43179
-
#14727 csitt :-P ezt nem kell mindenkinek tudni :-P -
#14726 hmm,na idefigyelj bazz,azok után,hogy a múltkor(amikor utoljára vittem ki druidom rvrni),mentünk emainbe titeket levert sotl,minket is levert sotl,és utána vki a grouppotokból ráüzent tareregionra,hogy na akkor a 2 group együtt leveri őket(én SP legtuningabb groupjával voltam),le is nyomtuk őket mint bélyeget meg vmi midi group add-ot is,aztán succi közölte,hogy na takaradjunk,és persze amikor mondtam neked,hogy talán együtt kéne mozogni,és ownolni,akkor még válaszra se máltattál,és persze mi szoptuk be elsőnek a midi büntető hadjáratot,azután nem kéne itt a szádat jártatni,hogy nincs hibi help emainbe bazz -
Mester #14724 Meglesz szerintem .
Elöször azt hittem bukta lesz de mellettem egy gyerek kiírt mindent puskából és elkértem tőle utána:) -
Mester #14723 Nem erre gondoltam .
teljesen más lenne a helyzet ha hibibe is lenne 1-2 rvsr grp +1-2 random grp emainban lehetne tudni hol van az enemy stb.
Nah nem vonolunk ki valszinű hogy 3óra/nap exp lesz excal/albiban késöbb de nem biztos -
#14722 Az xp reszet nem tudtam tesztelni. De excalon se jobb a helyzet, guildtarsan meselte, hogy van aki 10 orakat vart Fin (vagy valami hasonlo) grp-ra. (Neki egy lvl 50 championja van ott.)
RvR ellenben mas, mint vartam.
1 - egyszer volt chanter a grp-ban, nem is igen lattam, hu de sokat
2 - bard/warden: ha fg-vel voltam, legalabb 2 volt mindegyikbol
3 - tank: ha fg-vel voltam, akkor rangerek, majd nagynehezen jott egy champ, ha Odinba mentem, akkor hero hegyek.
4 - hangulat: atlag emberekkel talalkoztam, akik ellenben joindulatuak voltak es segitokeszek. Ket magas RR emberrel grp-oltam, eg es fold a a kulonbseg az o es az albi RR8-asok stilusa kozott. (Persze ott is van kocsog, mint velemenyem szerint Succi :P)
5 - tapasztalat: a nem high RR hibbik tobbsege tapasztalatlanabb, mint az azonos albik tobbsege es ez valoszinuleg annak tudhato be, hogy nekik nincs annyi lehetoseguk tanulni (akar zerg kozben).
6 - kommunikacio: ne kezdjetek el beszelgetni egy 40+ -os heroval, mert tuti osszevissza elkezdi cserelgetni a karijait. :DDD -
Fidelcastor #14720 Ja a skald ami lemaradt:) -
Fidelcastor #14719 Vnboardson azt olvastam, hogy:
healer(magas pac+med spec)
healer(felesbe med+aug)
shaman
RM
savage/zerker
savage/zerker
warrior
A utolsóra meg nem elmlékszem.:)A nerf után a warrior jobb lesz mint a zerker a hírek szerint. -
Fidelcastor #14718 Ez az 50-es a 15-ös altjával inkább úgy mondanám, hogy 2 accountos aki húzatja a másik karakterét. -
#14717 milyen lett a vizsgád btw ?
akkor én meg leirom albi rvr (xpt nem mert azzal elég jól áll albi hála SI területnek, jobb xp mint df sokkal). Kimegyünk emain: vagy über grpok, vagy albi zerg. néha midi zerg. über grpok vannak akkor csak szopsz, albi zerg van nincs rp, midi zerg van csak szopsz. Kimegyünk odin: általában fun mert csak 1 fgok vannak, de mostanában már ott is midi zerg. szal már az se jó, tegnap stabil 5fg midi volt. HW: na ez az ahol lehet poénodni, bár sokszor az a helyzet hogy vagy van sok albi és ninsc rp, vagy kevés albi és jól szórakozunk 1fgok ellen, de tegnap is olyan vot a végére hogy 2.5-3fg midi. -
Mester #14716 Hibernia /prydwen rvsr/xp helyzetéről írok egy kicsik nem sírás csak a tények közlése hogy tudjátok miért "sírnak" a hibik...(lehet kicsit hosszú lesz vizsga még bennem van egy kicsit.:p)
40+ xp: Cursed forrestbe van egy jó xp spot ahol mindig van egy grp aminek az egyik memberre listát vezet amire fel kell jelentkezned, ha ott akarsz xpzni. Mivel Focus pullokják a mobokat az átlag grp összeállítása 2-3 manamage,2-3healer, 2 misc(3tank,2stealther,2si class,menta,eldi).
+ általában néhány lvl 50 chanter kis grey altokkal áll be a grpba...
13:00 körül minden class spotra 5+ ppl várakozik általában nem csinálnak grpot csak várnak...
Hozzátartozik, hogy csak a cf-ben 2-3 nagyon jó spot van(és bog/sh/si lands nem is beszéltem).
Ma hajnal hatkor megtörtént eset: 2-től 6-ig jól xpzgetett a grp(semi-afk +tanulás:p) aztán 6kor loggolt(igen sokan reggel hatkor felkelnek hogy xp spotot kapjanak...) egy lvl50chanter +altja(lvl15 azthiszem). Egy spot volt grp-ba mondta akkor ő nem lép be. 30sec-el késöbb lvl50chanter(alttal ofc) azt mondta ő kilép mert a másik chanter a haverja...(ezek után nem tudtunk pullolni).Hirtelen loggol egy lvl50 druid alttal és egy lvl47 chanter alttal(mind a kettő alt szürke ofc) . 2perc 3 chanter 4 alt 1 bard lvl50 druid outside grp elkezd pullolni. 5 lvl44+ old grp tag cak áll is nézi hogy mi történik.
Rvsr: 1 hónapja így nézet ki. Who emain a nap 90% egy hibi grpot mutatott (eclipse grp). Ami részben jó részen nem(megölsz egy random grpot rögtön ott egy jó grp és nincs hibi aki segítsen.) Ebben az időszakban lépett le a magyarok nagyrésze...
Mára javult a helyzet 2-3 random grp már kimegy gyakran emainba(igaz 1-2 meghalás után elmennek odins/hadri-ra).
+ szombaton 1700 ember volt online prydwenen 320 hiberniában szerintem ez elég sokat elmond a relm állapotáról(ezt hangi is látta.)
-
Fidelcastor #14715 Szerintem te szereted az ilyen groupot, mert közben nyugodtan chatelhetsz.:) -
Fidelcastor #14714 A focus pull fun 4 embernek(2manachanter,manamenta,druida) és olyan xp amiről a 8fős csapatok csak álmodoznak. A 8 fős focus pull az meg csak húzásra jó. Igazándiból nem tud állandó és gyors jó xpt garantálni mindenkinek. 1 jól összerakott group többet ér. -
Fidelcastor #14713 Nem tudom mi a fárasztó 4-5 óra afk-ban, miközben a többiek nyomják neked az xp-t és a pénzt. Szerencséd, hogy nem hozzám hasonló volt a gl, mert én biztos kirugtalak volna. Főleg, hogy te nem csinálnád másnak 4-5 órán keresztűl ugyanezt. -
#14712 gondolom pont annyira mint én :-) -
#14711 Hivjal csak josnak. :D -
#14708 focus+fun egy mondatban?neked orvos kell :-P -
#14706 amugy manapság már aod is kint zergel kb 1.5-2fgal :) mondjuk tegnap nem volt szerencsénk mert amig 2fg volt addig alig volt enemy, amikor meg a fele aludni ment és maradt 1 ütős fg, akkor meg 2-3fg enemyk voltak együtt :( -
#14705 gl :) -
Mester #14704 Jaja tankkal néha benéztem felvenni a loot-t de mást nem csináltam.
Na indulok megbukni:p -
#14703 Ezt mondtam en is, de te tagadtad. :D -
#14702 Megmernek eskudni, Lourker is tankkal volt... :P -
#14701 Nehogy hozzank gyertek :D Tegnap minden RvR zonaban volt legalabb 2fg-nyi albi (valahol sokkal tobb) es pl. az exc/mid-rol atjott Black Company kint se volt stb... -
Mester #14699 Na ez fárasztó északa volt 4-5 óra afk 4fin grp-ban és közben tanulás a mai vizsgára:).
Hib/prydwennel senki ne próbálkozzon ha nem fg-al jön az xp-zés szinte lehetetlen:p -
Mester #14698 Hehe köszi:)
Melee vagy sm grp?:o
Mi lehet exc/alb vagy pryd/alb -ban indítunk grpot majd kiderül:)
-
#14695 10-4 -
#14694 Na ja, en is tudok ilyen cuccokat irni, hogy milyen elegedett volt eddig mindenki... -
Rockety #14693 30 rongyért én lennék a helyi Fábry bazz.. -
Rockety #14692 SPECIAL 1-50: 600$
lol 125 rongyé kapsz egy lvl 50 karit... habár 6 rongyot megspórolsz :)
Vannak még hülye emberek a földön... (egy lelkes vásárló:))):
"All I can say is WOW! After spending 3 hours with Rob on his magical experience tour :-) I am completely blown away. Not only was the trip fruitful, I could not imagine anyone being a nicer guy to do this with. Rob was funny, liked to chat...and man is he experienced!. A great guy all around, very trustworthy and a true gentleman. A++ for this PL service!"
:DDD -
Rockety #14691 Sajnos Prdy/Hiberniaba MÉG nincs eme cégnek leány vállalata. :d -
Rockety #14690 :)
mail ment btw. -
#14689 Hehe, remelem a Mythic jogaszai mar keszitik a feljelentest :) -
#14688 astrával úgy küldtem,hogy 1esben 6500ig elnyomtam,az volt 50,aztán át 5ösbe,és just cruisein :-) mondjuk b-astrákban ilyen szinkronváltó van vagy mi a szösz,ami elég tuning cucc :-) anno még a ringre is jártam vele gyorsulni :-) -
#14687 matáv is kb ezekkel az árakkal dolgozik :-P -
#14686 de ronda :-P nekem most a 'légkondi mint életforma' rész van,szegény astrában nem volt légkondi,de mostani gépben van,és mostanság elég sokat autókázok,szal nem egy hátrány :-) és gratz :-P
ps: hamarosan második 50es karim is meglesz :-P -
Rockety #14684 Hourly Power Leveling Options Available:
1. Two hour powerlevel session: $25 USD.
2. Four hour powerlevel session: $40 USD.
New "Flat Rate" Power Leveling options:
Levels 1 - 5 = $20 USD (this includes taxi service from your start location and to your trainer at lvl 5)
Levels 6 - 20 = $60 USD (-$4 per level you have already gained in this tier)
Levels 21 - 30 = $50 USD (-$5 per level you have already gained in this tier)
Levels 31 - 40 = $100 USD (-$10 per level you have already gained in this tier)
Levels 41 - 45 = $100 USD (-$15 per level you have already gained in this tier) ** Add 50% for Albion in this tier
Levels 46 - 50 = $300 USD (-$40 if you are 46, -$90 if you are 47, -$150 if you are 48, -$220 if you are 49) ** Add 50% for Albion in this tier
SPECIAL! - 1 to 50 = $600 USD (save $30)
* - Minimum $40 USD commitment for Flat Rate sessions.
** - Due to the lack of quality high level PBAOE camps in classic Albion, we must charge more to level people in Albion past level 40. This pricing is subject to change if/when better Albion camps can be found.
Discounts Available:
If you have 2 accounts, we will give you a 10% discount on your 2nd account if you level during the same time, during the same session.
The most common question people ask us is how fast they will be able to get leveled. Although we can give you no guarantee, to give you an idea of how fast the experience is, we have prepared this chart:
Lvls 1-20 : Average is 3 levels an hour
Lvls 20-30 : Average is 2 levels an hour
Lvls 30-40 : Average is 1 level an hour
Lvls 40-44 : Average is 1 level every 2 hours
Lvls 45+ : 1 level every 4 or more hours, time increasing with each level
As an added bonus, during a solo 4 hour session, you are likely to get several hundred GP worth of drops, including any high level armor or weapons that you get through auto split.
Don't pass this up! Leveling has never been easier!
http://www.daocpowerleveling.com/
LOL -
#14683 Egy 3 chanteres grp-ban az a durva, hogy 350 range ide, 350 range oda, ha kemeny ellenfellel talalkozik (nem random grp) elnyomja a BAoD-t es akkor lesz, vagy 85% resistje mindenkinek. -
#14681 Szegeny auto 1esben 5000 folott. :)
-
#14678 Barmelyik teljesen atlagos jatekos (ertsd nem idiota), aki ismeri a karijat, tud jol jatszani. Most az olyan dolgokat, mint a csapat vezetese, meg hasonlok, hagyjuk, most csak az adott karakterrel valo jatekrol van szo. -
#14677 hááááááát,azért a vezetéshez kell térlátás meg ilyenek,daochoz nem tom milyen spéci skill kellene :-P -
#14676 ez jobban fedi a valóságot,mint a '+350range nem számít'...