43179
-
#14169 mennék de most valamiért nem enged be .., btw ha bent vagyok keress Uberall, Benga, vagy Ubibuffolo (nem kérek kommentárt senkitől :))) ) néven :) a legutóbbin valszeg megtalálsz :) -
Mester #14168 lol:)
-
#14167 Nekem adta oket, gyorsan lerontom a jo hirnevet, majd smiterhez illoen dot-olok :) -
#14166 Az keves rp. :) Gondolj bele, mi van PvE-ben. Tank veletlenul nekiment egy lila mobnak, te grp-on kivul folyamatosan healeled. Hat legalabb az xp 40%-t megkapod. RVR-ben ugyanazert semmi. Bar igazad van. Hagyom meghalni a minstrelt, 1 smite-tal kivegzem az sb-t (mivel aki sebzett bele halott, igy kapok 900+ rp-t) + rezz az ~94. 1k rp. Max. elvesztem a jo hiremet, de 1k az 1k es en egy fekin' smiter vagyok :D -
#14165 átmentél?törölted hibi karijaid? -
Mester #14164 Hát hibi/midi grp áll az amg-nél pbuck jön az egyik oldalról elkezd castolni és közben elmozog(laggol) az amg-ig majd hirtelen ismét az amg melletti hegyen lesz és ezt azt eredményezni hogy a mezzernek ill. hibi/midi castereknek not in view/vagy to far away msg lesz.
Tankok ellen akik stickelnek ez ugyanúgy müködik laggol majd visszterem az alap helyére és a tank meg a lag után megy.
És biztos használ vmi ilyet mert a midik/hibik 80% aki harcolt ellene ezt mondja.
Ha most online vagy pryd/albba megmutatom hogy müködik az egyik ilyen lag szarság.:p -
#14163 btw ezekszerint nem csak én gyűjtök screenshotot :-D pedig emlékszem mit kaptam azért is,hogy screenshotot merek gyűjteni :-DDD -
#14162 irjál már valamit erről a lagcastról, mert hallottam már hogy Pbuck csitel mint állat de nem vágom mit csinál, ugy castol hogy őt nem lehet interruptolni vagy megütni vagy mi ? -
#14161 13as ütéstől behasalt?lol -
#14160 többször megesett az alttab,és a healrangeből kifutás is :-) 820k rp,meg idő nem skill kérdése :-),ami meg a mennyit játszok-ot illeti,hát ezentúl még kevesebbet úgy néz ki :-) és k,akkor rólad nem mondok többet semmit,mert úgyis csak hülyeséget beszélek mindig :-P -
BadGuy #14159 Bardommal pl. eleg gyorsan osszejott 300k rp csak meguntam hogyha 8nal tobb ember jon nem tudok a rohadt fps lagom miatt mezzelni rendesen es igen hamar felhagytam bardish tevekenysegemmel. -
BadGuy #14158 Tovabba nem azt mondom hogy 24h daocozzal, de amennyit te fennvagy... jatszottunk egyutt , igen, de nekem ugy ha osszeadjuk van 1m+ rp'm es nem azert jott ennyi ossze mer en olyan uber grpkkel rohangaltam. Tulelesi taktika az egesz, amit ha nincs healer sose, megtanul a delikvens :). Pl. azt nem tudom hogy talaltad ki hogy en minden alkalommal kifutok a heal rangebol lehet egyszer volt ilyen amikor jatszottal druidaddal de azt mar nagyon nem szeretem hogy altalanositasz mintha en ilyen huJe barom tank lennek aki csakugy rohangal fel ala a druidot magara hagyja azt kifut heal rangebol. Nem igy szedtem ossze kinkeservesen 820k rp-t hidd el. -
BadGuy #14157 Ja es nem azert szoktam loggolni mert nem healelnek. -
BadGuy #14156 Alt+tabolast is kb 10x jatszottam el (megvolt ra az okom mellesleg de mind1) aztan mar fel eve ezt szajkozod, nem uncsi? :) -
BadGuy #14155 "loth minden alkalmat megragad,hogy kifusson heal rangeből,"
Mondtam mar hulyeseget nem kell terjeszteni rolam :) -
Mester #14154 Ha csak rp-t akarsz hagyd meghalni aztán rezzeld és azért jár rp:p -
Mester #14153 Bardnak nem nagoyn kell healelnie egy jó grpban szerintem , de mezzelés és end song után nincs nagyon más dolga csak befutni a pbaoe rangbe vagy healelni ha nincs rajta enemy(esetleg interruptolni enemy castert ha nincs tank rajta.) -
Mester #14152 Hát igazából ha van friar a grp-ba és nincs sok caster két clericnek nincs sok értelme mert pala/armsman nem tud elég gyorsan ölni(egy jó friar 2-3 ütésből leüt egy castert ha druid nem tud healelni.)
cleric/friar/sorc/minst/air theu/pala/+2kemény tank
cleric/cleric/sorc/wizi/theu/minst/pala/tank
ezek elég jó albi grpok.
Amúgy pbuck-ot midik/hibk 90% utálja és nem csak azért mert folyamatosan lagcastol. -
Mester #14151 Malevonak sosem volt buffbotja és csak akkor buffolt, ha grp-al van. -
Mester #14150 Nem rangerrel és ns-ről beszéltem.:p -
#14149 lol :) -
Ennyit a hulla-screenshotokrol, 32 volt az infim :) -
#14147 hát ha a 3 merci együtt dolgozna akkor nem lenne az a caster ami 1 sor ütéstől nem feküdne ki -
#14146 2 cleric mellett csak nem kell a friarnak is gyogyitani. Legjobb grp szerintem hibbik ellen a sorc/air theu/reju cleric/paladin/minstrel/3 mercenary. -
#14145 Bevezethetnek mar az rp-t gyogyitasert RvR-ben is. Marmint amikor nem csapaton belulit gyogyitasz. Kimegyek, sok bena szolozo minstrel szenved az sb-k ellen, en meg elnyomom instat meg a fel manabarom, kapok egy /bow-t es ott hagynak mana nelkul ugy, hogy rp-t se kapok. -
#14143 és albokat minek írtottad?8-) -
#14142 ti még 15fős grouppoknál is 4FGvel mozognátok :-D a bátrabbak meg 3FGvel ;-) -
#14141 én se mondtam,hogy 1vs1ben vertem le,ez a játék ugyanis MMorpg,vagyis massivemultiplayer vagy mi,az meg nem 1vs1 ;-) az hogy ő szereti magát odadobni ilyen 2-3-4-5-6-7-8 fős grouppoknak odavetni rp gyanánt,az az ő dolga :-) -
#14140 ja és a honlapot nézzétek csodáljátok! -
#14139 legyen 15 és akkor nem lesz gond :) -
#14135 btw egy fasza albi grp 10-12 ember lenne :)) -
#14134 hihi az nem jelent semmit nekem van u just killed Lourker is bottal meleeben és senki nincs a közelben de azt csak tőlem fogod tudni hogy 3%hpról csaptam le :-) (illetve még Ő is ezt fogja mondani) -
Rockety #14133 10es grp lenne a fasza szerintem :) -
#14132 én még pont ezt fájlalom,a lényeges skillek nagyja a bárdon van,így azzal szinte nem is lehet jól játszani,hiszem nem elég,hogy mezzelnie kell+speedről endusongra váltani,neki kell még demezzelnie is,és mellette még backup healer is,szal vki úgyis beléd fog kötni,hogy vmit így vagy úgy kellett volna csinálni... -
#14131 akarsz 'u just killed mersain' screenshotot?8-) -
Atomy #14128 A múltkor összehoztam egy űber albi groupot. 2 cleric, minstrel, sorcerer, friar, armsman, paladin, wizard/mercenary(wizard hamar kilépett). Volt 2-3 healer, speed, mezz, end regen, egész jól nyomtuk, mikor betámadtak nem halt ki a fele egyből, a gond csak az volt hogy a sorcerer, cleric, minstrel, paladin szinte semmit nem sebez, és a friar se ha éppen gyógyít. Ebből kifolyólag amilyen jól kezdtük a harcokat, olyan nehézkesen folytattuk, és nem lehet mondani hogy 2 sec alatt levertünk 1-2fg-ket. Egyszerűen albionban minden skillre külön kari van, és nem jut hely azoknak akik sebeznek is. -
#14127 ezzel nem azt akarom mondani,hogy mi vitatkozunk,mert az nem nevezhető vitának,hogy miután közöltem,hogy többször is levertelek közölted,hogy egy 'kis pocs' vagyok,mire én buffbotos köcsögnek neveztelek,ez max egymás minősítése,de semmiképp nem vita :-) egyébként se vitatkozom unreg senkikkel :-DDDD -
#14126 azért szeretek ide írkálni,mert ha vkinek nincsenek érvei egy vitában egyből le 12évesezi a másikat,vagy közli,hogy nem áll le unreg kisköcsögökkel vitatkozni...micsoda érvrendszer,ide kellene egyszer felnőnöm LOL -
#14125 ha 11 vagyok,vagy 52 attól más lesz vmi?8-) -
#14123 bár lehet rendorion helyett mégjobb lenne doringard,aki szintén pbae alól assistolna lothandarnak :-)