43179
-
#13913 fény gyermekei :-) btw mi a túróért üldögélsz magadban apk előtt? lol /salut így utólag is :-) -
TheZsenyka #13911 Srácok, hol van a magyar Dark Age of Camelot oldal? (Ha igaz, ma este már fent gammázok Én is.) -
#13909 Az elso ac Cilius. Hiaba, fejbol nem ment a guildetek neve ugylatszik. :D -
#13908 Ha tud 1fg havert hozni magaval, lehet az jo nekik. Mondjuk csinalhatnanak egy guildet Clirius Faritatis neven. :D
Egyebkent mit is jelentett a nev? -
#13907 ja,nekem pont a healovertimeja kell,mert gprs-el 15sec laggom van,szal amikor látom,hogy rajta van küldöm a következőt,és úgy üt :-) mert nekem az is szempont,hogy 15sec delayes gprsel játszható legyen ;-) -
BadGuy #13906 A necro pethez meg: es aze nem vertem le hipp/hopp. Ha jol tudom hatnak a necromancer statjai/armorja a petre tehat 1 szetcappelt necropetnek jo sok hpja van. -
BadGuy #13905 Egyet mondok, veletlenul se prydwen/hiberniaba menj mer szornyu 1 halott hely :) -
BadGuy #13904 Nem lo at, amit hallhattal az az hogy a necro petet egybol fixaltak amig a chanter petek kozel 1 evig atlottek a falon :) -
BadGuy #13903 Styleoznak a necro petek. Lothandarnak 1 170(-90)et vitt be [capped slash resistem van] -
#13901 megnézek egy death servant specct,ha nem jó 20nál átspeccelek deathsightra :-) -
krisz073 #13900 na azt hiszem este én is fejlesztem egy kicsit a Necromat:)) -
#13899 necro csak PLre és ha tudod hol akkor pénzgyűjtésre jó imho -
#13898 na megyek necrot tápolni,teljesen felcsigáztál :-D -
krisz073 #13897 Frankó,én pont 2 napja csináltam egy Necro karit magamnak:)) -
#13895 Mindenesetre PLezésre, meg pénzgyűjtésre a legjobb még mindig. PL-re amúgy jobb egy ice wizzi igaziból, de azzal anyni bibi,van, hogy az egyedül nem tud ilyet, kell mellé tank, meg healer is. A necro meg egyedül tud PLezni, nem kell mellé senki, csak a kiskari. -
#13894 RvR-ben elég über volt a necro sztem, amíg nem lett nerfelve a LoS-sal. Keep védésnél, meg támadásnál, az egyik legjobb _volt_.
Az a ge*iség, hogy az enchanter pet állítólag még mindig átlő a falon... -
#13893 még sose volt stealther karim,és ez meg be tud portolni ellenséges keepbe vagy mi,szal érdekes lehet,teszek vele egy próbát,és nem kis előnye,hogy megkímélem magam ettől a sok önző lamer fasztól :-) -
#13892 de legkomolyabb a következő: fatávnak van ilyen 100órát netezhecc csomagja,én azzal tolom atm,minden hónap 12én indul,22én felhívtam,mert kb úgy számoltam,hogy napi 5 órát tolom a gémet,és ugye 20x5 az kb 100 ;-) és megkérdeztem mennyi van még,erre csóka mondta,hogy semennyi,mondom k,akkor majd 12én jövök megin,10 nap nem ügy,ma felhívom őket megin,hogy na respecc 15órás csomagra,mert havi 100óra nem kell ilyen élvezetekből amit tegnap az sok tetű paraszt csinált erre ilyet szól kiscsaj,hogy na de még előbb használjam le a 35órámat ami még vissza van,mondom MIVAN?35ÓRA?,rákérdeztem 5x,és aszondja ja,35órám van még,vicces,44óra van vissza a következő 100óra indításáig,amikor számít ez a csomag,szal kb nonstop onlinenak kellene lennem,ahhoz,hogy elfogyasszam,hát lol,ma mondjuk rvrek egy nagyot,asszony úgyis suliba megy,holnap reggel melózok,utána megin rvrek egyet délután közepéig,mert akkor is suliban van,deaztán vasárnapra marad vagy 20órám,de aznap csak 17et tudnék elhasználni,de jó ha lesz az 5,szal LOL már matáv... -
#13891 ja,csak kissé lelomboznak az olyan dolgok,amikor megyünk raidelni 5FGvel ebből 2FGnyi embernek le kell ölni egy namedet questhez le van beszélve,hogy 10%hpnál másik group lemozog+3FG kiegészítés is,mert miénk először,merthogy mi mutattuk meg hogy hol van ,erre mindenki üti végig tiszta véletlen,hogy másik quester grouppé lett,mikor szólunk,hogy na repop után a miénk,akkor hirtelen mmindenki elmegy másik namedre minket otthagy vagy logol...na az ilyesmi kiborít,szal nem erőltetem túl a dolgot,kissé fárasztó ennyi önző köcsöggel egy realmban lenni...btw utána poppolt,és elkezdtük ütni,de nem volt druid,szal én meg bárd healtünk+ott maradt egy azaz 1db ember segíteni a bárdbuffbotjával,és 33%ra vittük le a fiút,és megfeküdtünk,rezzelni ofc nem akart senki a 3FG zergből,mert miért is,na akkor egy jól irányzott alttabbal elmentem alukálni... -
#13890 hmm,kösz a kimerítő elemzést :-) így,hogy leírtad mi van már elég jónak tűnik,sztem rvrbe se lehet olyan szar azért,de majd meglátjuk :-) neked is thx Überlama ;-) -
krisz073 #13888 Hali.
Az első hónap ingyenes az benne van a Game árába,utána kell csak fizetni. -
Rockety #13887 nem, arra ott a roger wilco
Evilmann régóta játszik
érdemes előfizetni a cuccra
:) -
TheZsenyka #13886 Lehet beszélgetni mic-en keresztül a gammában? -
TheZsenyka #13885 Ej, de szűkszavú voltál :D Az ifót köszönöm. Te régóta játszol? -
Evilmann #13884 Kapsz egy hónapot. -
TheZsenyka #13883 Na jól van, úgy tűnik meglesz a cucc holnap. Kíváncsi vagyok a holmira nagyon. -
TheZsenyka #13882 Ha megveszem a cumót, azonnal elő kell fizetnem, vagy kapok a vásárolt játékkal valami időt? Help! -
TheZsenyka #13881 Cső, most fedeztem fel a gammát... ehh :) ... érdemes előfizetni a cuccra? -
BadGuy #13880 Mas dolog midgard , mas dolog albion. -
#13878 k fidel, szombaton ráérek valszeg, majd benézek, nem nagyon láttam még erősebb midiket lvl 10nél :) kivéve rvr de az nem pve :) -
#13877 én nekem csak azért nem 50 még mert huztam egy clericet ami most 44es, a necro 46, 8 nap played körül járok vagy kevesebb -
#13876 a kulcsszó: Deathsight, erre speccelj, manadd, citri-nari mobok chainbe, nincs dt. mire odaér a mob meghal és full manán vagy, spirit resistes mobokat kell ölni errő van egy listűm is, majd belököm ide ha gondolod. Steveh most dingelte 50re 7nap playeddel, végig solozott..
-
#13875 Uberlama neked van necrod,ugye? pár szavat lökjé mán róla,hogy mi merre,mert most van egy lvl2es discipliném vagy mi,az necro lenne,csak nem vágom mire érdemes gyúrni...pl az a 3dik vonal amibe a pbae van,az jónak tűnik,de az hogy megy?azt is a pet castolja,és ha ütik nem megy?meg van a vonalba instadd is,azt is pet csinálja,csak tőlem szív manát vagy mi?eddig teljesen fölöslegesnek érzem magam,ennyi erővel lehetnék én a pet,aztán ha ütnek nem castolok,ha nem ütnek castolok,vagy minek vagyunk mi ott külön shade formba vagy mi?lehet vmit csinálni azon kívűl,hogy drukkolunk a petnek?lol,mert ha ez így marad talán mégse erőltetem lol -
Fidelcastor #13874 Amíg én a middi bg-ben játszottam a healeremmel addig ilyet nem tapasztaltam. Itt az a sokas ha valaki kifekszik egyből release és ül vissza a teleportkőre. Itt inkább megköszönték a gyógyítást. Beírtam nekik amikor a csapatba léptem, hogy nem heal specces vagyok, de akit tudok gyógyítok+ rakják ki a kis group ablakot és ott látszik a nevem mellett a kis karika ami most sárga és ha az fekete lesz akkor mindenki inkább a releaset válassza, ne a rezzt várja.:)
Ja még valami. Akikkel én játszottam azok még a buffokat se igényelték, ahogy teleportáltak már futottak is az albokra és beírták, hogy 1et megütött 1xx dmg-re hú de jó fun és releaseltek.:) -
Fidelcastor #13873 A legtöbb ott is 1 mobra vetődik. Azt csinálom, hogy gyógyítok 1-et és ahogy megindúl a mob felém sprintelek 1 kört körülöttük+ közben yel, ha ez se jön be akkor 1 égtájat kinézek és arra sprintelek. Ezután visszamegyek rezzelni mindenkit és fel vannak háborodva+ anyáznak meg kezdő, béna..stb szóval ilyenek. Én meg vissza írom nekik, ha én béna vagyok akkor ők mire tartják magukat, hogy 4 tank van a csapatban és 2 mobot nem tudnak megütni. A legszomorúbb az, hogy némelyik tank a sticket vagy face se ismeri. Protect,intercep,guardot meg nem is ismerik szerintem.
Ez csak a 24-es szintig a tapasztalatom. Lehet magasabb szinten már nincs ilyen. -
Fidelcastor #13872 Szombaton folytatjuk. -
#13871 zerkerbe keresed az intet?na neeeeeeee mááááá :-D -
BadGuy #13870 Halegnek nem jott, mer akko csak es kizarolag grp membert rezzeltem volna :) -
BadGuy #13869 Te nagyon elvagy szallva magadtol :) -
#13868 egyik bracer slotból kiesik az egyik warshadow bracer,azt 1Pért mérik,ha eladom még mindig marad egy pár,de sajna nem tom mi jót tehetnék helyére még,az tart vissza legjobban...