Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snomag
Amugy mi az, hogy itemizalva van? Hogy dobnak el cuccokat a lények? Ha igen akkor ez néha (ismétlem NÉHA) megesik a hiberniai dungeonokba is, pl ma tlaáltam egy övet, amikor felmentem 10percre gamelni és sikeresen meg is halt egy gyerek miattam (futottam agrok elol (jo nagy csapat) én tuléltem, csak ők átmentek rá) szal ha kell vkinek +15Hp-s öv szoljon :]

Snomag
Amugy Krane ti hogy léptek 20folott ugyan ugy szintet, mintha 10folott lennétek csak? :]] Tiszta szívás amit én tegnap csináltam, mindenhol csak letérdeltem 😊

Snomag
Az a gáz, hogy amit krane mond, abba van igazság is.. persze, lehet másik guildekkel menni majd RvRbe, védeni, stb stb, de vhogy az nem ugyan az sztem, ilyesmi dolgokra gondoltam tegnap, hogy rávilágítok, de Baddel megbeszéltuk, hogy inkább nem mondom el 😄

Még egy kérdés hova menti el a screenshootokat a gép?😊

Lourker lvl16 Filius Claritas
Hibernia

Lourker

Mester úr bazzeg az ki ?😄

Lourker

Kösz közbe rájöttem, csak a másikat nyomkodtam eddig nagy bőszen😄.
Rockék általába sikeresek a kriptába😊

Lourker

>>>Mester ÚR
numerikus -
>>>Elinna
Csinálj már lécci egy statisztikát hogy hány túl erős player van midgardban.
1. /who (kiírja hányan vannak a realmben online)
2. /who level 30 50 (kiírja mennyi player van 30-50 között online)
3. /who level 40 50 (kiírja mennyi player van 40-50 között online. Ez érdekelne leginkább. Albionban a prydwenen egy 40-es playert láttam még csak.)

Snomag
Hát jovan nekem ma a tököm televan az egésszel bazdmeg, rockékat is halálba vittem a kriptába, ahol 1edul is el szoktam boldogulni, msot mind3an meghaltunk, meghaltam mindenhol, 20as szinten 2bubim van, amit reggel ota sikerult szereznem, hát ez baszott nagy lol, szal most ideges vaogyk, mert még a guildbe is basztattak :] Faszomat a daocba :]

Rock: te próbáltad már a cuccot?

aláírás.

"hogy mások ügyesebben játszanak... 😊)"
persze, talán az egész játékban a leggyorsabban egyedül fejlődő class az Enchanter/tress és a 3 top player (mármint szintben) Hiberniában Tenpit Tressinger és Izzy ezzel van, és gondolom groupba is nyomják (az övék a jelenlegi legtápabb guild - Soul Pact), és mégis csak 37-38-39. szintűek, pedig azok aztán kiba nagy zombik, MINDIG fentvolt legalább 2 a 3omból amikor csak játszottam (délután, este, délelőtt de még ma reggel 8kor keltem akkor is fentvolt 2..)

aláírás.

😊)
Nekem a - jellel nem csinál semmit bár lehet csak béna vagyok...

Lourker

Hangianix
Igen, mint Bith is irja, ez elmeletileg igy van, de a GOA az szarik ra az egeszre. Elutasitotta a GOA SafeNet-es kartyat is (erdekes az amazon.com-nak jo volt), valamint nem jo az a dombornyomasos kartya se, ami jo volt az EQ-nak. Mi a f@sz bajuk van ezeknek????

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Snomag
hátbazdmeg, msot de felbasztam az agyamat.
Kb 5ora szenvedés során sikerult elérnem, hogy csak fél buborék Xpt vesztettem, ilyet még nem basztam.
Végre jol állnék erre elbukok 3 (azaz HÁROM) bubit.. qrvajo, 20folott 1edul lehetetlen, szar teammel méglehetetlenebb, szal várok inkább estig GPsekre.. de qrvaideges vaogyk, mai célkituzés 20as szint fele :\

Snomag
De azért az akkor is érdekes, hogy midgardba nem egy 40+os kari van hiberniaba még egyse és nemtom albionba ez hogyvan

Snomag
Ezaz Elinna tartsunk össze :]...
Amugy ma örülök baszeg, ha a 21es szintet elérem, de sztem az se fog menni:\

Snomag
hehe :]
Tegnap bealudtam szoval maradtam 20as szinten, de ma szeretnék 22lenni, de az már nehezebb 😊 Amugy 16-20ig menjetek a farmra az elején nagyobb csoportba zuzzátok azokat a kotsogoket késobb (ahogy egyre nagyobbak vagytok) egyre kissebb csoport legyen, ott naogyn jol lehet fejlodni. Killtaskokat meg sztm 16ig érdemes csoinálni utána annyit kell rohangálni, hogy max akkor, ha senki ismeros nincs a neten :\
ScreenShotot pedig a - gombbal csinálsz :]

Bith
Nekem azt mondja a webkártsára a geny DAoC billig, hogy Transaction refused (kérdezzem a bankom). Pedig nemtom mi baja lehet, pént is tettem rá 13ezret, ami több, mint 50€. Mondjuk nem is most emelnék le a pénzt, hanem csak márc. végén. Szal mi a fasz bajuk van vele? Az nem lenne fasza, ha nem fogadnák el, mert akkor mi a hóhérral fizetek?

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

jaj Taszi, kösz az infot de könyörgöm A NACIONALISTA DUMÁVAL HAGYJATOK MÁR MINKET!
Iszonyú nagyívből szarunk a nemzeti ügyekre, az uniós csatlakozásra ésatöbbi, csak magyarokkal akarunk játszani...
Rock: megvan már bankkari?

aláírás.

Na baz megint ez a MEster úrazás😄...
Amúgy tényleg jó volt.
légyszi mondjátok el hogy lehet screenshootot készíteni mert én enm tudok sajna...

Lourker

En igazabol Anarchy Online-al jatszok, de ahogy elnezem nalatok is akadnak olyanok akik nem tudnak fizetni a bankartyajukal a jatekert, az alabbi szoveg AO forumon publikalodot, oszefoglalva a lenyeget: Dombornyomott kartyara van szukseg lehetoleg EC/MC vagy VISA Classic (Akinek Gold van azt ugysem erinti ez az anagyi dolog. 😊 ) (Nem akarunk az OTP-nek reklamot csinalni, csak en ott vagyok azt ismerem) Emlitettek nekem hogy mas banknal alapbol dombornyomott kartyat adnak, ugytudom a B-hitelhez is valami ilyen jar, a LENYEG a DOMBORNYOMOTT... OTP-nel rendszeres minimum 60ezer forintos beratutalasnak kell lenni, hogy kiadja.

Na'szal az iras:
----------------

Bankártya HowTo: Biztos vannak sokan akik már régebb óta játszanak fizetős online játékokkal, nah ez a kis szöszenet nem nekik szól. 😉 Hanem azoknak, akik olyan újoncok ebben mint én s szeretnének játszani a közeljővőben egy online fizetős játékkal. Az info nagyrészt a csodálatos, s hatalmas OTP bankártyáiról szól. Először is az OTP imád úgynevezett Visa Electron, valamint Cirrus típusú kártyákat kiadni. Nah ezek igazi átverések, mert bár megfelelő 16 számból álló sorszámuk van(A cirus Maestronak 10 csak belfoldon hasznalhato), de kint külföldön az ilyen típusú kártyákat a 18 éven aluliaknak adnak ki, s ezért nem is fogadják el őket ilyen esetekben a bankok. A Junior típusú kártyákat végképp felejtsétek el, ha jól tudom azok amugy is csak 12 számjegyűek.
A megfelelő kártyák: Eurocard/Mastercard Standard, Visa Classic, vagy Visa Gold 😉, de itt kell megemlítenem, az ún. Webkártyát, ami egy virtuális Eurocard/Mastercard Standard, amit bár virtuális, mégis elfogadnak a külföldi bankok, s ezzel együtt az online játékokat üzemeltetők is. Mégegy előnye van, mivel neked kell pénzt rakni rá, ezért csak annyit emelhetnek le róla amennyit te ráraksz. Hogy ez miért is jó? Az internetes pénzátutalás a következőképpen működik: Megadod a a bankártya számod, pontos neved s címed. Ennyi elég a banknak, hogy leemeljenek bármekkora összeget a számládról. (Az OTP felhivja az ugyfelet ha 50ezer forintnal nagyob leemeles tortenne, hogy azt engedelyezi-e) Elég, ha egy rosszakaratú arc megszerzi ezeket, s a te számládra vásárolhat. Aminek gondolom senki nem örül. A másik előnye a webkártyának, ha nem felelsz meg a Mastercard s Visa típusú komolyabb kártyák követelményeinek, akkor is lehet webkártyád. Hátránya havi 950 ft-ba kerül a fenntartása.
Bocs az írás hosszáért, de szerintem fontos ezeket leírni azoknak akik még nem fizetek az interneten keresztül.
Jo hallani hogy a valasztasok kozelettevel az Europai unios csatlakozasok is megvitatasra kerulnek... De en azt mondom ne engedjetek az idegen nyomasnak, ha valakit bevesztek az beszeljen magyrul, legalabb anyit: En segit neked, menni ol

En ugyan AO-zom, de kialokk melletetek...
A magyarok istenere eskuszunk... 😉
Erre Sno válasza "jó team"😊
Amúgy tényleg angyon keményen nyomod Sno, ma 4 lvlt léptél?(eddig😄)
Camelot amit te írtál az meg elég primitív dolog...

Lourker

Snomag
hehe 😊
megvan az első 20as magyar kari hiberniaba :]
Bad: ha még gyujtőklán is, akkor eléggé jo :]

Snomag : 4 nap alatt 1,5 nap played time és 18. szint...hát nemtom 😊 zooombiieeee 😊

aláírás.

Hangianix
Mi azert mentunk Albionba, mert ott voltunk a betaban es az ott szerzett helyismeret (mondjunk ilyen nekem nincs, de en meg itthon az utcankban is eltevedek ;-))) ) mar tul nagy, hogy ugymond idegen helyszinen kezdjunk.

Hangianix
Mi van Acorn, nem bizol Amorce-ban? ;-)))

Hangianix Carnifex

Snomag
Csak hétvégén gamelek délelott is, de akkor se midnig 😛
Animosus lvl 19 heroe |green peacekeepers| 😊

Sno látom te délelött is játszol így nem hozlak be soha😊
Az a nemzetiség ellentét dolog akkor is nagy hülyeség szvsz.
Lourker lvl14 Druid

Lourker

Snomag
szatyor nem azt mondtam, hogy hulyeséget mondott, csak hogy vmi félreértés vót, vagy nemtom, mind1 :]
Animosus - lvl 18 Hero
Szal majd figyeljetek a zöldruhás emberekre 😊

jahahh értem 😊) ilyen funkció nincs...tudtommal
az egyik megoldás az hogy az összes cimbi a szerveren folyamatosan fenntart egy chatgroupot, aztán ha belép valaki akkor /cg invite és köszönhet mindenkinek 😊

aláírás.

Hangianix
En egy masik klanban vagyok, de szeretnek koszonni, az ottani cimboraknak. De nem egyenkent. ;-)

hat ize...most nem értem a problémát..
/send guildnev nek kb. annyi a szerepe mint ha guild chatbe írnál nem? vagy azt nem nézi mindenki? nem tiszta egészen 😊

aláírás.

hát figyelj sno, krane nem mondott hülyeséget, mert valamilyen szinten igaza van, de abban hülyeség hogy nálunk erről szó nincs...

Mortiis - lvl.13 Mentalist /Filius Claritas/
Villon - lvl.6 Warden
@ Hibernia - Prydwen

aláírás.

Hangianix
Es megegy ertelme van a magyar guildnek (ez nalunk mar bukott, vagy legfeljebb a nemetek, majd nemetul irnak a guild chat-be ;-) ), az az, hogy nem kell mindenkinek send-del koszonni, hanem csak a GC-be irsz be egy hello-t. Khm, valami otlet, hogy hogy tudnek egyszerre koszonni a DA klan tagjainak? Van olyan, hogy /send guildnev ?

Snomag
Sztem krane semmi rosszat nem mondott, cska max picit félreérthetőt :]

Üdv.!
Ez nagyon tetszett "akik szép csöndesen elvannak, segitik a többi hiberniait, pénzt tanácsot adnak ha rászorul valaki."
Rock ma sajna elmaradt a angy xp leépítő játékunk😊)
(én amúgy 1 hét alatt elértem a 14. szintett😄)
Krane: azt a nemzetiség dolgot én se értettem
"orszagok kozotti ellenteteket belekeverni"(aminek tényleg semmi értelme de nincs is ilyen...)
Szerintem annak hogy magyar guild van semmi köze ehez azért csináltuk ezt a guildet ohgy jól elbeszélgessünk magyarul a guild chatbe poénkodjunk és jót játszunk együtt vagy külön ki hogy szeretne ennyi...

Lourker

Snomag
hát részemrol Animosus :] egy kis Heroe vaogyk és ha felnovok jol kivégzem az osszes troll harcost :] na yo8 😊

megosztani az accot? mi? ]:} az kicsit mást jelent 😊)

aláírás.

hehehe

aláírás.

Hangianix
Ja, a nemzetkozi csapatnak van feelingje. Tegnap csak 3x azert haltam meg, mert a csapatban levo britek (4-en!!!) nem ertettek meg egymast. ;-))) Haaat, gondolom egy skot es egy angol, mar csak a poen kedveert is felreerti, amit a masik mond. ;-)

Kösz a választ.😊
A legerősebb kari amit eddig láttam az 38as volt, de elég sok 28-34 lvl-es kari van.

Lourker

Snomag
Hibernianak amugy még ESÉLYE SINCS egyik realmmal szembe se.. szal marad sztem részünkrol 1 ideig a frontierbe valo vadászat :] Én még nem voltam, egy ideig nem is leszek, csak olvasgattam, mik történnek, hát yo feelingje lehet :]

Krane kicsit elkanyarodtál a lényegtól hey...
Szó sincs itt nemzet közti ellentétről meg diablo2őről...nem arról van szó hogy "előre magyar harcosok üssük vágjuk a hiberniait is mert nem magyar", lófaxt...egyszerűen jobbnak látjuk igy - és az angoltudásunkkal sincs baj megnyugtathatlak
D2őt meg max. singlebe nyomtam, nem tudom hogy jön ez ide..meg ha nem tetszik ne játszon vele? mi? most ezt miér?
nem áll össze a fejemben mindezt mér mondtad de biztos igazad van 😊

Snomag : powerlevel rox muha 😊

aláírás.

Snomag
Na várjaotk, albionba nem a dark angels nevu klán volt a tietek? vagy kicsit átalakult? :] Lemaradtam
Amugy ki fizetett már be esetleg elore 1/3/6honapot?

Snomag
Animosus néven gamelek és a Green PEacekeepers guildba vagyok :]

Snomag Én is kérdeztem tőled de te mégse válaszolsz...

Lourker

hat figyelj Krane, először is Filius Claritasban összesen vagyunk 8an...csak magyarokat veszünk be, direkt nem célunk a gyűjtés, nem akarunk hatalmas guildet mer az úgy szerintünk nemjó..
Csapatösszeállitásban pedig ez a sok class nekem idegen, de értem azér 😊
Snomag : lolz 😉

aláírás.

Krane : amirol nem szol ez az oldal...honnan lehetne a betat leszedni...nem szeretnek meg plussz tizen x ezer forintot kiadni a jatekert kulon...

Elore is koszonom a valaszt : KeWiN

Snomag
Nem csak albiontol 200méterre nyugi :] NEm 1haveromat szedte le hunter 😛
amugy meg az a gáz, hogy midgardba joval nagyobbak a karik.. hiberniaba ha jol tudom még nincs is 40es kari :\
De a fizetés dolog amit kérdeztem még mindig áll, szal vki válaszoljon arra pls 😛

Udv mindenkit! Engem is erdekelne, hogyan lehetne ezzel a jatekkal jatszani 😊 Honnan lehetne letolteni, utannanezni, hova kell fizetni, stb..

Elore is koszonom a valaszokat