43179
-
#14064 szal merilyn az sb?az jó,én őt nem is említettem,csak marylint,aki maryin és bd,és necroval nem lehet lecsapni sztem -
#14063 szal nem tudsz olvasni,írni,buzi vagy,gyengeelméjű vagy,meg amit még hirtelen kifelejtek(ezek derültek ki az elmúlt 3 napban rólad ;-) )...háááááát öreg nem irigyellek :-D -
#14060 aha,mondjuk én úgyse vágom le,hogy ő mivel erősködik,csak azt,hogy resist,vagy belém ddzett 400+t ;-) -
#14059 k,nps ;-) azok után amit itt rendeztek egyesek ilyesmin már fenn se akadok ;-) -
#14058 hmm,de neked se túl tökéletes a név memóriád,mert marilynt írtam,akiről kiderült,hogy maryin,de te már merylint írsz itt ;-) szal ne firtassuk a témát lol -
#14055 Mar nem a ket karakter kozotti szintkulonbseg szamit, ha jol tudom, hanem az, hogy milyen spell-t hasznal. Azaz mig regen egy lvl 2x-es mezz ugyanakkora esellyel fogta meg az ellent, mint egy 4x-es, most mar nem igy all a helyzet. -
#14054 hát,hosszú idő óta első beírásod egy idézet volt tőlem,amibe mindössze egy plusz szót tettél,ami persze teljesen megváltoztattam a mondta értelmét,majd egy kis mirőlbeszélszhüjegyerek? kommentet tettél hozzá,ez nem flame,k,de LOLnak lol... -
#14053 lol,polearmról nemrég írtam mit bír ;-) ha nincs vmi nukersupport hozzá,akkor a hajára kenheti a lándzsáját :-) egyébként meg többször írtad,hogy nem akarsz i win buttont,de mindig kifejted,hogy critical az úgy kellene,hogy kinézzen,hogy targetelünk lövünk fexik,esetleg 2x lövünk...képzeld,más is szív pbt,én meg aztán végképp szívok stealtherekkel,mert nem látom őket,és sok ropogós rp-t nem bírom besöpörni,mert sok gyáva stealther sose veti rám magát hmgnél,hanem kibekkelik,amíg szerzek vmi ns-t/eldet/rangert/mentát,aki kiszúrja őket,és úgy már legalábbis feleződik az rp,disznóság :-D -
#14052 igen ez a resist dolog valóban furcsa,egyesek szerint csak a 2 kari szintjéből számol,a resistjeid csak a sebzését csökkenti,mások szerint a resistjeidből számolja(esetleg a 2 kari szintjét is figyelembe véve),de biztosat én se tudok,azt viszont tapasztaltam,hogy 50%körüli resisttel 5ből 4x resistáltam kobbi gyerek spelljét(már ha energy alapúval küldte,én animból annak néztem de utána nézni lusta vagyok :-) ),de még bohó 40eskörüli koromban druid 26+8%os fire resistjével is 3x resistáltam firewizzi ddjét,szal én arra tippelek,hogy azért resist is számít,nem csak a szint...btw nem tom milyen faj volt,de celt pl kap 5% spirit racial resistet,meg lehet reinf nem csak slashre,de spiritre is resistens? :-D -
#14051 btw offtopic,de ha már éretségizel ;-),szal nekem legjobban a matek éretségim maradt meg :-) központit írtam bme j épületében. elkezdjük írni,eltelik vagy 20-25perc,és érzem,hogy nem bírok már továbbiakban hozzátenni a témához,felállok megyek a manus felé,erre ilyet szól legalább próbáljam meg,igaz nehezebb mint tavaly,de annyira nem,elsőre le se esett,hogy nekem magyaráz,aztán látom,hogy de,mondom neki,hogy ez mind szép és jó,de nekem kész a cucc,szal ha nem muszály itt üldögélni,akkor tipliznék,erre elveszi megnézi hümmög,és aszondja,hogy más szavakkal,hogy ok csá,mondjuk nem is lett csak 15 pontos a cucc :-) (felvételi szempontból,éretségi szempontból ugye nem 15ös,hanem 100as skála van,ott csak vmi 97 lett,mai napig nem értem mire vonhattak le,csak úgy?lol),de haverom még mókásabbat alakított matek éretségin :-) ő is központit írt,de ő meg hót hüje a matekhoz,hát fogadtak korrepetítort mellé,azt a manyust aki a felügyelő lesz(lett) ahol a központit írja,begyakoroltak nmindent,aztán emberünk látta,hogy ez kevés lesz,hát direktbe begyakoroltatta az adott év feladatait (nemtom honnan szerezte meg),aztán még mindig bizonytalan volt,hát ilyet szólt a gyereknek,hogy ha így se megy adjon be üres lapot,majd kicsérélik jóra,hát nem tom faterjának mennyibe volt a mutatvány,de a gyerek 15pontot kapott,pedig ilyen egyismeretlenes elsőfokú egyenlet már meghaladja a képességeit lol...aztán nem titokban tartani,hogy sikerült e ;-) mondjuk azt nem ígérem,hogy 5 évet daocozok,hogy a diplomád is kivárjam :-D na offtopic off -
Rockety #14050 grats :) -
Rockety #14049 persze, de csak én is copyztam vnboard fórumról -
#14048 thx,atomy már beírta ezt hol találom,és már kicopypastetem txtbe,már csak nyomtatni kell,csak épp kifogyott a fekete patron,kiszínezni meg nem fogom ;-) -
#14047 gratz :-) remélem te is kezdetektől fogva játszol különben én lennék az all-time-leglassabb-50re-kijött-guy-award győztese :-) -
krisz073 #14046 GRATC :))
-
#14045 Végre nekem is lett 50-es karakterem! :) Ideje volt már, hehe. Már lassan kezdett égő lenni, ohgy nekem nincs 50-es karim, másnak meg már 3 is.
Szal, a lényeg: Lonely Mesmerizer ding level 50 :). -
#14044 hali.
gond lenne ha felhszanálnám az általad lkeirtakat az oldalon?
most csinálok egy "leveling guide"-ot -
Rockety #14040 Ja akkor killerbee (kiment a fejemből oo)
ja Badbitie itten a mob lista:
1-3: Skeletons - Moldy, Puny, Rotting, standard (various locations)
2-3: Decayed Zombies (various locations)
2-4: Headless Dead (Isle of Glass)
3-5: Zombie Sow (Camelot Hills)
4-6: Large Skeletons (various locations)
5-6: Soggy Skeletons (Isle of Glass)
5-7: Undead Filidh (various locations)
7-11: Undead Druid (various locations)
7+: Tomb of Mithra - all monsters
8-11: Ghosts (Isle of Glass)
8-11: Boulderings (Camelot Hills)
10-12: Large Boulderings (North Black Mountains)
13-15: Mud Golems (Avalon Marsh)
13-16: Soddens, Drowned, Bugganes (Isle of Glass)
15-17: Quicksand (Avalon Marsh)
16-18: Small Skeletal Centurion (Cornwall)
16-18: Ghoul Footmen (Avalon Marsh)
18-22: Ghoul Knights, Ghoul Lords (Avalon Marsh)
20-21: Apple Snatchers (Isle of Glass Border)
21-23: Appletrees, Snatchers, Seedsman (Isle of Glass Border)
24-29: Grey Ghosts (Isle of Glass border)
27+: Undead Monks (Llyn Barfog)
27-28: Legionaires (Cornwall)
29-34: Undead Apple Gatherers (Near Wearyall)
32-33: Bwguls and Undead Monks (Llyn Barfog)
32-38: Undead Marshmen and Grangers (Near Wearyall)
32-34: Avernal Quasits, Deamhaness (Darkness Falls)
35-38: Rocots (Darkness Falls)
36+: Giants - 30% spirit vulnerability (Dartmoor)
38-41: Undead (North and East of Caddug Keep)
38-41: Tomb Keepers (Barrows)
39-42: Soultorns (Darkness Falls)
39-41: Bean Sidhe (Lyonesse)
40-42: Danoian Fisherman (Lyonesse)
40-42: Echo room (Barrows)
41-43: Danoin Fisherman
42-43: Druid Skeletons (Barrows)
44-50: Danoian Farmers (Lyonesse)
44+: Moorliches (Darkness Falls)
44-46: Ecto Minions (Caldey)
45-47: Phantoms, Vigilants, Essences (Barrows)
46-50: Wight Ramp, Celts or Skeltal Druids (Barrows)
47+: Undead Pikemen (Lyonnesse)
48-50: Ghoul Desicrators and Pitch Skeletons (Gwyddneau)
48-50: Grannies (Emain Macha)
49+: Cyhraeths (Frontier, near Caer Berkstead) -
#14039 Meg jo, hogy Killerbee a clericem neve, de igazad van, a theu-m spelljeit meg a mobok resistaljak :D -
Rockety #14038 szvsz valaki beküldte a neved mythicnek és amikor
Hangianix ingame casts a spell + 50% to resist the effecthez aki ellen nyomod :) -
Rockety #14037 lehet critshotot lőni stealthbe lévő enemyre is (legalább is lehetett 6hónapja, azóta nem loggoltam be rangerel :D. A lényeg annyi hogy egy helybe kell állnia (bár ezt te is tudod gondolom). Lehet hogy volt egy "stealth nerf" is valahol amiről nem tudok :D -
#14035 Mondjuk a 44% resist meglepett, mert ketlem, hogy AoM5-je lenne :) a bufbot resist meg nem tart ki addig. Kiveve, ha Crauchonba van. De meg talan akkor se. Na mindegy. Eleg duhito egyebkent, hogy a lvl 44-es mezzem, kb. 40%-ban resistelodik. Sot, egyszer poenbol dueleztunk Tiffa-val, na o a mezz-t nem resistalta az akkori 7%-os spirit resistjevel, de az utana levo stunt es 2 smite-ot igen. (lvl 46 es 43-s spell)
Ugyanez volt egy Epic nevu sb-vel, akibe siman nyomok minden gond nelkul 300+ sebzest, minden modosito nelkul (mintha 0% resistje lenne), de elso talalkozasunkkor 3 smite-ot resistalt egymas utan... Ezek utan kivancsi lennek, hogy szamolodik a resist. -
#14034 Ja egy kerdes: Miert nem lehet stealthben setalo ellenfelre critshot-ot loni? Az evidens valasz az lenne, hogy mert szellentett, de hatha lesz valami ertelmesebb valasz is :) -
#14033 Nem igaz, kepessegeibol adodoan az archerek kivaloan alkalmasak a pbt leszedesere. Kell hozza egy leglassabb ij, no buff, garantalt hogy minden loves pbt-t er :) Tapasztalat. Persze ilyenkor a kaszter is nez hogy hehe, lama ijasz, pbt-be lott, aztan arcaba villan egy polearm pl. es megaltozik a vilagnezete, pl alulrol nezi (szagolja) a dolgokat. :) -
#14032 gl m8 -
#14031 én meg még nem respecceltem badbitie-t,szal gp power :-P -
#14030 najó az utolsó mondat nem tökéletes, nézd el, ma megyek éreccségizni :) -
#14029 rasszista is vagy?még szebb -
#14028 hát ez előfordulhat, bár már mezzelőmester (najó csak beavatott ) vagyok mert air theu lettem :P
jaja bwn még ennél gázabb dolgok is vannak, pl itt még nem is vitáztunk 1.62ben lévő hibi/midi casterek tápjáról :) De még a left axe stylok nerfeléséről se, és ezáltal a berserker oly csodás napjainak letűnéséről :) de vannak ott kicsinyesebb dolgok is, talán pont ezek nincsenek :) -
#14027 te meg itt osztod az észt,kalinkát meg PLjem én?na szépen vagyunk -
#14026 bw-n ilyesmi van?huha,reggelni kell magam sürgősen -
#14025 haggyámán,archerek szét vannak nerfelve,kérdezd meg tafot vagy rocketryt,azzal még egy lvl1es mobot se lehet lelőni -
#14024 azé buzizták le fidelt,mert szerintük te buzi vagy,de látom te kiszúrtad ezt az albi fondorlatot,és tafaya is átlátta,hogy nem alaptalan a hír de majd,ha kijársz a 6sec pbtdel rvrni,és sorra hullanak el aod elgjobbjai,na akkor kapod majd direktbe a buzizást -
#14023 Smiley!!!!!!! -
#14021 mi is csak okkal :)) Najo, nemtom melyik hozzaszolasra gondolta, homalyosits fel plz :) -
#14020 Rad gondoltam, mind1, barmit irok raugrasz. Na tessek szepen erre is irni valami szellemeset. -
Fidelcastor #14019 Pont ezért írtam azt neki, hogy te és nem azt, hogy ti. -
Fidelcastor #14017 Végre el kelle döntened, hogy az én beírásom a sírás,nyavajgás,nyivákolás vagy valami 4.
Ugyanis a 3 szó más-mást jelent és a végén bele fogsz kavarodni a sok szóba. -
Fidelcastor #14016 Már a rövidtávú memóriáddal is baj van! Sürgősen orvoshoz kellene fordulnod.
13984-es hozzászólásod utolsó elötti mondatára felhívnám a figyelmed. -
Fidelcastor #14015 Látod ezért vagy te mazochista.