Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na megyek gamelni
aláírás.
akkor aztan beszopjuk a nagy **szt 😉
gyertek sracok!
Mortiis
lvl.7 Mentalist
Junior Apprentice Tailor (Tailoring - 110 😉)
http://ultima.lightning.net/daoc/
@Hibernia-Prydwen
aláírás.
THX Badguy =)
tehát lehet hamarosan látogatni ÚJ információk és segédletek iránt
Steam: [HUN]Feriggno
nos, 7végén vagy hétf?n itt van az általam ígért DAoC Angol - EU verzió
árat 7végén tudok mondani, amikor már úton lesz hazánk felé...
kb. 2-4 darab lesz eladó, de ebb?l 2re már van jelentkez?...
akik kérték t?lem jelezzék vissza, hogy aktuális-e még, mert akkor félreteszem számukra
.saints.hicks]****[ - Ceres
Steam: [HUN]Feriggno
Na halljátok, ma este 9kor (sztem ez mindenkinek ok idopont) legyen a szerveren és megcsináljuk a guildot a nevet majd megbeszéljük, meg kéne egy wilco is, és aki gamel felmegy rá meg minden :] Szal 9re probaljon meg mindenki legalább felugrani. Hibernia rulez!! albionnak vége :]]

Ja! És hirtelen halál 😊).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ezután már csak bagatel 5 aranyat kell kiköhögni annak, aki fel is akarja tenni magára.
Szal ÓCSÓ na! 😊)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
De nemsokáig lesz már az úgy 😉)).
Na így már érthetőbb 😊). Alul amúgy sem zavarnak. 1024-ben elég sok a hely szerncsére 😊. (előtte 800-ban nyomtam (béta), de most rájöttem, hogy tökmind1, mert maga program a szar, nem a kártyám nem bírja...ugyanúgy szaggat 800-ban, mint 1024-ben, sőt 1024-ben mintha simább lenne kicsit, komolyan)
Mester: 14 de ha gamelnék lehetnék 15, csak szeretek sétálgatni hiberniaban 😄D szal kb 2orakat el birok basznia semmittevéssel :]
Lourker
1ik ardeetol nem messze a hid fele (legismertebb)
2ik az a farmtol van 1-2perc sétára egy hegyoldalba.. ha vkit érdekel megmutatom, csak szívás, me korulotte eléggé sok és eros agro szorny van..
Emlékeszem amikor még tanácsot kértél itt Druid fejlesztésből😛
(Bétás karaktereim:lvl14 druid, 9 eldrich és egy 5 ös varázsló albionban(gondolom senkit nem érdekel de mindegy😊)
Lourker
Amugy már 1 váratakat elfoglalták.. ugy sajnáljuk :]]]
amugy nektek már sikerult lovon meghalni? Nekem igen :]]
Magyarok eddig:
Snomag, Donk, Rendorion (azaz Rockety), Riviera egy leirhatatlan nicku egyeddel, Alyr (azaz Evilmann) és jómagam (ingame Mortiis)
reméljük hamarosan csatlakoznak még emberek (2őről már tudunk, velük meg is lesz a guild)
lehet bennünket keresni nyugodtan 😊
Mester: "__már__ indithatom is a druidamat"
már? nézd majd meg snomag druidáját aztán mondd hogy "már" 😊)) várunk szeretettel =))
aláírás.
Lourker
Lourker
Mert akkor en is oda megyek
Lourker
Lourker
Vki nem tud vhonnan szerezni??(8-10eFt körüli áron német verziót)
Lourker
Nálam így néz ki, amikor játszunk
Jobbra pedig az általam ismert spellek (van még 1, ami nem látszik, a Cure Disease....vagymi)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lourker
vagyis én nem
.
Már írtam a srácnak.
Amúgy a fizetést esteleg úgy is meglehetne oldani hogy egy ember csinál webes számlát és aki akarja az ráutalhatná az ő havi díját és ő is onnan fizetné.(lehet hülye ötlet de azért leírtam, mert szerintem így egyzserűsödnének a dolgok és ha fizetni kell ezért a netes számláért a költségek is eloszlanának.)
Lourker
ja egy kis magyar csata 😉))
csak nem jo a regpage, pont most mikor kezdenenk 3an is grr
aláírás.
Rock meg a többi Hiberniás : Este 8kor megvan a keyem, nyomom este erősen! 😊
Szatyor
aláírás.
HENT POWER.
Csak kár hogy néha én is áldozatul estem.Szerintem megdöntöttem az 1 órán belül hányszor halsz meg rekordot.😊
Folyt.köv.
Steveh
lvl 15 Arcmen
Dark Angels guild
Kár hogy szoródnak a magyarok.😞(
Lourker
Hangianix:köszi és akkor ha tudsz vmit a beszerzésről infomálj plz.
Lourker