Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lourker lvl13 Druid Filius claritas
Lourker
Gigi: nemtom, nekem olyan csajosnak tűnt a pap osztály 😉. De van egy Bith nevű male paladinom is, csak az kicsi 😉 (lvl6)
Bithy/lvl24 smite cleric/Prydwen-albion/Dark Angels
Bith/lvl6 paladin/u.a./no guild
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
aki itt van a fórumon azok 90+x százaléka Albion vagy Hibernia, de lehet hogy találsz itt Midgardit is, bízzunk benne 😊
aláírás.
he? mivan? huzza ma el..
Khurrak: tedd hozza hogy albion =))
Snomag: ja és Zaknafein az 😊)
aláírás.
Sok jót hallottam a Dark Age of Camelot-ról és szeretnék én is részt venni ebben a jó kis Online világban..
mit kell ehez tennem? Ha jól tudom 1 ideig ingyenesen is játszható a játék. a segítséget előre is köszönöm!
Ja és Szatyor légyszives ne szólj 1 szót se..
aláírás.
Es miert nem szalsz be?
Lourker
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ja és inkább Midgardot basztassátok már ej!
Mester: NINCS.
aláírás.
Lourker
aláírás.

Lourker
Rock ha velem játszol hamar el fog tünni az a kjét szint különbség😄
És és vizen járás power!!😊
Lourker
Amúgy Hibernia rulez és Filius Claritas is😊
Lourket
lvl 10 Druid
Filius Claritas guild, prydwen
Lourker
😊
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Most egy 3 megás csomag.
aláírás.
Nembaj az írásom legalább látszik😊
Lourker
lvl9 Druid
Lourker
http://www.fsa-clan.com/daoc/ganked.jpg
midgardiak tegnap esti alkotasa albionban :bbb
aláírás.
és nesztek, ismerkedjetek meg kis(!!!) barátunkkal, rocketyval ma fogtuk, aranyos jószág, és a trolloknál okosabb (gyk. szobatiszta, tud beszélni, etc.):
(100K, sorry ha zavar valakit 😉
csaoz
Mortiis PlagueWielder
lvl12 Mentalist @ Hibernia - Prydwen
:b
aláírás.
Az tényleg elkerserítő lenne hogy egy hibából fejlődnek fel 45ös szintre mi meg rendes játékkal 20asra azonos idő alatt.
Lourker
Bithy/lvl21(és fél 😊) (smite)cleric/Dark Angels
Bith/lvl6 paladin 😊
Prydwen/Albion
Lourker
Evilmann: akkor jól gondoltam hogy van valami ilyesmi Albionban...
nörrr
Szatyor
aláírás.
de hogy PRYDWENbe találtad magad , azért miért meglepetés? az excaliburön jáccol? vagy van olyan város albionban vagy midgarban? 😊))
aláírás.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ez meg egy fasza hely, páran már kérték a pontos címet: camelot.allakhazam.com (új ablakban nyílik)
Most az ellenségnek segítek???

aláírás.
Kéne jövő hétre, kulcs lenne csak gém nem 😞(
aláírás.
aláírás.
Lourker lvl5 druid
Lourker