43179
  • Tafaya
    Vazz es ti? Vagy arrol irtok hogy milyen uberek vagytok, vagy arrol hogy milyen kevesen, vagy pedig hogy az albok mennyire overpoweredek. Kicsit gondolkozz mielott baromsagot irsz.

"rávetitek magatokat a postra"

Bocsi elfelejtettem hogy ti ilyet sosem csinaltok, lol.
  • Rockety
    kisebbségi komplexus, bazzeg Khurrak mekkorát alkottál . Ha valami vita van hibi vs albik között és esetleg albik nem tudnak értelmeset beirni akkor:

Nyugi Qaby, a kissebbsegi komplexus egyik fo tunete hogy vegsokig tagadjak.
    kulon topic kell az a hibi kissebbsegi topic lesz

hát lol, Khurrak kapja a Kazincy Díjat mivel alkotott egy új fogalom csoportot vagy mit.

• Rockety
    quaby + tafaya , elvétve irtok értelmeset a fórumra. Ha valami hibi beir valamit, rávetitek magatokat a postra, mint légy a szarra és csináltok belőle egy fasza flamet. Inkább ne, kthxbye ha már annyira bw-style kell ide.
  • Tafaya
    Nyugi Qaby, a kissebbsegi komplexus egyik fo tunete hogy vegsokig tagadjak.
  • Uberlama
    na az elmult pár hétben jó volt ez a fórum, de most benézek és hirtelen olyan mint bwn két tucat 10 éves gyerek csipcsup vitája :)
  • Hangianix
    Hat vazz, ranger ugy leolt gond nelkul, hogy ihaj :/

Nem volt BoF-om meg csak egy instam, de resistalta a mezzem, purge-lte a stunom es volt vagy 44% resistje: 77(-58) meg 124(-97). Azon rohogtem egyebkent, hogy pont jottek Lourkerek, gyerek meg kiabalt, gondolom hagyjatok, solo kill-t akarok, de ha o all szarul, akkor biztos nem ezt kiabalta volna :D
  • Uberlama
    gihi :)))
  • Botond #13994
    na,mimeg ilyenek vagyunk,leírjuk ami van,többnyire suxx,de néha kijön,hogy hibi lenne elméletileg az überpowergigarealm,és akkor jön a werownzoverpowerleet-style,és azt is ide írjuk,hadd nevessen mindenki ;-)
  • Botond #13993
    thx
  • Rockety
    ja hülyeséget írok, Dfnek nagyobb az esélye hogy sikerüljön :)
  • Rockety
    DRAGONFANG
    Thrust - available at spec level 50
    Opening: You evade
    High bonus to chance to hit target.
    Low penalty to defense.
    Fatigue used: Low
    Bonus damage: Medium
    Special: Stunned

Stuns the target for a brief period of time.
    Resist type: N/A
    Duration: 9 seconds

DIAMONDBACK
    Piercing - available at spec level 25
    Medium bonus to chance to hit target.
    Medium bonus to defense.
    Bonus damage: Medium

Duration: 5 seconds

COMEBACK
    Left Axe - available at spec level 18
    Bonus damage: High

Left Axe - available at spec level 39
    Opening: Comeback
    Fatigue used: Medium
    Bonus damage: High

Duration: 7 seconds

SB-t alapból kilehet zárni, a stunolós körből mert chainként kapja ami alapból csökkenti azt hogy sikerül-e. Marad Df vs Db. Ha sikerül egyik 5sec másik meg 9sec és mindkettőnek ugyanakkora az esélye, hogy sikerüljön. Persze part of luck is kell hozzá, de egyik = i win button, másik meg = this will help me to win. : )

• Fidelcastor
    Akkor posztold már ide milyen karaktereiddel vagy elégedett?
  • Tafaya
    :)))
  • Tafaya
    Egyebkent hogy irjak valami inforamtivat megis, aki esetleg thrust infi-t tervez DF-fel itt a hivatalos magyarazat miert nem sikerul mindig:

"sometimes the monster can avoid your style, same for the other players. A part of luck is involved into this."
  • Fidelcastor
    Neked a Minimaxot kellene nézegetned ott több kaszt specifikus infót kapnál.
  • Fidelcastor
    Direkt írtam ilyen hangvételűre a beszámolóm, mert ha nekem mesélte volna valaki ezt el se hiszem. Én többet vártam volna 1 ilyen magas szintű jól összeszokott és összerakott csapattól. Amit kihagytam a történetből nem használt senki semmilyen RA-t.
    1000-ből 1x ha van ilyen azért is posztoltam ide, de ti is írtátok ide ha NP-ot lenyomtátok vagy most is posztoltok ha Lourker groupjával összefuttok. Ezekszerint ti is nagy arcúak vagytok mert ide posztoljátok a nem mindennapos rvr élményeitek?
    Én is tudnék sok beírásotokra ilyen gyerekes válaszokat amit Qaby írt.
  • Tafaya
    Bocs Atom, de en ide rohogni jarok, ha informacio kell akkor a VNBoards-ra megyek vagy a kasztspecifikus oldalra.
  • Tafaya
    Mwhaha, ezt benezted, teljesen elegedett vagyok az osszes karimmal :) Nem en irom be valamilyen formaban az osszes hozzaszolasomba hogy "Jaj de kevesen vagyunk, de uberek, es az albik pedig egy tomegrealm". Es neked irjak epito jellegu hozzaszolast hogy azt is kiforgasd? En ezennel lezartnak tekintem a temat, de ha itt kulon topic kell az a hibi kissebbsegi topic lesz. Ja es hogy ne csalodjal:

nuff said
  • Atomy
    Fejezzétek már be!
  • Fidelcastor
    Gondok vannak a hósszú távú memoriáddal ugyanis tudtommal te nem posztolsz ide többet és főleg nem flame-elsz.(forduljon kezelőorvosához és gyogyszerészéhez) Te csináltál is egy külön forumot erre, de ugy látom csak magad írogatsz oda. Pedig anno még meg is kértél mindenkit, hogy ide építő jellegű hozzászólásokat irjunk, de az utlsó 10 hozzászólásodat végigolvasva a sáját kitételeidnek nem tudtál eleget tenni.
    De!
    Örülök az utolsó posztodnak, mert bebízonyítottad nekem amit sose hittem volna, hogy bármelyik magyar képes lesüllyedni a BW-s hülyegyerekek szintjére.
    Legközelebb ha bekapcsolod a monitort ne hagyd figyelmen kívűl a kis sárga karikát a 12-es számmal a képernyő sarkában.
    Ja és ha nem tudsz játszani a kariddal probáld ki a flippert hátha ott több sikerélményed lesz. Ott csak 2 gombot kell nyomogatnod.:)
  • Uberlama
    na Atomy már megelőzött
  • Uberlama
    :-)) mondjuk ezt már észrevettük :)
  • Atomy
    http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=44744172&page=1
  • Botond #13977
    btw,ha esetleg áll még az ajánlatod becopyzhatnád ide a spirit érzékeny mobok listáját,thx előre is :-)
  • Botond #13976
    mert ez mind igaz,pry/hib suxx ever,de nagy néha kijön a lépés,és akkor nincs aza alb/mid aki megállítson minket :-)
  • Botond #13975
    elég soványka a fotóalbumom sajna,mert nem vagyok ugye main dmg dealer,de pl mersain szerepel benne 3x is :-) olyan 30-40pices atm,de sokszor nem tudtam screenshotolni,mert ld lettem kill után,vagy simán elfelejtettem,kb 50pic lenne,ha meg lenne mindenki,de majd ha bele kerülsz átküldöm a 'Botond összes'-t ;-)
  • Uberlama
    erről jut eszembe, múltkor 2 napja kb dcnél levertük Mester grpját vagy 20-25 albival és amikor mester bátyó inkább a talaj részletes megismerését választotta életcélul, csupán 9rpt kaptam :) mondjuk betudtam annak hogy sokan ütötték, de akkor is :)
  • Tafaya
    Botond szeretnek meghivot igenyelni elore is a kiadas elott allo "Akiket lenyomtam, pedig hibi vagyok Prydwenen" cimu fenykepalbumodbol :))))

(nem flame, ne ugy tessek felfogni ;)
  • Tafaya
    Erre csak egy valasz letezhet:

Cry more n00b!
  • Uberlama
    nem leheten abbahagyni? mellesleg a beirásokból ezt lehet kikövetkeztetni: Hibik kevesen vagyunk, azok is vagy lámaák, vagy összerakott grpok akiket szar sem érdekel, és ezért is szopik minden hibi, meg lehet jók a karik de nincs elég ember, máskor meg azt hogy jajj de istenkirályok vagyunk mert igy meg ugy levertünk ezt meg azt :)
  • Fidelcastor
    Qaby te észrevetted már magadon, hogy olyan egyszerű vagy mint 1 faék?
    Gondolom te ezérti is mentél albionba, mert a sok lama között 1 kicsit okosabb is zseninek tűnik.
  • Fidelcastor
    Igen tévedtem a 13961-es üzenet rád illik inkább.
  • Botond #13968
    az nem sztálin szobor volt?8-) meg rákosi ;-)
  • Botond #13967
    btw miért tettél egy +szót a tőlem idézett mondatba?lol
  • Botond #13966
    Mariyn a pontos neve 'l' nélkül
  • Botond #13965
    'vagy ki',azt úgy értem,hogy vmi hasonló nevű,mert ez nem aza sb volt,hanem egy hasonló nevű bd...sbnek gondolom nincs 2 healer+1nuker pete...feltételezhetően 1 betű eltérés van,és a srác bd altja szvsz,de aztán lehet tévedek,de majd legközelebb talizunk felírom neked a opntos nevét :-) bár 2x lecsaptam,szal mingyá szétnézek screenshot gyűjteményemben :-P
  • Tafaya
    Lol, a szokasos, en voltam a barom de radfogom :)
  • Rockety
    ja hülye vagyok.... nem szóltam.
  • Rockety
    you need the win button: S O S : )
  • Fidelcastor
    A te dumád tűnik sírásnak. Vigyázz el ne ázzon a billenytyűzeted!