43179
  • Botond #13428
    akkor este bárddal már BGzek,ha minden jól megy ;-)
  • Hyder
    BATTLEGROUND NOTES

Version 1.60 has a couple of large changes to the battleground system. The intent of these changes is to get more players involved in RvR at lower levels by incenting them with experience points. There are two major parts of these additions: we've added a new lower-level battleground for those players levels 15-19, and now you can gain lots of experience by completing each Battleground.
  • Botond #13425
    hát tbh én is gondolkodok egy luri heron ;-) lurichamp delete,aztán helyette,csak annyi karit szeretnék felvinni bg-be,de idáig egy db 15ös bárd jár a legközelebb,főleg,ha ma lesz 15-19bg :-) vagy az csak 1.61ben van?nem is tom...
  • Botond #13423
    hű,ez tényleg nagyon jó lesz :-) kb,mint hogy luri is lehet mosmán hero,az is ownage lol
  • Uberlama
  • Rockety

1.62 - CLASS NOTES

- Hibernia: Celts can now be Nightshades.

- Hibernia: Elves can now be Blademasters

Csodás, remélem lesz race respecc :)
  • Hyder
    elég noob midi banda lehetett ha megtámadták az őröket és nem csak messelték őket
  • Uberlama
    hihi most volt midi relic raid. de elbaxták mert erasnál belefutottak őrökbe 160an. mire odaértek excalhoz már volt kint pár albi. 8 rammal az első ajtót félig leverték (minden keepünk megvolt) , eddig jutottak mire kihaltak, bár kb 200 albi volt sauvageban addigra
  • Uberlama
    ok jövő hét jó lesz, majd irok pontosat :)
  • Hangianix
    3 ns volt, eppen mentem apk fele, hogy bevarjam a csapatomat, de mondtam Fadeh-nek, tuti kinyirnak az sb-k, o meg mondta nem baj, legalabb mindenki egyutt portol. Tevedtem. :D
  • Botond #13416
    nagy zerg lehetett,amit 4 alb szétkergetett lol
  • Botond #13415
    papíron... :-P
  • Botond #13414
    k,hibi suxx,ez van,remélem albiba több szerencsével jártok :-) gl and hf :-)
  • Rockety
    figy, nem 10 óra játék kell hozzá de nem is 10perc. Neked lehet hogy fun arra a 10perce amig feljösz és mész egy kört. Nekem is volt egy ilyen köröm 2 napja, fun volt mert kb annyira akartam fellogolni hogy megüssek valakit azt jóvan. De amikor mondjuk 1-2 órát szeretnék normálisan rvsrzni: 1, nincs senki ligenél
    2, akkor go 2-3an csúcs időbe (elég értelmetlen) , eredmény 2-3x halál zergelés miatt azt log
    3, igen nálam két féle grp van: az egyik a fun grp ami a 10perces körre jó, a másik meg az effektive grp ami emain/odins/hadriansba való menetelnél nem hal be a francba első enemytől. (legalább is nem chainbe.)
  • Hyder
    HOLNAP REGGEL PATCHELÉS!!!
  • Hangianix
    Ja, miutan mar 3-an utottetek, kaptam egy uzit: 2 elves there... 1 perccel hamarabb kapom, akkor sprint es tulelem :D
  • Hangianix
    Mellesleg utana eleg magas szinten kiosztottuk a middiket a kezdeti benazas utan. 1.5fg middi, pihi kozben ujabb fg, es amikor mondom, hogy menjunk pihenni mert csak fel bubinyi manam van jott ujabb fg. Akkor ketten haltak is, mert a friar nem healelt, hanem harcolt, pedig nelkule is ment volna a dolog.
  • BadGuy
    Aztan ratalaltunk 1 minstrelre aki bb-zve volt +2 scout +1 infire es mi is meghaltunk. :)
  • Hangianix
    Tudtam, hogy meghalok, csak azt hittem sb-k altal. :D
  • BadGuy
    Ez valami teves eszrevetel bad :). Wardennek is ugyanugy 125os detect rangeja van.

Szegeny Killerbee-t meg lezergeltuk par perce amg-nel ;-(
  • Botond #13404
    lvl47en sárga con minstrel engem is megagyalt jól,tiszta szerencse volt,hogy úgyis suicidelni akartam ;-),azóta nem láttam(igaz előtte se) 1vs1ben minstrelt...
  • Botond #13403
    ma reggel 2en,aztán 3an voltunk a hibirniai main army,mert ennyien voltunk kinn frontierben abból az online 29 playerből,mégis ownoltunk egy kanyart :-)
  • Botond #13402
    én 4től szoktam lenni(4 után inkább,mert gyakran van az 5-6 is mire felvergődök netre),és igen,sokszor meghalok,de elég hamar megtalálom a 3 frontier közül az ideálisat,és leütünk pár embert,aztán 7-8 között logolok le,és megyek az asszonyt pátyolgatni,szóval ha lenne nekem is napi 10 órám rvrni,én is fel alá anyáznék,de így mindig akad egy két mókás kóbor kill,aztán logoff...
  • Rockety
    délután 4felé akárhova megyek 2-6fős grpal meghalok hibibe, 9 ember frontierbe délután 3kor. lol :)
  • Botond #13399
    ha az acuity buff hatni fog a healer+egyéb classokra is nem csak pure nukerekre,lesz itt nagy ooc-zés :-D
  • Hangianix
    Foleg azokkal szemben, akik maguk is bufferek. Gondold el milyen lenne a smiterem sajat buffbottal. :D
  • Botond #13397
    ja,és itt ugye majd mindenki 2 fegyveres volt,szal pbt elméletileg nem ért volna szart se,mert második fegyvere betalál mindenképp,de hála cappelt statjaimnak,a pbt-t is alig-alig bírták eltalálni,annyit blockoltam+parryztam+misseltek,hát lol,buffbotot be kellene tiltani,vagy adni mindenkinek,mert ez így annyira nem fair,hogy nagyon...
  • Botond #13396
    ja,igen,és mivel 1db caster nem group egyeseknek,ezért járnak ide sírni,hogy sosincs group :-/ én megláttam gyereket ráköszöntem,ő meg visszaköszönt,kérdeztem akar e grouppolni,és akart,és egy db kék con casterrel neki vágtam emainnek,és ebben a 30-40 percben befigyelt 2k rp,ami túró,de amekkorát szórakoztam az megér minden pénzt :-)
  • Botond #13395
    áááááá,imádom a reggeli huntokat :-) ligenbe hónom alá vágtam egy kék con lightchantert,akinek mit ad isten buffbotja is volt,igaz az lvl46+os,szal felbuffolt szépen maxra :-) kivágtáztunk emainba,ahol amgnél 3sb+vmi kobbie caster campel,szétbuffolt chanterpet caster gyereket haza is vágja,erre meglátom a 3stealthert(warden 1000kmről kiszúrja stealthereket nem tom miért...),egyik jönne is rám PA-zni,biztatólag szájbavágtam a pickhammeremmel,mire látom,hogy amíg ezt csépelem másik is PAzni akar,azt a PAt kiparryztam lol(nekem is kell buffbot bazzeg,ez egyszerűen ownz),leverem mind2 ofc,közben 3dik SB nagy keményen szétkapja kék con chanter gyereket,megyek rá,sehol,rezzelem chantert,erre bePAz !!275!!-re a kobbi,aszittem elfexem a röhögéstől,Rambe 840es PAja után eza 275ös kész felüdülés lol,de mivel nem akarom chanter gyereket két vállaztatni megin,hagyom elszökni a srácot,megyünk vissza amg másik oldalára,erre poppol egy briton vmi(2 kardos vmi)+egy saracén scout,chanter gyerek első pofontól hasal ofc,és nekem esik a briton gyerek a 2 karddal,közben meg hátultól lődöz a scout,csépelem becsülettel briton gyereket,van vagy 10%hpje,kap egy 5%hp-s pofont+proccol a dot proc,fordulok is le róla,neki ezzel vége :-) (volt még 20 másodperce,hogy megkönnyebülten felsóhajtson,hogy nem ütöm tovább,csak ugye méreg kivégzi,amivel nem kalkulált,mert félénken elhúzódott,hátha scout kicsinál,és akkor ő kap rp-t lol,de méreg a helyén volt,20 másodperc alatt halt lol),scout gyerek indításnak kapott egy 40%hp-s pofont lol(eza buffbot mekkora cheat bazzeg),ezútán igyekeztem úgy forogni,hogy nehogy belém nyomja a shieldes 9sec stunját,mert eddigre nekem is volt vagy 15%hp-m,de nem sikerült megütnie se(block/parry/pbt power),és meghasalt ő is+bonus rp a rezzelésből megin :-)...briton gyerek még visszaportolt,megin lecsaptuk,addigra felcsatlakozott egy ír spann is,de mivel már 3an zergeltünk emainba,így kiürült a terep,nekem meg 7 után nem megy dialup,szal kiléptem :-) hiába no,ezek a mocskos hibik már hajnalban is zergelnek :-) meg buffbotos cheater gimp mind :-D 2L8,de majd este ezen még finomítunk :-)
  • Botond #13394
    bw forumon mindig szoktak hírdetni arcok,hogy zs-t akarnak átvinni sztem ott nézz körül...
  • Uberlama
    benne vagyok, helyszin szvsz odin lenne legjobb 8mind2en portolunk és nem kell séta, meg esetleg sok enemyn átmenni) Odinban apk és amg között van a játszótér amgtől ha jössz jobb kéz fele, ott talizhatunk. idő pontot nem tok, este. majd ird meg neked mikor lenne jó
  • Fidelcastor
    Exc/midgardi játékosok, ha tudtok olyan embert aki játszana hibiben(vagy már játszik)akkor üzenjetek itt nekem. Pénz transfer kellene prydwen/hibbiből oda.
  • Botond #13391
    szőröstalpú trollokat egyébként se szívesen PLek :-P
  • Botond #13389
    22 után?az jó,addigra én már 2 órája alszom,legalább ma se kell PLnem :-D
  • Botond #13388
    'the blow penatrates the barrier'...megesik,főleg piri/lila con ellenfél ellen+mobok ellen,narik/sárgák ellen ritka,de ilyen is volt már...
  • Botond #13386
    dolgozol?ha nem logolj hibibe asap :-P
  • Hangianix
    Nalatok az ns gyenge, nalunk a scout. Hunter szerintem eleg pofas lett az insta petjevel es a nagyobb sebzesevel.
  • Hangianix
    Szerintem kapott elotte egy gyors lovest, ami leszedte pbt-t. Nem lattam meg scoutot, aki atlott volna pbt-n.
  • Botond #13382
    900?pbtn keresztül?az tényleg sovány,írok már én is mythicnek,hogy ez nem pálya,hogy egy nyüves kék con se egy lövés már a scoutoknak bazze :-D
  • zippofcy
    Van olyan elvetemult aki Exca/Hibbiben nyomja?
    Ma veletlenul beloggoltam a 2. accommal es egesz bejott az SI hibbi terulet ... ugy latszik az erdok tetszenek, na
    Szoval gondoltam inditok vmi gimp hibbi karit, inkabb mint buffbotot csinaljak a skaldomnak, foleg hogy nem is jatszom vele
    Szoval ha vannak ott meg magyarok neha tarthatnank vmi kozos BGzest esetleg xpzest (bar lvl20ig a killtask megteszi, fele meg ki tudja megyek-e valaha )