Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KELL A FULL ÉMBÖRÖK
Ja meg mik azok a várak vagy nemtommik, amik általába egy volgybe vannak és nem tudok bemenni rajtuk.. az ajto mellett mindig van egy kar, de se kép, se hang szal csak nézni tudom 😊
De hallod en már at se értem hol vannak az ellenséges várak?? Qrvára nemtom 😄 Meg ilyen alapokkal nemv aogyk tisztába
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"szia
otthon megnézem mert az EQ listára írta valaki honnan rendelte meg, azt hiszem az Automex hozza be neki
kb. 12000 Ft-ért, de nem esküszöm meg rá, otthon van meg a levél
lil
"
szal bővebb infot kicsit késobb

, de ha nem akkor meg..
Volt egy rét ahol min 40-50 Grave volt.. képzelhetitek mennyi és milyen zombi volt ott 😛
Tegnap jelent meg angliában, HOLNAP vagy JÖV?HÉTEN kapom kézhez !!! Jóval az említett 18.000 ár alatt !!!
B?vebbet akkor írok/mondok majd ha a kezemben tartom és lesz még pár darab...
Üdv
Steam: [HUN]Feriggno
amugy ezek a zombik elég gázosak 😄 Lila+++osak voltak a picik és ilyen kissebb temeto volt korulottuk annyi emberkének volt ott a sirja 😛
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Twas fun 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Albionban is csomo zombi maszkal, eleg erosek.
Meg egy bazinagy piros demon, aki ugy kezdte, hogy bement Cotswold-be, es leolte az oroket (6-ot), meg kb. 10 player, miközben ő 1/4-nyi Hp-t sebződött.
Nagyon durva most a környek. Én akkor tudtam meg ezt, amikor Campa. Stationbolnyugiba belovagoltam Nob-hoz, amint leszalltam kb. 3 piros leolt seperc alatt. Mondom, mivaaaaaan? Itt piros nekem? Itt mar mindenki szurke volt cam hillsben.
Ludlow elott eszakra is tele van zombikkal a terep, meg meg par helyen lattam oket, pl, snowdownia stationtol delre.
Ez valszeg a beta vege miatt van amugy.
Armageddon! 😊
Asszem mar nem leszek magasabb szintu, tehat a vegső Bithy Sexy 18-as level-en zar valszeg.
De még az is lehet, hogy Sorcerss-ben ez a legmagasabb 😊). Sorcererben lattam magasabbat, de az fiú 😊. Amúgy is keves a sorci nagyon Albionban. Valamicskével magasabbak, meg plane...
Na jó volt azért, csak kicsit megepődtem ettőla mai tréfától 😊.
Ja es fizetos lesz a retail?
Az nem gaz, ha meg kell venni, de a havi dij mar elgondolkodtatna 😊
http://www.darkageofcamelot.com/
Ez a 22rugo azért kicsit huzos részemrol 😞( Jo lenne vmi olcsobbat találni
Gameltem druidommal és baszeg annyira tetszik hogy vmi elképeszto 😛 De 22.000em nincs ra..

amugy én azt se tudom hogy hogy muxik ez az egész vár elfoglalás meg minden, én még cask ott tartok hogy megyk és olom a szornyeket 😛

Amugy baszeg ez a Hibernia qrva jo, én ott leszek és bárki bármit mond, nekem a druid nagoyn bejon, szal majd a guildba számitsatok ram😛P
Akinek esetleg van druidaja mondhatna vmi tanacsot,DRUID ruleS

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Addig fordítsátok ezt a találós kérdést le nekem lécci:
The shadows of life passes us, as does the passage of time. When day turns to darkness, time fades into eternity. What then becomes of life?
A játékon belül találkoztam vele, cleric volt a csapatunkban, és Ő ajánlotta fel, mikor siránkoztunk egy másik magyarral (Maskim Xul), hogy még mindig nem tudjuk, hogy honnan lesz meg nekünk.
de eddig nem tul sok helyen lattam kiplakatozva ,hogy fullon van vele a bolt és vigyék 😉
Az első armor set-em Caern havernak. Csak a kinézet miatt 😊. Mondjuk jobb lett volna, ha olyat tudnék csinálni, mint balra a Veteran guard-nak.