Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
)
Lourker
Lourker
hallottam neked megvan a progi.
Mennyiér vetétek?? És megy minden rendesen?
Lourker
Lourker
Úgyhogy várom Bith hogy átb@sztak-e vagy sem😊
Lourker
Lourker
Lehetőleg olyan bankkártyával vásárolj, amin nincs, vagy alig van több pénz, mint amennyit le fognak vonni.
Én egyébként a rosszindulatú hackerektől tartok inkább, akik mondjuk mghackelik a bolt szerverét, és lenyúlják a hitelkártyaszámokat. Ugye olvastunk már ilyeneket. De a szükség ugye....
Van mg ugyebár a lentebb már ajánlott webes hitelkártya, amire csak annyi pénzt ell tenni, amit tudod, hogy levesznek majd. Bővebb infó a www.otp.hu címen (utálom az OTP-t, ezért nehéz szívvel reklámozom, de most ez van). Én egy MasterCarddal fizettem, amiről legrosszabb esetben is "csak" 30 rongyot lehet levenni.
Jelenleg várom a 2. visszaigazoló email-t, amiben majd közlik, hogy okés-e nekik a kártya.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Elég láma kérdés lesz,öhhhö...,na üöhm, de mindegy:megadom a bankkártyszámot, és ők leveszik az összeget amivel megvásároltam a daoc-ot de aztán megindul a kezük és egy picivel? többet is levesznek.Ez lehetséges, vagy ez mennyire biztonságos.Őszintén szólva egy picit idegengedek ettől a bankkártya füzetéstől.
Örülnék ha vki felvilágosítana, hogy ez hogy megy.
Lourker
Rock: és a havidíjnál nem is mindegy milyen hitelkártyád van emrt van olyan amivel nem is lehet fizetni?
Lourker
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Az ar az 19 font (nem tudom mennyi a postakoltseg)
A szallitasrol a faq-ban:
Which countries do you deliver to?
Our service is truly worldwide and we will endeavour to deliver absolutely anywhere a postman will deliver to!
A www.amazon .com-on fekete, vagy sötétszürke.
Snomag: a staff of pillar az egy bot, amit a Pillar adott (akiből több is volt), aki egy Stone of Taozan nevű ilyen Mephit kinézetű nagydarab valami mellett álldogállt. Ha eldobtad a botot, akkor mondott valamit.
Meg amugy akkor most mi van a daoc vásárlással? Rendelni jobb, vagy ausztriábol hozatni? Én mondjuk jobban szeretem ha én odaadom vkinek a pénzt és o erre a kezembe adja a CDt, minthogy neten, de persze ez csak az én hulyeségem 😊
http://forum.camelot-europe.com/english/viewtopic.php?topic=20554&forum=20&2
A béta végén tudjátok volt az a piros démon, akit legyőzhetetlennek hitt mindenki. Na, én akkor arra gondoltam, hogy mivan akkor, ha a Staff of Pillar itt jön a képbe. És így volt, most olvastam a fórumban, hogy az albionit lölték úgy, hogy a páran nekiestek a - már ruined - staff of pillarokkal, és attól sérült, és állítólag gyorsan! Bazz, hogy mé nem próbáltam ezt ki, pedig gondoltam rá...
1. fórum moderátor: ez asszem egyértelmű, megköveteli, hogy elég sűrűn nézegesd a játék fórumát
2. játékon belüli megfigyelő: ilyennek olyanokat várnak, akik sokat játszanak, vagy nem játszanak túl sokat de akkor nagyon nyitottan éretten állnaka dolgohoz a játékban, türelmesek. Ezek az emberek hasonlítanak kicsit a játékban lévő advisorokhoz (tanácsadók), de egy csapathoz tartoznak, és közvetlen kapcsolatban állnak Kemor-ral (aki egy GM). A játékosokat figyelik főként, hogy hogy tetszik nekik a game, vagy kik a rendbontók 😉, és ezt közlik Kemor-ral.
3. játékon belüli NPC: ez a legérdekesebb, de egyben legnehezebb! Ugyanis itt olyan munkát kapsz, mintha egy NPC lennél, tehát elvárják a szinte tökéletes angol tudást, valamint a végtelen türelmet 😊. Felkészültnek kell lenned a legkülönösebb játékos válaszokra, amiket le is kell reagálnod. Lehetsz pl. mesélő egy kocsmában, veszélyben lévő hercegnő, druida, aki ritka növényeket keres és még sominden,aki szerepel azokban az eseményekben (event), amiket a játék készítői kitalálnak. Ilyen even volt amúgy ez a béta végi óriásdémon+zombi megszállás is.
Szal, ez marha jó buli lehet, de elég nehéz meló is ugye 😊.
"- Some players, when trying to access the registration page from the DAoC client, are sent to the French registration page.
Do not register in French, click on the "United Kingdom" flag on the upper right of the page and then click on the "registration" link in the menu.
If the registration page is NOT in English, do NOT register
- Some players cannot find their country in the list. If so, you need to choose a default country (ie : United Kingdom). We will correct this at a later date and you will be able to change your information then."
Nekem is a francia reg. oldalt adta be elsőre, de én ugyebár magamtól is kitaláltam a teendőt 😊. A másodikat meg már többen írtuk, miszerint némelyik ország nem szerepel a reg. listán. Ilyenkor a UK-t kell választani. Mily' meglepő, én is pont ezt tettem 😉))...tudok valamit 😊.
LOL 😊
Camelotozas alatt amúgy sem volt értlme használni 😊.
Rockety: küldtek egy emailt, hogy vették a megrendelést, és majd még szólnak, hogy mi van. Meg adtak egy rendelési referencia számot is.
Meg a megye/állam az nálunk nem játszik.