43179
-
Fidelcastor #14425 Azért hiszed azt, hogy milyen uber, mert pont a kis piros fejű figurákat irtottad amelyeket a legjobban viszi a manachanter. Én ezeknek az 50-es változatánál(leprechaun) húztam fel a buffbotom.
Ahol jól tudsz még húzni focus shielddel 50-en: Finliathok,Warshadek,Weeweres,Abysmals de igazából focus pullnál van jobb powerlvlre.
Beküldöd a peted és addig szedegeted vele a mobokat amíg kb 2/3 élete nem lesz és visszarántod passzívba. Ha elég messze vagy akkor a pet elhagyja a mobokat amik 1 csoportban érkeznek meg utána a pethez és ami a lényeg 1xre ütik meg. Jó számolással 3 varázslatot el tudsz küldeni mire megütnének. Ettől meg is fekszenek. Itt nincs is downtime csak neked sárga 1-2 narival mobokat kell irtanod. Botond látta már ezt, hogy kell csinálni majd ő leírja részletesen ha akarja.:)
-
Fidelcastor #14424 Elméletileg ugyanazt tudja a pet albionban. -
Rockety #14423 hidd el nem :) jó grp kell hozzá hogy ne hallj meg ha valaki neked megy (no de melyik caster nem ilyen?) De sose fogsz ilyen 230(-175) 195(-195) kapni, inkább 349(+125) 522(-290) stb :) Sajnos túl könnyű levelkedni és kiirt egy két kasztot ami miatt a jó grp sose jön létre. A köv FOTM a kelta ns lesz, öreg sbk - eddig nem volt stealtherem most lesz - luri-elf sux csinálok egy újat áradat coming to a server near you soonish. -
#14422 Kar hogy maga a pet bena hozza :) -
#14421 Ofkoz :) -
#14420 Ez mar megtortent szerintem. :D -
Rockety #14418 hát igen, szvsz mindenki csináljon egy chanter (érdemes!) amig le nem nerfelik. Elég sirályság messziről fixen 300-500 között ddzni emberkéket, vagy esetleg 400-800 között egy egész grpnyi embert : ) -
#14416 Badbitie 49,5 és DFben logolva albioni exit portál mögé lol -
#14415 Nekem megy a link ... siman copyzd be explorerbe, es a megnyilo ablakban nyomj save-t, aztan nevezd at avinak, es kesz. 10MB kb. 2 perc alatt lenn van. A minosege olyan is mondjuk de 1MBt 1 perc alatt toltok fel, szoval nem csinalok 200MBs fileokat (pedig tudom mindenki orommel letoltene )
http://www.freeweb.hu/zippofcy/images/fp.rtf -
#14414 Hat azert nem egeszen ... igaz a kabamat abbahagytam lvl24en, de a minstrelem meg a clerickem is cabbikkal huzattam fel 40rol ill 44rol 50re, szoval tudom mit beszelek. Az egyetlen mob amin a kaba uber volt a tanglik (3 camp osszvissz) de mar azt is nerfeltek. Igaz addig is csak lvl 41tol (buffolva) vagy 46tol volt jo, most meg 46 ill. 50re modosult ... szoval nem akkora kulonbseg, ha eltekintunk attol hogy azota egy ae DDs nuker is kell melle Kaba ezerszer szarabb PvEben mint a manachanter, hogy az RvRrol mar ne is beszeljunk Mondjuk en nem akarom hogy nerfeljek a chanteremet, inkabb a druidomnak kene vmi powernovelo spell -
#14413 szal cabba ugyanezt tudja buffbottal,csak sírni,hogy nerf hibies egyszerűbb -
#14412 zak btw most nézem eldyt,egy 44 void 26 sun 16 mana elég übbbber groupba,nem is gondoltam,hogy ennyire sokoldalú aza kari -
#14411 ja,és persze albi focus shield jobb -
#14410 1.még szép,hogy egy ilyen lámát bannol :-P
2.cabbalist matter spec line vonalat sasoljad akkor meg,azt meg ne mondd,hogy tetteted,azt úgyse hisszük el :-D -
#14409 1. Nekem nem megy a link
2. Nekem fogalmam sincs mi az a focus pull, igaz Hiberniaban eddig kb 5 percet jatszottam, meg betaban. Bar lehet, hogy nalunk is van, akkor ... ize... csak tettetem a hulyet. :D -
#14408 asszed újat mondtál?nehogy már itt előadd a tősgyökeres hibbantaknak,hogy mi a power hibibe,mert még elhisszükvannak ilyen srácok,akik annyira gyengén kenik a focuspullt,hogy mingyá átfordul az xpcsíkuk -
#14407 specline buff emeli a buff cappet,pl itemekkel+baseline buffokkal is van str cap hibiben,amit emel str/con buff,ez ráadásul minden realmban így van,de albiba van specline af buff is,ami meg meglepő módon a baseline af-el+itmekkel elérhető af capját emeli :-) persze ez csak tipp,buffolás nem erőséggem :-D viszont ami mókás az egészből,hogy albik kisírták maguknak hogy nekik is legyen ez az meg,mert hibibe/midibe van olyan,és egyenrealmok power,de mi nem kaptunk specline af buffot,se midik :-) nesze neked egyenrealm :-D nerf albion :-P főleg a scoutokat,mert mesélte vki,hogy egy már megin lelőtt vkit,de nem biztos,de azé nerf em :-D -
Fidelcastor #14406 A dmg add az nem conc alapú buff és csak 10 percig tart. Midgarban a healernek is haste buffja van. A haste buffnál se gyorsul fel az ütésed 0.1 sec-re, mert van 1 korlát aminél gyorsabban nem üthetsz. Az afnél is így van itt hiberniában. A lényeg hiába tudnál ütni 0.1 sec alatt vagy 2x akkora AF-et elérni, ha egyszer van 1 korlát amit nem léphetsz át. -
http://www.freeweb.hu/zippofcy/images/fp.rtf -
#14404 Nekem nem is szoltatok a raidnel?
Na mind1, ugyse nagyon erek ra mostanaban, zhiras meg 1 hete a 3650esemre warezoltam (mar megneztem ra mindent, szoval ennyi volt ) de tegnap beloggoltam mar excara megnezni megy-e meg a focus pull. Hat mar ertem miert ment at a NP annak idejen, messze tul tapos a manachanter PvEben. Csinaltam rola egy videot, eleg szar lett mondjuk, de 10 perc alatt igy sikerult meg programjaim sincsenek hozza. A frapsot+virtualdubot+regi winampot hasznaltam (mp3bol wavot csinalni). Meg a cluri farm is kicsi mar nekem, de Tir Na Nog eszaki kapujatol kb fel percre van, szoval gyorsan vissza lehet menni trainelni. Azt meg surun kell, mert a buffbotomnak 1 pull 0.8 bubi kb. Hmm mit is akartam? Kicsit szetszort vagyok igy vizsgaidoszak elejen ... ja igen: szoval lvl20ig taskolas chanterrel (de csak mert hibbi SI terulet tetszett) aztan +3 szint meglett mire begyakoroltam a focus pullt, utana megcsinaltam a druidat, lvl 5tol a cluri farmon (ez van a videon) huztam a 23as chanterrel (igaz ez utobbi alig kapott xpt de mind1) es igy lett lvl 20as 19 ora alatt ... mondjuk kevesebb mert eleg sokat kajaltam/TVztem stb. kozben A videot meg csak azert csinaltam mert vicc hogy a manachanter + buffbot mennyi xpt tud szerezni egy menet megallas nelkuli huzassal. Mikor elfogyott a mana lealltam, de meg szerencse is mert a 2giga hatart nem akartam atlepni fat32nel, ugye Na itt a video:
http://www.freeweb.hu/zippofcy/images/fp.rtf(gyk: nem art atnevezni avinak, bar lehet anelkul is megy - en nem probaltam )
Majd ha utoler a bot szintben akkor csinalok olyat amin mar latszik mennyivel no az xp egy pullnal. Ja meg az is tap hogy focuspullnal a mob szintje se nagyon szamit, naritol kekig lehet minden, legfeljebb tobbet-kevesebbet kell huzni egyszerre. (Mondjuk a clurifarm ilyen szempontbol se a legjobb, nem aggroznak a petre, mindegyikhez oda kell kuldeni kulon-kulon, tul hosszu ido, de neha azert egy-egy add csak becsuszik, tok kiszamithatatlan) -
#14403 most nézem 6p362g a logo,és most épp több zs-m van,na majd upgradelek mingyá :-D -
#14402 meg feltéve,hogy addig nem jön ki vmi jobb mmorpg :-) -
#14401 mióta nincsenek hibik nincs albi-hibi nézeteltérés :-) informatikai miniszter elvtárs ma megmondta a frankót:jövőre lesz fixdíjas korlátlan dialup,szal nekem még másfél hónap,aztán egy évet kihagyok,mert lesz az jövő nyár is,ha csak így nagy általánosságban aszondja,hogy jövőre...de egy év múlva 2db 50es rr3+os karival visszatérek :-P feltéve,ha eza másfél hónap elég lesz druiddal összeszedni 5,6 bubit :-) -
Rockety #14400 -
#14398 Mondtam ICQ és meg van oldva a problémád :) -
#14395 csak reménykedem, hogy rp is lesz, max lejönnek lourkerék és akkor lesz nekünk sok rp miközben a GSt verjük a földbe :) -
#14394 na de ennyire szór?én még sose vettem észre,hogy 1-2%nál jobban eltérne... -
#14392 De pletykás vagy :) holnap ott várnak majd a hibik :) -
#14391 ja igen albiban 2 ilyen köőpeny van összesen és 16 GS raidből birta ezt a 2t dobni. áll. vmi 5% esély van arra hogy dobja. -
#14390 btw megen levertük a grand summonert de nem dobott most köpenyt sajna, ugyhogy ezért ott logoltunk , majd holnap este megen lefarmoljuk a kissrácot :)
ja igen a köpenyt Arwenke nevű minstrlünk nyerte meg :) -
#14389 nem hagyta ott , van olyan karija ami mindig is ott volt, meg van ami mindig aodben.
-
Mester #14388 lol Atomi nemtom miért te a loe miatt hagytad ott az AoD-t.
leglámább guild az egész prydwenen havonta egyszer rvsrnek akkor is 3fg együtt(lehet csak kettő és a harmadik random grp 10sec-el mögöttük vagy elöttük szalad.) -
#14387 Jól van akkor, csak neked :) -
#14386 Többször nem megyek vissza megmutatni ... -
Mester #14385 Persze figyeltem nagyon csini:))(szép szín:)) -
#14384 Mester, ha csak /no -ra futja, amikor te fg-ben vagy en meg egy scouttal, akkor inkabb ne is emote-olj :P -
#14383 Mostmár remélem láttad a rucimat Lourker. -
Fidelcastor #14382 Szerintem ha van 1 full set af 102-es MPs(ez ugye lvl51 cuccés és csak rr5ön tudnád igazából kihasználni) ruhád és rr5ös vagy akkor már a max AF-et írja neked hiába az af buff a max érték fölé nem fog menni az AF-e senkinek akármilyen af buffot nyomat.
Küldtem mailt neked majd nézd meg ha lesz rá 1 kis időd. -
#14381 Lourker figyelted a rucim? -
#14379 mondjuk már csak 7 ponty kell hogy legyen purge ezek mellé respec nélkül csakhát 4L9től 5L6ig.. :(