43179
  • Tafaya
  • Tafaya
    /duel challenge :))
  • Fidelcastor
    Szerintem mondd el ezt a női soforöknek is.
    kb ennyire igaz ez amit írtál.:)
  • Tiffa
    Nem tom mi volt ma velünk, de valóban nagyon hatékonyak voltunk ... nem is emléxem, hogy haltam volna ...
  • Uberlama
    nah csak azért irok hogy ne menjen le a topic, meg azért mert ma nagyon jót rvreztünk még luorkerékkel is összefutottunk de meghaltak mert kb 3fg albit támadtak be benönél hehe, ennek ellenére nagyon sokáig tartott leverni őket.
    A másik amit ma sikerült kitapasztalnom az air theummal, hogy a mezzspam nagyon szemét dolog :))
  • Hangianix
    Jo jatekoshoz nem kell mas csak sok gyakorlas.
  • Rockety
    lol és mit fognak ölni? :)
  • Norbesz
    Ezeket láttam ma keltoiban gyakni jöttek vagy 10en vagy többen...
  • Botond #14667
    erre szokta volt drága jó édesanyám mondani,hogy:'rögeszmecsere' :-)
  • Botond #14666
    mindennap miénk df újabban az a vicc :-) és akárhányszor belépek durva arcok mindig vmi keepretakeről gagyoknak,tök furcsa...
  • Botond #14665
    komolyan
  • Fidelcastor
    Szerintem ahol többen vannak ott nagyobb eséllyel raksz össze 1 jó csapatot.1 jó csapathoz nem csak jó class kell, hanem jó játékos is.
  • Mester
    Hát van amikor igen van amikor nem (régebben mindig használtunk most 50%-50% kb)
  • Rockety
    akkor tanulj meg fogalmazni légyszives, talán erről még megtudlak győzni, szal here i go:

hibernia nem egyenlő a frontierbe mászkáló 2fg épített rvsr emberkével, nem egyenlő lourker rp grpjával. Amit te állítasz az az, hogy 1fg vs 1fg harcban hibernia az erősebb (igaz ezt úgy adod elő hogy az Hibernia, itt a hiba), nos én ezzel se értek egyet, de mivel te erre úgy esküszöl mint Churchil a szivarra és a whiskyre, jobb ha abbahagyjuk a vitát.
  • Tafaya
    Erre csak egyet tudok mondani: Nerf friar!

(Remelem ertheto :)
  • Tafaya
    Az egyik guild neve is utal a dologra: I Z E R G I
  • Tafaya
    Ket 2fg epitett albi grp erlelodik, az egyik 40 korul jar a masik tegnap 9 volt, de ismerve a tempot 2-3 het es megjelennek a frontierben.
  • Uberlama
    Mester ti használtok wilcot vagy valami ilyesmit amikor rvreztek, grpon belül ?
  • Hangianix
    A hibik meg azert hiszik nehanyan, hogy ok a gyenge realm, mert kevesebben vannak, es persze, hogy duhito csak amiatt kihalni sorozatban, mert az ellenfel tobbsegben van. DE ez nem jelenti azt, hogy underpowered, mert az eleg vicces. Szerintem 1.61-el egy szinten van a 3 realm, annyi a kulonbseg, (elmeletileg), hogy midiknel es nalunk nehezebb egy balanced fg-t osszerakni, es ez egyedul azert nem igaz a gyakorlatban, mert a hibiknel nincs eleg ember aki kimenne RvR-zni, igy ok meg azert szivnak, mert nincs eleg ember. Tehat detto.
  • Hangianix
    Nehogy atgyertek baszics, mar igy is ugy tele vagyunk, hogy lehetetlen elvezetesen RvRzni. :(

Egyebkent egy dologban nincs igazad, a hibi grp sok chanterrel a grp-ban (ertsd 2+), ha _van_ BAoD-juk is - igazabol egy tipusu grp setuppal olheto meg.

En ezert nem adok igazat az albik tobbsegenek, aki azt mondja, hogy hibik overpoweredek (bar hibik szerint ez:"You forgot the fact that we are always last on updates, we are underpowered"), mert egy RR4-5 hibi grp egy azonos szintu balanced albi grp-pal egyenlo esellyel veszi fel a kuzdelmet, nincs semmi elonyuk. Ellenben az Eclipse, amiben a jatekosok is jok es nem is RR4-5 :) - az albi grp-ok 95%-at kipicsazza barmikor, pont azert, mert a "birodalmi bekesseg" miatt, nem lehet, csak tank grp-ot csinalni, csak guilden belul a'la SotL.
  • Drilla
    Ez ma nem megy, nézzétek meg itt:))
    http://drilla.fw.hu
  • Drilla
    Na mégegyszer

• Drilla
    Egy pár log érdekességképpen a savage-omtól

• Mester
    "Szvsz neked kéne átjönni hibibe, aztán visszajönni ide és kijavítani magadat :)"

Ja kiváncsi lennék változna-e a véleményed ha játszanál néhányszor albok ellen...
  • Mester
    Lag tricket meg walker(walkie) nem igen használ egyedül pbuck/fishface dr sorci az aki rendszeresen használja( és nem cska midik/hibik hanem albok és mondják páran) , jelentették is válasz az volt hogy ez nincsen külön tiltva ennyi.
    Emiatt nem is sírok és pbuck is jó játékos.
  • Mester
    1. Nem azt írtam hogy nem játszottal jó hibi grpok ellen csak azt hogy nem sokat.

2. Walkerről, pbuckról midik/hibik fele mondta hogy lagcastol . Rólam meg ki mondta?
    csak te meg Weldrin(egyszer steveh is) ezzel ne gyanusítgass plz.

(valszinű indítunk albionban egy grpot éppen azért mert az albok kurva jók jelenleg)

És igen sotl tele van jó játékokkal és high rr-ek ők is.
    De plz mondd el honnan veszed hogy "skillesebbek" mint az eclipse memberek?
    Életemben 20szo találkoztam veled frontierbe abból 15 ször soloztál abból szürted le hogy mi hogy játszunk?:o

• Mester
    hmm kérdezz már meg néhány nolbyts akik játszottak hibiben is és most albba játszanak melyik realm jobb?
    Ez már egy ideje nem menő(igaz) duma hogy albok szarok könyörgöm
  • Rockety
    ez most írónia volt vagy komolyan mondtad ? :)
  • Rockety
    "Sotl meg, hat ok mind skillben mind rp ben 4X tultesznek barmely masik hib/mid csapaton ez teny, ezen kar vitatkozni (talan mert hib/mid realm nincs rakenyszeritve)."

LOL, a lagghostos Walker-t a rinya gép Xorta-t magasztalod, ember magadnál vagy?

Nálunk sosincs relic, nálunk sosincs DF, összesen 2fg épített grp hibi RvsRzik napi szinten, levelkedni lehetetlen mivel nincs elég ember... szép lassan kihal a realm, de kibaszottul megaszuperhentes plész ez a hibernia. Szvsz neked kéne átjönni hibibe, aztán visszajönni ide és kijavítani magadat :)
  • Mester
    "Sotl meg, hat ok mind skillben mind rp ben 4X tultesznek barmely masik hib/mid csapaton ez teny, ezen kar vitatkozni (talan mert hib/mid realm nincs rakenyszeritve)."

Rp-ben egyáltalán nem tesznek túl midiken/eclipse grpon skillben meg nem tudom, de elhiszem neked mert te sokat játszottal sotl grpban és jó midi/hibi grpok ellen is sokat harcoltál.....:p

"de egy alapbol taposabb realmnel nem lesz senki olyan skilles mint egy gyengebb realmben..."

lol itt abba is hagytam az olvasást és ezzel nálam a téme lezárva.
  • Mester
    HElló.

ok köszi.:p
  • Mester
    Na minden armor fajtának van egy absorbja 34%/29% /0% etc +50% ha boff up.
    tehát egy magenek lesz 50% absorbja egy palának 84.
  • Atomy
    Vagy mindegy milyen armor van rajtad, minden ütés csak feleakkora?
    Nem értem mire értik hogy absorb...
  • Atomy
    És ez mit jelent? :) Például egy casternek 0% az absorbja a cloth armornak de van 10% absorb buffja. Akkor BoF-al marad 10% vagy 20% lesz? Ettől még nem lenne annyira durva.
  • Mester
    baf: +50% absorb
  • Atomy
    BoF-al mennyivel ütnek kisebbet?
  • Mester
    Hát egy átlag rr4 es grpot nem egy egyéve együtt játszó rr7+ grpal kell összemérni szvsz:o
  • Hangianix
    Hat amikor a champ 200+ -okat utott be nekem BoF mellett, ezt nem mondanam. Hogy a rakba utott be annyit? Eloszor azt hittem az instaja az, de nem. Es nem is hatulrol utott.
  • Hangianix
    Es nem is fognak sose, legalabbis, ha Fadeh is bent van. Nem tudom miert.
  • Hangianix
    En jatszottam SotL grp-ban. :D Akkor dingelte RR6L1-et meg Coren. :D Egyebkent SoS tenyleg ugy tunik, mintha nerfeltek volna, vagy bugos volt es kijavitottak nem tudom, de meg mernek eskudni, 2-3 honappal ezelott sose fordult elo, hogy SoS alatt (es nem elotte) lestunnoljanak.