43179
-
#40459 Na szoval, kozben megtalatam leirva az EU oldalon a New Frontiers-re vonatkozoan, hogy ez is 1 ingyenes kieg. :D -
#40458 Koszonom a valaszokat.
A kiegekkel kapcsolatban meg annyi kerdesem lenne, h mi a helyzet a New Frontiers kieggel? Azt tudom, h a Foundations az ingyenes, netan az NF is? Vagy ha nem, erdemes beszerezni?
Ja igen es meg vmi. Olvasgattam a kiegek leirasat az EU flash oldalon es tobbhoz irtak h uj graphic engine, szoval nem egyertelmu szamomra h melyik kieggel jott be az uj engine. Ez fontos lenne, mert azt olvastam es korabban lattam is h sokat javit a jatek megjelenesen. Szoval, remelem nem a Darkness Rising kieggel jott a grafikai ujitas, mert EU szervereket ajanlottatok es azt irtatok, h EU-ban meg nem jelent meg ez a kieg.
Amugy az eldritch-re visszaterve, 1 videoban megtekinthettem 1 elf eldritch-et es amit lattam, a spell effektek, nagyon bejottek. Persze ez csak a kulcsiny, de akkor is :D -
#40457 noliferzz! grats tho :o -
Bhalage #40456 grats dorinnak es nekem a lvl50 hez :) -
Rockety #40455 albion:
merc
cabalist/sorc
cleric
midgard:
healer
zerk
sm
hib:
druid, bard
eld, bainshee
blademaster
ezeket szinte mindig keresik grpba -
Rockety #40454 igy van. abit lapokhoz (a jobbakhoz) adják, más gyártótól még nem láttam. -
Rockety #40453 lol ha wizardot indítasz :Dd -
Nemet #40452 Amíg dilemmázok, hogy melyik szerver legyen (Eu vagy US) addig csináltam egy arms-ot Merlin-en (hiába alb és tank függő vagyok) és mellesleg teljesen élvezem?
Megy a shout (vagy mi a f***m az új skill-je) + aprítás, Thid-en felmentem pvp-ben 2 szintet ,az Oath of Vengance guild-ből lett egy haver is
csak utána belegondoltam, felartyzni + ml-ek, stb hát megőszülnék
Szal érzem ebből valahol, hogy eu lesz (csak nem tudom mikor)... -
#40451 Az eld messze jobb mint egy wizzy,ha caster beallitottsagu vagy,akkor
az eld mindenkepp jo valasztas, jo lehet meg a Enchanter is, ha hib akarrasz lenni, ha alb akkor eloszor mindenkepp sorc,mert a caba,meg a theurg ugyan roxor,de sok skill kell hozza. Midiknel tok mind1 melyik a warlock a legdurvabb,viszont kell ido amig rajon az ember,hogy kell hatekonyan kihasznalni. -
#40450 Jah, Nemet haverom is aze akar Euba atcsabulni, mert a Goa(EUdaoc) honlapjan mindossze 15Font-ert latta a Daoc+Si+ToA+Cats-ot, a hivatalos oldalon...igaz nem ingyenes az SI meg a ToA,de reklam ar...+2het free,online letoltheto verzio,uj acc eseten. -
#40449 Nos Darkness Rising EU-ban még sehol release 2006febr1 a legjobb tudomásom szerint.
Alap game+SI+Cata-t érdemes beszerezned ha EU-ban gamelsz mivel jelenleg a classik szerverek a legjobban tömöttek igy ide érdemes jönni.
Ez ToA mentes szerver egyébként ami sok gamert vissza is csábitott,mert annak idején jópáran abbahagyták amikor a ToA kieg. kijött az orrvérzésig nyomulós master level,artifact pve,exp-zéssel.
Inne online is rendelhetsz CD-kulcsot,mivel kis hazánban magasról xarnak a DAoC-ra a pc-game üzletek.
DL gamer -
#40448 Szoval a grafika miatt mindenkepp erdemes a Darkness Rising kieget beszerezni ha jol ertem.
Az 1. ket kieg csak US-ben ingyenes? Ezt nem igazan ertem.
A 3-4-et pedig meg kell venni? Gondolom kis hazankban nem nagyon kapni ilyeneket es inkabb le kell toltenem es online kifizetnem. -
#40447 létezik átalakitó, de én ugy tudom hogy csak a legelitebb alaplapokhoz csomagolják extraként, kereskedelmi forgalomba afaik nem kaphato. én igy tudom, lehet valahol lehet kapni de sose hallottam rola. -
#40446 Leszedtem vmi hivatalos teaser videot. Az alapjan en kapasbol kineztem a wizard-ot, meg a hiber-micsodak kozul az eldritch-et. Wizzy spelljeit nem neztem, de az eldritch-et igen es volt ott minden, dd, mez, anyam kinja.
De akkor elmondasod szerint inkabb vagy sorc, vagy eldritch (ha mar varazstudo).
Sztetek az eldritch jo valasztas lehet mind PvE, mind PvP szempontbol? -
#40445 nyihihi catacombsnal kihagytam,hogy 2-2 uj class realmonket(kiv alb),az SInel is 2uj class:)
http://daoc.catacombs.com/cbuilder.cfm
classokat itt lesheted meg. -
richárdkirály #40444 bocs h off de gyors válasz kéne mer kicsit idegesít a dolog
szal szereztem egy vinyót SATA csatolási rendszeres de fogalmam nem volt h az milyen naná h nem kompatibili az alaplap csatolásával
kérdés: ugye megoldható szimplán egy kábellel?és nem kell új alaplap mer az nem lesz vicces Kösz a segítséget előre is! -
#40443 Par alapdolgot elmondok,hogy ha belevagsz,legyen fogalmad rola.
Van az alapgame Daoc
1.kieg(USbe ingyenes) SI (1-1 uj class realomnkent...rakat uj terulet)
2.kieg(USbe ingyenes) ToA (uj fegyverek meg tobb bonus(artifacet-ek), uj terultek Master Lvl(ML)...extra kepessegek pve ill pvpbe)
3.kieg Cata(catacombs) uj insta dungeonok(tobb exp,gyors lvling)
4.kieg Darkness Rising uj full grafik engine, uj Champion lvl uj fegyverek(subclassing)mountok.
Szerver tipusok.
Normal: Daoc+SI+ToA+Cata+DR
Classic: normal-ToA
RP:Roleplay szerver, elvileg megkovetelt,a karaktered szerepe szerinti jatszasa, nincs flameles,nincs rovidites,szep angol beszed,stb,de mint ahogy vki mar lenntebb kifejtette,ez mara mar arra csokkent,hogy nem adhadsz huje nevet a karakterednek.
Coop:atjarhato realmok
PvP: ott olnek ahol tudnak,akar xpzes kozben is
Classok:(majd a tobbiek jol kijavitjak
Albion:
Fighter-ek: alt mind jo pve es pvpbe is.
Armsman: Plate armor(34% melee dmg absorb)sok hp, jo kis tank pve pvpbe is.(kulonosen az uj 1.81 peccs ota)
Paladin:Plate armor legjobb defence,kicsi dmg, jo pvpbe es pvebe is
Reaver:Chain armor(27%absorb) hibrid tank lifetap,debuff varazsol es ut...de az utesbol gyilkol
Mercenary:Chain, hatalmas dmg, gyengebb vedelem, legjobb alb tank rvrbe.
Acolyte:(gyogyitok:)
Cleric: chain, no dmg,tud stunolni,de a healezes miatt kihagyhatatlan barmilyen csapatbol
Friar: tank/healer nagyon durva skilles playa kezebe
Rogue:
Inf: a leggyilkosabb stealther class pvebe egy 0,de rvrben isszonyat jo(classicon:))
Scout: legnagyobb lotavolsag,gyenge mellee
Minstrel: skilles class
Mage:
Sorc:a legOPednek tartott alb class
Caba:Skilles class
Elementalist:
Wizard:...gimp no utility pveben az icer rox rvrbe suck
Theurg:Skilles class
Disciple:
Necro: Solo farmer,sose pihen pvebe, rvr hasznalhatatlan
Heretic: vicces class, solozni is kivalo,rvrbe is el karistol,de nehezen kap grpot rvrbe
hibet midet annyira nem ismerem.
-
#40442 Amint hazaerek, megnezem. :D -
Bhalage #40441 figy rock csekkold majd eztet : )
EZTET
van rajta leetloot sc tempek meg DS leiras link!!!!
egyebkent meg funny ;> -
RocketyATwork #40440 mindjárt kb 3-5 óra múlva dat is :D -
RocketyATwork #40439 mindjá rá-pmelek altról hogy gold plx - pl plx v. instance inc és azaz alagút feeling eltávolodik a fénytől :D -
Bhalage #40438 a nyomtek miatt.
na felloggolok megnezem mi a helyzet, tenyleg viszik? ;< -
#40437 miért nyomta ki 2x? :) -
Bhalage #40436 hat ilyet ;x -
#40435 Azonnal befeléééé a midik viszik a relikünk,a realmnak szüksége van rád!!!!
LOL -
Bhalage #40434 en azt meg nemlattam ;) azt lusta voltam meg letolteni -
#40433 Látod már a fényt az alagút végén? -
#40432 Heheh pont ma töltöttem le az "új"(lehet csak nekem) videnyójukat (HoA-Nexus),nagyon profi videó és király ownage. -
Bhalage #40431 xpznem kene 49.2n vagyok : ) -
Bhalage #40430 hat nem egy wow :> de a hangulata jobb sokkal,es a kozosseg is, ha megismersz emberekeet ill megismenek teged
wow az nagyon szemelytelen. -
#40429 Nos a legtöbb magyar játékos aki még mindig DAoC-ban nyomul az már több éve játszik és biztos tud tanácsokat adni a játékban.
Balázzsal egyetértve mindenféleképpen az új classik szervereket ajánlom(Glastonbury-angol),sok lowbie szintű van és van jópár kezdő is azért ahogy látom,hiába több éves a game.
Én játszottam már EQ2,WoW,CoH,SWG,stb(ez nem game),de mindig visszatértem a DAoC-hoz aminek mindeféleképpen a legnagyobb varázsa az RvR küzdelem.
A hivatalos oldalról ha jól tudom lehet még letölteni egy 14 napos trial verziót(Downloads menü) igy ingyen kipróbálhatod a játékot.
DAoC EU oldal -
Bhalage #40428 hat lehet hogy overedited, de nekem ez a video tetszett a legjobban mostanaban -
#40427 Koszi, mielott megkiserelnem eldonteni, h mit is szeretnek valojaban, mindenkepp megnezek parat. :D
Azt vettem eszre h a grafikaja a jateknak mar nem mai gyerek, bar tudom h mar ujitottak rajta, de meg igy se :D Viszont amit eddig lattam, azert az nem volt kozel sem rossznak nevezheto, jok a spell-effektek nagyon. -
#40426 Bar a WoW tenyleg nem az lett, amit igertek, nem azt nyujtja amire szamitott az ember. Meg raid-elgetek benne, de mast mar nem csinalok, sztem azt mindenkeppen abba fogom hagyni.
Az igazsaghoz hozzatartozik, h EQ2 tetszik, gepem is megvan hozza, h jol menjen, van 1 franko klan is, de a szerver olyan h alig lehet rajta alacsony szinten boldogulni, mert vagy solo-zol, ami lehetseges de marha lassan haladsz es unalmas, vagy a jatekidod arra megy el, h csapatot keresel. Akkor az ember mar inkabb solozik... A jatekos populacio nagy resze magas szintu, az alacsony szintuek kevesen vannak, az alacsony szintu craft-olt cuccok dragabbak, mint a magas szintuek, mert nincs meg az a retege a jatekosoknak aki "kitermelje". -
#40425 Ingame(pve,pvp,rvr)vidinyó:
CamelotVault
Itt Realmonként és Classonként is sok video van(ide regelni kell a töltéshez):
RPGFilms.net
-
#40424 Jol hangzik :)
( Hm lehet h nem is jatekot kellene valtanom, csak szervert? oO ) -
#40423 Hat keves RL ismerosom MMO-zik es ok is WoW-oznak ( szamszeint 3, es oket is en szoktatam ra :D ), szoval valoszinu h nem lenne olyan, akivel egyutt elkezdhetnem. Erre esetleg megoldas lehet, ha magyarok altal preferalt EU szerveen kezdenek, es hatha lesz vki aki akkor kezdene ujra. -
Bhalage #40422 most indul 1-2hete 2 classic server EUban, 1 angol 1 nemet ezek egyenlore fullon vannak a tobbi meg kurvaures :)
en mmindenkeppen azt ajanlom, mivel meg annyira uj hogy tele van mindenfele szintu playerrel vannak low lvl grpok, nincs tul sok 50es, nincs egyenlore gazdasag, nincs meg piac, szal nagyon idealis. :) -
#40421 Tudnatok esetleg olyan oldalt mondani ahonnan ingame videokat tudnek leszedni? -
Bhalage #40420 sztem ha elkezdenel daocozni akkor semmikepp ne egyedul kezd el, hanem keress magaad melle meg embert akikkel egutt tudsz jatszani, mert nem egy solo jatek es egyedul KINKESERVES sztem.
ill egyaltalan nem mindegy milyen karit csinalsz, szal jobb ha elobb kerdezed meg hogy melyik valoban miert jo vagy nemjo es ugy merlegelsz nehogy vmi gimp karid legyen ami kesobb nem tul jo.