43179
-
#14841 azt gondoltuk,hogy amgnél nem a mieink vannak,de aszittem midik -
Rockety #14840 botond: mail(ek) ment(ek) megint :)
Nem tudom mi értelme van albionba felhozni egy rvsr grpot, főleg úgy hogy másik szerverről átjöttek. Mert ha még őshonos albokról van szó azt mondom ok, nem gyarapítják az amúgy is nagy populationt. Szal nem tom, de jó szórakozást kivánok nekik :) [szvsz rvsr grpot csakis midi-hibibe érdemes felhozni (főleg hibibe az alacsony lélekszám miatt), mert nagyon sok alb/midi van amit faszán lehet gyilkolni :) de ez csak magánvélemény persze]
-
Raisthlin #14839 Kicsit furán néztek rám az albik :)
Meg az mmg-nél is kaptam 1 /rude-t, meg 1 /cry-t -
Raisthlin #14838 Kihaltam... :/ -
#14837 jövünk vissza,megvársz? -
#14836 már sehova,de egyébként oda,ahova megérkeztünk -
#14835 Batyad beszolt a smiterre, en arra reflektaltam. :D -
#14834 Tudom, poen volt. :D -
Raisthlin #14833 Hová tartunk emberek? :) -
#14830 En is ezt kerdem. -
#14829 most gyüvök emainből,háááááát gprs még mindig nem patent,meg rr1es kék guyoskkal rr6+os trollok ellen menni nem az igazi,de párat azé agyon lapítottunk,igaz buffbotolva voltunk,csak azért :-) -
Fidelcastor #14828 Ez mind szép csak kiket fognak ölni rvrben ha mind 50-es lesz. -
#14827 Ja nyomulnak, egy nemet meg egy francia 2 fg-s epitett grp-os guild van most Prdydwenen ujabban, egyik olyan 40-43, masik meg 20 korul, de a franciak mar tegnap kinn voltak RvR-ezni. -
#14825 nézte vki mostanság a szerver populációkat btw?excalibur 7dik prydwen 10 camlann 11... -
#14823 tegnap egy db minstrellt ütöttem agyon,meg vmi tankot,minstrel rezsick volt,a tanksrácot meg annyira agyon akartam ütni,hogy befutottam apkhoz,és 3 jólirányzott fire dd kivasalt :-) szal nekem is kb 20rp jött be,csak én 3x annyit sétáltam :-) mondjuk tegnapi nap célja az a raid volt druiddal,eza kis kiruccanás emainbe már túlórázás volt :-) -
#14822 te jó ég,Moddi/Opin egyik haverom,és így néz ki LOL -
#14821 Tenyleg nincs. Legalabbis olyan, ahova erdemes is menni. Tegnapelott Tattersail (RR8+), Katgem (RR5+) es en kb. 90 percet vartunk csapatra. 8 cleric volt kint rajtunk kivul, az 5fg-ot jelentett. Persze invitaltak zoldek, de azert nem fogok kimenni Emainbe, hogy felperc alatt meghaljak es a seggem verjem 20 rp-ert a foldhoz. :) Akkor mar inkabb Odin, ott legalabb jo harc van, meg ha nem is szerzek rp-t. (Es ott nem gond, ha van zold is a csapatban) -
#14820 általában vele vagyok,bár nekem 16%os a spirit resist buffom csak :-) -
#14819 'Nincs eleg csapat'...na mész a búsba :-P -
#14818 Estenkent mar csak Odinba RvR-zek, Emainbe csak ulok. Nincs eleg csapat es van vagy 20 cleric ra. :D Tehat ez kaja idoben tortent. (Mondjuk inkabb a szigorlataimra kellett volna tanulni :D)
Mellesleg uzenem Jamie-nek, hogy szerezzen spirit resistet, mert warden nelkul air theu 3 lovesbol leszedi (300+ -t utottem rajta...) -
#14817 ja,azért jött össze 3fgnyi hibi,mert szívtunk nagyon(én addig raideztem,meg ilyenek),aztán egy csatát nyertünk egyből oszoljunk,hát lol már,etharion logolt is asap,ahogy opiate beszólt,neki volt igaza... -
#14816 Opiate parszor meghasalt korabban. Nem is tudom miert segitett neki Etherion, mert igy o is. :P -
#14815 na,tegnap este beleerőltettem még 3 bubit druidsrácba,szal már csak 2 to go,gondoltam rvreket egyet,zak is épp poppolt,nem bírt alunni,szal go emain,én messziről jöttem,szal többiek elindultak nélkülem,mire kiértem emainbe,épp ott tartottunk,hogy Opiate(succi haverja ofc),épp magyarázott,hogy na akkor ahányan annyi fele,mert eza 3fg zerg nem jó(előtte vertek le 2fg albot,meg 2fg midit,szal nem gyenge esély volt,hogy visszajönnek és nem 3-4esével...),nem mint is mindenki amerre látott,volt cg,majd sikítunk,na egyik group apknál belefutott vagy 3fg albba(büntetőhadjárat power),elkezdik rostálni őket,de befekszenek,közben megjött másik 2 group,albok visszafutnak apkba(már aki,többség megpadlózott),erre Opiate és co sszó nélkül lelép a hátsó sorból(bátran ők vállalták a hátulról drukkolunk részt,másik 2 group hadd hulljon...),na ezen felbuzdulva kijött 4fg alb(2 még mindig hasalt a domb oldalában,az már 6fg hmm,de okos is eza Opiate,hogy rájött,hogy menjünk sok fele,egy fg végülis 3-4-5-6fg alb ellen sokat tud csinálni...és akkor midiket nem is olt időnk megnézni) és embertelenül hazavágta mind az 5ünket(kb annyian álltunk akkor,és épp rezzelgettünk,hogy mi is elhúzzunk,Opiate csak az elhúzzunk részre koncentrált...),szal emainbe se megyek többet az is 100,odinsba nyugisan kiportolok,azt lesz ami lesz,de eza félórát sétálok,hogy pár paraszt ossza az észt,ez nem pálya... -
#14814 Ne hidd, hogy nalunk nem ilyenek vannak. :P -
krisz073 #14810 Akkor viszont irál 1 e-mailt nekik,hogy sikerült elbaszni a regisztrációt.És mindent irj le az e-mail-ba pontosan amit regisztrációba beleirtál.
-
krisz073 #14808 és ha uj nevet és e-mailt adsz meg neki? -
krisz073 #14804 megjött csak sajna nem az amire vártunk:((
a másiknak a paswordját küldték amit 1 hónapja használunk.sajna az újnak még mindig nem jött meg most probálunk nekik e-mailt irni
-
#14803 ha megjött a password,akkor úgyis tárgytalan az egész elméleti része a dolognak :-) -
#14802 hát nekem frox határozottan dot-oló típusnak tünt,de aztán lehet rosszul emléxem... -
krisz073 #14801 kártyaszámot az elején nem kér ha jól tudom
-
#14800 ha nem adtál meg kártyaszámot sztem nincs kész a regisztráció,szal fuss neki megin,vagy már konkrétan írja,hogy buktad a dolgot,a cd-key foglalt? -
krisz073 #14799 Tyson megjött a pasword
-
krisz073 #14798 Itt szerintem a DAoC-osoknak kell irni,hogy elrontottad a regisztrációt és vagy töröljék ök központilag,hogy újra tudd regisztrálni vagy adjanak 1 pasword-ot amivel tudod a játékot használni -
krisz073 #14796 Nem mert ahoz semmi köze nincs,hogy te hányszór rakod újra:(( -
Rockety #14793 [email protected] (nem biztos hogy ez a korrekt cím) irj egy mailt a problémáddal kapcsolatban. -
Rockety #14791 Mentával ha van időd és türelmed lvl 40ig simán fellehet szolozni magadat ha light specc vagy (elég sok heat érzékeny mob van). Utánna átspeccelhetsz manára (ajánlott) azzal könnyebben kapsz grpot a crack miatt és rvsrbe egy jó enchanter span nélkül a dd 175-250 között üt ami egy picit gáz szerintem. (egy jó chanterel 350-600 között van szemléltetés képp). Dotok meg általában tickelik a 80-150 közötti dmget + stackelhetők. Ha van még kérdés irjá.
Botond néhány korrekció:
Loth/Donk : mindkettő light specced
Noumar: mana
Szatyor: HDS-be volt egy mentája de már szvsz eladta az accját, de ha nagyon akarod előkaparhatom a mail címét. (csben klántagok voltunk , valahol még megvan) -
krisz073 #14788 Szia.
Köszi a segitséget,de leirom pontosan mert öcsén csak ugy naggyábol irta a helyzetet.
Szóval elkezdték az új accuntot regisztrálni mindent megadtak ,megadták,hogy az 1 hónap free-t akarjuk egyenlöre választani és utána továbléptek és amikor rálérdezett,hohy majd milyen tipusú bankártyárol lessz fizetve a játék akkor lelőték az explorert.
És szerintem igy nem fejezték be a regisztrációt,Ilyenkor mit lehet csinálni?Mert ugye újjat nem endeg regisztrálni mer azt irja,hogy a cd key-ek már használatba vannak.
Elöre is köszi a segitségeket.
Üdv.
Rasti -
#14787 türelem passwordot terem :-) -
#14786 login btw keresztneved első betüje+vezetékneved,vagyis,ha Kovács Béla vagy akkor a loginod:'bkovacs' így csupa kisbetüvel :-) -
#14784 adtál vmi mail címet,oda elküldték asszem :-)