Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snomag
Automexet most hivtam és az ember még csak nem is hallott rola..

Ha kintről hozod be(és nem dugod el a vámosok elől), akkor rájön még 15% vám + 25% AFA is. Továbbá a 10-15db lehet hogy már kereskedelmi mennyiségnek számít ami tovább bonyolítja a helyzetet.

Snomag
Na akkor bejelentem, hogy MOST LETT VÉGE A BETANAK! Pont amikor találtunk egy fasza criptet.. jott a kis ablak hogy "hello beta test is over" és csá!
KELL A FULL ÉMBÖRÖK

Snomag
na yolvan én ezt feladom 😄

Snomag
ujabb proba 😊

Snomag
de mi a faszé 😄 na vki help 😛

Snomag
és nem si sikerult 😄

Snomag

Na ez cska egy proba 😄

Snomag
Engem nem zavar 😛
Ja meg mik azok a várak vagy nemtommik, amik általába egy volgybe vannak és nem tudok bemenni rajtuk.. az ajto mellett mindig van egy kar, de se kép, se hang szal csak nézni tudom 😊

Snomag
Ma itt feszulok egész nap ezen a forumon végre van vmi 😊 Thx a beszamolot, de vki elmagyarazhatna nekem kis almanak hogy kezodik ez 😄

Snomag
Qrvajo 😊)
De hallod en már at se értem hol vannak az ellenséges várak?? Qrvára nemtom 😄 Meg ilyen alapokkal nemv aogyk tisztába

Hmuda
Ki tud nekem választ adni, hogy miért ba***ák el a készítők a Prydwen melletti temetőt? Az a hely mindig is a kezdők egyik kedvenc tápolóhelye volt és ezekkel a ögökkel teljesen használhatatlan. Már 20 méterről nekemrontanak és két csapással kinyirnak. Tiszta szar az a hely.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Snomag
Hát Drusno néven van a pici druidám 😊
Rogue ezt hogy? Ez nincs benne a valaszthatok kozt 😄

Snomag
Amugy megkérdeztem lilyt is (Pcgurus), hogy tud e vmit a beszerzésrol vagy bármi (me őt is mozgatja ez a téma) és itt a válasz:
"szia

otthon megnézem mert az EQ listára írta valaki honnan rendelte meg, azt hiszem az Automex hozza be neki
kb. 12000 Ft-ért, de nem esküszöm meg rá, otthon van meg a levél

lil
"
szal bővebb infot kicsit késobb

Snomag
Hát, reméljuk hogy Hyder tud nekunk is szerezni me akko nagyon boldogok leszunk , de ha nem akkor meg..

Snomag
Ja amugy 9es a kicsi druidom, de nehezen találok magamnak jo helyet, a zombie attack ota 😄
Volt egy rét ahol min 40-50 Grave volt.. képzelhetitek mennyi és milyen zombi volt ott 😛

Snomag
Hyder: Tudod nagoyn jó barátom lehetnél, ha megszerzed 😄DD De majd mondj vmi infot pls 😊

Hyder
NA HI ALL

Tegnap jelent meg angliában, HOLNAP vagy JÖV?HÉTEN kapom kézhez !!! Jóval az említett 18.000 ár alatt !!!

B?vebbet akkor írok/mondok majd ha a kezemben tartom és lesz még pár darab...

Üdv

Steam: [HUN]Feriggno

Snomag
Vagy mégse 😛P Csak mert egy ideig leállt ez-az 😊

Snomag
Valszleg eljott az a perc amit nagoyn nem vártunk

Snomag
Ja amugy vki mondta hogy leirja milyen volt az egyik vár bevétele.. hát irhatná, me egész nap unom magam 😄

Snomag
Hát baszeg pont most van vége a tesztnek, mire elhataroztam hogy mivel leszek és melyik realmban😊
amugy ezek a zombik elég gázosak 😄 Lila+++osak voltak a picik és ilyen kissebb temeto volt korulottuk annyi emberkének volt ott a sirja 😛

Hangianix
Egy nemet lany most mondta mi van a dobozban: CD, kis terkep a 3 realmrol, altalanos szabalykonyv (ezt nem fejtette ki bovebben). Tehat nudli. Egy nagy terkepet belenyomhattak volna.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Bith
Na ez jo volt, irtottuk a zombikat a Prydwen melletti temetőben 3-an 😊. XP sem volt rossz belőlük.
Twas fun 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Ja még annyit, hogy ennek a zombis témának köze van a Pillarhoz, aki a staff of pillart adta. Az meg ruined jelzőt kapott és már nem beszél.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Nem csak Hibernia! 😊
Albionban is csomo zombi maszkal, eleg erosek.
Meg egy bazinagy piros demon, aki ugy kezdte, hogy bement Cotswold-be, es leolte az oroket (6-ot), meg kb. 10 player, miközben ő 1/4-nyi Hp-t sebződött.
Nagyon durva most a környek. Én akkor tudtam meg ezt, amikor Campa. Stationbolnyugiba belovagoltam Nob-hoz, amint leszalltam kb. 3 piros leolt seperc alatt. Mondom, mivaaaaaan? Itt piros nekem? Itt mar mindenki szurke volt cam hillsben.
Ludlow elott eszakra is tele van zombikkal a terep, meg meg par helyen lattam oket, pl, snowdownia stationtol delre.
Ez valszeg a beta vege miatt van amugy.
Armageddon! 😊

Asszem mar nem leszek magasabb szintu, tehat a vegső Bithy Sexy 18-as level-en zar valszeg.
De még az is lehet, hogy Sorcerss-ben ez a legmagasabb 😊). Sorcererben lattam magasabbat, de az fiú 😊. Amúgy is keves a sorci nagyon Albionban. Valamicskével magasabbak, meg plane...

Na jó volt azért, csak kicsit megepődtem ettőla mai tréfától 😊.

Veriel
Hat szivas 😊)
Ja es fizetos lesz a retail?
Az nem gaz, ha meg kell venni, de a havi dij mar elgondolkodtatna 😊
Veriel
Ez a game mar kijott?
Hogy lehet betateszternek lenni?
Aki még nem nézte volna meg annak ajánlom a screenshotokat itt:
http://www.darkageofcamelot.com/

Snomag
Ja meg amugy msot nemvagom, van akik azt mondjak nagyobb szinteken a pet az már kezd szarodni, van aki meg azt mondja hogy végig állat.. szal szarban vagyok 😄

Snomag
Kösz szatyor
Ez a 22rugo azért kicsit huzos részemrol 😞( Jo lenne vmi olcsobbat találni
Gameltem druidommal és baszeg annyira tetszik hogy vmi elképeszto 😛 De 22.000em nincs ra..

Snomag
Ja meg akinek van druidaja az mondja mar el hogy mit csinal a regrowht meg az a masik N betud, aminek nem ugrik be a neve😊 (nem a natural affinity) meg hogy kb melyiket érdemes tápolni.. 😛 elore is thx

Snomag
Hát hallod errol mindenképpen irjál, me érdekel 😊 Amugy ha hozol kocsival akkor szerintem elotte kérdezz meg itt pár embert, akit esetleg érdekelne még, mert örülnénk 😛
amugy én azt se tudom hogy hogy muxik ez az egész vár elfoglalás meg minden, én még cask ott tartok hogy megyk és olom a szornyeket 😛

Snomag
abaszeg meg fogok hulyulni, fasze nem szallit senki magyarokhoz

Snomag
😊) Most voltam.. ez a druid egész jo 😊 Amugy fasza hogy nem tudjuk megszerezni, mert pont most érek rá 1 hétig (megrepedt a bokam-->gipsz) erre bazeg se full, és lassan se beta.. 😞(

Snomag
Na halljatok, lassan el kezdhetunk szenvedni, hogy honnan szerezzuk be a gamet

Hangianix
Ups, bocs, az elso utan hibat jelzett ez a ****, igy hat beirtam ujra. :-)

Hangianix
Nemetorszagbol 24 Euro lenne a dij, ha ez segit a kalkulalasban. Azt ellenben nem tudom, hogy ez csak 1 db-ra ervenyes, vagy mondjuk 4-5 db is belefer meg a dijba.

Hangianix
Ja, csak nem az itthoni postakoltseget nezted. ;-) Nemetorszagbol a dij, az 24 Euro lenne ide, tehat kb. ezzel kalkulalj. (Azt nem tudom, hogy 1, ennyi, vagy 2, 3, ...)

Snomag
szerinted.. de nálunk sajna nem erre van kereslet, hanem a sok agyatlan faszságra
Amugy baszeg ez a Hibernia qrva jo, én ott leszek és bárki bármit mond, nekem a druid nagoyn bejon, szal majd a guildba számitsatok ram😛P
Akinek esetleg van druidaja mondhatna vmi tanacsot,DRUID ruleS

Jockey
magyarország kicsi ország, és sajna még mindig balkánnak van tituálva..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Este talán tudok mondani valami okosat a behozatallal kapcsolatban.
Addig fordítsátok ezt a találós kérdést le nekem lécci:
The shadows of life passes us, as does the passage of time. When day turns to darkness, time fades into eternity. What then becomes of life?

Bith
Nekem felajánlotta egy angol gyerek, hogy megveszi nekem, és elküldi. Ebben csak az a baj, hogy szerintem utánvéttel izmosan drága lesz a postaköltség, nem? Ezért egyelőre nem is bólintottam rá. Tuda valaki valami bővebbet erről? Egyébként szerintem többet is küldene, ha megkérem.
A játékon belül találkoztam vele, cleric volt a csapatunkban, és Ő ajánlotta fel, mikor siránkoztunk egy másik magyarral (Maskim Xul), hogy még mindig nem tudjuk, hogy honnan lesz meg nekünk.

Snomag
Aha és nem tudnál kicsivel többet szerezni 1darabnál? 😛
Snomag

magus
nektek má megvan?

Snomag
RogueGigi honnan lesz meg ha szabad érdeklodnom? 😊

Snomag
Na látod ez nem lenne egy negatív dolog de eddig nem tul sok helyen lattam kiplakatozva ,hogy fullon van vele a bolt és vigyék 😉

Bith

Snomag
Még ő se tudja honnan szerzi meg

Snomag
mondtam hogy jöjjön de egy jo valaszt mondott : " inkabb jatszom"
és igaza is van