43179
-
#13824 LOL,most sajna nincs időm kikeresni,és becopyzni,egy 3-4 hónappal ezelőtti idevágó postod :-P -
#13823 Az a gond, hogy a batyam is ott jatszik, ugyanazon az accounton, nem akarom leelozni ot valamilyen karival (nem lenne nehez, mert neki talan 6 oraja van jatszani egy heten) -
#13822 Ja, na ti voltatok az egyik 2fg :) Bar teny, a masodik grp akkor erkezett be, amikor atmentunk amg-n. Az okos RR6 minstrel meg nem SoS-zott, csak amikor mar mindenki mezz-ben allt. -
#13821 Ja igen van egy BD-em excal/midiben már komoly lvl 6, de csak egy hibája van: kevés a manája, szal majd lőjétek már fel mikor fogtok tápolni ha lesz idpm szivesen benézek -
#13820 Mester amgnél jókl szendvicsbe fogtatok emainbe a midikel, romboltok apk felől a dombról bowolok neked egyet erre 3 hibi nekem jön meg dd, meg pbaoe azt jól kinyirtak, milyen dolog ez ? :) -
#13819 és sajna milyen igaz :(( -
Mester #13817 A hibik mindig is kevesen voltak és mindig is sirtak mint ahogy mindenki sir vmi miatt a daocban.
Milyen kevesen vagyunk prolbléma meg mindig is megvolt és ezt nem lehet megcáfolni mert így van(én nem sirtam soha és nem is fogok:p) -
#13813 En nem jonnek at a helyedben Lourker, iszonyu sokan vagyunk, nem er meg annyit, hogy torolj egy RR10 karit. Ha unod Hiberniat, menj at Exc/Midgard-ba, de itt Albionba a masik veglet miatt lesz unalmas, egyre tobb es tobb ember jon.
Ma jo volt Odin, volt 4 solo killem, de a hibbik valahogy mindig 2fg-pal mozogtak. :) -
#13809 ááá dehogy is, midik sokan vannak, meg a hibik aktivak manapság pls most is keepraidelnek nálunk :-) -
BadGuy #13808 Mester olyan karit csinalj ha atmesz albionba amit a legjobban utaltal :) (rad nezve legnagyobb veszely)
Ja bocs ilyen kari nincs bizonyara :)
Atmesz albionba 1 nagy baj lesz, hibit nem fogsz latni akit olhetnel (ez most nem nyalas vagy ilyesmi, de soksok /who emain alapjan csak a te groupod jarkal kinn)
A semmit meg nem fun olni, midik meg panganak mostansag :) -
BadGuy #13807 Mincer v. Minstrel :)
Ezt a minit honnan szedtetek... :) -
#13806 Mester: Grati, én csak egy külföldi fórumon olvastam hogy dingeltél :) btw, ha esetleg átjössz legyél mini, az nem semmi. -
#13805 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi az Angels of Darkness honlapjának a címe?
Köszi mindenkinek: Taranow -
#13802 Ejnye no, nem kell rogton magadra venni, nem azt irtam hogy te sirsz, hanem azt hogy ti :) Es en nem sirok, infim rendben, es a scout is alakul. Peace :) -
gatyo #13801 Meg jó hogy van nekunk 1 Drillank! -
Drilla #13800 tartalámt=tartalmát -
Drilla #13799 Rossz patchet töltöttetek le, töröljétek ki az update.dat tartalámt és másoljátok be helyette ezt:
Mythic Patch
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
-
gatyo #13798 Haaat besz...ok eppen lett volna idom huzni a karim erre... GOA -
gatyo #13795 Mitol lehet az hogy delelott meg siman jaccom,lejon egy patch es utana hiaba a helyes login es pass,nem fogadja el (tobbszori jelszovaltas utan sem...). Most en vagyok hulye vagy masnal is volt ilyen? -
#13794 "Albs were never given any extra zones in the SI expansion patch....they were just told that they had a frontier to explore" rotfl,mekkora már :-D -
#13791 Mester, én is csatlakoznék Steveh-hez, az az RR10 tényleg brutális, mennyi albi élet szárad a lelkeden vserébe érte?:) Gratula! (Steveh egyébként egy mininek örülne legjobban prydwen/albiban, hihetetlen távlatok vannak benne hidd el) -
Mester #13790 Hát, azért annyira nem könnyű, ha nem doglozik össze a grp akkor nem ér semmit az egész. Hiába van balanced grpod ha nem tudnak rendesen játszani a karakterükkel az emberek...(a bardon múlik a legtöbb, de a chanteren is sok múlik és hiába mondja mindenki, hogy könnyű chanter játszani, mert szvsz jól játszani chanterrel nem olyan könnyű...)
És ahogy mondtam minden realmben lehet olyan teamet csinálni akik levernek 2-3 random grpot, összeszokott/jó játékosok kellenek és balanced grp.
Steveh: köszi:) 5974k:P
És lehet megyek/ünk páran pryd/albba:) -
Drilla #13786 Én mindig ott játszom, szólj ha kell segítség.
Drilla, Sussi, Vajk, Microbee, Ghala neveken -
#13785 En csak tenyeket kozoltem, DF miatt ti sirtok :) -
Arwenke #13784 Ezzel a groupel Mester nem olyan nagy dolog leverni 3FG+ albit, szvzs. Mondjuk ha az a 3FG albinal lett volna jo par wizzi/theu akkor azert mast kent alakulnak a dolgok, chanterek doglenek es csokolom. -
gatyo #13783 Ki jatszik itt aktivan excal/midiben? -
#13782 Ha mindenki pry/alb-ba jon, meginkabb dogunalom lesz a jatek. -
#13781 erre nondják hogy hibernia sux :_)
most viccen kívül, szerintem hagyjátok a picsába hibit és menjetek át exc/midbe. vagy pry/albba :) -
#13780 A T30 nem masik alliance-ben volt? Azt lattam, hogy a gorogok csinaltak egy guildet Dark Rage neven, paran a PE-hez csatlakoztak ugy 1 hete ill. nehanyan a Sevenhez (korabban mar atment hozzajuk par ember), de mi van a maradekkal? -
#13779 Jól tünik, pár napja bejelentették az alliane-on. -
Rockety #13778
A 4fg hibi sztorija
-
#13777 jaaaaaaa,a guild,aha -
#13776 ésazmi? -
#13775 Nekem egyebkent elegge ugy tunik a T30 megszunt. -
#13774 mint mondottam,ha nonstop online lennék,és nonstop rvrni akarnék lehet,hogy én is itt tartanék...még a végén hálás leszek a fatávnak :-D -
Kkri$z #13773 Szasz Head.
Látoma a többiek nem értek rá válaszolni neked :)
Szóval szerénytelenül állíthatom hogy prydween albionban van a legtöbb magyar játékos és nekik a 95%-át tömöríti magába a Angels of Darkness guild.
szóval akit ilyen logoval látsza feje felett az tuti magyar. Legnagyobb segítség ha beveszünk a guild-ba és ott minden kérdésedre választ kapsz. Most jött nemrég pár új ők is nagyon az elején tartanak velük is tudsz majd szépen haladni...
Ha esetleg nem találnál a kezdő ponton Aod tagot :) akkor itt 1-2 név amit magámban el tudsz érni:Gryllus, Grylla , Weldrin, Steveh, Tiffa, Kyel,Warbar,uberlama, Kkrisz
ezek közül valaki tuti online...
sok sikert a kezdéshez.. -
krisz073 #13772 Sziasztok.
Egy kis hir: DAOC - Trials of Atlantis
A Mythic Entertainment nagy örömmel jelentette be a világ egyik legsikeresebb MMORPG játékának, az általuk fejlesztett Dark Age of Camelot-nak legújabb kiegészítését. A Trials of Atlantis-ban a játékos felfedezheti a vízalatti, elveszettnek hitt világrészeket. Ez persze nem minden. Az eddig sem csúnya grafikus motoron is foltozgattak, aminek köszönhetően még ütősebb lesz a kis drágaszág :) Ha minden jól megy, ez év végén készül el a bolti verziója.
Már alig várom,vizalatti világ az finom lessz:))
-
#13771 Ha van ideje elnyomni. Mondjuk 3-nak is van. Akkor root spam es nem tudtok MoC-olni, akarhogy is 8 vs 8 (albik hibbik ellen) egyenlo eselyek mellett (ertsd mindket grp mezz tavon belul van) ti nyertek. -
Mester #13770 Hát igen akkor van rá esély de akkor sem 100%.
(single purge moc/spread heal spam, chanter baod) -
#13769 Ezzel a grp-pal csak akkor szoptok, ha nincs GP es middik elnyomjak a mezz/ae stun combojukat.