Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bith
Postal Options for Hungary
The options below are specific for delivery to Hungary. Delivery times are estimates and apply only from date of despatch.
Airmail - Add £3.50 Per Item to the total price of your goods
(Standard Airmail Service. Delivery is normally 4-7 days from day of despatch for countries inside Europe.)
Airmail Registered - Add £7.00 Per Item to the total price of your goods
(Registered Airmail Service. Delivery is normally 4-7 days from day of despatch for countries inside Europe. Provides added security to your package.)
Airmail Swift - Add £6.50 Per Item to the total price of your goods
(Enhanced Airmail Service. Delivery is normally 2-5 days from day of despatch for countries inside Europe.)
Courier Datapost - Add £17.30 One Charge to the total price of your goods
(Courier Delivery Service. Parcels are expected within 3 days of despatch and guaranteed within 4 days of despatch. All delivery times are based on main areas, if you live in remote areas these times are as a guide only)

Dark Age Of Camelot IBM £18.99
(This item is normally despatched within 3-5 days)

19+3,50=22,50*395= ~8900FT
Ez korrektnek tűnik...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
LOL, csak próbálkozom 😊)):

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hmuda
Már csak te beszélsz vitáról. Én csak beírtam valamit és te reagáltad le hülyén.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Na most már akkor ne hisztizetek hanem rendeljétek meg onnan.Megnéztem én is.Korrekt áron szállítanak és nem kerül 20 K ba
magus
hát én kipróbálnám de most nics 10 rongyom sajna ere a játéra. 3000 a havidij még csak-csak lenne de levagyok égve😞

Bith
A legjobb meg az SW Galaxies lesz 😊. Ha már olyanokról beszélünk, amiket még senki nem látott 😊. Azért remélem az majd kapható lesz nálunk is!!!

p.s.: a regisztrációnál van még Bulgária is! Pedig az aztán már valóban balkán...
Én kitöltöttem az adataimmal (ország UK 😊, de a következő oldalon sajna CD-key-t kér, amit még "költeni" sem tudok, mivel a formátumát sem láttam még sehol. Pedig, elméletben a bétával is lehetne játszani, ha lenne CD-key.

skorpio7
Én meg azt mondom , hogy mivel te sem láttad ezt a játékot így feleslegesen ítélsz előre .Majd ha ott leszünk és tényleg összejövünk egy szerveren , majd akkor mondhatsz véleményt ... addig meg lehet Űberkirály a DAoC .De csak addig ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hmuda
Én is mondtam már, hogy meddő vita...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
Én lettem az ezredik 😛
Rincewind
Semmi köze a két játéknak egymáshoz! Értelmetlen vita...
magus
ömm
sztem gothic a legjobb
habár nics benne multi😊

Hmuda
Merthogy te inkább fizetsz egy cél nélküli hentelésért, mint egy élvezhető, skorpio7 által is említett végtelen lehetőségeket tartogató játékért. A Camelotnak is megvan a maga varázsa, de akkor sem éri meg havonta fizetni érte. Ráadásul a NWN képes lenne egy a Cameloténál is jobb világot összehozni. Abba is lehetne várostrom meg miegymás. Havidíj nélkül persze.
Szoval ez itt most meddő vita.

skorpio7
PCDOME hírek ...

skorpio7
OFF

Neverwinter Nights hírek

2002 nyarán jelenik meg majd a Dungeons & Dragons szabályrendszerre épülő Neverwinter Nights. A Bioware a közelmúltban cserélte le a játék kiadóját felbontva a szerződést az Interplay-vel. A készítők arra törekedtek, hogy teljesen 3D-s környezetben újrateremtsék a régi parír-ceruzás játékok hangulatát. A játék egy fantasztikus történet köré épül, mely legalább 60 órás játékidőt garantál. A többjátékos rész pedig úgy lesz megalkotva, hogy a játékosok könnyen bővíthessék új dolgokkal, így szinte végtelenné téve a lehetőségeket és a játékidőt. Egyszerre majd 64 játékos játszhat egy szerveren, szinte egy kisebb MMORPG lesz ilyenkor a játékból. Nyáron pedig kiderül mit sikerült megvalósítaniuk a dologból.

Csak a pontosság kedvéért . 😊

ON

Hmuda
Never Winter Nights forewer! Kib*****tul várom. Milliószor jobb lesz mint a Camelot és lesz is belőle ingyen MMORPG is.

Bith
Hehhe, hát az accountom az már megszűnt 😊.
Viszont a regisztrációs oldalon az ország választásánál nincs is Hungary...
Bezzeg Poland, Czechoslovakia meg Albania az van...

Bith
Ehh,akkor vége van, ugye? Én azért elindítottam, és updatelte magát, pont most végzett. Kíváncsi vagyok felenged-e, de valszeg nem fog...

Veriel
Neverwinter nights-ot varja valaki rajtam kivul? 😊
Veriel
Jo, de most meg Camelotozas kozben fogod enni a csokit..
Snomag
Szöcske engem is felirtal? (nyugtass meg 😛)
amugy drukkolok és ha ez osszejon akkor elore is kosz mindenki nevében, me rendes dolog 😊

Hmuda
Nemtudom, mit vagytok úgy oda. Nem a játék ára, hanem a havidíj fogja elvinni a pénzetek.

Snomag
Mail ment 😊

Snomag
Amugy joi lenne megtudni milyen kocsival hozza be RogueGigi a gamet, és megtudni a rendszámát, ha bekopjuk oket akkor 1cd-t csak kapunk cserébe :

Snomag
Ja ezekrol énis hallottam 😄D És foleg a RogueGigi nevu emberekre állítják őket 😊

Lacc
Úgy hallottam hogy a határon vannak speciális kutyák amik az ülés alá eldugott Dark Age of Camelotot szimatolják ki!
Snomag
én már soknak találom a 18.000et is, a trükk meg kb annyi, hogy eldugod valahova azt szevasz 😊 ..gondolom..

Az ok hogy kint megvette valaki, de hogy hozza be???
Van valami trükkje a dolognak, vagy kifizeti a 15% vámot + 25% AFA-t, és kijön akkor 28000 HUF-ra??? Ezt már kicsit soknak találom.

Snomag
1-2 hónap..hát ott a gond 😄

Snomag
Teis? 😊 Menjunk 1ut 😄

Veriel
Kell majd havonta fizetni, mint az EQ-ert?
Lacc
Nyugodj már meg 1-2 hónap és neked is lesz.
Snomag
Akinek meglesz a full és ide elkezdi irogatni, hogy úúú baszeg olyan jo én megütöm 😄

Snomag
CD-galaxist is felhivtam, hogy náluk mia helyzet ezzel és szépen elkuldtek, hogy az európában még meg se jelent.. mondtam, hogy de már megjelent mire a faszi szépen mondta, hogy "jo akkor beszélje meg a magyarországi képviselettel (vagy má nemtomkivel)" és lerakta, CD-Galaxis ruleS

Snomag
78euro??? uh az vhogy 18.000korul van..nem? Azért az is gáz

Snomag
Qrvajo, magyarul mi ne is számitsunk rá.... a JO BÜDÖS KURVA ÉLETBE...

Snomag
RogueGigi: Na van vmi uj info? 😊

A hivatalos regisztrációs oldalon az országnál nem is választható Magyarország!!! Ezek tudják egyáltalán hogy van ilyen????

First you need the game (available in video games stores in United Kingdom, Ireland, Belgium and Switzerland. Also available on most European online stores : www.amazon.co.uk).

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Már működnek a serverek. ÉN IS JÁTSZANI AKAROK!!!!
Mi az hogy nem szállítanak Magyarországra? Az ENSZ Emberi Jogok Bizottságához(vagymi) fogok fordulni, a hátrányos megkülönböztetés miatt!

Snomag

Snomag
Énis attol félek hogy ott UK verziot nem fogtok kapni 😞 De hátha 😊
nesztek még 1 kép: A végről 😊

Szerintem Bécsben egyértelű,hogy német verzió van.Esetleg azt tudnátok csinálni,hogy ki szoltok az osztrákoknak,hogy rendeljenek UK verziót és akkor mentek érte.De ezt nem tom,hogy lehetne kivitelezni.
Snomag
NA mind1, majd vároma véleményeket 😄
Meg azt hogy jon e a daoc vgy nem 😊

Snomag
jo vilgaos a kep 😄

Snomag
Na halljátok, ezek a nagy várak vagy kapuk, mik:?

én ide nem tok se bemenni, se semmit cisnalni, tom elég hulye kérdés, de én akkor se tudom 😄

Ha valaki nem tudná, itt le vannak írva a questek: http://daoc.warcry.com/quests/

Nekem is 100% hogy kell, de még megpróbálok előtte egy másik forrást.

Snomag
Énis adok telszámot minden lofaszt UKverzioért cserébe 😄 Amugy felhivtam par céget és olyan bambán néztek amikor kimondtam hogy "dark age of camelot", hogy vmi elképeszto 😄

Snomag
ja meg még annyi, hogy ausztriába is UK verzio van? Vagy ott ilyen német baszás?

Snomag
Figy én mindenképpen kérnék majd 1et, de még délig megprobalok telefonálni pár helyre..