Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snomag
5ös vagy? baszeg hol vagy, megyunk 1ut :]] meg milyen néven? 😊

Zaknafein magyar srác?
Én még csak lvl5 vagyok de most megyek akkor játszani😊

Lourker

Üdv. emberek tényleg bocs hogy nem tudtam tegnap ott lenni de látom nem lett komolyabb gond és meglett a guild😊
Ti átlagma milyen lvl-en vagytok most?

Lourker

LOL Dancing képen kicsit lemaradtam 😄DDD

aláírás.

Snomag
ááá, a faszom nekem meg gázok vannak itthon, szal fingom sincs, hogy tudok lenni majd daocozni, mivel anyám kiakadt 1-2 dolgon, tegnap este is azé tuntem el olyan hirtelen faszán :[ Pedig most hétvégén ráhuznék eléggé, hogy tudjunk 1ut gamelni, mind1 azé amikor tudok leszek, me mást qrvára nem tudok cisnálni (járogipsz sukka)
hát.. ilyen ez a popszakma :]

mind1 hátha nem akarnak benne lenni, nem lesznek benne
ez természetesen nem rád vonatkozott Mester, tegnap kezdted, minden...
többieket is szívesen várjuk azért! 😊

A fő promófotókat a sajtófőnök-guildmaster-egyszemélyestakaritóbrigád Rockety fogja felnyomni, addig is egy kis életkép...a lebegő név és az értetlen enchanter:

remélem megy :p

csaoz
Mortiis /Filius Claritas/ @ Hibernia-Prydwen

aláírás.

Najólvan hát ez irtó fasza
így a kurva életbe nem lesz meg a rohadt guild, 1-2 ember sosem képes feltolni a pofáját, ezért jövök haza bazzeg rohanva...szarok rá mosmá, kiakasztó

aláírás.

Snomag
almost 23:00 :] jertek

Snomag
Semmi bajom nem volt vele, cska vhogy nemtom.. szal érted :] Ranger rulez, cska bazdmeg, egy árva vasam sincs, annyira dráva a nyilvesszo :]

Mi volt a bajod a Druiddal??
Nekem is szimpi a ranger de maradok a druidnal😊

Lourker

Hangianix
Latom kellene Midguardba egy magyar klan is. Legfeljebb mi ott majd arulot jatszunk es elmondjuk hol nincs epp ember. ;-)))

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

A név nagyon király😊(kicsit DA írtó neve van😄)
DE sajna nem érek rá mert buliba megyek😞

Lourker

jajaja keresd Rendoriont Donkot ok vannak fent most, es 11 korul MINDENKEPP GYERE fel, GUILD LESZ (Filius Claritas rox 😊!

aláírás.

Megvan a Cd-key😊
Lourker(druid) lesz a nevem és akkor prydwen hibernia ugye??

Lourker

Snomag
Hát van egy másik is, azaz lesz, szal nem kell aggodni, asszem mester_ur lesz vagy nemtom, rangerunk meg ugysincs :]]
énis voksolok amellett a név mellett

nem, na
kompromisszumra jutottunk
Filius Claritas - A Fény Gyermekei
😊
akkor 11-12 között gyertek fel!

aláírás.

nah szal lehet a termeszetes stuff csak ne legyen SZENT KÖNYÖRGÖM 😊)

aláírás.

Snomag
nekem tök mind1 ki lesz a főnök, nagyjábol nincs senkivel se bajom :]] Amugy valszleg ranger leszek, de még nem biztos, ma kezdek 1et és még meglátjuk, elozo végre 5ös lett erre rossz dologra nyomtam és inkább ujat csinalok 😛 Szal ha vki hiberniaba akar jönni ma az szoljon :] (és uj!😊 )

hehe ostromgepek rulzanak 😊)

Rock : nem akartalak en megbanti , nyugi ma, te leszel a guildmaster es csokolom...latin nevet majd atnezzuk 1utt
mas este megprobalok hazakerunl 9-10 korul k?

elf rulz =)

aláírás.

Bith
Némi infó az ostromgépek készítéséről:
http://pub96.ezboard.com/fdarkageofcamelottradeskillsfrm1.showMessage?topicID=569.topic
Nemsoká jól jöhet az erődeink visszavételénél 😉)).

Prydwen/Albion

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Amúgy megval a level 18 😉.

Bithy/level 18 (smite)cleric/armorcrafting kb. 260

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Ja én is 😊.

De mi meg majd a másik szerveren leszünk Khurrakkal Hib-ek 😊.

Hát bazz ez tetszik nagyon. Még a végén latinleckéket is vehtünk!
Húú bazz, ezt a nevet honnan szedtétek?? 😊))
Snomag
na ma este legyen mindenki, lehet sokáig hentelni :]]

Snomag
Persze rock a leader 😛PP Amugy nekem ok, csak majd legyen még 2 guildmaster..

Snomag
tök stabil volt utána, keményen 3an ott is voltunka guildbol 😄D

hrrrrr

aláírás.

pont most tudja szetszarni magat az egesz, mindenki szakad 5 percenkent...dejo...

aláírás.

Snomag
1970. jan. 01. 01:00
ez azért komoly 😄

Majd igyekszem gyorsan fejkldőni Druiddal 8-9-es szintid csapat nélkül elég gyorsan el elhet jutni utána egy jó csapatban nagyon jól megy a fejlődés.

Lourker

lol jol szetcseszem itt a forumot 😊))
bocsi 😉))

upc rox..

aláírás.

lehet tobb is termeszetesen, csak minimum 8 kell hogy megcsinaljak, egyszerre kell ottlenni...
ma este csak 7en leszunk (MAG MELLBE GYERTEK!), de ha szerzunk egy embert es megcsinaljuk, utana ki lehet rugni =)) lehet ezt kene csinalni, ugyanis en holnap este nem tuti hogy raérek...max holnap vennenk be Mestert =)
na de majd meglatjuk...

aláírás.

lehet tobb is termeszetesen, csak minimum 8 kell hogy megcsinaljak, egyszerre kell ottlenni...
ma este csak 7en leszunk (MAG MELLBE GYERTEK!), de ha szerzunk egy embert es megcsinaljuk, utana ki lehet rugni =)) lehet ezt kene csinalni, ugyanis en holnap este nem tuti hogy raérek...max holnap vennenk be Mestert =)
na de majd meglatjuk...

aláírás.

Egy Guildban maximum hány ember lehet? 8 vagy több is?
Snomag
:]

Mennék én szivesen de csak holnap kapom a keyt😞

Lourker

hat jo lett volna ma, ma akartunk a guildet ;O
na majd meglatjuk

aláírás.

Péntek este már 100% hogy meglesz a key ég megyek Hiberniába😊

Lourker

Bith
Ez azt jelenti, hogy elkezdték az 1.45-re (vagy mennyire...) való átállást, amit részletekben csinálnak, mert a teljes update az 45 mega lesz majd. Ez az első adag lehet valaszeg, ami 1.9 mega. Szerintem most majd naponta várható ennyi. Nem akartak ugyanis egyben 45 megát etöltetni.

Bith
Kiru! Update van! 😊) Remélem javulnak a dolgok valamelyest 😊.
Én is most updatelem 😊.

Snomag
most voltunk cryptbe és találtunk skorpiokat, amiket még eddig sose láttam, nagy élvezet volt csapatban jöttek (6an) és ugy haltam mint a rvaélet 😄

Snomag
15ös vaogyk és sztem 16os cska 2nap mulva leszek ilyen tempoval :[[

Snomag
könnyű összeszokott teammel, de én egyedül lvl15ön qrvára nemtok mit cisnálni, csak naogyn lassan fejlődni..

Snomag
Megvagyunk köszike :]] és nem NeGa hanem NegA 😛P

Hyder
hmm...látom NeGa Powa ittis leledzik =)))

meva veletek Snomag?

(remélem jól gondolom kilétedet, mert gáz lenne számomra ha nem =))) )

Steam: [HUN]Feriggno

Snomag
hja :] Amugy mit csinal az update? Most töltögetem :]
NEkem most van időm, szal én fejlődök :|

Hyder, nekem jöhet 1 példány!!!!!!!
Snomag
De baszeg hiberniaba csomo embernek, csak most lett emg a game :|

Snomag
Ja lehet ilyen teamplayt :]] De már kezdenek legalább alakulni az események :]