Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkáb megyek mincerkedni, idõnként jól elvagyok solo, néha persze patetikus rohadtul, mikor fg sb szed ketté 😊
anti hero
szülõk is beszéltek valami bsa-ról, meg hogy van egy csomó elásva a kertben, deh nhemtom mi az...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
amagad nem hallottatok még a FEARrõl vaze :< állitolag nagyon jo kis fps game, ilyen fosatos type meg minden azt kivi lettem volna rá :<
bsa meg jöhet nyugodtan botond 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
Kiküldöm a BSAsokat hátha tudnak segíteni. <#vigyor1>#vigyor1>
vkinek megvan a FEAR? :o mert megszereztem dvdbe és nem tudom elinditani. végig olvastam fear forumot és kiporbáltam mindent amit ott irtak de mindegyiknél még mindig azt irja ki hogy nem találja az eredeti cdt. kissé boszanto és fear forumra nem akarok irni mert a sok tizenéves idiota csak anyázni tud.
szal kiprobáltam hogy bemountolom .mds-t , hideolom a virtual driveot, és ugy, de nem jo, átállitottam compatibilitást ugyse so, prbáltam anti blaxxal, de ugyanaz a baj szoval nincs ötletem.
/off
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
TAKARODSZ A FÓRUMRÓL?!?!?!?!?!
zzz
zzz
megpedig igy:
kanyarodnék Tököl felõl ki fõútra balra, index ki STOP tábla. balról jön egy sáv, jobbról jön két sáv... egy Halásztelek felé másik meg lekanyarodó Tököl felé
LELASSITOTTAM 150ROL (ENNYIT BIR A VERDA) 120RA
körülnéz balra jobbra
KICSIT RALEPTEM A GAZRA 130, 140
körülnézek mégeccer, balról tiszta, jobbról no index-nothing jönnek---> kiakartam csurogni fél pályára, hogy vhogy végre kikanyarodjak
gázt adok 150 UJRA.. HURRA
köv pillanatban balra kanyarodó megjelenik elõttem és megtoltam a hátsó kerekénél a bal fényszorómal egy "picit" 😊
neki lemez horpadás - nekem fényszoró-index-ködlámpa kápút, motorháztetõ-lökhárító SZARRATORT, ATSZAKITOTTAM A SZALAGKORLATOT ES 5SZOR BUKFENCEZTEM, TOTALKAR ^^
anti hero
hallatlan
anti hero
zzz
kanyarodnék Tököl felõl ki fõútra balra, index ki STOP tábla. balról jön egy sáv, jobbról jön két sáv... egy Halásztelek felé másik meg lekanyarodó Tököl felé
megállok
körülnéz balra jobbra
szép lassan megindulok
körülnézek mégeccer, balról tiszta, jobbról no index-nothing jönnek---> kiakartam csurogni fél pályára, hogy vhogy végre kikanyarodjak
gázt adok
köv pillanatban balra kanyarodó megjelenik elõttem és megtoltam a hátsó kerekénél a bal fényszorómal egy "picit" 😊
neki lemez horpadás - nekem fényszoró-index-ködlámpa kápút, motorháztetõ-lökhárító egy picit megérezte ^^
szerény véleményem az hogy a nõ a legeslegutolsó pillanatban meggondolta magát (vmi olyasmit mondott véletlen, hogy gondolt rá hogy tovább hajt... bár ez inkább akkor no crashre vonatkozott 😊) és Halásztelkes sávból (lekanyarodóban nem lehetett, legalább is nem emléxem rá,,,) nagy speed mellett berántotta balra a kormányt és csatt...
nah kb ennyi 😊
zzz
anti hero
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
<#ejnye1>#ejnye1>
anti hero
btw, hányas rr az elded?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
látszik hány éves korosztálynak csinálták..
jomagam ha lowbie allyt lattam mindig egy /hug aztan mentem tovabb : )
egy egy /rude az meg okes de ez a spit tenyleg undorito nem tudom minek raktak be a jatekba
de lehet hgoy csak en vagyok tul civilizalt..
anti hero
anti hero
ezt beirod 5x
küldenek RightNowal msg-t goanak és bannolódsz 3 napra
xD
komoly btw.
zzz
anti hero
leht hogy neked baratod volt a srac de sztem egy sima "féreg", semmi mas.. orom volt neha sorccal raddolni es kinyirni a picsaba =)
acc nem megy de egyebkent sincs tul sok kedvem wowwingozni ;<
nem tudom hogy visszajovok, de ha belegondolok .. hat nem tudom. vonzo is meg nem is : )
anti hero
anti hero