Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akarok indítani egy Midgard karaktert, mert nagyon kíváncsi vagyok arra a Realmra, de a szerver képernyőnél kifagy 😞
Hogyan lehet orvosolni ezt a problémát???
Inkább azt a buzi elfet nyírd ki, aki tegnap lenyilazott Hiberniában, mikor mentem I.C.ram-ot meglátogatni! 😊)))
Itt a térkép egyik teszt(!) verziója! Véleményezd, mi nem tetszik rajta, mit szeretnél még rá és akkor megváltoztatom olyanra, hogy jó legyen!

Bithy Sexy(gondolkodtam még a Busty-n 😊)/Sorceress lvl10/Tailor lvl kb.180/Dark Angels guild
Amúgy jó poén ez a tailoring is, csak ellentétben a Runescape-pel itt tiszta ráfizetés, ha kereskedőnek adod el a cuccot, amit legyártassz. Csak taszkokkal lehet vele keresni, de ahhoz meg kicsit mászkálni kell, szerencsére csak Cameloton belül.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Atomy / Rogue, Minstrel lvl 10 / Tailor lvl 300
Én valszeg fogom fizetni, de remélem nem tűnnek el a karakterek mert nem túl jó dolog újra felmenni 10. szintig 😞 De ha nem úgy nyomod hogy haverokkal vagy ismerősökkel akkor elhiszem hogy ez csak hentelés neked.
kirán lefagytam...😞(((
pedig pont elköltöttem 2,5 aranyat kis tápolásra..ééééés, lett 1 új képességem
Defend: asszem evvel lehet kiadni, hogy pl klikk Cleric - klikk Defend Ab. és ha csata közben rámásznak a Healerre akkor megyek és meghalok 😊)))
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
(hamár az oldalt is én csinélom, nehogyán kihagyjam) ;-DD
na ott van akit keresel
hát mindenki ment csucsukálni...de azé má csak 3 bubble kell 😊))
utánatok beálltam Alyrék csapatába kicsit tápolni...egyszercsak jött 1 BUG, a dungeonban leestem a padló alá 😊))
akkor visszarakott a bindkőhöz...
de ami a makker...amint BUGvolt, Alyr írta, hoyg felkelt valami Római Katonaszerű abban a nagy teremben ahol miis harcoltunk 😊))))
na nem nehéz kitalálni, hoyg ki volt az és mi történt 😄DDD
T'om kéne a VIP, de beszart ez a kibaszott net 😞 Holnap talan fog menni rendesen... :/
Remélem nektek meglesz a lvl up! Sexy, lol 😊)
u.i.: Hyder a térkép már majdnem kész!
Sikerult eljutnom a "vilag vegere", egyszeruen nem engedett tovabb...

Az a baj, hogy mostanaban alig jut idom nyomni, most is csak beneztem...
Krane Ethernalfire (Krane) / Elementalist, Wizard? / lvl ?
RogueGigi (RogueGigi) / Acolyte, Cleric / lvl 13
Cobble (Rincewind) / Mage, Sorcerer / lvl 10
Chalyd (Chalyd) / Elementalist, Wizard / lvl 9
Staveh (Steveh) / Fighter, Armsman / lvl 9
Scythee (Scythe, Lacc) / Acolyte, Cleric / lvl 9
Kkrisz (Kkrisz) Fighter, Mercenary / lvl ?
Atomy (Atomy) / Rogue, Minstrel / lvl 8 / Tailor lvl 200
Kicsinallak (vAzz3r) / Paladin / lvl 7
Khurrak (LfoglaltJock) / Paladin / lvl 6
Jockmeer (LfoglaltJock) / Wizard / lvl 5
Warbar (Warbar) / Fighter / lvl 5
Bithy (Bith) / ??? / lvl?
Doom (Viking) / Fighter / lvl ?
Tafaya (Tafaya) / Mage / lvl ?
Hmuda (Hmuda) / ??? / ???
Perec? (/ec) / ??? / lvl
gryllus (gryllus) / ??? / ???
Simba (Simba) / ??? / ???
??? / Mester_ur / ???
Digdug (en) / Rogue / lvl 4
Lacc nagyon birom ezt a fajta "vikinges" hozzaallast hogy bazz nezze ma utana a dolgoknak mert en baszok leirini neked egy harom betus szot hogy : nem illetve meg nem! majd az lesz viking szokott engem allandoan lerazni ha valamit kerdezek es kb a valasz egy fel mondat lenne erre o azt mondja olvass utana! 😊)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Én egyszer sem haltam meg(bár sokszor kis hija volt). Pár kép:
Khurrak
Steveh