43179
  • Rockety
    Hát nem tom, volt egy olyan eset hogy:

random grpal megyünk hadriansba, jön szembe pbuck mögötte a grpja. Debuff stun DD + öcsém mentájával 2 dd (kb 1600dmget kapott be a gyerek). Megis halt a picsába :), de kapásból felrezzelték és szétnukolta a grpunk maradékát :D
  • Hangianix
    ui2.: Egyik Warder elleni harcban 8.5k hp-t gyogyitottunk Hinakon. Mindenki ot utotte, de eletben maradt. :D
  • Hangianix
    ui.: meg jol is ereztem magam, mert az okorkodes. Hinako azt mondta, az a gond Pbuck grp-jaban, hogy o a isten, mindenki tole varja a csodat, ha o meghal szetesik a grp. (Mondjuk ez hulyeseg szerintem)
  • Hangianix
    AoD-nek mar beirtam, most ide is. :D

"Na ma uber grp-om volt. Hinako (ice theu) / Raid (air theu) / Gohrim (friar) / Marracus (reju cleric) / Rellik (paladin) / Civy (sorc) / Daimx (mintrel) / Killerbee (smiter cleric). Buffbotunk nem volt. 19k rp-ig egyszer nem haltam, a grp-ban is 4 halal volt addig osszesen. (Osszesen 23k jott, utana szetment a grp amiatt, mert valamiin megsertodott Marracus, ezen megsertodott Gohrim, stb. Mintha magyarok lennenek :P Pont akkor jottek ki Lourkerek egyebkent.)

Es nem csak gyatra grp-okat oltunk meg, Warder mindket kinti grp-jat 2x-2x oltuk meg, egyszer amg-nel osszesen 25 enemy-t tettunk huvosre veszteseg nelkul. 17 midit es 8 hibit (6k rp jott). Azt kell, hogy mondjam, smiterkent tobb hasznara voltam a grp-nak, mint rejukent lettem volna. Nagyon nem tudom respecceljek e :(
  • Mester
    Esetleg valaki feltudná tölteni a Daoc eredeti cd-jét valahova(nem a már felinstallált verziót hanem magát az alap cd-t).
    Nagyon megköszöném.
  • Mester
    35 41 4
    a másik viszonlag jó spec 35 40 x(első aoe root:p)

nurture/regrowth/nature
  • Uberlama
    Mester pls ird be ide mi a specced, kivi vagyok.
  • Tafaya
    A stilusomrol ti tehettek :)))
  • Tafaya
    Ja a lagjaras korrekt, multkor alttab utan visszaleptem SI-re, es 10% hp-m volt dot-tol meg utesektol. A poen az hogy mindezt lovaglas kozben :)
  • Uberlama
    hát ez izé, gondolom szar lehet nekik :)
  • Botond #14210
    craftolgatok békésen,erre poppol egy druid mellettem,ez még nem is különös,de poppol egy chanter is,stickelnek egymásra,gondoltam egy buffbotos manachanter,van egy pár ilyen,de kissé meglepődtem,amikor poppolt egy menta is,és az is stickelt :-D chanter poppoltatta petjét,aztán druid poppoltatja petjét+buffokat osztott,végül menta kiosztotta crackeket,és elindult a vonat,mondom magamban,ha eza gyerek nem 3 accounttal játszik egyel se,üzentem is neki,hogy hé fiú most te tényleg 3 accounttal küldöd,vagy a szemem már nem a régi? erre hogy hát mér akarom tunni,mondom mert akkor te vagy a bajnok,azé,mert ilyet én még nem láttam :-D kiderült hogy 1 az ő accountja 2 meg a 2 gyerekéé,de ők suliba vannak ő meg közel van lvlhez,hát elcsórta az accountokat kicsit :-D aztán 10perc múlva üzent,hogy kib* nehéz 3 accounttal játszani,most is elvesztette a mentát,aztán azt keresi LOL
  • Rockety
    ja kafa az oldal.
  • krisz073
    Sziasztok.

Lenne 1 nagyon hülye kérdésem.Amikor lejár az 1 hónap ingyenes account akkor ugye megadom a kártyaszámom és ,hogy hány hónapot akarok befizetni.Tegyük fel 1 hónapot választok,akkor ha lejár az 1 hónap akkor automatikusan levonja a következő hónapi dijat a kártyámrol vagy szól,hogy letelt az 1 hónap és,hogy adjam meg ujra a kártyaszáom és a fizetendő hónapok számát?
  • Hangianix
    Egyebkent az autorun /face es utana castolas, nem _annyival_ gyorsabb, mint sokan hiszik. Ugyanis probalj meg manualis uton megallni es castolni. Egybol feljon az anim, csak ugye mivel mozogtal nem tudod elsutni. Ezzel szemben /face-nel van kb. 1 masodperc szunet.
  • Hangianix
    Gondolom 2 ember ment egyik healer pet-re, 2 ember a masikra, 2 a main petre, egy Mill-re, kozben o meg szetinstazta a nepet. :D
  • Hangianix
    ENgem is olelgetett, de amiota megkertem, hoyg ne, azota inkabb /cry vagy /salute megy megint.
  • Botond #14200
    heti 3-4x-i esti raid megoldható volt/lenne,más kérdés,hogy mostmár semmilyen erőfeszítést nem vagyok hajlandó tenni ez ügyben,azt felhozni legnagyobb hibámként,hogy nem vagyok eleget online meg lol,biztos van más is ;-) nekem nem mondod,de dori+donk biztos tudja,szal vannak érdekes dolgok,ami pedig azt illeti,azért írtam 'minden alkalmat megragad'-ot,és nem állandóant,mert ha nincs módod nem futsz ki heal rangeből :-P csak ugye amikor a kis bohó minstrel a szégyen a futás de hasznos taktikát választja,akkor utána mész ÁLLANDÓAN,de ha ez nem következik be akkor simán heal range maradsz(maradtál inkább) :-P fidel meg 1x szólt be zaknak,utána megkértem,hogy jegelje a témát,és így is tett,ami nagyon korrekt tőle,bár zakban azóta is tüske van sztem,szal ez meg ilyen...és ugyanmár gyakorolj építő jellegű kritikát druidommal kapcsolatban csak az okulás véget ;-) hadd tudjam már mekkora láma vagyok :-P bár ennek elenkezőjét nem szoktam állítani :-P sztem jó a speccem,ennyi,de ez nem jelenti azt,hogy úgy érzem játszani is tudok :-P
  • Mester
    Jó lett az oldal amúgy:)
  • Mester
    Ja vki elszaladt azt láttuk, de tele volt jó grpokkal emain inkább nem követtünk.:)

Btw mit álldogáltatok ott a fánál?:p
    Miért kérdezted mail címem?:o(ha küldtél mailt esetleg másikra azt nem kaptam meg theát küld el a freemailesre az müxik:)
  • Fidelcastor
    A legnépszerűbb lagcsalás az az autorun és amikor meglátod akkor face. Te abban a pill. megálsz ő meg azt látja, hogy még mindig futsz tovább kb 30%ban bejön.
    Másik meg a rosz kapcsolatban miatt van. Persze ezt el lehet érni ugyis, hogy közben pingelsz valamit. Nálam 2 gép internet megosztásban van és a 2. gépen lévő karik elég gyakran csinálnak lagjárást. Ezmiatt be is haltam 1 párszor.
    Ha az itt leírt összes dolog megvan akkor soha nem bírnak megütni elméletileg.:)
  • Mester
    nincs mit:)
  • Mester
    Tudom hogy ne nem írtál rólam lagcastos témában az általános stílusod és hozászólásaid miatt vagyok úgy , hogy vitatkozni nem érdemes veled.(de néha vicceseket írsz az elismerem:p)
  • Tafaya
    Egy szoval sem emlitettem hogy te lagcastolnal, nemtom miert veszed magadra es irsz baromsagokat.
  • Tafaya
    Mill multkor egy fg 50-es albit nyomott le. Es leszarom milyen benak voltak az albik, ez akkor is durva kicsit :)
  • Tiffa
    Bibibi Lourker csak engem ölelget :)
  • Uberlama
    bár ez pont wonders ellen volt.
  • Uberlama
    mondjuk én még nem találkoztam ilyen lagcastal bár ugye én ddzek, bár most hogy igy belegondolok voltm ár hogy dd távról nem tudtam petet küldeni mert too far away, bár lehet csak simán lag volt.
  • BadGuy
    Ilyen akkor tortent velem amikor 46os mentamat betamadta 50es merc (eselyem se lett volna) erre azt latom hogy egyszercsak atfut rajtam es elkezd kovetni valamit a messzisegbe(stick jelenseg,valszeg gyalogolt nala a karim). Nosza repultek a dd-k (egyaltalan nem laggoltam, de a karim valahogy elmozdult jo tavolra onnan ahol valojaban alltam) es egyszercsak tett 1 180 fokos fordulatot de akkor mar keso volt :)
  • BadGuy
    Hozzaszolasomat quoteolnam: En nagyon ritkan anyazok valakit jatektudasa (jelen esetben a csapattal valo egyuttmukodes kerdese) miatt. Ha meg igen, akkor azt neki mondom nem ugy hogy veletlenul benezek a forumra es hopp mit latok.
  • BadGuy
    Nem kell bizonyitanom ugy erzem hogy mennyire tudok egyutt jatszani 1 grouppal, csak zavar hogy en nem vetem a szemedre (most se vetettem, de te megint elojottel hogy "jellemeznel engem de te ugyis hulyesegeket beszelsz" fele szarkasztikus szarral) hogy mennyit jatszol erre te elojossz nem tudom honnan ilyennel hogy hat en allandoan kifutok heal rangebol es en meg a tobbi magyar a hibas a Badbitie pedig a tokeletes druid , az aldozat aki azert hozott fel 1 wardent, mert a tobbi magyar (anyazos fidel, huJe lothandar aki ALLANDOAN kifut heal rangebol [najo nem allandoan, gyakran elofordul] stb.) buta. Te neked is ugyanugy reszed van benne hogy miert is nem mukodne. Az hogy nem vallalod fel (ismerlek, nem fogod[bar lehet hogy most igy mondom felvallalod lol] :) az a te dolgod.
  • BadGuy
    Ja en altalaban 2000res rangeket szoktam a csapatomtol megtenni. Ezt nemtom mibol talaltad ki szerintem csak kellett meg indok hogy tetezd a mier-nem-mukodne-a-magyar-hibi-grp. En tudom, miert nem mukodne. Elmondani nem mondom mer amit irok neked msgben azt gyakran a forumokon latom viszont ;o/
  • Mester
    heh te már mondtad régebben is hogy láttál engem lagcastolni.

De én nem csinálom legalábbis szándékosan biztos hogy nem..
  • Mester
    Nem igazán meg vmi baj is van vele...
    [email protected] haszálom csak mostanában:o
  • Hangianix
    Mill-t nem lattam meg. O eleg durva anelkul is, remelem kapnak mar valami nerfet a bd-k. Lehet irtam mar, de 2 minstrel es en nem tudtuk megolni ugy, hogy mezzben alltak a petek 30 sec-ig. Igaz kb. 1% hp-n resistelte a smite-om.
  • Rockety
    Lourker nem lag castol, max akkor ha tényleg belaggol. A lag-csit megtestesítője, albion első embere: Walker. a kis gyökér.
  • Mester
    heh soha nem használtam ilyen szarságot és thina és mill miatt senki nem nyavalyog.
    De azt már régen eldöntöttem hogy téged és Tafot nem nagyon fogom figyelembe venni itt tehát nem if bajlódok veled.
  • Tafaya
    Hat ja, sokan panaszkodnak Pbuckra emiatt, nemtom mi az igazsag, de nekem a lagcast is mar lassan az idegeimre megy, mikor Thidrnakin pl a saman bolt tavon kivulrol nyomja be az ae dotot.
  • Tafaya
    Ez meg tavalyi kep, de ha akarsz van olyan is ahol a halott Doringard mellett allok :) Az meg regebbi :)
  • Uberlama
    na erre varjatok gombot: eddig nem tudtam felmenni játszani, megnézni akármilyen daoc vagy külföldi oldalt, de itthoni oldalakat igen, azt kikapcsoltam fél órára a gépet+modemet és most jó... na szal izé..
  • Uberlama
    tök jó be akarok lépni és nincs update server :(