43179
-
#14122 könnyen megeshet :-),egyébként wardent harcra specceltem,de pl egy rr6os heal specced warden felmosta velem a padlót,még megütni is alig bírtam jóformán ;-),ugyanakkor lvl47en shield/sword specced lvl50es epic cuccos herokat sorba vertem agyon,pedig azok eléggé tank formaságok,de neked 2 feygvered van,szal te simán agyonversz,az nagyon valószínű,pont ezért nagyon,de nagyon ritkán mozgok egyedül,nincsenek ugyanis öngyilkos hajlamaim :-P és ha belém+kiséretembe fucc tőlem mindig számíthacc egy két jól irányzott pofonra buffbot ide vagy oda :-P -
#14121 de ha már itt tartunk elmondom én hogy csinálnám,ha még egyszer az életben kivinném druidot rvrni: dana/noumar/kalinka/rendorion/donk/lothandar/fidelcastor/badbitie ez lenne a group,buffbottal :-) ebben a groupban van mindenkinek elég hpje,van az összes support kari,az az 1db manachanter is csak arra kell,hogy beálljon mellém+dana mellé pbaezni,hogy nehogymá agyonverjenek minket mezzelés/healés közben,szal kb úgy nézne ki a harc,hogy jön szembe 2FG alb,vagy mid kapnának egy jól irányzott 1:30as mezzt (),és mondjuk megfog 6ot a 16ból,akkor még mindig rohangál 10,ekkor a pbaet árnyékából zak mezzelgeti a maradékot bőszen,amíg én healelgetek serényen,közben loth+te elkezditek az ellen castereit felkeresni,hogy ugyanmár hogy ityeg,míg donk+noumar a mégiscsak minket megcélzókat keresi fel a híres 9secstunos lw styleal,hogy ugyanmár ne minket buzeráljanak,inkább számolják meg a fűszálakat a földön,és egyszercsak azon kapnánk magunkat,hogy hopp 2fg elhasalt,nekem meg még oopnek se sikerült lenni,DE ez mind nem fog sose megtörténni,mert donk+noumar manamentapoweres polójában bejoinolt az 'egyesévelírtoknem6osávalésezfullgáztovábbnemtürhetem' funclub-ba,loth minden alkalmat megragad,hogy kifusson heal rangeből,aztán mi vagyunk a hülyebénak,és alttab,fidel mindig beszól zaknak,hogy mezzeljmárhülyebéna,amikor jól láthatóan az ellen 75%ka kurvanagy ZZZZZZvel áll a feje körül,közben persze már ütik zakkot,szal remezz az esélytelen,én meg ugye alapból nem megyek rvrni többet druiddal,mert nem érdekel a sok sötét casternek a vinnyogása,hogy 2 ütésből fexik,és sajna nekem meg csak 2 instám van+senki nem fedezi a seggem,szal még ütögetik is a fejem+ők is anyáznak,kössz,ezt inkább kihagyom,szal sztem ébredj fel ha te leszel bárd öcséd druid,donk warden,akkor sem fogtok rendes grouppot találni,csak rohadtnagy szerencsével sztem :-/ -
#14118 kk,ezt már kitárgyaltuk ;-) pbt nagy előny valóban :-) szerencsére ilyesmi cheat nincs midi/albi grouppokon ;-) -
#14117 ez részben válasz killerbee felvetésére is :-) -
#14116 ez mind szép elméletben,de te próbáltad már gyakorlatban?mert én igen,és gyakorlatban nem így néz ki,eleve csak chanter+ns van,és az sincs amikor kellene... -
#14115 Magyarul 300-as dex 22.5%. Akkor megse jo az augdex2, mert 4 pontert csak 1.2%-ot ad. -
Rockety #14114 bocsika rosszat irtam, nsnek -10% -
Atomy #14113 Bár mégis csak van benne valami. Mindíg megszívom ha logikusan akarok gondolkodni a mai világban :)
From a dex of 50 to a dex of 250, the formula lets you cast 1% faster for each ten points. From a dex of 250 to the maximum possible (which as you know depends on your starting total), your speed increases 1% for every twenty points. The minimum casting speed for any spell is 2 seconds – Grab Bag 6/28/02 Testing shows minimum casting speed is 1.5 seconds.
Dex affects cast time for everyone. Minimum cast time is 2 seconds, so if you're already hitting that mark you won't see a difference. The difference between 75 Dex and 178 Dex looks like about a 15% reduction, so on a 3 second spell your cast time should have shaved off half a second." – Grab Bag 1/24/03 -
Rockety #14112 infinek slash neutral, piercre resistáns armorja van Mers, szal pierce ns vs thrust infi +10% infi javára.
Weldrin: piercebe is ugyanúgy fos styleok vannak mint thrustba kivétel db és df ezért nyomja mindenki garrote - ac combot. Amúgy igazad van, bot nélkül nem szabad már assassint játszani, mert csak élményromboló hatása van. Ezt a bepazom és mégis megölt, constanze játszotta el ellenem 2x egymás után, hát mit mondjak szarul irritáló :)
Mester: nem lehetetlen, csak elég valószínűtlen, mert prydwenen nincs magas RR druida rajtad , Drood NP, Downanael- Conquesten kivül. Ha nem hagytam volna rangerrel a gamét nagyjából ott tartanék ahol Revminster, rr7. A másik meg ha olyan könnyű druidát találni meg bardot, akkor miért nem indul el a grpod nélküled soha sehová? Oké guild meg minden, de ne mond már hogy nem mennének ki Emainba, ha mondjuk te nyaralsz, dehogynem csak nincs kivel :) Ja és nem csak az számít hogy van-e druida és bard hanem az, hogy tudis-e játszani, mert a nem healelek, nem mezzelek kariknál már a semmi is jobb.
Botond: de fogunk mert 3 millió chanter-champion-ns van aki szeretne egy normális grpot, de ő nem fog supportal játszani jeligével sehol se tart. A másik meg ha én leszek bard lesz mezz , öcsém a druida lesz heal, donk a warden lesz pbt és általában együtt játszunk. Nagyobb az esélye egy jó grp összehozásra, mint 3 ns, 2 menta 1 chanter, 1 ranger 1 bm 1 heroval : )
na off -
Atomy #14111 Nem hinném, mert akkor 300 dex-el már majdnem eléred a minimum cap-et. -
#14110 Ja igen, van aki megtudja erositeni azt az infot, hogy minden 10 dex 0.1 sec -et jelent spellegesnel? Mert ha ez igaz, akkor Aug Dex2 jobb, mint MoA3 es olcsobb is. -
#14109 Ja, de miert is haltunk meg? Tank grp vs. warden. Es nalunk volt ket pole-os armsman. Es hiaba kiabaltam, hogy oljetek meg Botond-ot, szartak ram, csak utana sirtak, hogy cheat mert csak misselt. Lehet ugy kellett volna kiabalnom, mint a fekin' green firby-nel anno. :D -
#14108 Azt nem mond, hogy nem talaltok 3 chantert meg mondjuk herot, champet meg mondjuk a buffok miatt egy buffbotos ns-t :) -
#14107 Mondhatjuk ugy is, hogy nem afk, hanem passziv figyelesen voltak, ugyanis 2 speedbot volt. :) (azaz a masodik accounton minstrel van, de nem enhant cleric). Egyik gyerek az armsmanet nyomta es a minstrel stickelt ram, a masik gyerek a minstrelevel nyomta es az armsmane stickelt ram. Jol is nezett ki, mintha lett volna 2 orzom. :D -
#14106 Kizart, ezt oszinten mondom, ha ranger-t inditasz, akkor max. egy rr7-es enchanter lennel most, es ezt nem bantasbol mondom. :) Pl. ha en nem smiterrel, hanem rejuval jatszanek kezdetek ota, siman rr8 lennek. -
#14105 Ja, csak Pbuck egy kocsog bekepzelt idiota, annyira utaltam vele jatszani, hogy a vegen meg a nagy cleric inseg idejen, amikor sokszor hivott masodik papnak, az esetek tobbsegeben "dolgom" volt. Erdekes, voltam mar SotL grp-ban is anno Corennel meg Walkerrel, de ott egeszen emberi volt a hangulat. Bar most, hogy mar csak gorog (+Kundden) van a guildjeben, lehet hogy mas a dolog. -
#14104 öcséd lesz a bárd ,te a druida,akkor már csak wardent+tankot+nukert nem fogtok találni...mondjuk donk lesz a warden,múltkor próbáltuk,hogy kalinka/dana/badbitie kombóval nagyobb e a sikerünk balanced FG összehozása ügyében,hát ki kell,hogy ábrándítsalak... -
#14103 egyszer campeltük amg-t malevval,megjelenik mersain csávó,mivel voltunk 5en agyon is csaptuk sec perc alatt,erre ilyet szól malev: gyengül a gyerek,már csak 6 buff volt rajta LOL...utána jöttek killerbee-ek 6an,és ők is megpadlóztak ;-),aztán megint jöttek,de már 7en(2afkval állítólag:-P),mi meg már csak 4en voltunk,és mi padlóztunk,van ez így lol -
#14102 ok,majd ha nem lesz nálatok str relic(meg nálunk se),meg én is rr5-6-7(nemtom mennyi vagy,én rr3) leszek akkor majd duellezünk :-P és selfbuffjaim használni fogom,az úgyanis olyan adottsága a wardennek,mint neked a 2dik kard.... -
#14101 ilyen kis buffbotos köcsögök campelik hmg-t?meg jó hogy grouppal járkálok :-P -
Mester #14097 Igazából a bard a lényeg .Druidát wardent nem nehéz játszani.(manamaget viszon nem olyan könnyű mint ahogy mondják hogy az form kari és nagyon könnyű játszani)
-
Mester #14096 HHmmm ezt sem megerösíteni sem megcáfolni nem lehet ezért nem is próbálom van egy véleményed nekem is van erről ennyi.
Összejött pár ember csinált egy regular grpot majd guildet van benne tank support caster , ki tudja mi lett volna ha nem druidot csinálok lehet nekem is lenne 4 lvl50 altom lehet nem játszanék lehet rr10 lennék azzal is(tudom ez szerinted lehetetlen:p)
-
Rockety #14095 Ez alatt csak azt értem, hogy nekem addig nem lesz egy normális rvsr-grpom (mondjuk úgy hogy fix) amig:
- nem én v. öcsém lesz a bard
- nem én v. öcsém lesz a druida
Mert állandóan ez hiányzik vagy aki van nem tud játszani normálisan.Szal ha ns-mel kéne rvsr grp passz, ha rangerel passz, ha chanterel passz. De leszarom csinálok majd nyár vége felé egy bardot, azt meglátod :)
Na mielőtt tele postolom egész supergamezt elhúzok alvadni :) -
Rockety #14094 Angol szervereket lese szarják : ( -
Rockety #14093 Játszottam infit és játszottam ns-t. Lehet magas RR-n buffbottal az nyer aki szerencsésebb vagy akié a relic. Nem tudom, de bgbe infi volt a jobb és rr4.8-g szopattak infik, igaz nekem nincs botom. Nem szar az ns (főleg hogy most végre lehet celta is), de ha nincs str relic akkor az infi sokkal erősebb szvsz. (már csak a +700 vagy mennyi speccpont és a buffolt 1500as weaponskill) -
Rockety #14092 Figy, ezt most nem flame, de gondolkodj már el azon is néha, ha nem druida lennél :) No offense de 100% hogy nem lennél rr10:) Igaz valamit valamiért.
Ja és MErsain testvér alapból leversz mindenkit duelbe ha buffolva vagy (hooo str relic? +20% dmg) -
Rockety #14091 de sajnos igenis hazavágja, mert :
1, enemy stealtherek ellen a blade a bejövős amit eléggé érint a 40es str, szal marad a pierce (penalty mindkét enemy stealther ellen)
2, 300as hardcap, ami majd feljebb megy (nsnek ez kb annyit tesz hogy +10dmg piercel :)
3, evade nerf és resistek miatt ns elvesztette azt amiért szvsz jobb volt (dotok és evade és a 14 pontos ra pont amit semlegísethet a purge)
4, Páncél az tényleg jó, egyedül a thrusterek ellen gáz egy picit (infi thrust 90%ba és azok jelentik legnagyobb veszélyt)
5, kevesebb hp (páncél resistel, egy dmg fajta táblával)
6, kisebb con (nagyobb a dmg felvétel)
-
Fidelcastor #14090 A 70 dmg-s séllökésről meg nem is beszélve. Ez ugyanis az NS irtózatos sebzése. -
Fidelcastor #14089 Megprobálom neked megindokolni miért nem igaz az amit ideírtál, de Tafaya által használt VNboards-on részletesen is megtalálod.
1. A dex-e nem nagyobb SC óta. Nagyon könnyen el lehet érni a 300-as határt buffokkal az összes realmben(ha ezt a szervert nézzük az aktív stealtherek 90%-a használ buffbotot aki meg nem az csapatban mozog, de persze az albioni buffbotosok is csapatban járnak ÉS a midgardiak is.:))Amióta nerfelték az evade-t NS-nek 1-ik fő képessége tünt el és mostmár mind3 realm assasinja ugyanannyit evadezik jóval kisebb kezdő dex ellenére is. Ez annyit jelent, hogy 1 friar többet evadezik mint 1 NS RR-tól függetlenűl.
2. Nem vettem észre, hogy a 20% qui-vel gyorsabban ütnék bármelyik infi-nél vagy SB-nél. Az a szerinted 5% kb annyi, mintha pislantanál 1-et.
3. A szerinted olyan über RA-k meg a magas resistek miatt az esetek nagy részében nem jönnek be.(Ez is az NS-t nerfelte):)Ezt Killerbee is tapasztalja sűrűn.:)
Viper 14 pont AugAucII 4 pont WildA 4 pont akkor ugye kell 1 purge is, mert ha elsütöd esetleg a Viper-t az Infi meg bestunnol akkor a fél órás 14 pontos RA-d is elment meg a hp-d is nullázódik. Ebben még nincs benen a seehidden vagy egyéb jó passív RA-k.
Tehát itt nem 1 RA-ról van szó ami megöl 30 percenként valakit, hanem +2 RA-ról ami a Viperhez kell.
Itt még nem is részleteztem a szerver állapotot. Prydwenen ha megütsz 1 stealther min 3 lesz belőle hirtelen. DE már nem merek többet írni, mert a sírásom eláztatja a weblapot.:) -
Fidelcastor #14088 Találtam egy kis érdekességet Avalon/Hiberniában, Muire Tombban. Valami bajnokság lehet, a guildok csapatai küzdenek egymással...
A németeknek még ez is jár...
-
Mester #14084 Hát Botondot így kell elfogadni vagy elfogadott vagy vitatkozhatsz vele örökre.:) -
Mester #14083 A sírásokról meg annyit, hogy mind a három realm sír, különböző okokból hibik mert kevesen vannak és pryd/hib egy szar ami részben igaz.
Albik azért mert szerintük hibik túltápoltak.
Ami részben lehet ,hogy igaz.
De én továbbra is úgy látom, hogy csak össze kell rakni egy jó grp-t együtt játszani rendesen kihasználni ra-kat tulajdonságokat és akkor nincs nagoyn ilyen hogy húú ez a realm mennyivel jobb.(ezt nem sokan csinálják sotl/pbuck/mm/warders.) -
Mester #14079 Hát ö egy warden te meg egy buffboted merc ami pont jó a warden ellen mivel 2 wpn-t használ erre büszke lehetsz:o. -
Rockety #14077
Azt persze mindig elfelejtik hogy hibeknel van a legkobb stealthernek valo faj (stat/meret) - NEGATIV - 40 str 40 con hazavágja az összes ns-t
Hogy naluk van a legjobb resistu pancel tekintve hogy 2 ellenseges realm 80% slasht hasznal, szintugy szart se erdekel. - NEGATIV, scale slashre érzékeny és elég sokan viselik : )
A legjobb fo ra steal;tereknel is ovek magasan, insta dd stb - najó erre kapsz egy fél pontot: ) 14 rpért kapsz egy olyan ra-t amivel 30 percenként megölhetsz valakit, insta-dd meg egy kalapszart se ér amig ns nem lehet celta : )
-
#14076 4x vertünk le,ebből 1x volt fg 2x 5-6fő(engemis beleértve) 1x pedig 2en voltunk :-P,és 3x 6+ buff volt rajtad,csak legutóbb fordult elő,hogy egy str volt,és semmi más,te most komolyan arra vered a nyálad,hogy bufbottal leversz 1vs1be bárki buffolatlant?ez nem nevetségés ám,dehogy :-P -
#14073 hát ez esetben külön gratz :-D -
#14072 én úgy vagyok vele,hogy csak kötelezővé ne tegyék ;-) -
#14071 ez mind közérdekű :-P és gprs-el nem lehet csetelni :-P -
Arlen #14069 Hulye kis online rpg:
http://go.everwars.com/play.x?p=7093
:) -
#14068 menjetek inkább csetelni, nem győzöm elolvasni a sok cuccot :)