43179
-
Rockety #40499 fasza >< -
Bhalage #40498 nem tok beloggolni ;o
fingom nincs -
Rockety #40497 bhal mi a fa**** van ? :P -
#40496 Bódóttááá Kalácsontot ótaaaann Mindentii! -
Bhalage #40495 hat ilyet ;x -
#40494 Boldog Karacsonyt mindenkinek igy félig utólag is :)
-
riviera #40493 Boldog Karit mindenkinek!
Glastonburyn tolom trial accal.. Tudna valaki mondani BGre 1 jó shadowblade speccet? -
Rockety #40492 boldog karit ! :) -
Bhalage #40491 kb 3 ;> albionban -
Bhalage #40490 nem.
Boldog Karacsonyt mindenkinek! -
Mester #40489 EU classis serveren kb. mennyi magyar játszik és melyik realm-ben nagyrészt?;o
És boldog karácsonyt mindenkinek!;) -
#40488 boldog karácsonyt mindenkinek :) -
#40487 KKÜ Mindenkinek! -
Marchus #40486 mindenkinek boldog karácsonyt ^^
egyébként láttátok a goa-s DR videót meg a homepázsot? -
Bhalage #40485 csak nem, abbahagytad a wowot? hogyhogy -
Bhalage #40484 friendly bump
-
riviera #40483 Nm sikerült csak nem választottam a menüből, hogy ezért meg ezért szar hanem beírtam kézzel :p
Tök jó síró ork, imádkozó akármik, már csak táncoló jegesmedvék hiányoznak így karácsony környékén a weblapról :-D -
riviera #40482 Hi
Hogy a puniba törlöm a wow accomat? Tudja vki? Sürgős lenne :p -
#40481 Ooo, majd Arlen talan jobban leirja, a feb. DR-el megint atrendezodik majd a classic szerver euban is ugye az uj champ weaponok, asszem ujra item-eztek a fomonstakat DRben, PoCos cuccok is kivaloak,ha van raid, meg EUba talan Sidi es tarsai raid,meg DR-ekre is nagyobb igeny lessz...USbe egy DRen voltam,de akkora kudarcba fulladt,hogy meg soloba is tobb eselyem lett volna...mert legalabb nem healeztem volna Goldiet,bamme:) -
Marchus #40480 arti farmolás könnyebb lesz sokkal, szal... a lvl 46-os smite clericem is felaggatom artikkal, jobb mint a df-es cucc... xD -
Bhalage #40479 nem egy MC ;p (hala istennek) -
Bhalage #40478 instance sztem egyaltalan nemunalmas, viszont relativ gyors es egy 48+grpnak nagoyn fain xp also
megy mint a karikacsapas es azert a dropok is potyognak szepen. -
RocketyATwork #40477 ha ultra brutál templatet akarsz akkor igen, de egy normális template (90 dex 90 int) 2-3 DS run + quest - ill aurulite cuccokból összedobható és 10 dex nem ugyanaz mint mondjuk tartaros staff és cloudsong/gov hiánya.
persze ha maximalista vagy akkor itt is kell farmolni, bár instance mindig fent van, jó grpal max 1 órát vesz igénybe és lehet restartolni, nah meg housingot igen gyorsan elfogják lepni eme termékek... szal nem ua mint artit campelni, inkább scroll farmra hasonlit picit :) -
#40476 van catacombs, szal itt nem artikat farmolsz a toa bonusokér hanem catacombs instance-okat (mert ezekbe is vannak pl stat capek) ami valszeg 100x unalmasabb de legalább ritkán dobják a jó cuccokat :) -
Bhalage #40475 nem tudom nekem definitely gyorsabb es tudod minden szosszenetnyi ido szamit ;) -
#40474 rvr-re miért nem jó a catacombsos?:-o -
Bhalage #40473 gfx is csodas ^^ pvere cata rvrre toa ;o -
Bhalage #40472 van catacombs meg van minden csak toa zonak es abilityk nincsenek, amugy minden ugyanaz. csak nem visz hajo atlantisba ;> -
Arlen #40471 gyere US szerverre :)
sokkal jobb az ellátottsága, és ott vagyunk mi is segíteni :)
másrészt itt mindent letölthetsz, és már van darkness rising is :)
http://www.darkageofcamelot.com/download/ -
#40470 "Amugy mi is a kulonbseg a normal es a classic szerverek kozott?"
-válasz: #40449
"Ugy latszik, megtalatam a legoptimalisabb megoldast. Pont ami nekem kell.
A hivatalos EU oldalon lehetoseg van arra h megvasarlojuk a jatek online letoltheto verziojat, nem csak a dobozost. Alap DAoC + SI + ToA + Cats."
-ha figyelmesen olvasod a válaszainkat akkor nem nehéz rájönni a dolgokra...#40429(a linket megnézve amit a trialhoz másoltam be/downloads-simán letöltheted a gamet és online fizehetsz) -
#40469 Koszi a valaszokat! :) -
#40468 Ez jo, szeretem ha van nemi eselyem az ellenseg ellen, es nem a az emberkeken levo cucc nyeri meg a csatakat helyettuk. -
#40467 GFX milyen akkor ott? Vagy oda is fel tudsz logolni TOA+Catacombs klienssel,csak a fícsörök nincsenek benne?Egyáltalán Catacombs van classicon?:-) -
Bhalage #40466 usa verzioval csk usa servert fogsz latni, igen -
Bhalage #40465 classic servereken nem elerheto a Trials of Atlantis kiegeszites es par dolog mashogy van, de a lenyeg hogy nincs toa. ez jo is meg rossz is. de sztem nagyon jo, mert nincsenek annyira overpowered abilityk es cuccok, igy hosszabb lesz 1-2csata es 'lassabb' -
#40464 Ugy latszik, megtalatam a legoptimalisabb megoldast. Pont ami nekem kell.
A hivatalos EU oldalon lehetoseg van arra h megvasarlojuk a jatek online letoltheto verziojat, nem csak a dobozost. Alap DAoC + SI + ToA + Cats.
Just perfect. :D -
#40463 Amugy mi is a kulonbseg a normal es a classic szerverek kozott?
Jah igen, es ha a trial klienset az amcsi oldalrol szedtem ,akkor az csak US szervereken kiprobalhato? -
#40462 Hat igen, nezegettem a kiegeket, azt mar legalabb tudom h melyik 2 az ingyenes es a megmarado masik 3 fizetos.
Nem rossz ez a CD kulcs vasarlas es letoltos dolog, de nezegettem a DLGamer oldalt es hat eleg borsosak az araik. De megnezem majd meg 1x.
Ugye hivatalos oldal altal hidetett helyen csak 15 font amiben benne az osszes kieg (ami megjelent EU-ban, szal mind az DR-t kiveve)es az alap jatek, csak nem szallitanak magyarorszagra. Aztan talatam masik helyet, ahol ugyanzez 10 fonttal dragabb, azaz 25 font, de ok szallitanak hozzank is. (http://www.gameseek.co.uk)
vegul is nem baj ha megvan a doboz is, meg asszem 2-3 font a szalitasi koltseg, vam mar hala istennek nincs az EU unios csatlakozas ota EU tagorszagok kozott, szoval nem olyan rossz. Meg legalabb megvan egyben az egesz, nem kell mindent kulon beszerezni. -
Bhalage #40461 nezd mindegyik kiegeszitovel alt gfx javitas jar, igy volt egy SIvel ( akkor jottem a ujfajta vizeffektek, ToAnal megujabb, Catacombsnal ujfajta fak, modellek, viz, terep es ugy nem ki hogy DRrel megint vmi uj lesz.
zal az a helyzet, hogy alt elteleik kis ido vgy kijon az uj kieg, akkor az elozoek ingyenesek lesznek, szal nemkonnyu kovetni, hogy most mi ingyenes vagy mit kell megvenni (en megvettem edig mindent:)
ha jossz EUba, akkor egy olyan pakkot kell venned hogy DAOC+SI+TOA+CATACOMB esa DR majd nemsokara jon
azt nem tudom , hogy nem -e mukodik ez a fizetsz es kapsz CD kulcsot es letoltod, emlekeim szerint valamelyik kieg ugy jott le. -
#40460 Na igen, en is neztem h alap DAoC + SI + Cats + ToA => 15 angol font, vagy 24 euro a play.com-on. Ide iranyit az EU hivatalos oldal, ha meg szeretned vasarolni a jatekot. Csak 1 dolog hibadzik, h nem szallitanak ki kis hazankba... T_T