43179
  • Hangianix
    Szerezzetek meg, utana 3fg 9 chanterrel megall albi bejaratnal, 3fg 9 chanterrel megall midi bejaratnal es mehet a farmolas :D (persze egyik csapat kimarad)
  • krisz073
    Hali.

Ha gondolod gyere PRYDWEN szerverre és ALBION-ba.Én 2 napja kezdtem a játekot,vagyunk egy páran 5 lvl környékén,és amibe tudunk segitunk.A játékba Mkrisz néven vagyok,ma este 7 után fent leszek,ha belépsz szolj ram ha gondolod a /send Mkrisz és üzenettel tudsz rámszolni.
  • Botond #13612
    mikor volt utóljára miénk DF?na ennyit a behergelésről rotfl
  • Botond #13610
    hoppá,másik warden 43as már jut eszembe,akkor megyünk,aztán elsöprünk titeket :-D
  • Botond #13609
    sure,hogy 4en érdemes betámadnunk a keepet?egy 50es+42es warden+50es bárd+50es manachanter nem hinném,hogy esélyes,még ha nem is védi senki se lol,meg különben is,te gyúrjá éretségire,még duellezni se volt időd,keepraid meg 10x annyi idő :-P
  • Botond #13608
    ja,jövök ki hmgből,erre egy rakatdeathspam,hogy fidel legyakot egy FG albot,aztán fordulhattam vissza hpkba portot várni,mert másik FG legyakta fidelt lol,előtte meg 10en kiírtunk 2fg midit,erre megjelenik 2fg alb,pont elkerülnek engem,hát gyorsan agyonütök 4et a hátsó szekcióban,erre rámpoppol 3dik FG,hát lol
  • Hangianix
    Ha van 20+ karid ami unguilded, akkor pls. olvasd el a "Help kene de midiben" irt utso uzenetemet.
  • Hangianix
    Nem-nem, felreertettel, ugye az a gondom, hogy ha van 1 50-s karid, akkor utana mar nem lvl 1-st, hanem 20/30-st indithatsz. Az pedig teny, hogy mindegyik realmben van olyan kari, amit irto gyorsan fel lehet tolni 50-re.
  • Uberlama
    ja igen, jófajta borocska van a vár pincéjében, és süti a lord roomban, nehogy kihagyjátok :)
  • Uberlama
    magyar hibik prydwenen gyertek már valakikkel keep raidre este sursbrooke-hoz, mert az az AoD vára és szivesen kijövünk bulizni egyet :) kaja pia lesz , nőket meg szerzünk :)
  • Hangianix
    4 nap alatt csinal egy 50-s necrot es maris ott lesznek a karik.
  • tegla
    Huhhh...
    Tényleg,már megy az oldal/innen felülről kattintva/de "kivülrő"/startlap.hu-DAoC site/nem ment tegnap se!
    Frankó oldal!
  • tegla
    Hi all!

Én teljesen kezdő vagyok a DAoC-ban ezt jó ha tudjátok...
    Ha minden igaz akkor holnap hozza ki a cdgalaxis futára a gold verziót!
    Lentebb olvastam,hogy lehet csatlakozni kezdőknek valamiféle guild-hez amiben "csak2 Magyarok lesznek?!
    Én jelentkeznék ha lehetséges és tényleg létrejön a guild/?/.
    Kérem aki tud ebben nyilatkozni az jelezze Nekem a dolgot!
    [email protected]
    Megy már egyébként a Magyar DAoC site mert egy ideje nem tölti le az oldalt/gondolom az oldal szolgáltatója miatt/.
    Thanx!
  • Botond #13595
    nem pont aza lényege,hogy akinek van 50ese,annak az új karijai 20/30asok,akinek meg nincs,annak 1es?
  • Arwenke
    Nekem olyan 9-10tol jo este. 1heten mondjuk 2 max 3nap. Albionba is akkor tolni a jo kis minimet.
  • Arwenke
    Fidel en tudok ott neha jatszani, de nem minden hetkoznap 3orat aszem. Van ott 6 savage, 16BD, 12 shaman. Lecsap, Tancos, Zagig.
  • BadGuy
    Hopsz ez nem fidelnek ment, bhalagenak :)
  • BadGuy
    Ennyi erovel adjuk vissza az ip-t assasinoknak mer nekem is van mar shadem
  • BadGuy
    Nem tartom magam olyan nagy 'elder' playernek de aze Bhalage, sztm kicsit tobbet rvreztem mint te.
    Az amit te jonak latsz nem feltetlenul jo, mert eppen te jatszod azt a karit.

Mentalistomnak volt a pet-turner RA bug. Nos nekem az kurva jo volt megse mondtam hogy hat annak a skillnek az a dolga hogyha petes jatekossal talalkozom akkor mindenkepp en gyozzek ;))
  • BadGuy
    Blademasterem kivetel nelkul beleverte a fu ala a zerkereket akiknek nem volt macija. Ennyit, persze en is elfogult vagyok de csaknem 1 millio rpvel csak tudom ;)
  • Hangianix
    Nem tisztesseges az old playerekkel es ennek koszonhetoen meg tobb "aranylag" magas szintu idiota lesz a jatekban.

Ugye friendly fire nem lesz, csak poenkodtak nekem a haverok?
  • Fidelcastor
    Irjátok le azt is milyen időpont jó nektek hétköznap és milyen karikkal játszanátok.
  • Fidelcastor
    Elöbb legyen meg a legalább 8 ember, de uj karikkal kezdenénk kb 6-7-s szintűekkel. Tudok segíteni a lvl 6-7re jutásban is, ha kell.
  • Fidelcastor
    Miért lenne hülyeség a lvl 20-as és 30-as kezdő kari?
    Tudtommal usa-ban már a teszt szervreken fut ez.
  • Botond #13581
    előbb befejezzük amit elkezdtünk,aztán ha menthol 24es(még 5 bubi neki),akkor mehet az rvr,főleg ha fidel felbuffol :-D akkor 4en kirándulunk emainbe,és bedaraljuk az összes FGt :-D
  • Botond #13580
    lvl50 warden(durva 2L8as lol,30,5nap a /play,és 900as crafter),lvl49 druid(ez még durvább 3L3as,24nap /play),lvl15 bárd(egy egész RPvel rotfl),meg egy 8as chanter(nem mana,light),6os champ,4es forester(vw lesz),3as naturalist(emmeg petesdruid lesz),és az ucsó slotra nem tom mit tegyek,talán egy rangert :-D vagy egy voideldet :-D és még induló a lurihero is,bár ez lehet inkább lurichamp helyére kerül...
  • Uberlama
    én mennék bazz de idén érettségizem szal kurvára nem jó most :-(((((
  • Hyder_work
    na ez érdekes

valamiért a szolgáltató megváltoztatta az oldal elérési útját és még a saját moduljaimra mutató linkek sem működnek rendesen mert nem ott van ahol eddig

türelmet kérnék, most veszem fel a kapcsoltaot és informálódom e problemről
  • krisz073
    Thx,igaz kiszurta a szemem de nem vettem észre.
    Nekem müködik.
  • Hyder_work
    az oldal link fent a cím alatt

csak aztnem tom még nem jön be =( az admin része simán betölt de az index valamiért b@xik rám =(

mindjárt lecsekkolom
  • Hangianix
    Batyamnak max. ket nap jo jatszani egy heten :/

A 20/30-s karik meg hulyeseg.

• Fidelcastor
    Eddig csak 2-en jelentkeztek az exc/middi xp gropba.(Drilla és Kalinka)Ami csak magyarokból állna és csak hétköznap játszanánk bizonyos napokon 3 órákat.
    Nem értelek benneteket, hogy 1 ilyen lehetőséget nem akartok kihasználni, főleg mikor már biztos lesz az, hogy akinek van 1 50-es karija az automatikusan csinálhat 20/30-as karit.
    Vagy inkább választjátok a szólózást vagy a kiszámíthatatlan random játékos társakat, ha ott akartok kiprobálni 1-2 class-t?
    Ezek szerint a rengeteg prydwen/albioni magyar közül ez senkit nem érdekel.
    Ezt a hetet megvárom még hátha valaki mégis jelentkezik meg erre a kis fun-ra.
  • krisz073
    árulja már el valaki,hogy mi a magyar DAoC oldal cime?
    THX.
    Egyébként nagyon jó a játék,tegnap az első napom Camelot-ba tök jó volt.
    Igaz valami gyökér piros csontváz lever,de ez nem vette kedvem a további játéktol:))
  • Uberlama
    khm sza lapozzál, és a vásárló képernyőn lol, nagyok az ujjaim ehhez a hülye billentyűzethez :)
  • Uberlama
    lapozzűl a vűsűrló képernyőn 3-4oldalas és az utolsón van a speciális diszsapek szekcio :)
  • Uberlama
    nekem ilyen karik vannak: 50(theu), 46(necro), 45(arms), 41(cleric), 34(infi)
  • Bith
    Mit akarsz Botond, te előrébb vagy mint az én main karim :). Lonely csak 48-as. igaz, már 46-on kész volt speccileg végülis, de azért jó lenne egy 50-es kari. Mondjuk van még 2 40+-os karim,meg 2 majdnem 40-es.
  • Drilla
    Én a Rabid Badgers-ben vagyok Zip.
  • Botond #13559
    9,97 to go ,már csak :-) és mindez 14 hónap alatt lol
  • Botond #13558
    lvl49,és lvl4es dex/qui power :-D