Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Ja, elmeletileg. De elmeletileg rendelni is tudtam volna a softwarefirst-tol. ;-)))
Egy OTP WebBankos, vagy K&H-s SafeNet-s kartya azert nem art.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Köszi szépen.
Ha sikerül majd írd le részeltesen plz.(pl ár stb.)
És te tudod hogy lehet a havi díjat fizetni?

Lourker

Hangianix
Nem annyi, mert utana meg 1x kell postakoltseg majd a mediaert is. A kulcsot ugye elkuldik. A lanyon keresztul nem nagyon (minket harmunkat ismer), de egy ismeros most probalkozott mas uton, ha minden igaz holnapra megtudom mondani mekkora sikerrel.

20font körül mekaptatok egyet???
Az nagyon jó, gondolom többet nem tudsz szerezni...?

Lourker

Hangianix
Nemetorszagban van egy lany akivel jatszottunk, atutaltuk neki a penzt, o pedig megrendelte. Adoval es postakoltseggel Nemetorszagba 3 db az 63.12 font volt. Onnan csak a CD-key-t kapjuk meg, a tobbit csak kesobb. A masolt cd-t azert irtam, hogy akinek nemet van, ne szivjon, ha a beta esetleg nem fog mukodni.

Nekem kellene angol verzio, de nem a masolt cd erdekelne, hanem rendes, dobozos verzio. Ha olyan van, akkor kellene egy peldany.
Honnan szereztétek be az angol verziót és mennyiért?

Lourker

Hangianix
Ha minden igaz, nekunk meglesz majd az angol verzio. Ha valakinek kell egy copy rola majd (kitudja meddig lesz jo a beta), akkor dobjon egy mail-t.
Majd megirom mikor van a kezemben a cd, nemcsak a key. :-)

Hangianix
Elmeletileg benne van, csak nalam nem muxik. ;-) Vasarlasnal, felvetelnel igen. Ha utalok, vagy jn penz, nem.

Bith
Pedig benne van a számlamozgás jelzése is, csak kérni kell, ha jól tudom. De lehet, hogy Te tudod jól, szal nem vagyok benne biztos, mert kb. szerdán lesz meg.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hangianix
Hehe. utalasnal nem kapsz visszajelzest (legalabbis en csak kp felvetnel kapok) es hidd el, hogy nincs benne. Nemreg kertem le az egyenlegem, amire visszajott a valasz, hogy szar a rendszer, az aljan meg odairva, hogy ez az sms/uzenet ingyenes volt.

I.C.ram
RAKJATOK BE SOK SOK KEPET!
Mi mar a Beta alatt is Wilcoztunk. Sokkal kenyelmesebb, meg egyszerubb, mint irkalni. Mindenkinek javaslom. 😊
Snomag
hát annak már örülnék :]]

Snomag
én nemvágom hogy lehetsz 15ös, én 10fölött má évekig létek szintet :]]] orhadt csalo 😛

Snomag
lvl 10 Druid

sorry, plaerekkel=playerekkel
Ha már ennyire belejöttök a gamélésba, akkor haverkodjatok már össze angol plaerekkel is, és kérjétek meg őket, hogy vegyék meg nekem a gamét odakint, és küldék nekem el postán. Köszi 😄
Snomag
Senki nincs hiberniaba? Jo lenne pár magyar :]

ez nem sikerált, mindegy:www.alapage.com
az a baj, hogy francia
innen tuti meglehet rendelni, de nincs francia szóval szopacs, elég nehéz belőle kibogozni vmit
Bith
Ha beleszámolod, hogy benne van az SMS visszajelzés meg 4 ingyenes kp. felvétel, egyebek mellett, akkor annyira már nem vészes.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Snomag
Elég sokan használják amugy ezt a nemet key+beta kombinaciot..

Snomag
:]

Snomag
:[
De, csak aztán ircen megbeszéltuk (elvileg te is ott voltál) hogy nem arra megyunk, mivel az enyhén telített :|

Snomag
muxik :]
Snomag
lvl 5 Druid
Prydwen-Hibernia

Snomag
ja +170 a kávé :]

Snomag
k np :]
12.000 a game+3000 taxi, olcso este :]]

Snomag
most meg másik nagy szarban vagoyk, mivel passzolom, hogy hogy érek a délibe, de vhogy ott kell lennem

Snomag
csa rock az én 5letem volt, van bennem annyi gerinc, mert csak joindulatbol mondtam, mivel tudtam hogy te is mennyire szerettél volna vele gamelni, csak mivel nem tudtunk elérni irtunk ide, énvoltam, csak sajnálni tudom azt aki ezért rosszat gondol rolam :| Most értem haza, ért egy két nem tul jo hir is szal ez csak pup a hatamra... de akkor sorr, tobbet se probalok jot tnni masnak :|

Én ugye veled játszottam még anno?

Lourker

Elöbb még boldogan jelentkeztél a harmadik keyért

Lourker

Snomag
:]

Snomag
Prepare for assault

Snomag
Ok, majd telozz rám pls és indulok :]

Snomag
😄
38euro=9500ft (kb) gondolom a tobbi a postakoltség :]]

Jaja, gyertek prydwen-re.

Atomy
Friar
Dark Angels

Snomag
hogy-hogy? Te kitol kapod?

Ha van vkinek eladó verziója az írjon légyszives(gondolok itt Kranere) ha nincs akkor ne is írjatok😊

Lourker

Már látom előre hogy fogom élvezni amikor írogatjátok be az aznap esti kalandokat

Lourker

Snomag
ja hibernia 😊 Én druid leszek hogy oruljetek oszt majd gyogyitgatok :] MEg resurrect meg minden :]

Bith
Éééés igeeen, reggeltem! 😊

Bith
"If your subscription is interrupted or terminated, GOA can not guarantee to maintain your player data should you take out a new subscription in the future."

Hmmmmm, azért remélhetőleg csak nem törlik azonnal... (mert ugye sose lehessen tunni 😊

Bith
Hehhe, most látom, hogy már felkerült a regisztrációnál az országok közéa Hungary 😊.

Lehet hogy nektek lesz igazatok hogy megveszitek ezt a verziót ennyiért , mert it legalább egy hónapot tuti játszhattok én meg nem😞

Lourker

Snomag
bASSZAMEG, MÁR MA GAMELNÉK!! De rock, szatyor majd holnap egyutt kezdjuk karit :]

Bith
Egyébként mi lesz azokkal a karakterekkel (accounttal), amikért nem fizetnek. Mondjuk valaki valamilyen okból nem játszik egy hónapot, és addig nem fizet? Egyből törlik?
Erről tud valaki valamit?

Es mennyiert vetetek meg vegul?

Lourker

Bith
Nekem igen.

Evilmann: Prydwen/Albion

Mindannyiotoknak a német verzió lesz meg??

Lourker

Bith
Nem még, de én webkártyával fogok próbálkozni. Addigra ugyanis lesz olyan.