43179
-
Fidelcastor #13960 Az igazság nem fájhat.... -
Rockety #13958 /slap /laugh -
#13957 én meg szépet mezzeltem de lűámultatok mert máskor meg se tudok mozdulni most meg még 1 másik hiler firbyt is lemezzeltem szal .. :) -
#13956 Mesterem, én csak álltam mezzben, assist makróval a bal kezemben:) Amikor már mindenki kihalt, próbáltam odamenni hozzád egy csomag ropival, de szvsz félreértettétek, mert lehulltam előtted, mint Lenin szobor 56ban... -
#13955 Jujj reméltem, hogy royal green, az a legszebb, bár Qaby állandóan Forest Greennel tukmál. -
Mester #13954 lol -
Mester #13953 hehe
Royal green.
Btw egy tanács simán megölhetnétek sokkal több enemyt .
Használtátok sos-t 3-4 hibi mezzelve volt, de min a 3-4 tank különböző enemyhez ment oda.
Elég kemény tankok voltak a grp-ba ha azonos enemyt támadtatok volna mind a 3man(kyel,steveh,wardbar és esetleg misntrel is) szvsz megöltétek volna a fél grpot.
De 1 tank/1enemy taktikával nem tudtok megölni senkit ha 2-3 healer kari van a grpban. -
#13951 De cukor vagy Lourker, egyébként az a zöld milyen zöld? -
Fidelcastor #13950 Jót nevettem ma. Stone völgyből(emain) jött pbuck and co és nagy frontális csatába kezdtek a mieinkkel én meg a Jackson álltal fullra buffolt tankpetet rázavartam oldalról Pbuckra.(láttam, hogy néd mán itt 1 állat(lion) avaloni) Ő meg mint a mérgezett egér elkezdett rohangálni, dehát a pet nem veszti el a sticket még ha lagcsalást is használ ígyhát kiütötte a pet utána Knuddent is ugyanígy.:)
Albok nem figyelnek a kis tankomra.:) Mindig csak az rp jár az eszük és közben meg a kis tank átgyalogól rajtuk.
Hiroko milyen class? azt szedtem ki legelsőnek.:) Kis buta nem tudja, hogy a monitoron nem lát 180 fokban és így oldalról bebuktattam. lol -
#13948 Ok, megtaláltalak :) -
#13947 Milyen néven vagy benn? -
BadGuy #13946 Mentalist elkerulte a figyelmedet? :) Mer azzal bizonyitott hogy lelehet nyomni a bd't :). -
BadGuy #13945 De az is bevitt 1 stylet 2h ego kardal bmemen. -
krisz073 #13944 Hali.
Itt megtalálod letölthető és nyomtatható formátumba a térképeket.
http://lion.counter-strike.hu/~tafaya/ -
TheZsenyka #13943 Hová érdemes menni? Én Prydwen Albion-ban próbálkozom jelenleg. Kicsit nehéz térkép nélkül. Ezek a szép színes térképek nagyon kafák, csak hát a kis települések nevei nincsenek rajta. -
#13942 aha,de mi 3db durva rr2es tank voltunk minden nélkül,és pbt-t is hajunkra kenhettük,mert nukerpetje volt+2 healerpetje,és hiába ütögettük asap maxra healte 2 pet,ha meg petre mentünk akkor ő is nukeolt vagy mit,szal suxx volt,de azóta már rr3as vagyok,szal haladunk :-) rr4re még purgeom is lesz :-) -
TheZsenyka #13941 Nagyon sirály a játék! -
#13940 hali, amuyg 3!! új kiegészítő lesz
Steam: [HUN]Feriggno -
#13939 hali, amuyg 3!! új kiegészítő lesz
Steam: [HUN]Feriggno -
Rockety #13938 azt én is értem, de akkor miért a DAOC kiegészítője? :) -
#13937 Ja és afk is voltál és el van törve az egeret tartó kezeden a középső ujjad. -
#13936 Végre normális helyre került az oldal, thanks érte "Darvi és Buki"-nak -
#13935 Mill-t leszoloztam amikor RR4 volt meg. Nem volt eppen purge-je, es insta mezz + stun + smite + MoC smite kombo kicsinalta. -
#13933 ja,kell si+daoc,mert 'ez 1 egyszerű árukapcsolás, ha akarsz játszani az új kiegészítővel akkor meg kell venned a daoc-ot + SI-t.:)',ahogy a nagyok mondják :-) -
#13932 múltkor marilyn vagy ki 3unkat irtótt le...szal necroval se lehet szvsz -
#13931 ja,Tirpak hazavágott,de kyel volt a legjobb,az a keményen odaállok,aztán 10hp körül kapcsolok,és IP aztán futás a többiekhez,hogy védjenek meg a csúnya wardentől,majd miután tirpák absolute useless felrobbant kiröhög,hát az zseniális,ha egy évig tart akkor is begyakorolom ezt a figurát,mert nagyon menő :-D (igen tudom,hogy breland ranger is őt lőtte közben,nem tom miért a srác folyton azt lőtte akit én ütöttem ;-) amorce Ip nélkül hasalt is 2 sec alatt :-) ),és azt is látom nem eröltetitek az azonos létszámú csatákat a múltkori kék con guysok lecsaptak fight óta ;-) na majd legközelebb igyekszünk jobban teljesíteni :-) mondjuk nem 6an leszünk,és szerzünk vmi manacastert :-) -
#13930 Btw, van itt olyan egyén, akinek van Prydwen/Midgardban egy level 50-es bonedancere? .) Nincs mi? Kár. Csak tesztelni szerettem volna egy necro vs. bonedancer duelt. Mert szerintem necroval (és csak azzal) le lehet nyomni a BD-t, de Steveh szerint (meg Qaby szerint) nem. -
#13929 Az SI is az volt amúgy, mert tök különálló, mégcask nem is oda települ, ahol a sima daoc van. -
#13928 Én is ezt gondoltam egyből... -
Fidelcastor #13927 Szerintem ez 1 egyszerű árukapcsolás, ha akarsz játszani az új kiegészítővel akkor meg kell venned a daoc-ot + SI-t.:) -
Fidelcastor #13926 Én arra szavazok amiért nagyon szeretnénk az emberek middiben.:)
1.62 ben felviszik azthiszem 48-ra a cold debuffot. Lehet kapnak az RM-ek ez miatt respec-et. Ha kapnak akkor meg át tudsz majd speccelni Runecarvingra és ki tudod azt is próbálni.(mondjuk ha nem jön be akkor nincs visszaút.:)) -
Rockety #13925 A: Do I have to have Dark Age of Camelot: Shrouded Isles to play it?
B: Yes, you must have the original game as well as the Shrouded Isles expansion pack in order to play Trials of Atlantis. "This is an expansion pack, not a stand-alone product."
Most én ebből azt veszem ki hogy kell a DAOC + SI hozzá + a végére oda irja a pasi hogy ez egy kiegészítő... na már most akkor minek az SI? Kiegészítő kiegészítője ? Mert ha igen akkor miért nem mondják azt? :) Hülye Mythic vagy csak én nem tudok olvasni? -
Rockety #13924 faj : törpe
kezdő statok : +10 dex/con/piety
Én két speccre gondoltam igazából:
Ez az egyik, amolyan chanter feeling:
Runecarving : 46 (Cold debuff 50%)
Suppression: 26 (PBT)
Darkness: 10 Baseline dd miatt a maradék.
Ez a specc = fix 300-500 dmg relictől (és rrtől) függően
A másik meg amiért nagyon szeretnének téged az emberek midibe:
Runecarving: 27 15% energy debuff
Suppression: 46 (6sec pbt)
Darkness: 8 maradék
Ez inkább support specc, bár snare ddvel lehet szopatni a népet + debuffolni tudod itt is a dmgedet, igaz nem 50% de a 15% se rossz. -
Rockety #13923 Bonedancernek a Skeleton commandere stylozik, necromancer pet nem. -
TheZsenyka #13919 Úgy tűnik nem kell hozzá még. Nagyon rulez. A Shrouded Island-et indítsam emberek? Ha jól értem, ugyanabban a világban játszódik, csak kiegészül a terület. -
TheZsenyka #13918 Megvan a cucc, éppen telepítem... van egy rossz érzésem... Az egy hónapot nem kapom meg, ha nincs bankkártyaszámom? Királyság, mehetek csináltatni... nyugtassatok meg, hogy elég később beírni mielőtt lejár az egy hónap... -
#13917 és megen ... bocsika -
#13916 Steveh volt Tirpákkal, Kyel Kyellel én meg Rykával. -
#13915 Eppen portoltam es kijottem, de kaptam egy uzit es valaszoltam. :) Vicces volt, hogy 3 ns meg egy ranger campelte a semmit hmg-nel, majd jott Vindici, Trelaw meg meg 11-12 hibi, es jol megtamadtak. Ki is rohogtem oket, mind megtudtam azert jottek at, mert kippicsaztak oket emainben. :) -
#13914 Szia Botond, örülök, hogy találkoztunk Odinban, sajnálom, hogy rövid volt :)