43179
  • Chris
    Warden esetleg még szóba jöhet, de alapvetően a castereket szeretem, ezért is akartam menta lenni, de ha wardenre van nagyobb szükség akkor arra fog esni a választás, egyelőre csináltam mindkettőből egyet. Sokat fejlődött a játék a kezdetek óta, lehet a feltörő nosztalgia miatt, de ezerszer hangulatosabbnak érzem, mint az elmúlt években próbált mmo-kat. :)
    Tudtok adni egy ts vagy ventri címet privátban ahol fellelhetők vagytok?
  • Botond #42978
    Valewalker useless volt anno. :) Sokat változott ez a gém akkor.
  • Csabee
    Hehe, mi is visszatérők vagyunk, de azt kell mondjam igy sok-sok mmo után is ez a legjobb :)
  • XeeN
    Emlékeim szerint az elsők között volt. :)
  • Csabee
    Jah, vampiir. Tud erős lenni, jo SC-vel, magasabb RR szinten.
    Nagy előnye ,hogy buffbot (második account) nélkül is használhatő.
    Mindazonáltal amelyik vampirral én dueleztem, blademasterrel azért megvertem, de nem voltak magas RR-ek.
  • Csabee
    Véleményem szerint a eldritch a nyerő a 3 közül rvr-re, a chanter pve-ben verhetetlen, a menta pedig valahol a 2 közt van mindkét tekintetben, szerintem.
    A casterekkel pusztán annyi a probléma, hogy annyi van belőlük mint a tenger. Ha esetleg tetszene valami más típusú kari is akkor tudnám ajánlani a wardent, valewalkert, esetleg herot, ezekből kevesebb van, persze azzal játszol ami neked tetszik.
    Régebben is daocoztál?
  • Chris
    Épp ezért írtam, amit írtam. :)
    Mentalist, eldricht meg az enchanter ebben a preferencia sorrendben mostanában milyenek?
  • Jockey
    ranger kakafüst kari, nem groupba való, max pl-zni:-)
    vampiirt majd valaki leírja aki ismeri:-)
  • Chris
    Hahó!
    Ha pontosítani kellene, akkor milyen kari "hiányozna" még rvr grpból, aminek a legnagyobb hasznát vennétek?
    Ez a vampiir amúgy hogy teljesít, milyen a kari? Ezen meg talán hirtelen felindulásból egy rangeren gondolkodtam, de szívesebben indítanék vmi support karit.

• Hangianix
    Sose volt ez a legtöbb commenttel rendelkező :) TOP3 volt max :p Majd jól meglátogatlak munkahelyen, ha megyek ki :D
  • Uberlama
    én is benézek valamikor :) mégm indig dombornyomott kártya kell a fizetéshez?
  • tegla
    Szia!

Teljesen mindegy milyen karit inditasz;healer és dps mindig kell grpba.Szóval druid,warden,bard,blademaster,eldricht,enchanter szerintem nyugodtan jöhet de nincs a guildban megkötés.Mindenkit szerettel fogadnak és segitene;illetve mi is segitünk ahogy időnk engedi.
  • Nemet
    Hali!

Akkor ti hib oldalon vagytok?:-(

Milyen karikkal nyomultok? vagy az olasz guild-ben milyen karik vannak többségben?(gondolkozom a visszatérésemen)
  • tegla
    Várunk szeretettel!
  • Jockey
    peccsölt a rendszőr, ma/holnap jelentkezem:p
  • tegla
    Látod itt is a régi szép idők jönnek...12kb/s max sebesség de szép is volt :)
  • Jockey
    lol 12kb/s-l tolti az 500megas pecst, a 14day trial lejar mire lejon:P
  • Jockey
    hmm a trial verzió leszedve de a mythic pecser baromi lassu, otlet mit kene meg leszedni hozza?
  • Jockey
    leszedtem trial-t elvileg pecseli otthon, kérnék egy ventri/ts címet meg aod forum címet privibe, mert nincsennek meg winfosreinstall miatt
  • Pari
    amire ugyanugy hat a +25%enchant cap increase ami = red buffal
  • Pari
    Significantly lessen the power gap between those who use buff bots and those who do not. - ez allitolag yellow buff potikat jelent majd (tobb chargost)
    Make BP items, and possible Artifact and ML credit tradeable - ezt meg elkepzelni sem tudom, hogy a rakba fogjak megcsinalni ML creditet eladni/atadni???
  • Pari
    asszem csak az 2 uccso kiegert kell fizetni (tan 20-20 dolcsi) a tobbi ingyenes
  • Pari
    http://www.camelotherald.com/devblog/news_article.php?storyid=24

Tomoren: lesz egy uj clean szerver(Ywain) ahova at lehet masolni minden karit a jelenlegi clusterekrol...toa/classic egyarant...mivel a Devon clustert mar nem tudjak hozza clusterelni a Killburyhez ( a Bossiney-rol nem is beszelve)

szoval a sok sok server es server clsuter helyett ezetul lesz 1 - to rule them all - :)

(persze ez mind felteteles mod)

Phase 1:

•Open character transfers to players from Devon, Killibury, and Bossiney to a brand new, clean server. This server will be called Ywain.
    •Offer Bossiney transfers the following:
    ◦Ability to trade in their classic-specific equipment for non-classic equivalents
    ◦Possibly offer ML/Artifact "boost" incentive (some sort of credit mechanism to lessen any pain that may be associated with MLs or Artifacts. This may take the form of a blanket bonus given to all transfers, regardless of ruleset origin.
    ◦Significantly lessen the power gap between those who use buff bots and those who do not.
    ◦Make BP items, and possible Artifact and ML credit tradeable
    ■Replace the encounter credit with desirable loot to avoid making ToA content pointless
    Goal: For Killibury and Devon players, this is a no brainer. For Bossiney players, we want to lessen their reasons for not wanting to transfer and make the resulting experience as painless as possible.

Note: We will be investigating the possibility of allowing Bossiney characters to keep a copy of their character back on Bossiney (just in case the population starts returning), but we cannot make promises yet that we will be able to accomplish that.

• Jockey
    és ehhez új accok kellenek?
    mert minbtha us-t írtál volna, ráadásul az én accountjaim valakiknél van sztem, mert régebben láttam postaládámban néha valaki befizette..:-)
    mennyi most egy új acc és a havi előfizi?
  • s0n1c
    Félre olvastam, azt hittem, hogy megint lesz szerver merge.

""a klasszikus helyeken " azt jelenti frontieren a main keepeknél,hidaknál,stb..." - ööö, ugye ezt nem gondoltad komolyan? :D
  • tegla
    Hol olvastál ilyet nálam,hogy összevonják a classik+toa szervereket?

"a klasszikus helyeken " azt jelenti frontieren a main keepeknél,hidaknál,stb...
  • s0n1c
    classic + toa szervereket hogy vonják össze? oO
  • tegla
    Minden kari használható ha vki jól játszik vele és van normális sc-je.
    Alapkövetelmény az sc minden rvr-ezni akaró karinak mert rog cuccokban kimenni nincs értelme.Csak a saját és társai kedvét veszi el ha insta kihal mert mondjuk a resistjei szarok...stb.
    Ezért is imádom a DAoC-t nagyon összetett game,napoki lehet bibelődni az sc-vel ami tényleg olyan érzés,hogy ez a kari az enyém,én terveztem nem egy a sok közül...nekem ez is sokat számit.
    Nagyon sok enemy van kint állandóan.A Laby kiegészitővel meg szint insta állandóan lehet enemy-t találni,openrvr-en is a klasszikus helyeken mindig van enemy grp kint.
    Nagy zergek mostmár,talán annyira nem jellemzőek de természetesen mindig van valami úgyhogy nem lehet unatkozni.
    Kis grp-k is vannak de azért egy összeszokott 8-asnál nincs jobb :)

Sonic,miről akarsz beszélgetni? :)
  • Jockey
    hybit abszolúte nem ismerem, vagyis nagyon picit..
    Assze egy louriken champ-m volt anno, az cuki volt, az használható valamire rvr-be?:-)
  • s0n1c
    "külön szobára lehet velünk jönni" - előtte legalább beszélgessünk, vagy valami
  • tegla
    AoD ventrin fent szoktunk lenni minden nap szal akinek van kérdése vagy érdeklődik ott megtalál minket;külön szobára lehet velünk jönni :D
  • tegla
    Igen ez kimaradt;hiberniában csatázunk.
    Már mindegyikünknek minimum 2 karija van és iszonyat durván lehet fejlődni simán is de természetesen egy PL grppal még gyorsabb.
    Tettek be repeatable questeket is lvl 40-től.
    40-n felvehető az első és egy kör 2bubit ad és speeddel max 10perc egy kör.
    Illetve van mostmár 3fajta portkő ami nálad lehet és portolhatsz a main bindkődhöz,házadhoz illetve a guild-házhoz.Ez is meggyorsit sok mindent.Illetve rengeteg helyen van mostmár porter.Pl SI minden nagyobb városába is simán el lehet portolni...
    47-en vehető fel a köv.folymatosan újracsinálható quest és azzal nekem pl.2 óra ingame játék mellett 47-50-re léptem;csak azt csinálva(össze kell gyűjteni 10ládikát a közeli városban és elvinni a csókabácsinak).Ráadásul ezek a questek jó lóvét adnak(120-130g/kör)illetve champion exp-t.
    Pl lvl 50-en is felvehető és ad 0.8 bubi champ expt+lóvé szal van aki 50-en is csinálja.
    Van sok új dolog,fasza új armorok(dragon-armor szett)ami questeléssel szedhető össze(mindig van rá grp folymatosan farmolják).Majdnem minden nap drgaon-raid,ML,stb...
    Mi egyenlőre egy olasz guildben vagyunk akik iszonyat segitőkészek.
    Természetesen jó volna újra egy AoD de Stevék nagyon elvannak WHO-ban pedig most éli 2. virágkorát a DAoC imho.
  • Mester
    Igen ez a másik dolog, hogy még a war elöttre beigért Origins nem jelent meg pedig akkor újrakezdtem volna sztem.
  • Pari
    pedig mi 3an is gondolkodunk a visszateresen...mostanaban lesz egy nagy szerver osszevonas...vagyis char transfer, legy egy szerver Ywain ahova lehet majd minden regi chart transferelni toast, classicost egyarant(bar high hibem ugy sincs)...egy picit en arra varok. de meginkabb arra az origin szerverre amit vonakodnak elinditani...
  • Mester
    Igen sajnos daoc-t megközelíteni se nagyon tudta semmi-
    Kár, hogy a War-ban a készítőn kívül szinte semmi daoc-os nincs.;(
    /daoc-ozni meg valahogy nincs erőm újra elkezdeni, pedig még a közvetlenül war elötti freeshardos játék is büntett kb mindent/
  • Pari
    engem a mini vonz igazan...
    perma pet chant(max lv50)
    2 song chant (4 with twiating)+zephyr, aze az nem rossz:)
  • Pari
    a population asszem alb=mid>hib
  • Pari
    ha aod forumon jol lattam a kepeket, akkor hib!?
  • Jockey
    melyik realmbe vagytok?
  • tegla
    Az eltévelyedett báránykáknak nagyon ajánlom az US szervereket.
    Nagyon sokan(20-30k/primetime)játszanak az összevont szervereken és rengeteget javitottak a játékon.
    Sokkal könnyebb exp-zés.Artikat,ML-ket meg lehet venni BP-ért...stb.

Én 1 hónapja "tértem vissza" és iszonyat jól érzem magam.

14 napos trialt ajnálom aki nagyon odavan és bizonytalan.

Morgan cluster szerveren vagyunk páran magyarok ha vki visszakacsingatna.

Csabee,Matarese,Warbar,Kraheen