Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát 10es szinten nem ajánlom nagyon hogy kimerészkedj a frontierekbe :😊 minimum 20..kegyetlen, de így van...csak pazarlod az idődet ha RvRerezel 10es szinten 😮

Veriel: enchanterből massziv tultenges van, meg eldritchbol is 😛P

aláírás.

hi valaki mondja már meg nekem hol mennek ezek a jó kis RvR csaták mert szivesen megnétzném meg be is szálnék elöre is köszi. prydwen albion a legjobb 😊))))

warbar

lvl 10
armsman
Veriel
Thanx!!

Na most hirtelen nem is tudom, melyiket szeressem. Azt hiszem, enchanter lesz, az olyan bekes, kezdetnek 😊)

Na mar 30% az update 😉
Veriel : prydwen szerver / hibernia
egy kis leírás :
enchanter > legfőbb ismérve a pet (segítő😉 amit megidéz és tud tápolni, ezenkívül van szép kis speed enchance spellje valamint damage buffja
eldritch > a játék legtáposabb támadómágusa, ezt ajánlom neked ha battlemaget akarsz, szerintem unalmas 😊
mentalist > kb. egy magician és egy naturalist összegyúrva, van healingje, health és mana regen, damage over time spellek, mesmerize, stun, confusion szóval elég sok minden 😊 SZVSZ. legérdekesebb classok egyike, rengeteg lehetőség van 😊 Igaz én elfogult vagyok 😊

csöv
Mind - Mentalist @ Hib-Pryd

ui: végre sikerült 3 hónapra befizetni 😛P

aláírás.

Veriel
Ja es nagyon feldobott amit irtal 😉
Veriel
Na, megvan a game!!!!!

Volt annyi eszem, hogy reggel tizkor felretetettem. Persze, hogy az utolso peldany volt, es meg is akartak venni kozben, de nem adtak oda nekik, mert mar az _enyem_. Gondolom, ment a nagy orjonges, amikor besetaltam es elvittem. Hehe, apro oromok az eletben 😊)
Vagy inkabb nagyok 😊)

Na, a realm az nem kerdes, egyertelmuen hibernia leszek, mas szoba sem johet. Remelem, nem mindenki albioni itten.

Ja, es melyik szerverre menjek, hol vagytok?

Na minnya install 😊)
Veriel
Mar felre is tettek nekem, ha jol ertem, az utolso peldanyt, megyek erte ezerrel 😊))
Veriel sok a kérdés 😄 mágió jó benne, csinálhatsz battlemaget, és van sok szép spell 😛

aláírás.

Veriel
A magia jo benne?
Ha jatszanek, akkor tuti nem harcost csinalni, hanem valami battlemage-et, na olyat lehet?
Van sok szep spell? Ez fontos, mielott megveszem 😊)
MA angyon büszkék lehetnek magukra a Prydwen serveren lévő albioni játékosok 3midgardi keepet foglaltak el😊 lassan már itt is kezd visszaszorulni midgard...(eddig csak Hibernia foglalgatta vissza a keepeket...)

HA vki játszik midgardba plz modnja meg hányas szintű a jazs nevű törpe(vele harcltam FtoF😊
Lourker lvl31 Druid Hibernia
Prydwen

Lourker

Veriel
Na latom az remenytelen, hogy megnezzem valakinel.
Na mindegy, rendelek en is, es ha nem jon be, eladom 😊
Veriel
UK verzio?
Mennyit kertek erte?
Veriel
A beta verzio installjanak file nevet leirhatna valaki, hogy le tudjam tolteni jol 😞)
Valahol csak megvan a neten.
Thanx.
Veriel
Azt tudom, de nem azutan akarok betat vadaszni, hogy van cd key.
Azt meg csak kintrol lehet tenyleg?
Veriel
Akkor please tegyetek fel, mert mar nagyon raizgultam a jatekra 😉
Aztan elintezhetjuk a keyts is.
Veriel
Koszi!

Na, de hol vegyem meg? Nem latom sehol 😞(
Az tuti jo, hogy szerzek egy betat + barmilyen verzio CD-key, es UK szerver?

Na, ne mint ha tudnam, hogy hol lehet betat szerezni meg barmilyen verziot 😞)

Mindenki kiment erte ausztriaba?
Veriel
Nehogy mar valaki segitsen.
Snomag
Még régi tapasztalatom annyi, hogy részemrol egész faszán lehetett használni a Nightshadeval a pajzs+szuró v vágó fegyvert, mivel 2szuro fegyom volt, amibol az egyiket csak a+méger miatt használtam, szal kezdtem egy CSvel, akkor 1ik méreg belement, fegyóváltás és a másik fegyon lévő méreg is már hatott, és egész jol bejott, mivel a pajzs mellette még kis védelmet biztosított

Veriel
Meg lehet mar itthon venni a game-et?
Vagy legalabb kiprobalni mielott raszanom magam? 😊
Hyder
neeem, nem kell új karakter

ki lehet ígyis hozni tápra, csak akkor pl az envenom nem kap majd annyit...

a szúró tényleg jó, mert csak Albionnak van Platje, a többieknél a max a Chain, aminek az ellenszere a szúró...

de mi nem fogunk face2face =) az bukta lenne, a mi erősségünk a láthatatlanság + méreg + nagyonsok búnusz a critical miatt + back

most tápolom magam a Back 2 + Back 2 Utáni + Garotte + Garotte Utáni Combora =)))

nagyon meredek sebzéseket lehet vele nyomatni...de azért vigyázni kell az Agrora...

az Infillel csak okosan szabad játszani, nem lehet minden fűnek/fának nekirontani =))))

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
ezeket az értékeket majd csak az új patch után tudod elérni...mert akkor lesz csak a skillszorzó 2.5..most még csak 2

de visszamenőleg is megkapod...

a pontos értékeket otthonról megírom, nem akarok pontatlant írni

Hyder
sry, de nem ment el ha egybe írtam őket =(

Hyder

amit csinálni kell: felmászni a falra, és az ellen scoutokat (főleg) leszedni hátulról és figyelni az esetleges ellen infileket...

nade miértis vágó: a ranger classoknál csak leather/studded hordható és az ellen a Vágó kap BÓNUSZT, tehát egyértelmű miértis...

a Critical + Dualt nem érdemes, mert csak pontot adsz ki, a DUal csak támadásra való, de a Criticalnak is van ELÉG ÜTŐS támadója 15-től kezdve (Garotte)

most hogy 2 egykezes a skillek miatt vagy 1 + pajzs ezt te döntsd el..én nem használok pajzsot, mert nem növekedik a képessége és az infilek elérik asszem az V vagy VI Evade-t, tehát nemkell pajzs...

nos ha még lenne valami csak szólj...

Hyder

a Dual Vierdre nem érdemes, de te tudod, inkább a tápra gyúrj..

mégvalami...

én vágóra gyúrok! miértis: igaz a chain ellen a szúró a nyerő, de nem fogok (fogsz) RvR ben face2face harcolni...

..........

Hyder
nos, a stealthet 50 re kell gyúrni, a slasht 40-45 re, a criticalt pedig 40-45 re...ezenkívül érdemes az Envenomot is 30 ig legalább...

nna, én 2 egykezest használok, de nem Dualban, hanem azért mert mindkettőnek ki kell használni a magic értékeit...

......

Hyder
hogy most mennyinél vagyok, azt este leírhatom...

nem megy el a másik üzi..próbálkozom

Hyder
na hella all

szatyor - bad csekkoljatok mailt pls FONTOS!!!

jaja, elég meredek a kis Infilecském...

sajna az ellen mindig megszívja ha nem lát senkit maga kötül...

mottó: mindig nézz a hátad mögé =)

Veriel
Aham, es UK verziot lehet mar kapni nalunk?
a játékstílustól függ..játszhatod h&sként (csak irtod a szornyeket egyfolytaban), akkor 50-50%, alapjaban veve 10-90%, természetesen az rpgnek...
de h&snek egyáltalán nem lehet nevezni, max. ha egy harcos classal vagy és csak gyilkolsz, de még akkor sem
a harcrendszer is nagyon változatos és jól kidolgozott

Acorn : jelentkezz! 😊

aláírás.

Veriel
Na szoval jo ez a game?
Mennyire hack and slash es mennyire rpg?
Kezdek gondolkodni rajta 😊)
ja és én is hib-prydwen, lvl23 Mentalist 😄

aláírás.

ööö bekk...
Acorn : mél ment, thx

aláírás.

Kiváncsi lennék mennyivel vannak azon a serveren többen albionban mint midgardban...😊
Amúgy a prydwenen is elvesztett 4várat tegnap midgard

Lourker

Vagyunk Albionban egy páran magyarok(Prydwen serveren):
Dark Angels guild:
lvl35 körül:
Bithy, Grylla: cleric
Steveh, Gryllus: armsman
Kkrisz, Khurrak, Acorn: paladin
Qabyy: minstrel
Atomi: friar
lvl30 körül:
Tafaya: scout
Chalyd: wizard
Scythe: theurgist
lvl20 körül:
Dred: paladin
lvl10 körül:
Wigorgo: infiltrator
Gambell: mercenary
Akik szintén Albionban vannak de nem a Dark Angels guild tagjai:
Amorce, Hangianix, lehet hogy még van valaki, de vagy kifelejtettem, vagy nem ismerem még :-)
Az Excalibur-on is vannak páran Albionban, de erről inkább Krane-t kérdezd.

Ha nem az az oka akkor mi? Nekem is elárulhatnád. Hogy kell győzni egy 30-60 fős lvl35-42 albioni sereggel egy 120 fős lvl38-48 sereg ellen?

Pont osszeállt az a kurva csapat most tényleg ideges lettem...

Lourker

Rockal 1 connecten vagyok szal nem. Donkanak meg nemtudjuk mer ki van kapcsolva telefonja ejfelkor meg nem mehetunk at megkerdezni 😞. Max holnap majd igy utolagosan.
Most már kezdek kurva ideges lenni bazzeg

Lourker

Vazze 😄
Donknak Es rocknak megy??

Lourker

Nemtok eljutni login kepernyoig se. Ez gaz
Én se tudok visszamenni basszameg

Lourker

Van egy amgyar klán ott csak mostanában ritkábban írnak ide

Lourker

Van , sok.

De en Hibi vagyok 😄

Ja most laggolnak a szerverek vagy mi van? Kivagott mint a szart.
van itt olyan aki albionban volul????
ok jó tápolást 😊)
A helységek is teljesen mások, de elég sokan vagyunk és tudunk segíteni.
Na most emgyek játszani ha van kedved este gyere Hiberniába szeretettel várunk😊

Lourker

azért kérdem mert albionban csukott szemmel el tudok menni bárhová ez segit gyorsan fejlődni de nem tudom hibernia csak fajokban külömbözik e vagy a helyiségek elrendezésében is??
Albionban nem sokat játszottam(lvl6ig mentem azthiszem) nekem alapból Hibernia a szimpatikus ezért odamentem így nem tudok véleményt mondani Albionról...

Lourker

én azelőtt a béta alatt 15 szintig jutottam 2szer albionban mennyivel jobb hibernia mi a külömbség??