43179
  • BadGuy
    Ja neha azt is szoktak irni /asre : Stop spamming!
    :)
  • BadGuy
    Esetleg szeretsz egyedullenni akkor oke gyere :) de egyebkent maradj ahol vagy, hibinek van 1 amolyan rvr-ghosttown feelingje ami az agyamra megy gyakran.

Gyakorlati magyarazat:
    -Ulok ligen elott sehol senki orakon at.
    -Dragonraid=100+ 50es karakter. (Szal a szamomra rongyab*szott PvE nagyonmegy csak az ami kene az nemmegy a hibiknek :)
    -Kerdezek rvr/akarmi ugyben /asen (a legnagyobb alliancebe vagyok): nincs valasz/hebe hoba vki berofog vmi hulyeseget[azert ez eleg komoly nem? :)].

• Fidelcastor
    Sóval az előző üzenet neked ment.:)
  • Fidelcastor
    Üzend meg a mail címemre pls a exc/middi xpzéssel kapcsolatban, hogy milyen uj karit(kat) indítanál és milyen időpont jó neked játszani.
  • Fidelcastor
    Üzend meg a mail címemre pls a exc/middi xpzéssel kapcsolatban, hogy milyen uj karit(kat) indítanál és milyen idópont jó neked játszani.
  • Hangianix
    Eleg sok hibbi jott at, csak tudnam minek, vegre abbamaradhatna az emberaradat albionba, ha nem sajnalnam Killert, siman atmennek druidnak hozzatok. En lennek a messias, osszehoznam az ottani magyarokat megint. :D

Egyebkent Hinako beigert nekem respec kovet miegymast, ha atspeccelek reju-ra. Sot, megadta a kivant speccet is lol. Es akkor mindig jatszhatok vele. :D En azon keves magyar koze tartozom aki kedveli, de meg nem akarok egy azsiai kis csaj rabszolgaja lenni. :P
  • Botond #13710
    most néztem,az itemjeimmal amik vannak+egy MP af102 szettel,maxolom összes resistem,kivéve spirit,az csak 13%+dex/con/qui/str/hp-t :-) erre a legjobb buffok,amiket csak elképzelni lehet,aztán indulhatok is a fairplay versenyeken :-D,és azért nature a maradék nem regrowth,mert úgy még vmi basic dmg shieldem is lesz,nem mintha tartanék tőle,hogy így akár bárki eltalál lol
  • Botond #13709
    én meg respeccelem Badbitie-t 50 nurture maradék naturéra,meg RAit is aug ac 1-2,és mastery of arcane 5re(+3% buffokhoz/szint RA),aztán 2nd account és sylvan hero power :-D,már ha tényleg behozzák ezt a buffcap emelős baromságot,és tényleg elköltözök Egerbe,ahol adsl power van :-) ilyen vigyázz 500as strű hero megkínál kő kövön nem marad :-D,ehhez lesz egy baráti 400as con/dex,aztán üssél meg :-P
  • Botond #13708
    azt sajátszeműleg láttam,hogy /play volt vagy 1 nap 50re(merhogy 3 rl nap alatt 50es lett),de 24 nap alatt rr8 az akkor se gyenge...
  • BadGuy
    slim nolbys warden, szal... :)
  • BadGuy
    azt a rohadt
  • BadGuy
    Jaja 3-4 dust-italy-aztec kor utan szoktam abbahagyni.
  • Botond #13704
    yep was a good raid, and I got my respecc-stone too

de ez se gyenge,megszerzi a respec stone-t(asszem 5platináért árulta,aki nem használta fel),erre delete,és csinál egy friart lol
  • Botond #13703
    bah nerf.... Lourker got a respec stone and is not gimped anymore ((

^^

----------------------------------
    Igraine
    Dikii lvl 50rr4 hero
    Kok lvl 50 rr4 Warden
    24 BG NS (sexy luwi woman)
    Camlann
    Slim lvl 50 rr6 chanty
    Prydwen
    Sllim lvl 50 rr8ward0n @ 24 /played days

rr8 24 nap alatt?há bazzeg...
  • zippofcy

De egy warden is tervbe van veve ... ugy ev vege fele
  • zippofcy
    A CSt elsosorban Carmack baszta tonkre mikor kiadta a Q2 forraskodjat, masodsorban a valve mikor nem szerzodott a Punkbusterral. Harmadsorban meg azok a lamak akik meg 3 ev utan is csak ugyanazon a 3-4 alapmapon hajlandoak (tudnak? ) jatszani.
  • BadGuy
    a CS-t a buzi adminok es a csitek basztak tonkre :)
  • Rockety
    dod rulez
  • Drilla
    Ha jól emlékszem 4 vagy 5 full group volt, és kb 10 percig kellett püfölni. A legjobb az volt, amikor megöltük a helyén megjelent egy kétfejű shadow, 5-6 percig készültünk hogy megöljük, és utána két ütéstől meghalt (lila volt lvl 50-esnek). De az is dobott még két dropot:))
  • Botond #13697
    `atilla meg az a bena kinezetu dolmanyszeru vmi amit pl. Petofi a keshedt mellyire huzott`,igen,pont ezért gondoltam,hogy ő magyar,midiben meg van egy Attila,és ő sem magyar,úgy tom...milyen karit indítottál végülis?8-)
  • zippofcy
    Amennyire en tudom az Attila egy nev az atilla meg az a bena kinezetu dolmanyszeru vmi amit pl. Petofi a keshedt mellyire huzott
    Persze lehet en se jol tudom, de ki ha en nem? (bush fele parasztfelfogas rulzzzz) Persze ha kis hazankban Dzsenifer neven anyakonyvezhetnek vkit akkor nem latom be mi akadalya lehet annak hogy a gyerekemet pl. Kodmonkenek anyakonyveztessem ... nagy az Isten allatkertje
    Na ezt annak apropojan irtam be hogy a hippi buffbotomnak sikerult olyan nevet adni hogy ahanyszor meghal mindig kapom a msgket hogy lol meg uber name stb ... sajna fejbol nem tudom, de majd csinalok screenshotot
    Arwen te meg kuldhetnel egy SMSt mikor az AoD osszejon RvRezni, mert igy sajna sose tudom mikor kellene prywdenre atloggolnom. A skaldom vagyonat Drillara, Khurrakra meg rad hagytam Excalon, nem volt sok de ha kell belole vmi keressetek Drillat es osztozkodjatok, hatha van kozte olyan cucc ami jol jon nektek ... asszem Khurrnak pont van skaldja is. Ha valaha visszamegyek is oda skaldot tutira nem inditok, ott a fullextras minim prywdenen, inkabb azzal kene (tobbet) jatszanom .. nerf SoF2, most hogy a CSt mar jo ideje orokre nerfeltek - bar lanon meg mindig jo Hmm ez a "jo ideje orokre" kicsit kepzavar gyanus, remelem nincs itt magyartanar Na ez eleg osszevissza lett de felig mar alszom, nincs kedvem javitgatni, kulonben is a lenyeg benne van (a sok szines smiley )
  • BadGuy
    Na de olyan nincs hogy Attilla.

Attila vagy Atilla
  • Kkri$z
    Drilla a summoneret mennyien vertétek le?
  • Drilla
    Na szóval itt:
    Drilla DAOC albuma
  • Drilla
    Ahogy megigértem, feltettem egy pár képet a csodás átváltozásaimról:)
    Van egy-két kép Old Matriarchról, ő egy hatalmas mammut, egy egész csordával jár.. Eddig kétszer láttam összesen:)
    Meg még egy pár kép egy Grand Summoner killről. Mindez megtekinthető itt:

Drilla DAOC albuma
  • Rockety
    1.62 végre egy kis archer love, at last. Kiváncsi vagyok milyen lesz élőbe.
  • tegla
    Ha magyar,ha nem a nevét helyesen irta/már bocs!/!
    Többféleképpen irják!
    /A bratyóm Attila és a legjobb cimbimnek is ez a keresztneve...-igy innen tudom,hogy nem csak a közismert vált. helyes.../
    Nem kioktatni akartalak benneteket!
    Más.
    Köszi Tiffa!
    Esetleg vmit dijat kapok???
    :)))
    ;)
  • BadGuy
    Szerintem inkabb valoszinubb hogy mar volt Attila nick.
  • Botond #13687
    pry/hibiben is van egy Atilla,ő se magyar...
  • Tiffa
    Hát ja, szerintem te voltál a történelem legkisebb szintű playere a dragon raiden :))
  • tegla
    Állat volt a tegnapi nap!
    Köszönöm mindenki segitségét és továbbra is számitok Rátok!
    ;)
  • Botond #13681
    hoppá,elnézést...
  • Botond #13680
    Botond ügyködése mind excal/albiban,mind prydwen/hibiben május 10ig szünetel,addig is jó játékot mindenkinek :-P
  • Botond #13679
    Botond ügyködése mind excal/albiban,mind prydwen/hibiben május 10ig szünetel,addig is jó játékot mindenkinek :-P
  • Fidelcastor
    Aki a midgardi xpzésbe benne lenne és jelezte is ezt itt a forumon az email címemre küldje el pls a karit(vagy karikat)amivel játszana és az időpontot ,hogy mikor tud jönni hétköznaponként.

Nevemre rákatinta küldjétek el az infokat!
  • tegla
    Rengeteg a kérdésem,tudom...
    Még!
    Miért van az,hogy a "constitution" képességem csökkent és piros szinnel virit??
    Amikor pediglecsap vmi lény akkor release és utána mindig vmiféle "koponya" csökkenti a támadásom erősségét;ez egy ideig van hatással csak Rám...
    De mindig ez van bárki v. bármi is csap meg!
    :((
  • tegla
    Nos találkoztam már "Angel of darkness"-tagokkal de fogalmam sincs,hogy mi a módja a csatlakozásnak!
    :(
  • tegla
    Matarese a nevem a DAoC-ban;most jártam épp Camelotban és most meg leugrottam a lóról vhol a hegyekben és kóborolok!
    :)
    6 szintű vagyok/tegnap este kezdtem/
  • Rockety
    fuk off

: ))
  • Rockety
    hát igazából lvl 50-en nyilik meg a világ előtted :) de kaphatsz izelítőt belőle 4 battlegroundba (aka játszótér) is.

bg0: lvl 15-19
    bg1: lvl 20-24
    bg2: lvl 25-29
    bg3: lvl 30-35

Az összes bgbe érdemes a legmagasabb szinteken elmenni azaz 19, 24, 29, 35 hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.