43179
  • BadGuy
    Pve-t tekintve meg a kemeny 14es rangerem amit most csinaltam az is agyonver pure meleeben sarga mobot, fegyverek kraftoltattak pancel bolti.

Neked pancelra van szukseged annyi :).
  • BadGuy
    Nem tudsz sarga+kek mobot tartani? Hmm Lothandarnak nincs ilyen problemaja, pedig enis reinfben jarkalok 19% absorb. Felbuffolva kek str&con+baseline con 2000+ hp-m van (nemtom mennyi pontosan). Sarga str&connal pedig 2150.
    1 light tank igenis jol birja a strapat ha megfeleloen kivan cappelve+speccelve.

A zerker meg ne artson mar nekem 400at str relic nelkul oke? :) mer en se artok 400at str relic nelkul :D
  • BadGuy
    Na de szemetek vagytok, legalabb kkriszt megagyalhattam volna mielott megoltok :D
  • Hangianix
    Meg a batyam guildje a Scythian Storm.
  • _VaM
    De az csak varázslósapkát és koronát árul :(
  • Uberlama
    cotswold, a legnagyobb ház, kocsma, emeletén avaloni árusnál
  • Uberlama
    amiről én tudok az a Hungarian's Hussars
  • _VaM
    Lenne egy kérdésem: Honnan lehet Robin Hood sapkát szerezni? :)
  • zippofcy
    Drilla es Grizli: mi a magyar guild neve Excal/Midibe? Arwen is abban van, nem?
    Bhalage: ti is abban vagytok vagy ha masikban akkor annak mi a neve?
  • krisz073
    Ismeröseim PRYDWEN szerverre és ALBION-ba vannak.
    Az SI-t külön kell elinditani és regisztrálni?Mert most elinditottam a Camelot-ot és annak kérte a reg.kodját és azt Petch-eli.
  • krisz073
    Sziasztok.

Régen irtam ide DAoC-al kapcsolatban,de most aktuális lett a dolog ugyanis ma délután szert tettem egy Angol kiadású Official Espansion Pack-ra (Alap DAoC + Shrouded Isles).Ha valakit érdekel a CDGalaxiba vettem 10990 FT-ért.Még 12 db volt szóval ha valakinek kell akkor siessen.Egyébként van külön Angol verzioú Shrouded Isles is az 6990 Ft.
    Na most megyek és telepitem a játékot,és megyek PRYDWEN szerverre és ALBION-ba.
  • zippofcy
    Excal/Midibe a magyar guildnak mi a neve?
    Most nezegetem midi SI teruletet, es mivel nem hinnem hogy a kozeljovoben nyomulok midiben lenne par cuccom amit atadnek nekik.
  • Hangianix
    Eleg lenne, ha at tennek a resist debuffot abba a line-ba, amelyiknek a baseline dd-jet hasznaljak.
  • Arwenke
    Mostanaban megint RvRztem, a minimel es meg kell mondja a patch ota sokkal elvezetesebb jatszani vele. Vegre ha 1v1 van akkor van eselyme es nem halok meg automatice. Tamadott be NS es SB es fele aranyban gyoztem vezstettem kb,ez igy mar jo szvsz. Skaldot, ha nins IPje, (nekem nincs IP-m) akkor szinte mindig en gyoztem. Szoval ujar kedvet kaptam a minizeshez.
    Sajna a craftolt full set armourom el adtam kozben, most vehettek masikat, ha meg lesz ra a le.:))
  • Rockety
    felőlem azt is nerfelhetik, ns-t és rangert javitsák ki : )
  • Botond #13539
    ja,az kissé durva lenne,ha baseline ddhez baseline debuffot is adnának lol
  • Fidelcastor
    Mutasd már meg nekem azt az enchantert, amelyiknek baseline heat debuffja van...
  • Rockety
    HÁla istenne szétlesz nerfelve a picsába a rohadt shadowzerker meg zerker, olyan szinten rájuk fért az a nerf hogy az scak na. God bless mythic.
  • Uberlama
    nem tudom=nem tudunk
  • Uberlama
    Kalinka baj lesz nem tudom duelezni mert kicsit fejlődtem az armsal és már 45.5 :/
  • Botond #13528
    holnap nem uberall nemtomilyét agyalod meg vagy mi? 8-)
  • Hangianix
    Dirty trick az barkire nyomhato? Mert ha castert utsz, akkor nyomd ra arra a tankra, aki eppen a healert uti.
  • Atomy
    Hát ezek a LA logok nekem kicsit furának tűnnek. pl. a lvl 8-as mercenarym vagy akármelyik karim több criticalt üt mop nélkül mint ez az állítólagos RR6L8 berzerker. Friarom ra-respec előtt mop2-vel szinte minden ütése criticalos volt, ennél meg alig van 1-1 néha. Biztos nagyon durva a nerf de azért minden logot nem hiszek el :)
  • Hangianix
    Ja, most az lesz, hogy pbt miss, minstrel buff absorb, (BoF) - 70/30, pbt miss, minstrel buff absorb. Felbuffolt merc szinten kinyir egy caster 2 utesbol, jatszottam Sychoval, Jenna az 2 utes volt neki...
  • Botond #13518
    1 egész RPje van bárdomnak bg0ba :-P
  • Botond #13517
    167 körül a wardenem sebez,pedig nekem celta wardenem van,és nem is vagyok rr6,meg nem is vagyok main tank class,szal lol,egy firby warden pbt nélkül endregenjével beveri,ha ezt tudja tényleg lol
  • Atomy
    De ha Arwenke vagy akkor miért vagy Pelgrin? :)
  • Pelgrin
    RougeGigi, neked hogy van speclve a minstreled??
    Arwenke vagyok amugy.:))
  • Hangianix
    Ja, most kicsit durva, de elvetettek a sulykot es hasznalhatatlan lesz.
  • Uberlama
    én manapság fullba ki vagyok akadva a zerkertől ilyen ütést kapok SCzett rucira, jó caster vagyok de akkor is: 940+a másik kéz 230, 890+190 és hasonlók de 850 alatt még nem kaptam ha stylet használt.
  • Botond #13506
    zrogdavar vagy mi
  • Botond #13505
    btw van vmi lvl7es enchanter a guildbe az én lvl7es chanteremen kívűl,az kié?z-vel kezdődik a neve
  • Botond #13504
    'hanem aza a gond(nem is gond,inkább mókás),hogy úgy állítod be,mintha scout dmg outputja,az én heal specced druidoméval vetekedne',na ha ebből te azt vonod le,hogy sztem nerf scout,hát akkor lol,egyébként erősen gondolokodok egy ranger indításán :-P
  • Botond #13503
    hát enyhén köznevetséges volt,hogy amit full group(balanced ofc,csak 1db manachanterük volt) nem bírt legyakni,azt ti 2en NPs gyerekkel levertétek 10ensokszor,én meg mint rezzer bot ott figyeltem 2 órát,az még rém izgi is volt :-P
  • Mester
    NA pryd hibik is megölték a sárkányt végre ma délután:)
  • Evilmann
    Valóban, thx az infot.
  • krisz073
    senki egy rossz szot nem mondott,inkább drukkolunk,hogy jól sikerüljön a game!!!
  • krisz073
    Magyarok által készülő Online MMORPG: http://www.bark.hu/pantheon/indexhun.htm

Ha valakit érdekel.
  • Uberlama
    na a necrot teljesen sikerült elbaszniuk a patchel, mondhatnám átestek a ló túloldalára. RvRen annyira használhatatlan hogy az valami elképesztő. PL kiirja hogy castol azt elveszi manát és kiirja hogy ő most mégse látja az enemyt. Sokszor egyáltalán nem csinál semmit a pet, még csak meleeben sem hajlandó harcolni. Szal abszolut közel használhatatlan.. (marad PLre )
  • Bith
    Deathsight