Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cleric, cleric, sorc, paladin, theurg nálam alap, ha vkit nem értené miért leirhatom 😊
szal marad 3 spot, normális dmg miatt 2 mercet kell legalább (det5-charge3,,, 😊)
és utsó spotra kell eldönteni hogy
pluszok: AEdisease (no cure grp dis) - nearsight (no cure ns) - +1 pet mert rr5-ös speckóval jó az - debuff LT sorcnak is - nem lesz omg body resist hibeknél sem 90%
not najs: cloth armor, interruptok, dmg hol van hol nincs, paladin +3 caster :|
szal egy jó kis util caster de mivel nem chaint visel ezé gáz 😛
reaver
pluszok: assist trainbe slam classic szerintem nagyon fog kelleni + guard, ranged interruptok, levi dmg, af debuff, rr5-determ5, box ellen kiváló, chain armor + schild
not najs: levi nélkül dmg lószar szvsz, no charge, no spell utility azaz grp bukja a caba elõnyeit egyértelmûen, slamet merc is megtudja oldani ha kell
na kb ennyi 😛
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
anti hero
mondjuk nincs eleg spot es no friar ;<<
caba - annoying pet (bar nem ml9 szvsz nem olyan rossz ;x)
es ez milyen (;o) :
cleric cleric sorc pala 4*merc ;O
anti hero
theurg, sorc
merc, merc, reaver/caba (disease - nearsight cloth vs chain - slam - levi - interruptok)
ötlet? 😊 (classic)
pl.: mercenary mainhand / offhand
Magical Bonuses:
- ALL melee weapon skills: 4 pts
- Strength: 12 pts
- Quickness: 12 pts
Level Requirement
Bonus to melee damage: 4%
- Requirement: vs. all
Bonus to style damage: 4%
- Requirement: vs. all
Bonus to Strength attribute bonus cap: 8
Primary Spell:
Haste debuff (Single target combat proc) -15 second 15% Haste Debuff/Combat Speed slow
Secondary Spell:
Precise Edge – Slash/crush/thrust resist debuff proc - 10% proc for 15 seconds
szal két fegyverbõl 8% melee dmg - style dmg - 16 str cap oO ráadásul debuffolod is magadnak... (zerk-svg ellen slash merc vicces lehet, 26% resistbõl lesz 6% 😄) ezek után még 2 dark spire str capes item és str capelve 😄
Talán van 1-2 drop melee hastel de ha nincs is haste buff + quicknesst kikepeled (minden dark spire itemen 6os cap van szinte végig szal nem túl nehéz :p)
Nah kb ennyit notoa serverõl
zzz
az a minstrel es bard tenyleg egy kibaszott vicc volt (moka szintten jatszottam mind2vel thidrankin) de 2 slotra 3cucc LOL idiota fasz aki kitalalta...
a lo hogy mukodik? ugy mint wowban hogy elokapod elrakod?
van vmi korlatozas hol nem lehet hasznalni_?
anti hero
Hi all.
Nah tegnap bekoszontott a DR hozzank...rohadt grafik update...eskuszom vagy 10 perc mig atlaggolok Cammy-n...(DF-et eselyunk nincs megnezni...Mids rules)Alb olyan underpopulated,hogy 3 naponta van freelvl,muhaha.Vettem occso lovat...huha...hat nem ajultam el...rohadt champions lvls...toa 2..nem mlxp van,hanem clxp...csak ez rvrbe,pvebe, es questekbol is ad,szal nem kell pocba koltozkodni kotelezo jelleggel. subclassbol egyelore egy tunik igeretesnek, az acolyte meleee resistes temaja,a tobbi eleg gimpnek laccik(igaz meg nem lattam egyiket se). Viszont jo hir nekem,hogy a champ weaponsba a minik kapnak harp-t igy kivalthato classic szervereseknek is a gitar,drum,furulya szopas...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
ezeket probald meg
de komolyra forditva a szot sztem mindenkepp kell egy (failsafe) spdhack a bb-nek (biztos ami tuti) es akkor talan lepest fog tartani mindig
<#wave>#wave>
anti hero
legalább is én 2 fightból ennyit láttam ><
zzz
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
zzz
no offence tho :p
anti hero
azon gondolkodtam a minap, mivel soha nem jatszottam allyt (tul underpowered), hogy az allyk mivel kozlekednek ala horde zeppelin?
anti hero
anti hero
=)))))
anti hero
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz