43179
-
#14271 Ja igen boldog nevnapot Hibernia Hosenek, az meszarszekbajnok wardennek, Mozesnek. :P -
#14270 Afk volt a minstrelunk :) mindenki az sos-re vart, nemtudom feltunt e, hogy miutan megoltetek mindenkit, o meg mindig ott allt. Mi grp-unk is random volt, necro es spirit cabalist nem szokvanyos kellekei egy grp-nak, foleg ha nincs air theu is ott (Rashan azt mondta, hogy nekrokra nem hat a spirit debuffja, nem tudom miert :/) -
Mester #14269 Már egyszer postoltam a linket hogy kell megölni és ha nem pet pulloltok 2fg-t simán leüt szvsz és ahoz is külön taktika kell hogy eljussatok hozzá -
Mester #14267 semi-random grp volt amivel ma találkoztál(és csak 7en voltunk:) 2 high regr speced warden /bard/champ/chanter/bm/druid. -
#14266 Egyebkent az elejen mas grp volt lefilmezve :) -
#14265 Furballnak mekkora a heal specce? Meg Redb-nek? -
#14264 köszi
-
Mester #14263 Chayanne- Torero -
#14262 melyik szerveren?
ha Excal akkor msg Riwen ha épp online, neki még alacsony az SCje de magyar és segit neked, de lvl 12 siman megvan -
#14261 btw mi ez a zene, neve? :) -
#14259 jah akkor ott egyiket elnéztem csak egyben voltak, mind1, attól még jó :) -
Mester #14258 2 tank volt a grp szerintem és 2 chanter 1 manaeld 1 warden/bard/druid de a két tank logikusan assistal egymásnak és a magek is -
#14257 nah megnéztem a filmet részletesen, az amgs csatát a midik ellen, hát Lourker egyszer majdnem kihalt, de amit ez a srác akinek a szemszögéből látjuk, elég jól nyomja, még rootban is osztotta a slamokat :) a midiket meg elég szépen levertétek. Viszon itt látszik mennyit ér egy tank assist, szinte végig 3 tank ment együtt és igy a hiler 1 sor ütés volt és már feküdt is. -
#14256 ez több mint valószinű :) -
Kkri$z #14255 Végignéztem én is a videót, nem rossz.. :)
De rajtad kívűl még 1 embernek mozdult meg a hp csikja az egész film alatt. Eddig sem szerettem veletek találkozni de most még jobban nem akarok... Bár gondolom ennek a grp-nak több rp-je volt/van mint az egész aod-nak :) -
Mester #14254 Az utolsó csata midget maffia grp ellen volt akik szvsz a legjobbak midibe(talán warders van olyan jó mint ők) hp-m le is ment 0hoz közeli tartományba.:) -
#14253 jahh, remélemis.. =)
este akkor csináltatok egy MP GR-t, abba megfelelő lesz sztem -
#14251 nekem tetszik a video de ahogy nézem az albikat, nem igazán koncentráltak egy enemyre, mondjuk megnéznék egy videót tőletek amikor valami über grp ellen nyomjátok, bár az amgs csatánál erős albik voltak de épp midikel bunyoztak szal az nem mérvadó, amugy jó a video nagyon :) -
#14250 óó bakker megvan
Reactive Celeric Arcanium Armor Tincture
kreáltathatom újra a weaponom =(
na mind1 -
Mester #14249 Ja lenyomtuk 1-2 óra volt az igaz ,de fun volt:)
10-en voltunk de kettő atl is jött velünk pl céljából 2 tank grpon kívül volt 3 chanter 2bard (1low con)2warden(1low con) 1 druid a grpban.
Focus pullal lehet csak lenyomni egy grp-al máshogy nem lehetséges te a kis genyó nem dobott cloakot:(
bfr hibryd tank class tehát a statjai gimpek, de van dd/debuff etc. -
#14248 hmmm, van itt olyan ember aki magas Alchemmel rendelkezik?
kérdés: tud olyan procot betenni a weaponba ami self haste -et ad? -
Mester #14247 haha Teamspeaken ezt szokta énekelni az egyik gyerek ezért lett a videó zenéje is.:)
Nem lagtrick hanem így mozog egyszerűen.
-
#14246 vagy próbáld meg törölni az ideiglenes IE cachet, hogy cachelje be újra az egész oldalt -
#14245 Nem tuzfal, mert az nekem is eszembe jutott, mert rendetlenkedik mostanaban. Megnezem a beallitasokat, de nem emlekszem, hogy allitottam volna nagyon. -
#14244 érdekes
eddig mindenhol oké volt
nemlehe, h valami tűzfalad nem enged valami dolgokat át?
vagy az IE -nél nem kapcsoltál ki valami opciót ami bizonyos dolgokat nem enged megjeleníteni? -
#14242 IE 6.0.2600.000 -
#14241 brózerrel even -
#14240 milyen vrózerrel nyomod m8? -
krisz073 #14239 én ott is regisztrálva vagyok,és szoktam használni -
#14237 En nem tudom hasznalni. Kovetkezo uzenettel szall el.
You have an error in your SQL syntax near 'smiter', 'no', '', '', 'blank.gif', '', '', '', '', '', '25', '30', 'no', '', '2' at line 1
Nem szereti a smitereket :D -
Mester #14236 hmm kérésedre postoltam egyet ott is:)
Ha valakit érdekel van egy eclipse movie(csak 36 mb) nem mondom hogy nagy szám de azért egyszer éerdemes megnézni talán:o
http://users.pandora.be/Sidder/Eclipse1.zip -
#14233 :))) -
Rockety #14232 persze szigorúan 10es szinten pveben :D -
Rockety #14231 na valami értelmes lépés mythictől sose értettem miért nem lehetet eddig, lehet ők is játszottak végre egy ranger-scout-huntert :D -
Rockety #14230 :)))) -
#14229 Figyelem! Info! :))
Naszoval tegnap kiderult hogy most mar mezzelt ellenfelbe is lehet critshotot loni. Ami logikus, de eddig nem igy volt. Tudom nem sok archer maradt mar, de hatha hasznos lesz nekik az info. -
#14228 100% rezz, purge. Gondolom ugy ertette, hogy ha mar nincs esely feleleszteni harc kozben. Vegulis egy RR9-s meg egy RR8-s rejuval szokta legtobbet egyutt nyomni, a gyogyitasra nem lehet panasz. (A grp-on beluli hangulatra ellenben igen. Bar amikor ezt megemlitettem valakinek lehulyezett, mert job az rp es akkor kit erdekel a hangulat. Vazz, hat nem kommunizmus ez ahol tul kell teljesiteni a tervet, szar a hangulat, es meg orulni is kell neki. Akkor mar inkabb egy hasonloan "kommunista" (minden politikai felhang nelkul mondom) beallitotsagu grp, de ahol legalabb vegig majus 1-i hangulat van. :D ) -
#14227 Lehet peted ott is, csak fognod kell egyet. Emainben nincsenek annyira jo petek, mint Odinban, de azert talalsz majd. -
#14225 mi ez az új divat,hogy minden reggel miénk DF?8-) -
Fidelcastor #14224 Kell hozzá sebesség is.