43179
  • Botond #14782
    mentával?nemtom,light vonalon van charm+dd,azzal sztem lehet,mana vonalon lowlvlen lehet,olyankor bedotolni sok sárgát aztán futás power van,az jó xp,de magas szinten sztem ez nem nagyon megy...de inkább loth/donk/noumar az illetékes menta ügyben,nekik van highlvl mentájuk
  • Hangianix
    Mentaval lehet szolozni? Mert wardennel tudom, hogy lehet, csak. Ja es nem kell ket 50-s kari. :D Azert meg kellene a realmet is ismerni valamennyire.
  • Botond #14779
    áh,van itt elég láma nélkületek is :-P
  • Botond #14777
    50es warden csak nekem van magyarok közül hibibe,50es menta van light specced loth-nak,mana specced donknak,és mind2jüknek épp passzív az acountja,sztem őket környékezd meg,bár meglepne,ha eladnák az accountjukat,szal vagy külföldi fórumokon kezdj el keresni,vagy vegyél üres accountot,de hibibe csak akkor gyere,ha van időd+türelmed végigszólózni lvl50ig,mert nem tuti,hogy az lesz,de megeshet...
  • Botond #14776
    még sokkal az előtt abbahagyta,hogy te elkezdted nyomni,SPben volt egy Mind nevű karija,okos srőác volt,2hónap alatt átlátta,hogy reménytelen hibi,és dobbantott :-D accountját sztem 1000éve eladta+nincs is benne 50es warden+menta
  • Botond #14775
    sokra megyek vele,rr4ig kell nyomnom,hogy purgeom legyen 3l1nél az meg kicsit messze van :-D
  • Rockety
    1, Töröld a karijaidat
    2, Menj át Hibibe
    3, 1-2 hét és hagyd abba

: d
  • Rockety
    "Mindig tetszik amikor hibek sirnak, hogy milyen kevesen vannak.
    Erthetetlen.
    Nezegettem forumot hat minden oldalon ugy 3x biztosan: ne gyere pryd/hib -be mert szar....
    Komolyan mondom igazi magyar vallalkozo szellem.
    Gyanitom ez megy minden kulfoldi forumon is szal javulas nem is varhato."

L O L

Miért használod a "hibik sírnak" kifejezést Mersain, amikor 90%-ba TÉNYEKET írunk ide? Remélem nem a szegényes szókincs az oka : ) A helyzet siralmas... micsak kivetítjük néha a fórumra.
  • Hangianix
    Lattam mar Killerspidert Alb/Pry-n. :DDD Ja es egy kocsog lefoglalta a nevem Alb/Exc-en. :((
  • Hangianix
    A Botond jo, de mondjuk Mozes jobb lenne. Hmm, ha ezen a vonalon haladok, a mentam Abraham lesz. :D
  • Hangianix
    Egyebkent Mozes gratula az uj realm lvlhez :D
  • Hangianix
    Azzal a mondattal szatyorra celoztam. :)

Most 3 lehetoseget latok azok kivul, hogy valami miatt megbekelek Albionnal:
    1. Maradok, de 1-2 het es abbahagyom
    2. Atmegyek Pry/Hib-be kari torlessel (ezt tartom jelenleg a legrosszabb megoldasnak)
    3. Szerzek egy Pry/Hib accountot.

Termeszetesen, semmi se zarja ki, hogy nem fog tetszeni megse es igyis ugyis abbahagyom. :D
  • Hangianix
    De az a szerver nem erdekel engem.
  • Botond #14765
    megmiezhogy nem tetszenek a nevek?:-PPPPPPP
    nagyon klasszikus nevek ezek,ott van pl Badbitie,aki az egyik gonosz szereplő volt a Pootie Tang című ultraborzalmasanszar filmbe(annyira rossz az a film,hogy az már jó),aztán ott van Botond,aki ugye beverte a bizánci kaput a macéjéval,és így ez ideális névnek tünt egy macés karinak :-),meg Tinódi LantosSebestyén mint bárd név szintén klasszikus :-) Szövő a tailorkarimnak egyenesen frenetikus :-) Kaszás egy valewalkernek best ever :-) meg van még Farkasos Csávó a petesdruid,aki ugye dot-al+farkas pettel nyomja(majd,ha egyszer lvl5 lesz végre),és ugye a lurichampom,aki Kicsi névre hallgat szintén jó választás :-) te meg egy satnya Killerbee-t alkotsz,aztán kritizálsz?na szépen vagyunk :-PPPP
  • Botond #14764
    3 ember több is mint az összes hibi :-) vagy most hogy tegnap craftoltál egy kicsit újra aktív részesének érzed magad a hibi társadalomnak?8-)
  • Botond #14763
    50re kihozni ofc,a többi gépelési hiba belefér :-P
  • Botond #14762
    van még egy slot mentának :-) bár én mostanság valewalkerre esküszöm,2kezes fegyverrel akkorát üt mint ház,mellette lifeleechel pullol(hp miatt nincs downtime,hiába nincs healje,csak mana miatt,de az se sok,mert 3-4x castol az ember azt ott is a mob,amíg csépelem addig meg visszajön manám),aztán van insta dotja,ami 4sec-enként tickel 24secig,és30secenként castolható,szal elég jónak tűnik,csak clothba van,és selfabsorbbuffja kb lvl48-49-50re fog kijönni 33%osra,szal addig nem kicsit sebezhető ;-) mondjuk mindenkari elég gagyi ha nem 50es,kivéve druidot :-) szal mondjuk még 10 hónap(annyi nekem egy karit 5re hozni átlagosan lol) és Kaszás aratni fog a kaszájával :-D
  • Botond #14761
    nem mi vagyunk kevesen,ti vagytok sokan,tegnap emain 4fg alb/odins 3fg alb,hadriansba már nem tudtam átmenni megszámolni mennyi,mert levágott eza kibaszott net,mondjuk nem is sajnálom...
  • Botond #14760
    de én még beléphetek az accountoddal,ha cserélünk :-P
  • Fidelcastor
    3 ember nem az összes hibi szerintem.
  • Fidelcastor
    Számomra az az érthetetlen, hogy mindig általánosítasz.:)
  • Mester
    Über harcok lesznek lassan :)))
    Hányas szintüek vagytok ?
  • Rockety
    offtopic on
    tudom hogy ez offtopic de nagyon keresem a Splinter Cell game 3cdjének 37es fájlát (levan töltve a game [kövezzetek meg :)] 3 cdje és emiatt az egy kurva fájl miatt nem tudok vele csinálni semmit, de a letöltési hely meg nem müxik, máshol meg nem találom :) valakinek véletlen meglenne vagy valami szóljon plz :)
    offtopic off
  • Hangianix
    Na akkor volt vagy nem volt? :) Ja, ez az xp dolog az egyetlen ami visszatart. Albiont meg unom, ujabb karit nincs kedvem felhozni, foleg mert a 3 honapja tervezett pbaoe grp elindulasat eddig mar megakadalyozta - kozuti baleset, szulok valasa, munkahelyi gondok, vizsgaidoszak, gep elromlas, account problema stb. Tenyleg azt varom, a mi hazunk mikor eg le, hogy en is reszt vehessek mar a gondokban...
  • Hangianix
    Nem tetszenek a nevek. :D Egyebkent mentalist es warden lenne. :D
  • Hangianix
    Nem vagyok AoD-s. :P
  • Rockety
    :D
  • Rockety
    Lehet röhögtök (ami nem lenne csoda! :) de amikor shademet hoztam fel (félbe hagytam a sulit és utánna volt "egykisfeleslegesidőm" :) én is reggel 6-7-kor kelltem fel hogy legyen spotom. Beteges (visszagondolva tényleg az), de más nem pbaoe karival lehetetlen grpot kapni (nagyon ritkán kell druid-bard-warden, mert rengeteg ember hozott fel mana-menta ill. buffbot accot, pedig ezek grp karik), igy jött fel öcsém és donk shadeje is nagyából (vagy ők is felkeltek v. felraktam őket a listára reggel, vicces is az amikor reggel 8:15kor 2ember van a listán és 11kor még mindig nincs hely). Hangi: vagy veszel egy 50es karit, vagy egy full grpal jösz át vagy : NE GYERE IDE!. Irtó nagy szopás normális életvitel mellett (azaz nem daocozol hétköznap reggel 7kor..ffs..) xpzni, szvsz nem is lehet max ha szervezel valamit prdywen.net fórumon.

U.i.: Succis beszólásodat megtoldanám azzal, hogy prydwen/hibibe két dolog fordulhat elő succival kapcsolatba kérdezel valakit:

1, vagy nem ismeri az illető
    2, ha ismeri akkor : beképzelt , köcsög etc...

:))
  • Rockety
    Botond accja (druid + warden) hangianix álma szvsz :) (botond részesedés az ötlet gazdának!! :)))
  • Rockety
    ja és tuti olcsóbban kijösz egy 10rongyos daocal (igaz akkor szopni kell 50ig)
  • Rockety
    Én gondolkodom rajta hogy eladjam accomat, de mivel két 50es stealther + 50 chanter van rajta nem vagyok biztos benne. (+nem hiszem, hogy pont erre a 3 karira vágynál :)
  • Hangianix
    Volt egy szatyor nevu gyerek pl.
  • Hangianix
    Te csak maradj ott. :D De most tenyleg, van valaki?
  • Botond #14735
    koszos albokkal elvből nem üzletelünk,kivéve,ha megfelelő összeget mondassz :-P
  • Botond #14734
    írjá :-)
  • Hangianix
    Nincs olyan magyar akinek van karija hibbiben, de nem jatszik mar es eladna? Vagy azt mar megvette Fidel? :D
  • Botond #14731
    nagyon igaz...
  • Botond #14730
    druidot jelentettem be 4finsbe,nem wardent,wardent oda be se veszik,mert pbt zavarja focusshieldet...
  • Botond #14729
    ami 4 fint illeti,én wardennel szólóztam az 50 lvlből 47et(40+on talán csak 46ot nem),egyszer mókából bejelentkeztem szombat reggel 6kor 4finsbe,közben wardennel szólózgattam,és vasárnap este 7ig nem kerültem sorra...közben aludtam,de reggel ugyanaz a 2 bárd volt a healer a groupba mint előző este,szal ők nem aludtak,csak 3x órán keresztül 4finseltek,hát lol
  • Botond #14728
    hibibe már csak a régi jó arcok maradtak akiket nem köt le,hogy jujj excal/midibe 5 relicpower van gyorsan oda+ilyenek,meg a sok kezdő láma(a low rr guysok),szal egész jó kis realm lett végülis,csak vannak érdekes dolgok :-) mondjuk xpzni+rvrni nem lehet rendesen,de chatelni azt igen :-)