Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Starting this February, you will be able to subscribe for Dark Age of Camelot. To do so, you will need the game and to choose from one of these three offers :

- 10 € or 6 £ for a month

- 27 € or 17 £ for three months

- 50 € or 30 £ for six months

What are the different means of payment to subscribe to DAoC ?

- The principal means are still Visa and Mastercard credit cards.

- We will also accept Switch and Solo cards, so more british people can easily have access to the game.

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

I.C.ram
ahh ez kell nekem!!
Végre találtam valamit:

XP/2000 Crash
=====================================
This is a known issue with most GeForce cards running the Detonator 4 driver versions 21.83 and below under WindowsXP. The best solution is to upgrade to the 22.50 + drivers, as this will resolve the rebooting afetr exiting issue.

Bear in mind that, while many users have been successful running DAoC under Windows 2000 and XP, these operating systems remain unsupported. Any changes you make to your system in an effort to get DAoC to run you make at your own risk

ember
Addig szerintem nem érdemes vacakolni amíg nem javítják meg a szervereket. Én most kb tíz métert tudok megtenni mielőtt "error has occured". Ezt az utolsó patchelést nagyon elcseszték.
Kéne valami hivatalos bejelentés, hogy WTF van egyáltalán.
Üzenni így tudsz /send Atomy blablabla
Térkép nincs a játékban.
Mikor kilépek nekem is mindíg lefagy az oprendszer. Nekem winxp pro. eng. van. Neked is?

Nekünk nincs account hibánk. A weboldalról regisztráltál?

Ha nincs kuzor, es az egérrel forogsz, akkor mouse look van bekapcsolva. Nézd meg az optionban, melyik az a gomb, vagy játékon belül: /keyboard

Hangianix
Nekem egyszeruen eltunik az eger kurzorom. Eddig volt (kb. 10 perc), most nincs.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

[SaintS]Hicks
február 1. a béta vége
ember
Megint ledob a szerver, csak most kb tíz percenként...
[SaintS]Hicks
valahova másold ki a user.dat -ot, töröld a Camelot könyvtárból, és indítsd el
Lacc
Qick entry-vel kell belépni, akkor ezt átugrod. Vagy kitörlöd a user.dat-ot a Camelot könyvtárból és jó lesz a serverlista is.
I.C.ram
valaki segitsen nekem! Windows XP-m van es amikor felraktam a fixet akkor belepett teljesen jol! csak amikor oda hogy szerver valasztas akkor az egerem egy homokora! es semmire nem tudok kattanni sot ha rakattintok egy szerverre akkor ki irja hogy no responding! es csak ctrl+alt+del-lel lehet kilepni! 😞(
Rincewind
Engem nem dobált le! Rendesen tudtam játszan ma! Xp-szempontjából nem volt annyira jó ez a nap, de a lootból összeszedtem több, mint 1 aranyat.
Január vége ha jól tudom...
azért ez az 5 perc utáni ledobósdi nagyon rossz vicc volt részükről... 😞(
Van itt Midgardos? 😊

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

ember
tényleg, meddig tart az ingyen móka?
Rincewind
Legbelül jól érzed... 😊
Minket is.

ember
engem a fix óta mindig kidob a szerver, akár Ex-re megyek akár Avalonra. kb öt perc után disconnect
előtte sosem volt ilyen.
I.C.ram
nekem az csinalja hogy semmi nem csinal! ki irja hogy no responding! es kifagy a progi
[SaintS]Hicks
nekem simán megy
Lacc
Nektek megy?? Nekem azt mondja hogy nem jó az accountom!
Ez kimaradt:
http://www.camelot-europe.com/download/fix.zip

So, what's going this evening...
Gamemaster Posted: 2002-01-18 22:14

As you surely noticed already, the update is taking longer than planned.
Today, the idea was to get our servers and databases ready for the french release and english/german beta test continuation. Once this update was done, a nasty patching bug appeared, only affecting some players. After some testing, this bug seemed to affect mainly the players using an old Mythic client patched with our European version and we had to down the patcher again (no problem on servers, just the patching process).

As some of you read already in the patcher note, you can fix the problem by clicking here, extracting the two zipped files in your Camelot directory (usually c:/camelot/ or c:/mythic/camelot).
Once this is done, just relaunch the game and you will(should) be patched with no problem.

If you still have problems after this, please post on the forums.

Good hunting everyone!

Lacc
Itt sokkal nehezebb craftelni hidd el.
Hangianix
Hello mindenkinek (regi RS-s ismerosoknek kulon)
Hetvegen vegre megkapom a beta-progit es jovunk Amorce-al. De ha o itt is craftelni fog, abba beleoszulok. ;-)))

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Bith
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
De lámák már, mi a fenét tudnak ennyi ideig csinálni???

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hmuda
Bazz mit tökölnek? Már régen játszanék...
Na mindegy, ez a game megéri a várakozást.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
Steve, Tafaya meg még egy csomóan a te szinteden vannak! Miért nem szólsz nekik, hogy kéne egy party?
[SaintS]Hicks
meg kell tanulni azt a képességet, és aztán tudsz készíteni..

mint pl: ruhát, fegyver stb.

azokat is lehet csinálni
[SaintS]Hicks
hali

igen, más királyság támadásánál lehet építeni ostromgépet
Lacc
Van olyan képesség hogy siege vagyis ostrom. Az mire jó? Ostromgépeket lehet építeni????
[SaintS]Hicks
addig küldjetek adatokat 😊
[SaintS]Hicks
de én annyiraaaaa szeretem a Flash-t

nem bírok meglenni nélküle 😊)
Rincewind
Akkor ne csináld flashesre! Végülis, ha megnézel egy hivatalos DAoC oldal, ott sincsenek flashek. 😊
[SaintS]Hicks
jaja, jó lenne...

csak az a bibi, hogy nemtom a Flasheket megcsinálni background nélkül 😞
Lacc
na persze
Rincewind
Ehhe, te már ígys sokkal lógsz nekem
De komolyra fordítva a szót, muszály eladnom, mert kell egy jobb köpeny! Még mindegyk élőholtnak 4-5 csapás vagyok, azt meg könnyen begyűjti az ember és akkor rögtön el is úszott 10.000 xp 😞( Szóval most picit magam kell tápolnom, de ha megvan, megint adom majd neked a cuccost!
[SaintS]Hicks
na csináltam az oldalra 1 TAGOK menüt a nevek miatt...

küldjetek adatokat, amik ott fel vannak tüntetve!
Rincewind
Kezd már alakuln ;D
Rakj mögé egy fa-mntás hátteret és nagyjából jó s lesz!
Rincewind
Csak miattad csinálom

Na de komolyan! Ha fent leszek szólok neked, hogy megyek le!Akkor majd gyere velem, maradj nyugton és, ha mákunk van, bekerülünk egy jó csapatba, ahol 2-3 óránként szntet fogsz lépni! De ezért keményen gyógyítanod kell majd agyba főbe, mert a csapat kulcsfigurája mndig a pap!
I.C.ram
mi a faszomert!! nem megy most 😞( egyebkent mi a fosert lep ki mindig a supergamez forumbol? miert kell mindig bejelentkeznem? 😞(
Lacc
Hmuda
Igen, mondhatjuk így is. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Felmegy az update 200%(!!!)-ra és zabáljtalan művelettel kilép.

Hmuda
Na akkor most mindenki azonnal nyomuljon update-elni!

Lacc
Azt jelenti megközelítőleg 4 órig lesz szar tehát 5 körül már megint jó lesz.
Ez van:
The servers will come down at 1:00pm today.
ETA : 4 hours.
De ki az az ETA???

Lacc
Rince eddig nem akartam szólni de ha megint dicsekedsz hogy te mennyi xpt szerzel letépem a tökeid 😊
[SaintS]Hicks
nem 😞(

server down

ja, ismét átalakítottam az oldalt