43179
-
#14886 a guildnek 707k rpje van :-P -
#14884 kéne egy új 'i' betű,vagy lehet egy egész klaviatúra? :-D -
#14883 és átléptük 700k-t lehet pezsgőt bontan :-) -
#14882 relativitás :-P -
#14881 az aod-s relativytás törvényét figyelembe véve mindenképp :-) 3 group az már ótvar nagy zerg,az meg hogy egyik group 6 stealther másik group 5 kék con,harmadik group meg 3 magyar 50es,meg olcsó hibi ködösítés ;-) -
#14879 ja,azt viccnek szántam valóban,egyébként 6 stealther+mi 3an+jött még egy group :-P -
#14876 a fenébe mersain itt gyilkolászik odinsba már mennénk felkoloncolni,erre nem be hal a lámája?lol -
#14875 hát 16+13+moparry2 +blockolok+6sec pbt,szal meleebe nem ütsz meg szemből az 100...gondolom épp előtte mindenét,mert volt vmi deathspam,hogy egy midit agyonvágott,meg fullra buffolva egyébként is 3asával ölöm az albokat,szal ezt hamar átláthatta,és feladta :-) -
#14874 Jaja. A buffbotjat Patton-nak hivjak. :D -
#14873 Amig mezzelve vagy, nincs pbt. Amig stunnolva vagy, nincs pbt. Van insta dd-je 2 is, gyorsabban ut, mint 6 sec es van IP-je is. Mit benazott az ott. :D -
#14872 rr4re lesz purge-om,akkor nem akadunk fenn ilyesmin,danának már van,csk gondolom nem akarta ilyesmire fecsérelni,midiknek tartogatta upplandba :-) -
#14871 a tanulás öl,butít,nyomorba dönt :-) ezt jegyezd meg :-) a buffbotja kék,nem Luske,igaz? -
#14870 viszont elég intes a gyerek valóban,2t ütött,mind2t pbtbe,utána elrakta a fegyvert,és leült,hogy hamarabb túlessünk a dolgon :-) -
#14869 Pont ilyen mokabol maradok ki. :/
Eppen tanulok tudniillik :) -
Raisthlin #14868 Ez tuti, bár 1szer mintha neki is földbegyökerezett volna a lába.. :)) -
#14867 Ja, csak kek. Micsoda n00b. :D -
#14866 hát nem tom,hogy dana vonzódik e hozzád,de rád bénító hatással van az 100 :-D -
Raisthlin #14865 Sztem Dana egyértelműen vonzódik hozzám...
Lav is kénytelen lesz rájönni erre... :))) -
#14864 Luskét múltkor 1vs1be agyonvertem,mert épp egy baráti buffbot volt hpkba,nem hinném,hogy ezek után megértő lenne velem :-) gyenge a buffbotja :-P -
#14863 igen,és azt se felejtsük ki,amikor orvul próbáltad lecsapni noumar kezéről danát :-) midiben sztem lesz egy pár keresetlen szava lavnak hozzád ;-) -
#14862 Luske az jo, mond meg neki, hogy a hibbik a barataim (marmint Killerbee-e), akkor megerti. (talan :D) -
#14861 guildhent volt :-) filiusos guildhent :-) -
Raisthlin #14860 Csak mutattam nekik 1-2 fogást :)
Ők meg lemzzeletek párszor, majd a PBT átütését gyakroltam bottal, több-KEVESEBB sikerrel (1szer azért sikerült /victory), és a végén meg akartuk koronázni a dologt pár midi megölésével. -
#14859 nem ment együtt hibikkel,csak vánszorogtunk :-P lvl20 minstrell is jobb,mint sétálni lol -
#14858 mondjuk ne nagyon aodba nézegess,arrafelé nem vagyok túl populáris téma :-) -
#14857 lvl 20 minstrel? :D
Milyen dolog ez, hibbikkel egyutt menni. Mi lesz legkozelebb, baratsagos duel Odinban? :D -
Raisthlin #14856 Hát gondolom, én is majd be aludtam már...
De random minstr nem biztos, hogy benne van ilyen mókában :), úgyhogy majd nézek vmi barátságosabb hozzáállású egyént :) -
#14855 ok,csak szerezz vmi speedet,nekünk 2speedes kari mellett ez a sétálunk kész kínzás volt lol -
Raisthlin #14854 Hát most nem jó, mert lépek le majd, de jövőhéten megint tolhatunk uppland-gyalázó-henteket! :)) -
#14853 háááát,én gprs-el tolom,na az úgy néz ki,mintha mindenki lag cheatelne,ezeket a láma albokat is agyonvertük volna upplandba,csak theu ellagolt 50hpvel,mert nekem folyamatosan not in view/not in range volt,és közben kimentem pbt rangeből,szal lav is behasalt,ha 7 not in view helyett elsőnél bemegy aza 50es ütés theuba utána másik 2 tank vs pbt egy esélyes,zakkot rezzeljük,és mehet a midi hent :-) -
Raisthlin #14852 De addig is gyertek sokat RvRre! :) -
#14851 ez az árulók jutalma :-) akkor egész és negyedközött meet vhol? -
Raisthlin #14850 Én kérek elnézést! :P -
#14849 zaknak is meg nekem is 0% heat resist power van,majd 1.62ben az új itemekkel az új sczett cuccban lesz maxos resists power :-P és különben is 639et ddztél belém :-P -
Raisthlin #14848 Tehát azt akartam irni, hogy alig rezisztálom a mezzeket sajna, pedig elég gyakran van 45% felett a body rezisztem... -
#14847 azé 9 percenként ne írgyá :-D -
Raisthlin #14846 Az elég lol volt, legalább az albiknak mondhattam, hogy hát én mezzelve voltam kérem szépen, azért nem castotlam rátok!! :))) -
Raisthlin #14845 Hát a mezzt csak 1szer rezisztáltam sajna... Nem is nagyon sokszor máskor sem :))
Viszont a DDim azért nem voltak rosszak :) , neked pl egy 616-os critical jutott :P -
#14843 btw érdekes filius group volt a warden,champ,bárd,wizzi felállás lol,jó sokszor beszoptad az 1:40es mezzt lol,zak+lav elment boltba,fél óra múlva jövünk ki hpkból odinsba,ha gondolod talizhatunk,azt nekifutunk megin,ma már öltünk pár midit upplandba,talán megin találunk párat :-) -
Raisthlin #14842 Az egyik tuti albi (Luske, asszem minstr), a másik nevére nem emléxem