Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy tökmind1 melyikkel loggolok fel, elddel sincs sokkal több grp.. meg ráadásul elden hiányzik a dexes battler sleeves, szal vagy 14dexel kevesebb van rajta mint lehetne, ami néha rohadtul zavar :p
inkáb megyek mincerkedni, idõnként jól elvagyok solo, néha persze patetikus rohadtul, mikor fg sb szed ketté 😊
oh bazz.. hogy sikerült? ki volt a hibás? mennyire volt sújos? mesélj vazzeg.
6 valami.. most épp acc closed, várom havert hogy hazamenjen, és befizesse, sajna saját electron visámat tseszi elfogadni még mindig a fizetõs site.. Majd a kövi kártyám olyan lesz amit elfogad.. remélem 😛
fosatos tip game legutobb a area.51 amivel gemmeltem es sztem poen (en birom az ilyen ufos torteneteket )

anti hero

bsa? mi az?

szülõk is beszéltek valami bsa-ról, meg hogy van egy csomó elásva a kertben, deh nhemtom mi az...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Uberlama
lagstrafe meg lagmezz ftw, speedhackrõl se feledkezzünk el tbh, xrealm se rosz ha már itt tartunk :8

amagad nem hallottatok még a FEARrõl vaze :< állitolag nagyon jo kis fps game, ilyen fosatos type meg minden azt kivi lettem volna rá :<
bsa meg jöhet nyugodtan botond 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

mi az a fear hö?

anti hero

Botond
És a radar+lagcsít se segít?Vagy az csak rr10hez jó?<#banplz>

Kiküldöm a BSAsokat hátha tudnak segíteni. <#vigyor1>
Uberlama
/off
vkinek megvan a FEAR? :o mert megszereztem dvdbe és nem tudom elinditani. végig olvastam fear forumot és kiporbáltam mindent amit ott irtak de mindegyiknél még mindig azt irja ki hogy nem találja az eredeti cdt. kissé boszanto és fear forumra nem akarok irni mert a sok tizenéves idiota csak anyázni tud.
szal kiprobáltam hogy bemountolom .mds-t , hideolom a virtual driveot, és ugy, de nem jo, átállitottam compatibilitást ugyse so, prbáltam anti blaxxal, de ugyanaz a baj szoval nincs ötletem.

/off

eh

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Uberlama
matáv ftw!! MATÁV MATÁV MATÁV MATÁV!%!!!!!

:p

AngeLujo
vagy legalább törte volna össze rendesen :<

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

úristen, te beleültél egy matávos kocsiba? o0

TAKARODSZ A FÓRUMRÓL?!?!?!?!?!

Botond
ne is mondd,Pesten adsl-em van,minden este legalább 4-5x bont amikor nincs kedve mûködni...
lehet az inner hate (modem-isdn-szutyoktáv) miatt volt :p

zzz

😄D céges de régi matáv kocsi volt :pp

zzz

Botond
"LELASSITOTTAM 150ROL (ENNYIT BIR A VERDA) 120RA"

céges kockazsiga? :-/
sztem a ceges autot zuzta 😊
megpedig igy:
kanyarodnék Tököl felõl ki fõútra balra, index ki STOP tábla. balról jön egy sáv, jobbról jön két sáv... egy Halásztelek felé másik meg lekanyarodó Tököl felé
LELASSITOTTAM 150ROL (ENNYIT BIR A VERDA) 120RA
körülnéz balra jobbra
KICSIT RALEPTEM A GAZRA 130, 140
körülnézek mégeccer, balról tiszta, jobbról no index-nothing jönnek---> kiakartam csurogni fél pályára, hogy vhogy végre kikanyarodjak
gázt adok 150 UJRA.. HURRA
köv pillanatban balra kanyarodó megjelenik elõttem és megtoltam a hátsó kerekénél a bal fényszorómal egy "picit" 😊

neki lemez horpadás - nekem fényszoró-index-ködlámpa kápút, motorháztetõ-lökhárító SZARRATORT, ATSZAKITOTTAM A SZALAGKORLATOT ES 5SZOR BUKFENCEZTEM, TOTALKAR ^^

anti hero

pet nem interceptelt ???
hallatlan

anti hero

Botond
céges autó vagy saját? már a tied.
jah igen én meg ott basztam el hogy nem néztem ki jobbra 3x-ra is, neki volt 1 tanuja + nekem van ott a STOP úgyhogy végül is én basztam el,,, de a 100% azért túlzás 😊

zzz

Tököl - Szigetszentmiklós/Halásztelek elágazás

kanyarodnék Tököl felõl ki fõútra balra, index ki STOP tábla. balról jön egy sáv, jobbról jön két sáv... egy Halásztelek felé másik meg lekanyarodó Tököl felé
megállok
körülnéz balra jobbra
szép lassan megindulok
körülnézek mégeccer, balról tiszta, jobbról no index-nothing jönnek---> kiakartam csurogni fél pályára, hogy vhogy végre kikanyarodjak
gázt adok
köv pillanatban balra kanyarodó megjelenik elõttem és megtoltam a hátsó kerekénél a bal fényszorómal egy "picit" 😊

neki lemez horpadás - nekem fényszoró-index-ködlámpa kápút, motorháztetõ-lökhárító egy picit megérezte ^^

szerény véleményem az hogy a nõ a legeslegutolsó pillanatban meggondolta magát (vmi olyasmit mondott véletlen, hogy gondolt rá hogy tovább hajt... bár ez inkább akkor no crashre vonatkozott 😊) és Halásztelkes sávból (lekanyarodóban nem lehetett, legalább is nem emléxem rá,,,) nagy speed mellett berántotta balra a kormányt és csatt...

nah kb ennyi 😊

zzz

Botond
Kétbalkezeseknek gondjai vannak a jobbkézszabállyal.End of story.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees vege a hetnek ojveee 😊

anti hero

na meselj =)

anti hero

Botond
wtg!
nah sikeresen karamboloztam!111

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

AngeLujo
akkó mennyé sólozd le 😊

pedig érdekes programnak igérkezik, hidd el!

Uberlama
én specko megyek ebédelni nagyimnhoz, de te tudod ^^

meghalunk...?

hát, Hibi meg midi kill az szinte ugyanannyi, hmm.

mert mindig zergelsz ?
<#ejnye1>

anti hero

miért van az hogy midi solo killem 60 miközben a hibi solo killem 16? -p

riel ha vmivel fellogolsz az NE a bm legyen mert abból elég sok van 😞

btw, hányas rr az elded?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tafaya
Warlock és bd automatikusan kap egy /rude-ot 😊 ros 😊

lol ilyen emote van wowban?
látszik hány éves korosztálynak csinálták..
AngeLujo
10 éves vérpisitikének miután a mighty 60-as tear2-es epic setes palájával/shamanjával outskillelte a lvl13-as 3 gyerekes bélát, na nekik kell ez az emote ^^

egyebkent szemely szerint engem zavar de ezt csak a sajat velemenyem...
jomagam ha lowbie allyt lattam mindig egy /hug aztan mentem tovabb : )

egy egy /rude az meg okes de ez a spit tenyleg undorito nem tudom minek raktak be a jatekba

de lehet hgoy csak en vagyok tul civilizalt..

anti hero

hat sztem az tulzas, de ha mondjuk latnad wowban milyen macrospam megy az seem semmi. ott a /spit (köpés) a fotm es a minimum az 2oldal / fo

anti hero

/laugh

ezt beirod 5x

küldenek RightNowal msg-t goanak és bannolódsz 3 napra

xD

komoly btw.

zzz

Botond
és mi az az RN?
én is élvezettel addolok rá reaverrel.

lehet daoc accot kene ujitani majd megfontolom aztan lehet hogy minden marad ahogy van atm ^^

anti hero

loool micsoda egy sig ^^
leht hogy neked baratod volt a srac de sztem egy sima "féreg", semmi mas.. orom volt neha sorccal raddolni es kinyirni a picsaba =)

acc nem megy de egyebkent sincs tul sok kedvem wowwingozni ;<
nem tudom hogy visszajovok, de ha belegondolok .. hat nem tudom. vonzo is meg nem is : )

anti hero

AngeLujo
accod megy már?

te kis nyelvujito :pppPPppPppPPpppPP

anti hero

Botond
Döglõdõ játékhoz döglõdõ net.Az ulitamate pwn megam8!
csak nekem fos a net?

:😄DDD