Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából szétszakadt a társaság és 3-4 csapat szokott kialakulni.
És most már általában 10esn fent vagyunk mindig
És most már általában 10esn fent vagyunk mindig
Lourker
wááá általában hányan vagytok fent egyszerre és mennyi időt tudtok együtt tápolni?
VElünk van ő is és Hibernia rulez
Godwan a neve.
És akstor neve Lewiird
Godwan a neve.
És akstor neve Lewiird
Lourker
nekem ma este hozza szöcske a gamet ő nem tudod melyik szerveren van ? mert valószinü én is oda megyek de még nem döntöttem melyik a jobb??
Igen
Ugyanezen a serveren van egy albioni guild is ők is elég sokan vannak.
Ugyanezen a serveren van egy albioni guild is ők is elég sokan vannak.
Lourker
Krane nagyon ügyesek vagytok ti ott a másik serveren albionban...
Nálunk albionnak 0!! vára van
Hiberniának 4 a többi midgardi
És Hiberniában is van már jópár 40+-os player(kb 8)
És amit írtál az elég dicsekedés jellegü...😛
Nálunk albionnak 0!! vára van
Hiberniának 4 a többi midgardi
És Hiberniában is van már jópár 40+-os player(kb 8)
És amit írtál az elég dicsekedés jellegü...😛
Lourker
ez mind egy guildba?
Prydwen serveren Hiberniaban
Filius claritatis guild
14en vagyunk
kb.2 gyrek van 3. szint környékén
4 20-25 között
10-20 között kb.5
10 alatt 2-3
Filius claritatis guild
14en vagyunk
kb.2 gyrek van 3. szint környékén
4 20-25 között
10-20 között kb.5
10 alatt 2-3
Lourker
sziasztok mennyi magyar guild van vannak haladók mondjuk 15-dik szint felett vagy vegyesen mindenki??
Ti tobben vagytok gyk. nem kene hangoztatni 😄 . Nem ertem nem unod a hirezest Krane? Ki mondta hogy middi power? 😄
Meddig nem fognak menni a serverek?
Lourker
En Hibie vagyok
Ja errol a "many players are stuck outside the game" beszolasrol annyit hogy sok fasz nem volt kepes kilepni a figyelmezteto uzenetek ellenere. En meg 4 percel shutdown elott kitakarodtam a faszba 😊 . Peldakent itt van batyam aki szinten kepes volt kilepni mielott kibaszta volna a shutdown. Erdekes mi nem lettunk "acc already logged in yoo foooool" 😄
En inditottam ket karit. 1 Blademasterem van aki 9es szintu. DE volt 1 1es szintu bardom is.. aki eltunt 😊) . Remelem ez a short update nem tunteti el a 9es blademastert is. 

Afternoon everyone,
Because of the multiple attacks on our servers lately, we have to stop the servers for a short update.
Why? :
- Many players are stuck outside the game with the message "Account already logged in", this is what we called "Ghosts"; the servers think the players are in the game already, while they are not. This is usually the case after a bad server reboot and will be solve after this maitnenance.
- We will install a new script which will reduce and maybe totally stop the crashes when under attack.
- Finally, we will do more modifications in order to improve our servers security even more.
The servers will come down at 5.45pm GMT and will be back up around 6pm GMT.
Our teams are doing their best to solve the problem, thank you for your patience and understanding.
- Many players are stuck outside the game with the message "Account already logged in", this is what we called "Ghosts"; the servers think the players are in the game already, while they are not. This is usually the case after a bad server reboot and will be solve after this maitnenance.
- We will install a new script which will reduce and maybe totally stop the crashes when under attack.
- Finally, we will do more modifications in order to improve our servers security even more.
The servers will come down at 5.45pm GMT and will be back up around 6pm GMT.
Our teams are doing their best to solve the problem, thank you for your patience and understanding.
Sztem ezekkel van a legtöbb baj. Kurvára nem jó ott valami. A szakértelemmel is gondok lehetnek.
Hehe, csak a Pyro szerver nem megy.
Egyelőre nem is játszhatunk ezért az ilyen kis részletekbe ne vesszünk el...😊
Lourker
Asszem lehet visszamenni, mert a népek már áramlanak a szerverekre. Remélem ez nem csak pár percig marad igy.
Meg nem akarok megint szinteket veszteni. Tegnap este lvl6-on léptem ki, és ma mikor visszamentem, már csak lvl 2-es voltam. Persze a játék elején hamar feltornássza az ember a leveleket, de akkor sem akarok ezen a szintet sokáig időzni. :=(
Ja lehet hogy vmi nyominger nem tudott játszani de egy hacker zseni😊
Amúgy remélem nem lesz az hogy aki nem tudod kilépni rendesen az nem játszhat...(bár szvsz már senki nem játszhat ma se😞(
Amúgy remélem nem lesz az hogy aki nem tudod kilépni rendesen az nem játszhat...(bár szvsz már senki nem játszhat ma se😞(
Lourker
Vagypedig valamelyik kuncsaftjuk nagyon berágott rájuk, és most okoz egy kis galibát.
Fiuknak lehet hogy még pár hónappal meg kellett volna hosszabítani a bétát, mert még nem igazán állnak a helyzet magaslatán...
Lourker
Hát akkor le is sz@pom magam!!! 

Lassan jön az üzenet hogy toonight már nem lesz semmi sorry😛
Lourker
Nah már megint kezdik. Ez tiszta kész.
Meghogy az adatbazisok nem serultek, a tegnap szerzett 9.5 xp gombom semmive lett. A cuccokrol nem is beszelve. Basszak meg a jo budos, retkes, kurva anyjukat. Es most mindenki azt gondolhat rolam, amit akar... :-((((((((((((
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Akik ezt csinaltak, azoknak annyi kozuk van a hackerekhez, mint neked. Par faszjanko jol szorakozott, oszt ennyi...
Tafaya hol dicsertem a hackereket? Flame off man 😊 . Most nem allok le veled vitatkozni tul jo kedvem van. Amint elindul regi oldal johetek en is 😛
NA mostmar megy a Prydwen szal mehet a Filius meg a tobbi klan gamelni. 😊 . Talan 1x hajlandoak lesznek felrakni a registration page-et is 😄
Fidel arrol tudsz hogy a GOA bank nem = daoc update es jatekszerver szolgaltatoval? 😊
Asszem az update szervert vettek celba.
Nem hackeltek budos faszt sem . DoS-oltak. Olyan baszott sok packetet kuldtek a daoc szervereknek hogy csak azokat birta mar fogadni igy elerhetetlenne tette a szolgaltatast a normalis usereknek. Ez a Denial of Service. Ebbol a hacker nem nyert semmit , csak mi szopunk
Egyaltalan nem kellene a hackereknek OTP-vel vagy microsoftal foglalkozniuk. Hackeljenek pedofil oldalakat vagy rasszista oldalakat leszarom. De ha eppen online utalom at a penzt vagy netan 1x eletembe kene 1 windows update akkor ne torjek fel az oldalt bazz. Ezt a daoc hacket se ertem... hogy mi inditotta oket el ezen az uton? Ah mind1 lehet csak jo poennak szantak
Hát arra a hacker(ek)-re is kéne lövöldözni!!! 
Foglalkoznának inkább az OTP-vel, vagy a Microsofttal.

Foglalkoznának inkább az OTP-vel, vagy a Microsofttal.#2381

Ja camelot megneztem daoc keycheckerrel a kulcsot, es jo 😊 . Mar csak a regi oldal kell.
😊)
Biztos az Sony (EQ) beijedt a DAoC europai eloretoresetol es DoS-olta a fiukat. :-) Jobb esetben kolcsonadot par programozot a patch-cseleshez. :-))))
Hat nemtom , azt irjak eredetileg ezert alltak le a szerverek :/
Vazz, milyen primko a cuccuk, ha egy DoS-t beszopnak, legutobb a Yahoo szivott ilyet, de ott nuku volt security...
Kaptak egy kis hacker támadást a srácok. Biztos valamelyik hacker, aki nem tudott normális jáccani a gamével, beidegesedett, és rájuk támadt. 

Huh mar beszartam hogy ki se probalhatom ma 😊
Ez a nick meg a mult evszazadban ragadt ram Baldurs Gate-ezes kozbe 😊
Eszembe se jutott BadGuy-nak hivni nyugi 😉 . A kod megjott koszi mostmar csak a regizo oldalig kene eljutni 😄 . FUCK GOA 😊
A nevem Lothandar lesz.
A nevem Lothandar lesz.
Hopp, szerencsére jött a kiegészítés:
Yea, he's gagged outside now
edited : oh, by tomorrow i meant friday of course.
Godwan
lvl 6 Warden
Yea, he's gagged outside now
edited : oh, by tomorrow i meant friday of course.
Godwan
lvl 6 Warden
Megkérdezték a GOA-t, hogy miért löttek le mindent, és hogy miért nem mondják meg mi a baj. Itt a válasz:
Now, why I’m not telling you what exactly happened? Well, I’m actually enchained (doing this post using my psi powers) & gagged outside the admin room because I was asking this about every 5 seconds. Now I’m letting the guys do their job, and once they are done, I’ll know. And when I’ll know, you'll know...
In any case, we won't re-open anything before tomorrow...
Ezt ma hajnali 00.22-kor irta. Azt nem tudom, hogy a tomorrow az csak mára vonatkozik (mivel ugye sokan csak 00.22 után feküdnek le), vagy sajnos tényleg csak holnap lehet újra játszani. Remélem még ma összehoznak valamit a srácok.
Godwan
lvl 6 Warden
Now, why I’m not telling you what exactly happened? Well, I’m actually enchained (doing this post using my psi powers) & gagged outside the admin room because I was asking this about every 5 seconds. Now I’m letting the guys do their job, and once they are done, I’ll know. And when I’ll know, you'll know...
In any case, we won't re-open anything before tomorrow...
Ezt ma hajnali 00.22-kor irta. Azt nem tudom, hogy a tomorrow az csak mára vonatkozik (mivel ugye sokan csak 00.22 után feküdnek le), vagy sajnos tényleg csak holnap lehet újra játszani. Remélem még ma összehoznak valamit a srácok.
Godwan
lvl 6 Warden
Addig jatszok Knights of Xentart. Netan ismeri valaki ? 😊
Ez a kurva ejszaka is belenyulik a masnap delelott/delutanba 😄D . Pedig most nyomulhatnek rock acc-javal amig nincs sajatom 😊