43179
-
Fidelcastor #13491 A necro milyen speccel tud a legjobban haladni? -
Fidelcastor #13490 Nem tudom a Los-on mit javítottak, de ma úgy nyirtunk ki neves szörnyet 2 enchanter+1 druid, hogy már Botond is azt mondta nerfelni kell az enchantereket.:)
Van 2 új neves mob hibbibe 60+-os mind2 egyhelyen, de az egyiknek még van 10 addja(narikés pirosak) a másik meg ha 15%hp van akkor segítségűl hív kb 50 narit még és mégis nonstop nyírtuk a 10 addost neveset 3-an.
Az SM-nek a petjét leteszteltem már de az ővé jóval gyengébb. Azthiszem valami német szerveren megnézem még a cabalita pet mit tud, hogy teljes képet kapjak.
Ja ma ezen a helyen megtanultam, hogy lehet pettel húzni úgy, hogyha a pet elbukik te ne kapj agrot. lol ez a trükk is(Na erre mondta Botond, hogy mostmár ő kéri a nerfet a chanternek):) -
#13489 na felborult a süsü nálunk, bár sajna nem voltam ott :/ -
Fidelcastor #13488 A sorból még amit tápolni kell még kihagytál 1 párat. pl
healer- legjobb insta mezz+insta stun+ a legtöbb hp+ scale
shaman-aoe dot+sok hp+scale
RunaM.-még ha nem is tudod, de ő is képes alábuffolni a base nuke-ját.
Ja és csak a manachanter tudja a debuffot nem base ágon van.
Még valami az alb plate nem 27%-os mint a hibbi scale hanem 34% -
Rockety #13487 unbuffed scoutnál az self-buffok miatt tud jobban lőni a ranger, de ki járkál manapság buffok nélkül. Ha meg full buff akkor a scout lő nagyobbat? -
Evilmann #13483 Mi a franc ez a hirtelen patchelés 1.61b-re? Ti sem tudtok most belépni, vagy csak nálam van valami gond? -
#13480 ezt a utilityt hogy számoljátok?mert én ami kalkulátort láttam,az mind imbue pontba számolt,abból meg 35 megy egy af102MPba,de az már 3 pont túltöltéssel van... -
#13479 és?az meg minek kellene egyébként is?nem kell össze-vissza speccelni,azt jóvan :-) méghogy respecc :-P -
#13478 hibi sárkány aedd,aztán felreppen elmegy,kinyír mindenkit,aki SHban van,de nem dragon raiden,aztán visszamegy nyom 82db aedd-t még,és hipp hopp egész hibernia meghalt SHban...szal ne kezdjük már itten,hogy albiba mennyire suxx,amikor köztudottan hibi sárkány a legtápabb :-) most talán egyforma szintű a 2,de ti akkor is többen vagytok :-P -
#13477 ah,k :-) -
BadGuy #13476 Hamarabb? Nekunk nem is lesz respec ko :P -
#13475 ennek is volt , csak régen max 1 aedd ment el tehát petpull powa mert akkor peteket lenyomta és nem volt több aedd, de most szopi van mert chainbe aedd és ráadásul fires resist decreaset nyomat :) amugy 140en voltunk kb talán 150 és nem tudtuk megölni, és szinte mind 50 vagy aközeli volt -
#13473 Fine Steel Long Sword :)
A utility-rol meg annyit, hogy hasonlo MP AF102-es cuccra, siman rateszel 60 Utility-t. -
#13472 `fsls volt, af102-s cleric chainnek pl. 27 a utility-je...` kínai nyelvlecke power?8-) -
#13471 Ja es mit ertunk vele? Egyetlen jo drop a fsls volt, af102-s cleric chainnek pl. 27 a utility-je...
1.59-ben ti is megtudtatok volna olni. -
#13470 dumában mindig ott voltál duelmájszter ;-) -
#13469 hibi sárkány ezt tudta alapból,és nem is tudok róla,hogy nerfelték volna,szal most hogy egyenlőek a feltételek papíron még mindig 5x létszám előnybe vagytok,úgyhogy nektek hamarabb lesz respecc kő,mint nekünk :-P nem mintha nekem kellene :-P -
#13468 nem aza baj,hogy vki megöl vkit,hanem,hogy pl odarohanok egy keephez öngyilkolni,és 25+ ütésből ölnek meg nari/piri guardok,egy állítólag gimped scout(csutkára buffolva ofc) meg lelő 2ből...és igazándiból még ez se lenne baj,mert ez is kiküszöbölhető egy jó grouppal,hanem aza a gond(nem is gond,inkább mókás),hogy úgy állítod be,mintha scout dmg outputja,az én heal specced druidoméval vetekedne...btw 48,5 aza druid,szal 16% matter resist powah,még 4,8 bub,és besárgul az epic cucc+minden más 50es itemem+lvl4es dex/qui buff,ami cappel amíg nem emelik buff cap-et :-) i r ownz :-D -
#13467 kaptam emailt 2 napja a Cdgalaxisból hogy már lehet kapni a DAoC-ot és a kiegészítőt is, meg Collectors Editiont is. Szal akinek kell daoc most meg tudja venni itthon is a Cdgalaxisban. -
#13466 -
Rockety #13464 francokat, csak healer karit lehetne akkor csinálni (Fighter omg , he hit me for 12dmg!!!! nerf inc.) -
Rockety #13462 ti legalább láttatok halott sárkányt. -
#13459 na msot is kihaltunk. fele hpig levertük a süsüt, aztán 3 aedd egymás után és feküdt mindenki. -
#13458 Hmm, marmint minden respeccbol, mert realmbol csak 1 fele van :D -
#13457 Ezert kellene mindenkinek adniuk minden full respecbol egyet, mert nekunk nem volt konnyu sarkanyunk. -
#13456 hát bazz ez a sárkány nevetséges. Megerősítették 1.60ban mert 1.59ben hetente zergelték, most meg szinte leverhetetlen. 140en rámegyünk de elteleportálgatja az embereket, azt fújt egy aeddt és 70 embe feküdt is (ha nem 90) azt szépen ki is halt mindenki... mókás, most készülünk 2. nekifutásnak -
#13455 atm 32 arc van emainbe 17 hadriansba 2odinsba,döbbenet ;-) -
Fidelcastor #13452 Neked mi a neved a játékban? -
#13451 most -
Drilla #13450 Szia! Többször kerestelek a megadott nickeken, de nem találtalak. Ma este is leszek, újra megpróbálom. -
Fidelcastor #13449 Botond de mikor vagy fenn hibbi/prydwenen általában? -
Fidelcastor #13448 Ki szeretném probálni midit is, de nem szólóban és hónapokig tartó xpzéssel, ezért arra gondoltam, hogy itt a forumon keresek játékostársakat.:)
Valaki kedvet érez exc/middiben játszani magyarokkal, akkor itt a forumon jelezze, hogy pl:
- milyen karik közül játszana szivesen
- van-e valami helyi ismerete esetleg pénze
- hétköznap mikor ér rá 3 óra játékra
Tehát hétköznap játszanánk 3 órát mindennap(persze ez attól is függ kinek mennyi az ideje. Nem biztos, hogy minden nap játszanánk. Ez majd kiderül.)Szerintem a 3 óra játék mellett mindenki játszhat eleget a main realmjében lévő bármelyik karijával.
Ha lehet azért csapta karikat indítsunk az első körbe és ne az legyen, hogy van 4 BD + 4 SB a csapatban.:)
Nekem hétköznap 20.00-tól éjfélig mindig jó és bármelyik tank-varázsló-gyógyító karit kiprobálnám. -
Fidelcastor #13447 Szerintem Mersain-nak van igaza. Aki nem akar rvrben stabil 3 sec késéseket az a régi klienssel játszon. Én kb 1 hónapig rvreztem az SI-vel és már kezdtem unni, hogy senkit nem tudtam Pa-zni. Előszőr adsl-t pingeltem utána csúcsidőben és azon kívűl, majd átváltottam a régi kliensre. A régi kliensel messze jobb az rvr. Pedig nekem 2gh p4 512m rambus és radeon 8500-ös van. -
#13442 Tedd hozza, hogy Excaliburon :D -
#13441 Roffentettem neked egy mailt. :) -
#13438 Nalam van a cumo, irjak mailt az ugyben, vagy nem tudod most megnezni? -
#13437 Buffbot powah :D -
#13431 jaaaaa,aha,a peccs már jön lefelé,de a szervereket még csak most szedik le,és upgradelik(mármint a német szervereket,gondolom aza 2 volt aki legtovább bírta cérnával a tegnapéjszakát,ami erősen ma délbe húzódott nekik lol) -
#13430 nem avalon,hanem dartmoor ofc,avalonon vmi lvl10en páras midikarijaim vannak asszem egyébként is :-) -
#13429 de kemény,avalon szerveren vannak 2en atm,mingyá lerántom peccst,aztán logolom lvl8as rejuclericem,és uralom a szervert :-D