Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lourker lvl16 Filius Claritas
Hibernia
Lourker
Lourker
Rockék általába sikeresek a kriptába😊
Lourker
numerikus -
>>>Elinna
Csinálj már lécci egy statisztikát hogy hány túl erős player van midgardban.
1. /who (kiírja hányan vannak a realmben online)
2. /who level 30 50 (kiírja mennyi player van 30-50 között online)
3. /who level 40 50 (kiírja mennyi player van 40-50 között online. Ez érdekelne leginkább. Albionban a prydwenen egy 40-es playert láttam még csak.)
aláírás.
persze, talán az egész játékban a leggyorsabban egyedül fejlődő class az Enchanter/tress és a 3 top player (mármint szintben) Hiberniában Tenpit Tressinger és Izzy ezzel van, és gondolom groupba is nyomják (az övék a jelenlegi legtápabb guild - Soul Pact), és mégis csak 37-38-39. szintűek, pedig azok aztán kiba nagy zombik, MINDIG fentvolt legalább 2 a 3omból amikor csak játszottam (délután, este, délelőtt de még ma reggel 8kor keltem akkor is fentvolt 2..)
aláírás.
Nekem a - jellel nem csinál semmit bár lehet csak béna vagyok...
Lourker
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Kb 5ora szenvedés során sikerult elérnem, hogy csak fél buborék Xpt vesztettem, ilyet még nem basztam.
Végre jol állnék erre elbukok 3 (azaz HÁROM) bubit.. qrvajo, 20folott 1edul lehetetlen, szar teammel méglehetetlenebb, szal várok inkább estig GPsekre.. de qrvaideges vaogyk, mai célkituzés 20as szint fele :\
Amugy ma örülök baszeg, ha a 21es szintet elérem, de sztem az se fog menni:\
Tegnap bealudtam szoval maradtam 20as szinten, de ma szeretnék 22lenni, de az már nehezebb 😊 Amugy 16-20ig menjetek a farmra az elején nagyobb csoportba zuzzátok azokat a kotsogoket késobb (ahogy egyre nagyobbak vagytok) egyre kissebb csoport legyen, ott naogyn jol lehet fejlodni. Killtaskokat meg sztm 16ig érdemes csoinálni utána annyit kell rohangálni, hogy max akkor, ha senki ismeros nincs a neten :\
ScreenShotot pedig a - gombbal csinálsz :]
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Iszonyú nagyívből szarunk a nemzeti ügyekre, az uniós csatlakozásra ésatöbbi, csak magyarokkal akarunk játszani...
Rock: megvan már bankkari?
aláírás.
Amúgy tényleg jó volt.
légyszi mondjátok el hogy lehet screenshootot készíteni mert én enm tudok sajna...
Lourker
Na'szal az iras:
----------------
Bankártya HowTo: Biztos vannak sokan akik már régebb óta játszanak fizetős online játékokkal, nah ez a kis szöszenet nem nekik szól. 😉 Hanem azoknak, akik olyan újoncok ebben mint én s szeretnének játszani a közeljővőben egy online fizetős játékkal. Az info nagyrészt a csodálatos, s hatalmas OTP bankártyáiról szól. Először is az OTP imád úgynevezett Visa Electron, valamint Cirrus típusú kártyákat kiadni. Nah ezek igazi átverések, mert bár megfelelő 16 számból álló sorszámuk van(A cirus Maestronak 10 csak belfoldon hasznalhato), de kint külföldön az ilyen típusú kártyákat a 18 éven aluliaknak adnak ki, s ezért nem is fogadják el őket ilyen esetekben a bankok. A Junior típusú kártyákat végképp felejtsétek el, ha jól tudom azok amugy is csak 12 számjegyűek.
A megfelelő kártyák: Eurocard/Mastercard Standard, Visa Classic, vagy Visa Gold 😉, de itt kell megemlítenem, az ún. Webkártyát, ami egy virtuális Eurocard/Mastercard Standard, amit bár virtuális, mégis elfogadnak a külföldi bankok, s ezzel együtt az online játékokat üzemeltetők is. Mégegy előnye van, mivel neked kell pénzt rakni rá, ezért csak annyit emelhetnek le róla amennyit te ráraksz. Hogy ez miért is jó? Az internetes pénzátutalás a következőképpen működik: Megadod a a bankártya számod, pontos neved s címed. Ennyi elég a banknak, hogy leemeljenek bármekkora összeget a számládról. (Az OTP felhivja az ugyfelet ha 50ezer forintnal nagyob leemeles tortenne, hogy azt engedelyezi-e) Elég, ha egy rosszakaratú arc megszerzi ezeket, s a te számládra vásárolhat. Aminek gondolom senki nem örül. A másik előnye a webkártyának, ha nem felelsz meg a Mastercard s Visa típusú komolyabb kártyák követelményeinek, akkor is lehet webkártyád. Hátránya havi 950 ft-ba kerül a fenntartása.
Bocs az írás hosszáért, de szerintem fontos ezeket leírni azoknak akik még nem fizetek az interneten keresztül.
En ugyan AO-zom, de kialokk melletetek...
A magyarok istenere eskuszunk... 😉
Amúgy tényleg angyon keményen nyomod Sno, ma 4 lvlt léptél?(eddig😄)
Camelot amit te írtál az meg elég primitív dolog...
Lourker
megvan az első 20as magyar kari hiberniaba :]
Bad: ha még gyujtőklán is, akkor eléggé jo :]
aláírás.
Hangianix Carnifex
Animosus lvl 19 heroe |green peacekeepers| 😊
Az a nemzetiség ellentét dolog akkor is nagy hülyeség szvsz.
Lourker lvl14 Druid
Lourker
Animosus - lvl 18 Hero
Szal majd figyeljetek a zöldruhás emberekre 😊
az egyik megoldás az hogy az összes cimbi a szerveren folyamatosan fenntart egy chatgroupot, aztán ha belép valaki akkor /cg invite és köszönhet mindenkinek 😊
aláírás.
/send guildnev nek kb. annyi a szerepe mint ha guild chatbe írnál nem? vagy azt nem nézi mindenki? nem tiszta egészen 😊
aláírás.
Mortiis - lvl.13 Mentalist /Filius Claritas/
Villon - lvl.6 Warden
@ Hibernia - Prydwen
aláírás.
Ez nagyon tetszett "akik szép csöndesen elvannak, segitik a többi hiberniait, pénzt tanácsot adnak ha rászorul valaki."
Rock ma sajna elmaradt a angy xp leépítő játékunk😊)
(én amúgy 1 hét alatt elértem a 14. szintett😄)
Krane: azt a nemzetiség dolgot én se értettem
"orszagok kozotti ellenteteket belekeverni"(aminek tényleg semmi értelme de nincs is ilyen...)
Szerintem annak hogy magyar guild van semmi köze ehez azért csináltuk ezt a guildet ohgy jól elbeszélgessünk magyarul a guild chatbe poénkodjunk és jót játszunk együtt vagy külön ki hogy szeretne ennyi...
Lourker
aláírás.
aláírás.
A legerősebb kari amit eddig láttam az 38as volt, de elég sok 28-34 lvl-es kari van.
Lourker
Szó sincs itt nemzet közti ellentétről meg diablo2őről...nem arról van szó hogy "előre magyar harcosok üssük vágjuk a hiberniait is mert nem magyar", lófaxt...egyszerűen jobbnak látjuk igy - és az angoltudásunkkal sincs baj megnyugtathatlak
D2őt meg max. singlebe nyomtam, nem tudom hogy jön ez ide..meg ha nem tetszik ne játszon vele? mi? most ezt miér?
nem áll össze a fejemben mindezt mér mondtad de biztos igazad van 😊
Snomag : powerlevel rox muha 😊
aláírás.
Amugy ki fizetett már be esetleg elore 1/3/6honapot?
Lourker
Csapatösszeállitásban pedig ez a sok class nekem idegen, de értem azér 😊
Snomag : lolz 😉
aláírás.
Elore is koszonom a valaszt : KeWiN
amugy meg az a gáz, hogy midgardba joval nagyobbak a karik.. hiberniaba ha jol tudom még nincs is 40es kari :\
De a fizetés dolog amit kérdeztem még mindig áll, szal vki válaszoljon arra pls 😛
Elore is koszonom a valaszokat