43179
-
#13867 epicből 2 cuccot tartok meg +új kiegészítőkkel a maradék 4 cucc 2,4P+fegyver 500+pajzs 500+SC+Procok,az van vagy 4P végűl,de kb 50-60%nyi +resist,csak hát ugye atm nincs 4P-m ilyesmire,szal jó eza xpzős af102 is addig+még epic cuccom sincs meg azóta se... -
BadGuy #13866 Latom Hangi is megmagyarazta, mind1 :) -
BadGuy #13865 Ja hat ma' megmagyaraztad, na nembaj :) -
BadGuy #13864 Vagy ha nem a zergel megyek akkor nem kerhetnenek elvileg szerinted rezt? Hogyisvanez? :) -
BadGuy #13863 "-Ha olyan jól gyógyítasz akkor miért yel-el healért mindenki?
-Ha nem zergel mész akkor miért kérnek annyian rezzt?"
-Azert mer lamak kedves fidel.
-Mivel nem vagyok soha anon es /who thidranki. -
BadGuy #13862 Oke elemezzunk, batyam minstrel neve Dorina.
Az hogy a rendorionnal te mit lattal az nem igazan szamit mivel az batyam infije :) -
Rockety #13861 add el az itemeket és +3pbe leszel -
#13860 ja meg ha epic suitom meg lesz végre abból a nadrágot betartom :-) -
#13859 ez egy 3 platinás drop lesz nekem,mert annyiba fog kerülni egy új 99%os af102 scale sett lol,van még 2 SI quest amit leküldök,lesz egy új nyakláncom egy új gyűrűm,egy új bracerem,es a mostani sczés már szar is LOL -
#13858 7kor tur suil raid,abomos nevű named mobra megyünk,quest step 8a kb,ezt dobja: [SI] Rhoiwyn's Necklace 30 hits 10% body 10% slash :-) -
#13857 ja igen, Fidel ma nem lesz midibe táp mert mégis itthon leszek és szivesen benéznék ha van valami. -
#13856 kivi lennék vajon a midik is ilyen béna seggfejek-e PvEben ? :) -
#13855 Ezt mondtam en is :) Albion ugyanaz mindenhol ugylatszik -
Rockety #13854 Hát szvsz játsz egy clericel thidbe excalon :) Én játszottam 2x, egyszer egy grpba másodszor csak annyira méltattak hogy rezzeljek azt húzzak anyámba, mikor infi gyereket mellettem vert le egy sb (0manám volt) elkezdett ordibálni velem hogy miért nem healeltem, mert hogy albion ezért ilyen amilyen stb. De hogy válaszoljak a feltett kérdéseidre.
1,Ha olyan jól gyógyítasz akkor miért yel-el healért mindenki?
- Mert olyan lámák mint a szemét, grpolni nem akarnak de heal kéne neki + alig van healer (friarak szinte sose healeltek.)
2,Ha nem zergel mész akkor miért kérnek annyian rezzt?
- Azért mert átlagba 2cleric jutott 30 albra, /who thidranki és rezz pls, lehettél te akárhol... és ha elmész egy alb hulla mellett, akkor azért csak rezzeled, bár volt néhány kivétel :D
-
Rockety #13853 voltam pknál is én ezt nem mondtam (infimmel, amivel 90%ba soloztam). De amikor minstrelel játszottam akkor rohangáltunk thidbe, mert néha volt midi zerg is és nagy ritkán volt hibi is azokat meg lelehetett gyakni. -
#13852 hát én már sajna nagyon régen nem voltam bgn, csak még annó a most 47es armsal , régebben 1 napot a most 46os necroval, de mindennél jobb volt még a patchek előtt az infivel, mikor még nem volt albi fölény, hát az valami szupi volt, mai napig egyik legszebb emlékem onnan a speedel rohanó skald megPAzása és kifektetése, hát az nagyon lol volt :) -
#13850 -Azert mert nem az o grp-jaban voltak. Albi szokas, amikor eloszor kimentem RvR-zni, mindenki yellelt hogy heal-heal, ha meg nem kapott akkor kaptam a pm-et, milyen kocsog vagyok, nem healeltem. Persze konnyu x emberbol kiszurni, hol a faszban van.
- megnezik van e rezzer thidrankiba oszt send. Lehetsz te a pk-ban, ok meg mpk-nal, szarnak ra. -
#13849 BG-ben jon rp rezzert? :) -
#13848 és különben is te keresed magadnak a bajt :-) nem elég,hogy prydwenen kiteszed magad ilyesminek,még excalon is?hát ez már mazohizmus :-P -
#13847 újabban a 'You just killed x'-es pic-ek a menők,olyanokat csinálok :-P egyébként én se gyógyítok túl jól,mert nekem is volt,hogy anyáztak,hogy healjek,igaz a 3 piri/lila mobból 2 rajtam csüngött,mert 4 tank egyet bírt csak ütni,aztán elsőre healtem,gondoltam majd leszedik,másodikra meg nem,kell a francnak az agro,majd ha megütik healek,és még ők voltak felháborodva... -
Fidelcastor #13846 Én elhiszek mindent de ha 0 hibbi vant kinn és az összes alb mpk-nál van akkro ti elmentek 1 fg-pal turistaútra vagy mi?:) -
Fidelcastor #13845 Ezen nem tudom mit kell tagadni és megsértődni. Én nem vagyok olyan mint botond, hogy ha valahol valamilyen magyar meghal arról képet csinál, de azt elhiheted, hogy láttam egy párszor rendorion nevét és érdekes módon pont amikor az albok zergeltek. Egyébként is ki megy ott külön mikor az albokon kívűl más nincs ott.
De ki is elemzhetjük a hozzászólásodat:
-Ha olyan jól gyógyítasz akkor miért yel-el healért mindenki?
-Ha nem zergel mész akkor miért kérnek annyian rezzt?
...csak a játék kedvéért...:) -
Rockety #13844 és btw :
sok ember , kevesebb rp (mivel nincs mit ölni)
no rezzer, no healer no rp megint
dotól meghalsz akkor sincs rp
etc. szal nem olyan könnyű összefarmolni 350rp-t : ), egy ütős midi grp ott simán behentelhet 30 albot. (mint ahogy tette ezt egy hibi guild-rvsr grp, megöltek 25 albot midi hídnál, vicces volt nézni infivel, de mikor jött a másik 25 alb egyik chantert sikerült kikapnom tho :D -
Rockety #13843 ja -
BadGuy #13842 Meg az ilyen mpk camp meg hasonlo dolgokat se szoktam csinalni mer unalmas es ertelmetlen. :) -
BadGuy #13841 Nem is ertem, miert mennek en idiotakkal akik allandoan anyaznak? Ha' mer legtobb alb ezt csinalja. Aze elkuld anyamba mer nem rezzelem fel a 10+ halott albot 5 perc alatt thidranki faste elott mikozbe en vagyok az egyetlen rezzer.
-
BadGuy #13840 Ez 1 kisse bunko hozzaszolas volt mar bocs.
A clericemmel soha nem mentem zergel szoltam batyamnak felloggolt minstrelevel kivalogattunk az apk korul lozongo albok kozul ami kellett es mentunk. -
#13839 lol,eccerre -
#13838 '© Drilla tegnap 17:50 | Válasz erre | #13799
Rossz patchet töltöttetek le, töröljétek ki az update.dat tartalámt és másoljátok be helyette ezt:
Mythic Patch
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
Válasz 'gatyo' üzenetére (#13795)'...jó öreg AoDs betegség,nem olvasunk,csak írunk
-
Evilmann #13837 #13799 -es hozzászólás, vagy rakd fel újra az egész játékot. -
#13835 ehh ma meg honap nem jó nekem mert szerenádozunk :) btw bevesztek egy low lvl emberkét ? ugye még csak 6os és első kari szal nem is ismerem a realmet hogy hol lenne érdemes tápolni :/ -
Atomy #13834 BG-n mindíg az a realm zergel akiké a keep. Mondjuk kivétel ha a realmben baromi kevesen vannak(de akkor meg hogy foglalják el a keepet?) Tegnap excal caledonián inkább midi zerg volt mint albi. Akár hányszor kimentünk 5-6fős hibi grouppal a 11-16 midi mindíg az apk előtt üldögélt :) -
Fidelcastor #13833 lvl 22-ig beférsz a csapatban és ma 1/2 17h-kor kezdük Fort Atla-ban. Bolha néven megtalálsz. -
Fidelcastor #13832 Ja és 3 lépésenként infik vannak. -
Fidelcastor #13831 Én inkább ugy fogalmaznám, hogy exc-on thidrankiban nem nehéz albi oldalról összefarmolni 350 rp-t az állandó 5x-ös albi túlerővel.
Ugy néz ki Bg itt, hogy albik odaállnak mpk élé annyian vannak és kinyirnak mindenkit az új 2000-es pettel és 1850-es mezzel. -
#13829 ugyanmár,még egy hét,és már poppolok is :-P akkor már 12en leszünk kinn rvrben kb... -
BadGuy #13828 "meg a hibik aktivak manapság " aaaaaahhhhahahaha -
BadGuy #13827 Eleg jol jatszottam clericem thidrankiba es napok alatt 350 rp meglett ;o/ . A 'heal!' meg a 'rez pliz' persze igy is orokke a fejem korul repkedett. -
BadGuy #13826 Zak van 24es earth theum es 23as rejuv/enchantment specced clericem. Nemtom melyiket hozzam fel theu mar csak 2 szint a pbt cleric meg ugy alapbol fun volt de sok arrafele az alma meg a korte es hasonlo gyumolcsok :) -
#13825 btw az az extra 30k rp hogy került a guildkasszába?csak nem dingelted rr4et?onnan már csak egy köpés rr10 ;-)