok megállok hibi oldalon kb 5 stealther tűnik fel körülöttem (infik). Adok buffot meg minden, mondom leszek sajt a kis ns/sbknek és solozo optimistáknak :) azt jött egy csapat midi és kaptunk aedotot :) de feküdtek azért
  • Uberlama
    Instagib kinek az nse ? tegnap este/éjjel vagy 3x is láttam egyszer amikor (emain amg) egy friart akart ölni kapott szép 250es ddket. Máskor meg pont előttem nyirták ki pedig én akartam :)
  • Uberlama
    természetesen nem mert egy-két ismerős akinek van buffbotja azt ha akaod conc akkor általában adnak is. (márha beszélhetek a nevükben)
  • Botond #13231
    leszarom,én úgyis eredetileg midi/albi frontierbe szeretek rvrni,eza sétálunk 60csillió km-t,aztán rambóék lePAáznak és szevasz nem köt le...Ír gyerekek elég coopnak néznek ki,egy héten egyszer van nekik guildxpzés,vannak elegen,hogy mindig legyen hozzá ember,van 2 50es manachanterük,azok meg iszonyat durván PLnek,és múltkor voltam velük rvrni is,hát még ott is csináltak vmit...sőőőőőőt,még buffbotja is van a 2 manachanternek :-),szal nemtom,én egyenlőre belépek albiba,hátha benn van alyr/finder,ha nem lépek hibibe,egyenlőre a saját guildemben vagyok,de ki tudja,mindenesetre mostanság úgy kezelnek mintha hozzájuk tartoznék :-) lourkerék meg conquest meg csinál amit akar,ő dolguk,én nem értem ugyan,de nem is kell nekem mindent érteni...
  • Drilla
    Na visszavettünk négy relicet, 7 albioni keepből 5 a miénk szép munka volt:P
  • Botond #13229
    ne törj össze,rosszul emlékszel ;-) godwan sose írt ide ;-) és uberall az earth theu,raisthlin a wizzi,aki godwan ráadásul :-)
  • Rockety
    ja és mi a neved?
  • Rockety
    ja lehet megse várom a capelést mert ez a "camp mtk,mpk" nagyon unalmas, annyi alb van hogy enemy nincs :D
  • Rockety
    lehet magasszinten más de annyi infi van hogy még bottal se mész sokra :/ vagy én kapok 2sb-t a pofámba vagy az sb akit betámadok kap még 5 infit.
  • Fidelcastor
    Exc midgardon milyen néven vagytok?
    Nekem van BG szintű karim ott még a régi időkből. 1 healer és 1 SM
  • Fidelcastor
    A midikről amit írtál az a mai napra igaz, hogy lesz-e folytatása azt nem tudom.
  • Fidelcastor
    Mit értesz azon, hogy van ott elég hibbi?
    Általában Lourker groupja van kint és a conquest ből 1 fg, de ők is külön mozognak. Ja és 1-2 NS , de ők is külön mozognak.