43179
-
Mester #14327 jobb oldali zone. w várok -
#14326 Itt vagyok -
#14325 Logolok át
-
Mester #14324 Apk-nál vagyok remélem még ráérsz tiffa:p -
Mester #14323 ok már vannak itt hibik mégegy próba:) -
Mester #14321 lehet 168dmg ütöttél és 100 absorbolt az ablative proc vagy az nem volt active? -
Mester #14318 19 az rf absobja és 59 slash resistje van ap2 vel ami active volt... -
Mester #14317 Tif egy jó grp campeli hmg-t nem tudok eljutni apk-ig :( -
Mester #14314 az +10
scale-nek van negatív slash resistje ami champ alap armor de bfr reinf armort használ ami +10 + lehet ap-t(vagy ap2-t) is használta ami +20 ha jól tudom -
Mester #14312 +rf armorja van ami ugye +10 slash resist -
Mester #14311 buffbotolva volt bfr most én meg a két ajtó között álltam és healtem. Lehet ablative is active volt.
-
Mester #14308 1fg midi van hmg/amg környékén:( -
#14307 oksa, nagyon hálás vagyok -
Mester #14306 Na elindultam egyszer már meghaltam az úton, de megpróbálom megint. Majd írok ha ott vagyok. -
#14305 Leparkolom kiscsajt Odin apk-ban, figyelem a fórumot, ha online vagy légyszi üzenj és rohanok. -
Mester #14304 :) Hát odins lenna talán a legegyszerűbb.
Időpontot meg mondj neked mikor jó:) -
#14303 Lourker le kéne fixálni akkor a fotózás időpontját, azt figyelembe kéne venni, hogy a térképeszeti ismereteim eléggé korlátozottak, és egyedül mennék, nehogy félreértés legyen abból ha viszek valakit. ... meg ugye nem kell nekünk gyertyatartó :) -
#14301 Hali
sajna hajnalban updateltem 6.5-re az oldalt de nem sikerült úgy ahogyan én azt elképzeltem, valami gubanv volt az sql adatbázissal és nem sikerült normálisan feltenni
most teszem vissza az előző verziót, utána már működnie kell
Hyder -
#14300 Nekem a kovi a speccem, kis AT kell hozza:
34 CS
50 thrust
35 stealth
35 env
34 dw
van dual eselyt novelo RA-m, 2-es, szinte mindig beut a bal kez is. Igaz a PAm nem tul acelos, most 645 korul van a max, de ha talal bal kez + MoP 3 miatt neha beakad 400 korul egy tamadasra. Oltem mar meg RR4-es warriort ugy hogy IP-zet, lestunnolt, es nem hasznaltam DF-et. Unbuffed sb-k ellen is jo vagyok, foleg a DF miatt. Buffolt sb meg kivegez :) Szoval jo kis kari, elismerem eros, de nem overpowered. Tudom hogy sokan kardoskodnak a DF nerfelese ellen, de akkor a sarace infiknek veguk lenne, mert a thrust vonalon semmi mas ertelmes nincs. Bar ha lehetne lehet lecserelnem a saracen thrust infit egy highlander slash-re :))) -
#14299 Talen nevezetu gyerek nagyon sirt, hogy nincs semmi style (ez igaz is), de allitolag elegge aprit, bar casterek ellen annyira nem jo. Majd megkerdem megint. (mostanaban amikor megkerdeztem, mindig a haverja jatszott a karival es nem tudott valaszolni) -
Fidelcastor #14298 Merc infiről van valami info, hogy az mit tud produkálni rvrben? -
Fidelcastor #14297 Viszont az általad leírt 50cs/44 slash elgondolkodtat, mert ugye minden 1es CS +9 dmg ad és mellette van a 44 slash ami már elég magas fegyver skill. -
Fidelcastor #14296 Ja és a dmg ingadózás is kisebb azthisze lvl50-nél 100-150% között van lvl0-nál pedig 25-125% ami általában a 25%hoz közelít. -
Fidelcastor #14295 50es weapon speccel nagyobb lesz a weapon skilled és nagyobb eséllyel sikerűl bevinni a styleokat valamit kevesebbet védik is. -
#14294 Don't do that mate! :)
Ha slash infit szeretnel, akkor menj a 44cs/44slash, vagy az 50cs/44slash kombora, 50 slas felejtos.
A thrust-ot nem kommentalom, altalaban valami hasonlo a common spec.
RA: ha van valami calculator nezz utana, hogy kell e a doger 2, mert anno Liste azt irta BW-n, hogy sc-zett cuccban, mar dodger 1-el megvan neki az 50%-os cap. Es ha jol tudom, a + bonus cappek megvaltoznak, tehat talan meg az se kell.
En vagy slash leszek, vagy thrust/dw - bar semmi igazan jo style nincs hozza, foleg mert cs is max 21 lehet. -
Rockety #14293 Valamié nem tudok postolni magyar daoc fórumokra szal ide rakom , mert nincs kedvem bepötyögni megint :) Az infiltrator témához szóltam volna:
Nekem két fajta ötletem van infi speccre
Ha thrust infi akkor:
50 thrust
44 cs
35 venom
35 stealth
18 dw
Ha slash:
50 slash
39 cs
35 venom
35 stealth
27 dw
Mindkét specnél, szinte kötelező az 50es weapon spec, thrustnál dragonfang miatt, slashnél a magasabb weaponskill miatt. Thrustnál szvsz 39 cs kevéske lesz, főleg azért mert 90%ba garrotte-achilles heelt kell használni (mivel dfangen kivül igazi jó style nem nagyon van thrust lineba) és ezek dmg-t a cs specből számolja a game. Slashnél viszont a amethyst-diamond kombo jobb mint a garrotte-ac szvsz (bonusok és endurance / dmg arányt nézve)
Ami az ra-kat illetti (RR5):
aug con 1
aug dex 2
aug qui 2
dualistic 2
dodger 2
purge
mop 3
thougness 1
avoidence of magic 1
Mop4-t szerintem nem éri megszerezni, inkább purgra hajtanékrá, dodger 2 fölé se érdemes menni, mert :
caped dex/qui
dodger 2
evade 7
+ dex - dex/qui buff és tuti hogy 50% evadenél vagy :)
-
Mester #14292 hehe oki:)
És nem akarlak megölni csak /hug.:o( A palád meg szét is szedne elég könnyen:)) -
#14291 Ne igyunk elore a medve nojere :) -
Rockety #14290 no meg az se mindegy, hogy hány ember osztozik a GS cloakon ugyebár :) -
#14288 Lourker szeretnélek megkérni, hogy randizz már velem valahol, illetve a palámmal Rykával, mert szeretném, ha a guildhonlapra kerülő fotómon ketten lennénk rajta ... utána megölhetsz :) -
Drilla #14287 Hát nem kétlem, hogy igy is meg lehet ölni a Summonert, de nekem ez tömény mazochizmusnak tűnik. Én azt javaslom, hogy legalább 4 full grouppal induljatok el, akkor negyedóra alatt le lehet ütni és sokkal kevésbé rizikós. Ja és legalább ugyanolyan fun. Visszafelé pl. 2 perc alatt felapritottak bennünket a mobok, igaz akkor már nem volt meg a késztetés:)) -
Rockety #14286 :D) -
#14285 Mi ez az uj stilus Lourker? :P /slit ? -
Arlen #14283 lolka kép :D
http://daocnews.com/board/board/screenshot/upimg/1053011163.jpg -
#14282 max a karim :-P de thx az ő nevében is ;-) -
Fidelcastor #14281 http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=47741519&replies=2 -
#14279 12000 körül volt asszem,szal átugorhattad -
#14274 Es nincs kedvem leirni ezt helyesen, magyarosan is. :D -
#14273 -->Hyder
Ha nem vagyok bejelentkezve, akkor tudom olvasni a forumot, ha bevagyok, szokasos hibauzenet. -
#14272 na majd mingyá úgy cselekszem veled,mint a vöröstengerrel :-P egyébként meg tudod,hogy nem vagyok botond rl,de thx :-P
btw akinek van vmi trinketelni valója pryd/hibiben,és rám meri bízni,az dobjon egy mailt,hogy hol és mikor adja oda a cucct,kb egy hét alatt(gprs suxx) feldolgozom neki ingyen és bérmentve...900as cloth/leather/metal 712 wood...ja,és cloth/bőr/reinf cuccok feldolgozása nem annyira egyszerű,mert ahhoz kellenek 'segéd anyagok',azt vegyétek figyelembe ;-)