43179
  • Atomy
    Olyanra ne nagyon számíts hogy egy scout majd odamegy kardozni :) Meleeben még kék mobok is meg tudnak izzasztani. A warden meg tanknak néz ki shielddel, az meg talán ha zöld akkor is lever egy scoutot :)
  • Botond #13371
    3dik account speed bottal a megoldás szvsz :-)
  • Botond #13370
    megveszem az accountját,aztán a LGMgimppel lövök beléd 2db 1000st,aztán még én leszek felháborodva,hogy '1 kill 2 arrow,akkor 250gt is ellövöldözhetek rr10ig,jajj jajj' :-D,és külön topicot,nyitok majd hyder forumán,hogy nem akarunk 'i win button't scouthoz,de criticalt menjen át a bt-n/pbt-n,ne lehessen evadelni/misselni/blockolni,és legyen ingyen az arrow,mert castereknek se kerül zs-be a mana :-D
  • Botond #13369
    '4-6fg rp-farmol albi frontierben corpse summonerrel'...voltam egy pár ilyenen,az mind RRnek indul,csak hibiket jobban érdekli craft+cashfarm,mint hogy uncsi RReken vegyen részt...mondjuk én az este is úgy ahogy működő netemmel nem tudok ugrálni,szar leszarom,de mókás,amikor olyanok,akik 'áááááá,leszarom,most az akármimet lvlem 4finsbe' beszólások után ide járnak anyázni...
  • Botond #13368
    EZ a qrvajó kérdés...egyiknap belépek csúcsidőben 200player online(50-60db 50es,ebből 75%craftol,maradék 25%craftra farmol casht...rotfl),másiknap belépek hajnalban 15 player online,ez asszem no comment,harmadiknap belépek szintén hajnalban,erre fél albi frontier a miénk,és 5secenként újabb keep a miénk,és kerdem havert RR?,aszondja simán,hát mondom ez szép,ha nem RR,akkor már senki nem megy ki rvrni?lol...mondjuk ennek ellenére gond még az is,hogy magyarhibik döntő százaléka egy fanatikus állat,aki nonstop benn van,és tolná az rvrt,aztán,ha nem jön össze ligenbe a balanced fg,akkor inkább idejön anyázni :-),én kimászok alb/mid frontierbe egyedül,vagy egy gyerekkel karöltve vagy 4es groupba,vagy fgba,ami éppen akad,meglátok egy ns/rangert felbuffolom,aztán megkérdem,hogy grouppolni ugyan akar e,ha akar akar,nemakar úgy is jó,megyek tovább,így max 20 perc,és vagyunk 5-6an,de csak azért,mert buffer vagyok+van pbt-m,akit mindenki szeret,vagy ha druiddal vagyok akkor is szeretnek velem rvrni,de pl ns+bm+ilyenek annyira nincsenek könnyű helyzetben,meg hát nem is nagyon erölködnek egyesek,hogy fűvel fával legrouppoljanak...velem is volt már,amit mondtam,hogy általam felbuffolt ranger gyerek szemrebbenés nélkül végig nézte Mersain hogy tapos a betonba,de ez benne van,loth ilyenkor alttabozik pl :-D,én rel,aztán mentem máshova,napi 50-60perc játékba ennyi idegeskedés,amit egyesek csinálnak nekem nem fér bele :-D
  • Botond #13367
    mint írtam ti,és nem te,lehet,sőt valószínűnek tartom,hogy nem te győzködted anno erről dorit+donkot,de vki az albok közül,sőt még azt se tom,hogy prydwen,vagy excaliburi alb volt,de mi hibik ezt akkor roppant mókásnak találtuk :-),hogy portolás suxx,15perces séta meg roxor :-D
  • Atomy
    Hát mondjuk nekem is kicsit fura hogy egyszer azt mondjátok hogy hibik nem járnak RvR-re, és tényleg általában nem is látni senkit csak talán 2fg szokott kimenni. Máskor meg 90+ emberrel támadjátok a reliket vagy 4-6fg rp-farmol albi frontierben corpse summonerrel. Akik ilyenkor kimennek azok hétköznapokon mit csinálnak, vagy miért nem mennek ki emainbe?
  • Hangianix
    Hat vegezz kozvelemenykutatast, mit er a smiter es hany aktiv van. :D
  • BadGuy
    Imadom ti mindig a sirasneni szoknyaja moge bujtok ha reagalok/reagalunk 1 problemara hibi oldalrol nezve. Nem unalmas 1 kicsit? Naaaa, egy kicsit sem? De tenyleg nem? :-)
  • BadGuy
    Meg ez a siro hibik hagyjatok mar ezt a kurvara false szoveget. Nem is tudom ki szokott sirni hogy az o alb karijat mennyire nerfeltek aztan hoppa varjunk csak nem is volt annyira nerfelve.
  • BadGuy
    Errol beszelek, csakhat Mersain kollega kerdezte miert odinban jarkalnak a hibik.

Az hogy a sok okostojas koztuk Tafaya aki mar egyszer lelepett hogy o tobbet ide nem ir mer itt csak flame van behanyta hogy igy meg ugy
  • Tiffa
    Fogjuk fel pozítivan, legalább nem kell az afk-zó társaidra várni ... amúgy nem azt mondtam, hogy nekem rosszabb mint bármi másnak, tudom, hogy másoknál is dettó így van, csak indolkoltam miért szeretem jobban a keep elvételeket és védéseket. Személy szerint nekem pl az albi frontier tetszik a legjobban, ez a másik oka, hogy oda szívesebben járok. Ráadásul nem vagyok rp örült, így az esetleges rp nélküli vagy kevés rp-t adó bulik is tetszenek.
  • Fidelcastor
    Ez igaz és eztért nem járok albi vagy middi frontierben, mert ahol sok a játékos ott mindig akad olyan aki lemarad vagy egyedűl rohan amghez abban a reményben, hogy majd ott csatlakozik valakikhez.:)
  • Fidelcastor
    15 perc mire eljutok amg-ig emain-ban és ott mindig vannak infik, persze nem szólóban. Ha nem infikbe botlok akkor meg 1-2fg albi várakozik ott. A célom, hogy amg és apk közé jussak, ami az esetek 80%-ában az amgnél már elbukik.
    Nálam release-rebuff-15 perc séta és meghalás. Szerinted ez jobb?
  • Fidelcastor
    Szerintem Khurrak irta ezt régebben.
  • Fidelcastor
    Ennyi erővel ez a kérdés hozzád is szólhatna.
  • Hyder_work
    Tafaya: megkaptad az üzimet?
  • Uberlama
    de, de azt a passziv RAk miatt akkor se nagyon találja el egy 35 körüli kari
  • Hangianix
    Mutasd meg, hol irtam ezt. :D
  • Tiffa
    Én például a legjobban a saját froniteren szeretek lenni, és keep raidek a legjobbak, azokon van hogy élek egy órát is :) az emaini rohangálás abból áll, hogy portolunk, várunk, buffolok, rebuffolok, elrohanunk, lemezzelnek, 2 sec alatt széjjelszana ütnek, portolunk, várunk, buffolok, rebuffolok, elrohanunk, lemezzelnek, 2 sec alatt széjjelszana vernek, és jobb esetben ekkor lép csak a csapat fele.
  • Botond #13348
    egy fél éve még azt próbáltátok beadni nekünk,hogy nekünk milyen qrva jó,hogy saját frontierünkben harcolhatunk :-D mi már akkor is tudtuk,amit itt írtál,de persze,ezt bőszen tagadta az albioni szekció,és hajtogatta,hogy nekünk milyen jó... :-DDDD
  • Hangianix
    Azt nem ertem, miert sir mindenki, hogy Emain a leglatogatottabb, majd Odin, vegul HW. A magyarazat teljesen egyszeru es nem csak Emain megfelelo "kornyezete" miatt.

Mindenki utal 10 percet rohangalni az akcioig, igy a portos verzio a legjobb, mivel az albik vannak a legtobben a midikkel, igy meg kell talalni a kozos pontot, ahol mindket fel jol erezheti magat portolassal, ez pedig Emain.

Egesz egyszeruen kellene par uj RvR zonat behozni tobb tereptarggyal (nem MG-k), ahova mindenki portolassal juthat el es kitalalni valami szerepet is neki, hogy ne csak rp-rt menjenek oda az emberek (mert akkor a varfoglalasoknak lonenek).
  • Botond #13346
    ezt írod az oldaladon,a mit terveznek az első negyedévre:'6) Azon játékosok, akiknek már van 50-es karaktere, új karaktert indíthat 20-as szinten.',ebből lett vmi?8-)
  • Botond #13345
    btw milyen anytime crush style van,ami jó?8-),mert én vagy tauntolok,vagy sidebash,esetleg backcrush,nagy ritkán parry style,de tauntnak a +32-38as styledmg-jétől nem vagyok elájulva...
  • Botond #13344
    na,pl én ezért nem járok emainbe...tudod ki sétál 10percet,amikor felülhetek portra nyugisan,és hipp hopp albiba/midibe vagyok...
  • Botond #13343
    elhúztak,nyugi ;-)
  • Rockety
    elcsesztem

Cain = Crauchon.
  • Rockety
    quote: " de nektek ott van Cain "

: )
  • BadGuy
    Ezen nem vitatkozok, gyere hibibe azt meglatod nalunk nincs ez a meghalok aztan portolok a main realm vs realm combat Battlegroundsba. Meghalsz maszol kokemeny 15 percet (speed nelkul) emainbe vagy 5-6 percet bard speed-el esetleg 10 percet enchanter/warden speedel. Termeszetesen itt nincs az hogy kimegyek iszok valami mikozben a portra varok! Rank szamos "fun" var ugyebar utkozbe nem lehet afk betamad (ha neadjisten solo vagyok) groupolt sb/infil, zold mob agro kozben poppol valami caster enemy, esetleg osszefutok mid/alb gank/keeptake group/groupokkal :) ld leszek es mikor visszajovok rajtam van 2 fajta dot, etc.

Ezek mind megtortent esetek mikozben a fasza emain fele masztam/masztunk realmtarsaimmal :P
  • Rockety
    többi csellósnak se megy a daoc? vagy ez egy területi problem megint?
  • BadGuy
    Ezt a solozok tankkent dolgot Lothandarral akkor adtam fol mikor mar masodszor talaltam ra 3 sb/infi produkciora hadrians/odinban :).
  • BadGuy
    Nehogyma aze legyenek hulyek mer te nem tudsz szolozni, kimegy batyam chantresse azt szolozd le :)
  • BadGuy
    Solozni akarsz csinalj infit, end of story.

Mellesleg megsugom hogy az a most ott levo 3fg hibi VALOSZINULEG nem azert van 1 kihalt helyen mert az akkora fun. Hanem elmentek emainbe es Meghaltak 3x aztan meguntak a dolgot ESETLEG :)
  • BadGuy
    En altalaban beszelek, nem 1-honapban-egyszer eventrol :)
  • BadGuy
    Nem tudom hogy te most mirol beszelsz, hol van az 3fg hib? Miert hulye az aki rvrezik? Nem az hulye aki nem rvrezik? Jo az ha van 1 fg tobbi emainbol-kimenekult-buffbotosinfikaltalszetownolt nightshade. Az is gyakori hogy az az 1 fg conquest eclipse meg a hasonlo szarjuk-le-az-almakat guild
  • BadGuy
    3fg? Re'meket latsz :D
  • BadGuy
    Olyan gyenge, meg se tudok mozdulni a rohogestol mikozben szarrarobbant (bar lehet hogy a 3 atlatszo golemszeru lenyeknek is koze volt a dologhoz... :)
  • BadGuy
    Mondok is gyorsan 1 gyenge alb karit: Air theu :D
  • Rockety
    nehogy valaki benyögje nekem " de hát ennyi meg annyi 50es van ", mert sirva fakadok
    /who emain No matches
    /who hadrians 8 ember
    /who odins 14 ember
    szal bla bla bla albioni karik lehet gyengébbek de a realm nem gyengébb szvsz. És ez a játék ugyebár realm vs realm szól ha jól emléxem.
  • Rockety
    csordaszellem elég jó lenne ha nem 5x hanem csak 2x annyian lennének az albok, de jelenleg ez nem igy van. 3-4x alb túlerő rulez.