Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúhy már Snomagnál se értettem hogz mi a baj azzal hogy nagyobb guildbe megy az ember.
Szerintem nem zavaró ha sokan vannak benne...

A cucc öröklés meg minden klánba jelen van nálunk is kapnak cuccot az alapról indulók ez logikus.(meg engem nem is vonz annyira hogy mindig piros és anrancs cuccokba járjak ha lofaszt se teszek érte...)

A RvsR-ről annyit, hogy annak az élvezete nem guild függő beszáltam egy másik guild csapatába ahol 6-an voltak kb. velem egyszinten és neagyon jófejek voltak igaz hogy csak 6 realm pontot szereztem de azért élveztem.(és én úgy veszem észre hogy a nagyobb guildek se játszanak együtt naponta játszok Hds-es Soul pact-es gyerekekkel csapatba)

Nekem semmi bajom nincs Snomaggal(vele még henteltem is amikor játszott még😊 se Szatyorral.
Nár az szerintemse volt tisztességes hogy nem szólt hogy átmegy máshova meg az hogy ugyanezért szídta Snomagot.

Lourker Lvl25 Druid
Filius Claritas
😊

Lourker

aze van 1 kis meretkulonbseg 😄
Ja jo a kep, el akart taposni legalabb? 😊
Figyu azzal kezdtem a valaszaim hogy nem foglak anyazni. Csak elmagyaraztam te mit miert nem tapasztaltal Filiusban.

Udv
Bad : Snomaggel ezt még megbeszéltem mailben amikor jelezte az igényét erre 😊)
Többi : Mondtam hogy ne vedd sértésnek, ne legyen már ebből flame megint, ha nektek ez nem tetszik akkor ne szóljatok hozzám ingame, vegyétek úgy mintha Midgardban játszanék, rendben. Elfogadom. Viszont fenn áll a lehetőség hogy együtt nyomjuk, etc...Tőletek függ
csöv

aláírás.

Es mi nem leszunk 652395-an a guildben.
En nem foglak fikazni csak arra kernelek hogy vond vissza minden egyes sertesedet Snomag irant. En is megszidtam, de en nem mentem "oda" .

Itemekrol: Tudod, Filiusban egyutt indultunk igyhat nemvolt kitol orokolni a cuccosokat.

Na szal csak ennyi, csa
Most megy, sok 15 alatti kari ott mászkál összevissza, jóhogy értesült róla az összes 40+ Middie, Jenna, Enki , Waylander mind ott irtjak a támadókat és senki se tud velük szembeszállni max Venge és még néhány SPs akik 41. szintuek...szerintem már bukott is

Most itt mondom összes Hibernia-Prydwen lakónak : ott játszok újra, hívtak egy "gyűjtőklánba" (HDS), mentem az új karimmal...lehet fikázni, ahogy tettem énis Snomaggal amikor ugyanígy cselekedett ő is
Annyit hagy tegyek ehhez hozzá hogy kívűlről ezek a klánok tényleg úgy tűnnek, hogy bevesznek mindenkit, senki sem ismer senkit, és úgy alapjába véve visszataszító..Namost ez BELÜLRŐL nem így van bár hiába győzködte Snomag is a népet..a jelenlegi kb. 40 tagból 30at ismerek már, tudok róluk elég sokat, 8-10el minden nap együtt írtok és mászkálok (köztük a guildmaster és a helyettes alt karijai, akik anyagiakban is mindig segítenek) és a legtöbben iszonyú jó arcok...és tényleg, olyan dolgokat tapasztalok amiket a Filiusban sosem - ÉS EZ NEM SÉRTÉS VOLT. Csak egyszerűen MÁS. Segítenek mindenben, folyamatosan narancs-piros cuccokban tudok mászkálni mert a magasabb szintűek lejjebb passzolnak mindent, ha kell segítenek levelben, mindig van fent valaki aki hasonló szintű, etc...tényleg nem sértés, de más az egész..azt sem mondom hogy JOBB, de nekem az volt a célom - mint eddig minden online játékban - hogy feljebb feljebb és megtapasztaljak mindent amit lehet minnél hamarabb...és ez úgy néz ki sikerül..eszméletlen jó RvReket nyomok már 21. szinten, tegnapelőtt begyűjtöttem 48 realm pointot is, Cruachan Gorgeban nyomtunk le pár Middiet..szóval jobban élvezem a játékot - remélem értitek mit akarok mondani. Azért írom ezt most le ide hogy ezután szeretnék veletek is nyomulni, segíteni akármiben, együttműködni - nem akarom hogy egymáshoz se szóljunk ingame..
De ha ti úgy látjátok jónak , rendben

blabla vége, csöv

Mind - lvl21. Support Mentalist
Hibernian Dragon Slayers

és itt screeny amit 2 napja lőttem:

aláírás.

írd be pontosan hánykor lesz plz.

Lourker

Kösz hogy szólsz ismét Sno.
Amúgy a címerünk biztos jó lesz.
Hogy-hogy nem játszol?? (csak nem még mindig ez az elveszi az időt a tanulástól duma?😄)

Lourker

Snomag
Na a címereteket megnézem majd, annyira bemegyek így (ideiglenesen) utoljára :]
amugy ma este is lesz RvR ha nem tudnatok rola

Faszom be kene rancigalni top10 topicba vhogy 😄
Snomag
:]

Valamivel fel kell hozni a topicot >D
*bumpzor*
*bump*
I.C.ram
ТУЬ ТУН ЛШ ЛГКМФ ОЩДБ
Ki ez az eszes legeny mellesleg? I.C ram? 😄

Evilmann: mail ment
Ejj-ejj, mar itt is ezzel szorakozol?

I.C.ram
Тящьофещл иу ызд-ыщл ыскуутырщеще ьуке ынукуеул пящтящклщвтш фн удуы офеулифт думщ лузулут
😊)

Camelot azt hiszem beszeltem veled in-game. Akkor majd meg beszelunk a szamom mar tudod
én ma 48at hehe

aláírás.

Végül nem azt a várat támadtuk de visszafoglaltuk az egyik várunktat és szereztem 6kemény realm pontot😊

Lourker

Ok koszi!
De el ne tunjel mer most megint remenykedek
Ok majd holnap.
En is gondoltam hogy a bankban kell valutat valtani mellesleg csak faradt vagyok en is , es szeretek bepanikolni. Bar ehhez nem kell faradtnak lennem 😄
Jo tudom lama vagyok de mostmar leterhetnenk errol a dologrol mer nem esne jol szerintem ha en is igy allnek hozza ahhoz ha te kerdezel szamomra termeszetes dolgot.

Terjunk ra arra hogy : Mikorra tudod hozni, mit tartalmaz a cuccos amit hozol (10K-ert remelem dobozos nemet), hova menjek erte a penzel.
38*270 az 10260 forint. Ez egy kicsiket sok mert ugy tudtam 8750 ft a jatek . Bar meglatjuk lehet ossze tudok ennyit kaparni..
Naja eddig nem igazan volt szuksegem arra hogy valutat valtsak na 😄.
Ehe honnan szerezzek en eurot? 😄
Fontos: Ki a contactod?
He? 38 euro hany forint?
"- Official opening of Logres (with a cleaned characters database of course)"

A Logres teszt szerver adatbazisat fogjak torolni.
Szal pliz kreativ otleteket varok az "utazzkibecsbe 16 evesen" power beszolasokra nem vagyok kivancsi 😉.

Koszikee. Krane te tudsz szerezni Daocot?
Oke te meg fuggeszd fel a daoc forum tartalmanak bemasolasat mer en adtam meg a linket hogy el tudd olvasni 😄()
Heh dejo lenne ha vegre jonne valaki aki tud hozni Daocot 😊
Hangianix
Na én már látom, hogy ma nem fogok játszani :-(
Szerencsés esetben a hajnalig kitartók igen :-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

nesztes estimese

aláírás.

Arlen > nem nagyon

aláírás.

Krane!
Köszi a választ.
megis inkabb csinalok masik jpg-t 😄
Dejo nagy lett a nickem 😄
Snomag
"Just a quick reminder that tonite at 7.30 pm gmt (20.30 cet) we will gather with Soul Pact, Hibernian Dragonslayers, Shadows of the Glade and Guardianes of Somnaire at Druim Ligen, to finally take Bladmeer Faste!"
Hátha érdekel valakit :]

Meg erted ha tudni szeretnem melyik realm mennyi keepet ural akkor beirom hogy /realm ...
Ha megkerhetlek az ilyen albionrulez szovegeket mellozd pliz. Ebbol mar volt vita, ne legyen megegy. A kutyat nem erdekli kinek van meg az osszes keep-je. Mindketten tudjuk hogy hozzatok megy a legtobb player szal uneven a dolog. Legalabb ne hirdesd 😛.

Mas, ugy tudom te tudsz szerezni Daocot 8750 ft-ert. Hicks mondta hogy hoz toled vagy valami ilyesmi csak mostanaban nem ir vissza 😄. Szal akkor ha tudsz legyszives hozzal mar nekem is egyet mert ki tudom fizetni megvan ra a penz csak nincs akitol megvegyem 😄
Snomag
Na előfizetés.. hát köszi Arcon a segítséget, de majd csak később fogom befizetni, szóval most nem fogtok látni egy ideig majd a daoc csodálatos világában, mert qrvára elveszi minden idomet és másnak a rovására megy (főleg tanulás és sajnos nem ugy, hogy nem 5ös hanem 4es leszek :\) szóval előtte még egy két dolgot "bebiztosítok" és majd később daoc..

Hangianix
Atomy, lassan itt is nyithatsz egy sajat forumot, mint RS-ben ;-)))

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Szatyor nem olyan 1xu az 😊 . Latnad mit ossze kell szenvedni vele. Ilyen hazibank olyan folyoszamla szam.

FUCK OTP! :-D