43179
  • Mester
    Ma kb 3-4 alkalommal öltünk meg 3fg+ albit egy guild grpal.:))
    3manachanter 1 manaeldi 1 shield/lw hero 3 support grp nem nagyon tudott megállítani a mai nap(tegnap:p) folyamán senki senki.
  • Uberlama
    Tafy ne idegelj az infim jön fel mint a talajvíz már 35ös és thrustos, szal ezzel kérem ne poénkodjunk :)
  • Uberlama
    amugy ez teljesen igy van. Bár tegnap meglepődtem : kb 4 fg HIBI volt emainbe együtt!! hát lol, volt egy erős meg RR7-8+, volt sok kicsi , meg jópár rr 4-5. amgt kempelték olyan 11 körül este, hát meglepődtünk hogy ilyen sok, amikor elkezdett lagolni a hely mikor odaértünk és tudtuk sok enemy van ott, már egyből ment a midik amg mögött, azt meglepődtünk hogy mégse :)
  • Uberlama
    ROFL
  • Tafaya
    Hires neves overpowered dragonfang, 10-bol 4-5x ez tortenik:

• Mester
    Hát ja prydwen hibi-ben az a baj, hogy nem sok ember rvsrzik.
    Van 2-3 regular grp azon kívül egy guild(sp) rvsrzik rendszeresen.
    Random grpok azok általában vannak, de azok meghalnak az első komolyabb enemytől.

De ahogy látom pryd alb/mid-be sincs máskébb van egy két guild jó grp-pal a többiek meg vagy zergelnek(esetlet 2 közepes grp megy együtt) vagy leveri őket az első összerakott grp.

• Tafaya
    1.62 even
  • Tafaya
    Hehe 1/62 utan meg tele lesztek lvl 30-as noobokkal, soxerencset :)
  • BadGuy
    Ja igen bad, bmemnek 180k lenne az rr6 es nem birom megszerezni mer ha bm vagyok nincs heal ha bard vagyok nincs tank ha mentalist vagyok nincs bard/druid ha pedig shade vagyok nincs semmi :)).

Szal nemkicsit 'budos' pryd/hib.
  • BadGuy
    "loth meg alttabozik az első alkalommal,ha vmi nem tetszik,és neki soha semmi nem tetszik"

Ilyet kb 1 honapja nem csinaltam. Nehez ugy nemtetszeni valaminek hogy senkivel nemtok rvrezni. :)
  • Hangianix
    Nekem ellenben meg a tokom kivan, hogy minden idiota hozzank jon Excalrol. Tegnap nagy nehezen osszehoztam egy grp-ot, a paladin nem hasznalta a chantjait, a cleric osszevissza buffolt, a minstrel meg ult es nyomta a powersongot.

- Clericnek pm-ben javasoltam, hogy buffoljon. Valasz, miert, te honnan ertesz hozza. Mondom van egy 50-s clericem, erre kerdes, mi a neve. Megmondtam. 2 perc szunet, eltunnek a buffok, es konnyeket csal a szemembe a mondanivalojaval: megkerdeztem Ozwaldot, azt mondta jo cleric vagy es hallgassak rad. HAT ROFLOL. Ertelmesen (meg magyarazva mindent neki) felvazolom az idealis buff elosztast, de nem ezert hallgat ram, mert esszeru amit mondok, hanem mert az egyik guild tarsa jot mondott rolam...

- Paladin nem hasznalt chantot egyaltalan, csak endurance-t, amikor pihentunk, hogy gyorsabban menjen fel. Udvariasan megkertem pm-ben, valtogassa mar. Szo se rola, megtette. A kovetkezo korben. Utana megint semmi. A kovetkezo felora vicces volt, mert minden pull elott megkertem...

- Minstrel - vele vegulis az volt csak a gond, hogy azt hitte mana song azutan afk. Csak ezt sokszor hitte, meg azutan is miutan megmondtuk, hogy coki.
  • Botond #13748
    egyébként nem tom miért mindenki albokat szapulja,hogy mekkora lámák,én eddig még nem láttam 2xes túlerőben lévő albokat megfektetni,midiket viszont nem is egyszer...klasszikus eset ez a múltkori,amikor az egész FG rárontott a MoCcal pbaező manachanterre,míg mi 3an agyonvertük a 2 háttérben maradó castert,közben 6an csak legyűrték a chantert,de csak 2en maradtak,az egyiket agyon is ütöttem hirtelen felindulásból,de a másik meglépett,pedig 2en is utána vetteték magukat persze így volt szép,így még a rezzért is besöpörtem a 73rpm :-)
  • Botond #13747
    nerf inc :-P
  • Botond #13745
    'Noumar (bár őt egy ideje már nem láttam) - champion'...múltkor volt benn 5 percig,49es,talán már 50es a zerkere(ez esetben gratz :-P),szal zerker nerfig ne nagyon számolj vele sztem...Findert+Zakot néha látni,de nem túl sűrűn,most én is kihagyok vagy 2 hetet,te+donk be se fizettetek,loth meg alttabozik az első alkalommal,ha vmi nem tetszik,és neki soha semmi nem tetszik,Bhalage szintén zerkerfanaticsklubbos lett,Fidel is szervezi a midis xpgroupját nagyban,marad Lourker,na most neki tényleg egy druid hiányzik sztem :-D szal gogogo Hangi :-P
  • Botond #13744
    fix group relatív dolog ám nagyon,és 8 embernél 8 különböző RL problémák vannak,de még olyan is volt,hogy 8an magyarok a 8 karival ami kell balanced grouphoz onlineok voltunk,és nem jött x,mert y béna,meg z inkább másik karival jött,mert az sokkal jobban 'üt',igaz,hogy 2 sec alatt megfektették,emiatt minket is,de még ő volt persze felháborodva+1/3ad emainba 1/3ad odinsba 1/3ad hadriansba akart menni,stb stb,DE nem ez a fő gond,hanem: hogy leszel 50es druid?mert vagy 50es leszel vagy jó druid...kettő együtt nem megy 1 éven belül...
  • Botond #13743
    nehogy azt hidd,hogy midiben/albiban nincs helyi 4fins 100 fős listával...gondold el 250emberből 22 fős lista,mekkora a lista 1000embernél...
  • Rockety
    Azok a magyarok akiket láttam online az elmúlt 1 hónapba.

Loth - blademaster, mentalist, bard (amivel nem játszik, mivel a gépe kiakad 1fg vs 1fgnél, ami ugyebár egy mezz karinál általában végzetes), ns
    Badbitie - druid és warden
    Zak - bard és egy 44es ranger asszem
    Bhalage - hero
    Jó magam - ranger, ns, enchantress
    Fidel - ns, enchanter + bot
    Donk - hero, mentalist, ns
    Noumar (bár őt egy ideje már nem láttam) - champion
    Findernain - ranger és egy warden, de egyiksem 50es még és őt se láttam jó ideje.

Asszem nem hagytam ki senkit. Amint látható, ebből összelehetne rakni egy grp-t végül is, a legnagyobb gond viszont az hogy szinte sose voltunk fent 3nál többen egyszerre, ami egy kicsit megakasztja a dolgot. Viccet félretéve, maradj albionba !!! Na off voltam. Megyek ölni szövetségeseket :D
  • Hangianix
    Meg a tobbiek, nem jutnak eszembe a jatekon beluli nevek.
  • Hangianix
    Meg ott van Noumar, Dana es Bhalage, ki tudja nem jonnenek e vissza, ha lenne fix grp.
  • Hangianix
    Te vagy Pal en mar latom, de ne felj, te is belatod igazamat. :)
  • Botond #13737
    itteni magyarok: lourker(neki nem kell druid),fidel(neki se nagyon lol),loth(hát az máris 2 veled együtt),na meg én(nekem se druid hiányzik legjobban...),szal nagy zergelések lennének az 100...lol
  • Botond #13736
    pont ilyen miatt léptem én is ki alliancéből,egyik guild gmje kitalálta,hogy nekünk is no spam rule kell,erre mindenki mint a sülhal,2 hétig egy fél info semmi,néha egy lfg,de még arra se lépett senki semmit(PMbe se persze),mondom na akkor enélkül majd megleszek vhogy,és valóban...el nem bírom képzelni,hogy alliance spammolása miben akadályoz akár bárkit...ha gyorsabban mennek a szövegek chat ablakban többet missel?kevesebbet blockol vagy mi?lol
  • Botond #13735
    clericet csinálj,albiba nincs 4 healer,és 3 buffer cast,és nem tud se nuker,se mezzer/songer healni,szal nincs egyet fizet 2 kap akció,amit a main healer cast szív meg...hibibe basszus olyan sokoldalúak a castok,hogy az már gömbölyü bazzeg,és mi ezt szoptuk meg...na meg a focusshieldet...albiba belépek groupba erre ilyenszint,hogy na végre xpzhetük hallelujah+ilyenek,druiddal meg lvl35 után mindig ezt hallottam:'ok,PLünk egy kicsit...',utána meg rvrben meg ezt hallom,'á de jó hogy jössz+nice healz+ilyenek',ha meg xpzni kellene,hopp sehol senki lol
  • Botond #13734
    eleve minek ülsz ligen előtt,én ezt nem vágom...én soha nem ülök ligen előtt,mert kb 2 üldögélés után kiderült,hogy értelmetlen,nyakamba kapom a lábam,aztán go ki hadriansba,vagy odinsba,osztán hmg/amg/mmgnél vhol akad vki,akkor már 2en vagyunk,esetleg 3an,vagy többen,ez még ilyen szerda hajnali 5kor is működő dolog,múltkor összejöttünk 4en hmgnél hadriansba,lenyírtunk egy FG midit :-),az intesebből,akik belefutnak a mocos pbaebe lol,de ha ligennél várok groupra sztem még most is ott vagyok egyedül...aki rvrni akar,az rvr,nem ligennél fog titeket kajtatni :-P még a nagy Lothandart se fogják keresni ligenbe,max emain/hadrians/odinsba :-P
  • Botond #13733
    15 hónap alatt lvl49...nem olyan jó aza druid...xpzésnél sose kell,mert nálunk egy karin van manasong/endusong/mach5/mezz,szal inkább hívnak 2 bárdot,druid meg menjen a levesbe,aztán rvrben meg kevés a bárd heal kapacitása+ott ugye inkább mezzelni kellene,sőőőőőőt még demezz is rajta van nem druidon,az már tényleg nonpluszultra lenne,hogyha mezzelne healne,és emellett még demezzelne is(és közben elteszi a lantot előkapja dobot és endusongra vált mach5ről),szal ezért nincs 50es druid,akik vannak többnyire szólóztak nature speccel(aza petes baromság a dottal,na annál még bárd is többet heal,meg egyébként se healnek,inkább dotolnak),bárd meg max egy van a groupba,az mezzel,wardenek között van egy pár heal specced,de újabban mióta focuspull a menő,és focuspullt zavarja pbt,azóta csak szólózós healképtelen wardenek vannak(pl az enyém is olyan),szal jó aza druid,csak én vagyok hót béna,hogy egy rendes speccű druidot nem bírok 50re kihozni 15 hónap alatt...ja,és persze vannak még nurture specces buffbotok :-P,már elég szép számban,van már egy tucat is sztem :-) igaz ebből 1-2 még nem 50es,de mondjuk hibi lakosság 5%a buffbot az milyen már...
  • Fidelcastor
    Khurrakkal szokott találkozni innen a forumról valaki?
    Ha igen mondja meg neki pls, hogy nezzen be ide.
  • krisz073
    aha,köszi a tegnapi segitséget(Mkrisz)
    sikerült még szintet lépni tegnap este?

• Uberlama
    ja ő Matarese
  • krisz073
    Hi.

Játszól már a DAoC-al?
  • tegla
    Hi all!

Csak bekukk!
    :)
  • Fidelcastor
    Khurrak pls minél elöbb írj nekem az exc/middi xpézéssel kapcsolatban. Neked megfelelő játékidő és kari kellene.
    Aki találkozik vele játékban és ezt olvassa pls adja át neki az üzenetet.
  • Hangianix
    Csak a szobrom lesz ott, majd a papok egy elmes szerkezet segitsegevel megszolaltatjak es penzt szednek a neptol. :D
  • Hangianix
    Ez se rossz, vegul is a szobor nalatok lesz Tir na Nog-ba, a koarc meg nalunk. Mar csak a pogany midikhez kellene ejuttatni valahogy a dolgot. :D
  • Rockety
    Én csak a pennine hegységből akartam neked egy american style kőarcot készíteni, de ha agiant jobban tetszik :D
  • Hangianix
    Egy apro kis szobor kifejezhetne a halatokat. Mondjuk akkora mint egy glacier giant. :D
  • BadGuy
    Most teljesen lekoteleztel minket :)
  • Hangianix
    Hat igen, druiddal nem feltem volna, hogy nincs grp-om. :) Es ugye, akkor mar nektek is lett volna. :)
  • Rockety
    Prydwen/hib nagyon jó, ha egy gankgrpal mész, hentelsz és druida vagy :) (like lourker). Ha nem vagy druida, hát akkor szopsz. (vagy nincs druida spanod). Röviden ennyi :d. Majd 1.62 faszán csinálok egy druidát vagy clericet azt nyalja seggem mindenki. (legalább is azt szokták amikor rvsrbe kapják a healeket, mivel eme szakmát üző kasztokból igen kevés található : )
  • zippofcy
    A legjobban az tetszett mikor egyszer vki 3x beirta egymas utan (2-3 perces idokozokkel) hogy a midik tamadnak a frontierunkben es menni kene keepet visszafoglalni mielott keso lesz. A 3. utan kapott is valaszt: Stop spamming or i ll tell your GM
    Kar hogy nem nekem irtak mert szegenyes angolnyelvu karomkodas gyujtemenyem egeszet visszairtam volna valaszkent, aztan rohogve neztem volna mi lesz
    Bar egyszer mar megszopattam magam a szemetkedesemmel, majd legkozelebb elmondom hogy volt, nagyon lol tortenet
  • zippofcy
    Jee ez nalunk albionban is megy ... lehet erre lenne az alliance csati?