Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát 10es szinten nem ajánlom nagyon hogy kimerészkedj a frontierekbe :😊 minimum 20..kegyetlen, de így van...csak pazarlod az idődet ha RvRerezel 10es szinten 😮
Veriel: enchanterből massziv tultenges van, meg eldritchbol is 😛P
Veriel: enchanterből massziv tultenges van, meg eldritchbol is 😛P
aláírás.
hi valaki mondja már meg nekem hol mennek ezek a jó kis RvR csaták mert szivesen megnétzném meg be is szálnék elöre is köszi. prydwen albion a legjobb 😊))))
warbar
lvl 10
armsman
warbar
lvl 10
armsman
Thanx!!
Na most hirtelen nem is tudom, melyiket szeressem. Azt hiszem, enchanter lesz, az olyan bekes, kezdetnek 😊)
Na mar 30% az update 😉
Na most hirtelen nem is tudom, melyiket szeressem. Azt hiszem, enchanter lesz, az olyan bekes, kezdetnek 😊)
Na mar 30% az update 😉
Veriel : prydwen szerver / hibernia
egy kis leírás :
enchanter > legfőbb ismérve a pet (segítő😉 amit megidéz és tud tápolni, ezenkívül van szép kis speed enchance spellje valamint damage buffja
eldritch > a játék legtáposabb támadómágusa, ezt ajánlom neked ha battlemaget akarsz, szerintem unalmas 😊
mentalist > kb. egy magician és egy naturalist összegyúrva, van healingje, health és mana regen, damage over time spellek, mesmerize, stun, confusion szóval elég sok minden 😊 SZVSZ. legérdekesebb classok egyike, rengeteg lehetőség van 😊 Igaz én elfogult vagyok 😊
csöv
Mind - Mentalist @ Hib-Pryd
ui: végre sikerült 3 hónapra befizetni 😛P
egy kis leírás :
enchanter > legfőbb ismérve a pet (segítő😉 amit megidéz és tud tápolni, ezenkívül van szép kis speed enchance spellje valamint damage buffja
eldritch > a játék legtáposabb támadómágusa, ezt ajánlom neked ha battlemaget akarsz, szerintem unalmas 😊
mentalist > kb. egy magician és egy naturalist összegyúrva, van healingje, health és mana regen, damage over time spellek, mesmerize, stun, confusion szóval elég sok minden 😊 SZVSZ. legérdekesebb classok egyike, rengeteg lehetőség van 😊 Igaz én elfogult vagyok 😊
csöv
Mind - Mentalist @ Hib-Pryd
ui: végre sikerült 3 hónapra befizetni 😛P
aláírás.
Na, megvan a game!!!!!
Volt annyi eszem, hogy reggel tizkor felretetettem. Persze, hogy az utolso peldany volt, es meg is akartak venni kozben, de nem adtak oda nekik, mert mar az _enyem_. Gondolom, ment a nagy orjonges, amikor besetaltam es elvittem. Hehe, apro oromok az eletben 😊)
Vagy inkabb nagyok 😊)
Na, a realm az nem kerdes, egyertelmuen hibernia leszek, mas szoba sem johet. Remelem, nem mindenki albioni itten.
Ja, es melyik szerverre menjek, hol vagytok?
Na minnya install 😊)
Volt annyi eszem, hogy reggel tizkor felretetettem. Persze, hogy az utolso peldany volt, es meg is akartak venni kozben, de nem adtak oda nekik, mert mar az _enyem_. Gondolom, ment a nagy orjonges, amikor besetaltam es elvittem. Hehe, apro oromok az eletben 😊)
Vagy inkabb nagyok 😊)
Na, a realm az nem kerdes, egyertelmuen hibernia leszek, mas szoba sem johet. Remelem, nem mindenki albioni itten.
Ja, es melyik szerverre menjek, hol vagytok?
Na minnya install 😊)
Veriel sok a kérdés 😄 mágió jó benne, csinálhatsz battlemaget, és van sok szép spell 😛
aláírás.
A magia jo benne?
Ha jatszanek, akkor tuti nem harcost csinalni, hanem valami battlemage-et, na olyat lehet?
Van sok szep spell? Ez fontos, mielott megveszem 😊)
Ha jatszanek, akkor tuti nem harcost csinalni, hanem valami battlemage-et, na olyat lehet?
Van sok szep spell? Ez fontos, mielott megveszem 😊)
MA angyon büszkék lehetnek magukra a Prydwen serveren lévő albioni játékosok 3midgardi keepet foglaltak el😊 lassan már itt is kezd visszaszorulni midgard...(eddig csak Hibernia foglalgatta vissza a keepeket...)
HA vki játszik midgardba plz modnja meg hányas szintű a jazs nevű törpe(vele harcltam FtoF😊
Lourker lvl31 Druid Hibernia
Prydwen
HA vki játszik midgardba plz modnja meg hányas szintű a jazs nevű törpe(vele harcltam FtoF😊
Lourker lvl31 Druid Hibernia
Prydwen
Lourker
Na latom az remenytelen, hogy megnezzem valakinel.
Na mindegy, rendelek en is, es ha nem jon be, eladom 😊
Na mindegy, rendelek en is, es ha nem jon be, eladom 😊
A beta verzio installjanak file nevet leirhatna valaki, hogy le tudjam tolteni jol 😞)
Valahol csak megvan a neten.
Thanx.
Valahol csak megvan a neten.
Thanx.
Azt tudom, de nem azutan akarok betat vadaszni, hogy van cd key.
Azt meg csak kintrol lehet tenyleg?
Azt meg csak kintrol lehet tenyleg?
Akkor please tegyetek fel, mert mar nagyon raizgultam a jatekra 😉
Aztan elintezhetjuk a keyts is.
Aztan elintezhetjuk a keyts is.
Koszi!
Na, de hol vegyem meg? Nem latom sehol 😞(
Az tuti jo, hogy szerzek egy betat + barmilyen verzio CD-key, es UK szerver?
Na, ne mint ha tudnam, hogy hol lehet betat szerezni meg barmilyen verziot 😞)
Mindenki kiment erte ausztriaba?
Na, de hol vegyem meg? Nem latom sehol 😞(
Az tuti jo, hogy szerzek egy betat + barmilyen verzio CD-key, es UK szerver?
Na, ne mint ha tudnam, hogy hol lehet betat szerezni meg barmilyen verziot 😞)
Mindenki kiment erte ausztriaba?
Még régi tapasztalatom annyi, hogy részemrol egész faszán lehetett használni a Nightshadeval a pajzs+szuró v vágó fegyvert, mivel 2szuro fegyom volt, amibol az egyiket csak a+méger miatt használtam, szal kezdtem egy CSvel, akkor 1ik méreg belement, fegyóváltás és a másik fegyon lévő méreg is már hatott, és egész jol bejott, mivel a pajzs mellette még kis védelmet biztosított
neeem, nem kell új karakter
ki lehet ígyis hozni tápra, csak akkor pl az envenom nem kap majd annyit...
a szúró tényleg jó, mert csak Albionnak van Platje, a többieknél a max a Chain, aminek az ellenszere a szúró...
de mi nem fogunk face2face =) az bukta lenne, a mi erősségünk a láthatatlanság + méreg + nagyonsok búnusz a critical miatt + back
most tápolom magam a Back 2 + Back 2 Utáni + Garotte + Garotte Utáni Combora =)))
nagyon meredek sebzéseket lehet vele nyomatni...de azért vigyázni kell az Agrora...
az Infillel csak okosan szabad játszani, nem lehet minden fűnek/fának nekirontani =))))
ki lehet ígyis hozni tápra, csak akkor pl az envenom nem kap majd annyit...
a szúró tényleg jó, mert csak Albionnak van Platje, a többieknél a max a Chain, aminek az ellenszere a szúró...
de mi nem fogunk face2face =) az bukta lenne, a mi erősségünk a láthatatlanság + méreg + nagyonsok búnusz a critical miatt + back
most tápolom magam a Back 2 + Back 2 Utáni + Garotte + Garotte Utáni Combora =)))
nagyon meredek sebzéseket lehet vele nyomatni...de azért vigyázni kell az Agrora...
az Infillel csak okosan szabad játszani, nem lehet minden fűnek/fának nekirontani =))))
Steam: [HUN]Feriggno
ezeket az értékeket majd csak az új patch után tudod elérni...mert akkor lesz csak a skillszorzó 2.5..most még csak 2
de visszamenőleg is megkapod...
a pontos értékeket otthonról megírom, nem akarok pontatlant írni
de visszamenőleg is megkapod...
a pontos értékeket otthonról megírom, nem akarok pontatlant írni
amit csinálni kell: felmászni a falra, és az ellen scoutokat (főleg) leszedni hátulról és figyelni az esetleges ellen infileket...
nade miértis vágó: a ranger classoknál csak leather/studded hordható és az ellen a Vágó kap BÓNUSZT, tehát egyértelmű miértis...
a Critical + Dualt nem érdemes, mert csak pontot adsz ki, a DUal csak támadásra való, de a Criticalnak is van ELÉG ÜTŐS támadója 15-től kezdve (Garotte)
most hogy 2 egykezes a skillek miatt vagy 1 + pajzs ezt te döntsd el..én nem használok pajzsot, mert nem növekedik a képessége és az infilek elérik asszem az V vagy VI Evade-t, tehát nemkell pajzs...
nos ha még lenne valami csak szólj...
a Dual Vierdre nem érdemes, de te tudod, inkább a tápra gyúrj..
mégvalami...
én vágóra gyúrok! miértis: igaz a chain ellen a szúró a nyerő, de nem fogok (fogsz) RvR ben face2face harcolni...
..........
nos, a stealthet 50 re kell gyúrni, a slasht 40-45 re, a criticalt pedig 40-45 re...ezenkívül érdemes az Envenomot is 30 ig legalább...
nna, én 2 egykezest használok, de nem Dualban, hanem azért mert mindkettőnek ki kell használni a magic értékeit...
......
nna, én 2 egykezest használok, de nem Dualban, hanem azért mert mindkettőnek ki kell használni a magic értékeit...
......
hogy most mennyinél vagyok, azt este leírhatom...
nem megy el a másik üzi..próbálkozom
nem megy el a másik üzi..próbálkozom
na hella all
szatyor - bad csekkoljatok mailt pls FONTOS!!!
jaja, elég meredek a kis Infilecském...
sajna az ellen mindig megszívja ha nem lát senkit maga kötül...
mottó: mindig nézz a hátad mögé =)
szatyor - bad csekkoljatok mailt pls FONTOS!!!
jaja, elég meredek a kis Infilecském...
sajna az ellen mindig megszívja ha nem lát senkit maga kötül...
mottó: mindig nézz a hátad mögé =)
a játékstílustól függ..játszhatod h&sként (csak irtod a szornyeket egyfolytaban), akkor 50-50%, alapjaban veve 10-90%, természetesen az rpgnek...
de h&snek egyáltalán nem lehet nevezni, max. ha egy harcos classal vagy és csak gyilkolsz, de még akkor sem
a harcrendszer is nagyon változatos és jól kidolgozott
Acorn : jelentkezz! 😊
de h&snek egyáltalán nem lehet nevezni, max. ha egy harcos classal vagy és csak gyilkolsz, de még akkor sem
a harcrendszer is nagyon változatos és jól kidolgozott
Acorn : jelentkezz! 😊
aláírás.
ja és én is hib-prydwen, lvl23 Mentalist 😄
aláírás.
ööö bekk...
Acorn : mél ment, thx
Acorn : mél ment, thx
aláírás.
Kiváncsi lennék mennyivel vannak azon a serveren többen albionban mint midgardban...😊
Amúgy a prydwenen is elvesztett 4várat tegnap midgard
Amúgy a prydwenen is elvesztett 4várat tegnap midgard
Lourker
Vagyunk Albionban egy páran magyarok(Prydwen serveren):
Dark Angels guild:
lvl35 körül:
Bithy, Grylla: cleric
Steveh, Gryllus: armsman
Kkrisz, Khurrak, Acorn: paladin
Qabyy: minstrel
Atomi: friar
lvl30 körül:
Tafaya: scout
Chalyd: wizard
Scythe: theurgist
lvl20 körül:
Dred: paladin
lvl10 körül:
Wigorgo: infiltrator
Gambell: mercenary
Akik szintén Albionban vannak de nem a Dark Angels guild tagjai:
Amorce, Hangianix, lehet hogy még van valaki, de vagy kifelejtettem, vagy nem ismerem még :-)
Az Excalibur-on is vannak páran Albionban, de erről inkább Krane-t kérdezd.
Dark Angels guild:
lvl35 körül:
Bithy, Grylla: cleric
Steveh, Gryllus: armsman
Kkrisz, Khurrak, Acorn: paladin
Qabyy: minstrel
Atomi: friar
lvl30 körül:
Tafaya: scout
Chalyd: wizard
Scythe: theurgist
lvl20 körül:
Dred: paladin
lvl10 körül:
Wigorgo: infiltrator
Gambell: mercenary
Akik szintén Albionban vannak de nem a Dark Angels guild tagjai:
Amorce, Hangianix, lehet hogy még van valaki, de vagy kifelejtettem, vagy nem ismerem még :-)
Az Excalibur-on is vannak páran Albionban, de erről inkább Krane-t kérdezd.
Ha nem az az oka akkor mi? Nekem is elárulhatnád. Hogy kell győzni egy 30-60 fős lvl35-42 albioni sereggel egy 120 fős lvl38-48 sereg ellen?
Pont osszeállt az a kurva csapat most tényleg ideges lettem...
Lourker
Rockal 1 connecten vagyok szal nem. Donkanak meg nemtudjuk mer ki van kapcsolva telefonja ejfelkor meg nem mehetunk at megkerdezni 😞. Max holnap majd igy utolagosan.
Most már kezdek kurva ideges lenni bazzeg
Lourker
Vazze 😄
Donknak Es rocknak megy??
Lourker
Nemtok eljutni login kepernyoig se. Ez gaz
Én se tudok visszamenni basszameg
Lourker
Van egy amgyar klán ott csak mostanában ritkábban írnak ide
Lourker
Van , sok.
De en Hibi vagyok 😄
Ja most laggolnak a szerverek vagy mi van? Kivagott mint a szart.
De en Hibi vagyok 😄
Ja most laggolnak a szerverek vagy mi van? Kivagott mint a szart.
van itt olyan aki albionban volul????
ok jó tápolást 😊)
A helységek is teljesen mások, de elég sokan vagyunk és tudunk segíteni.
Na most emgyek játszani ha van kedved este gyere Hiberniába szeretettel várunk😊
Na most emgyek játszani ha van kedved este gyere Hiberniába szeretettel várunk😊
Lourker
azért kérdem mert albionban csukott szemmel el tudok menni bárhová ez segit gyorsan fejlődni de nem tudom hibernia csak fajokban külömbözik e vagy a helyiségek elrendezésében is??
Albionban nem sokat játszottam(lvl6ig mentem azthiszem) nekem alapból Hibernia a szimpatikus ezért odamentem így nem tudok véleményt mondani Albionról...
Lourker
én azelőtt a béta alatt 15 szintig jutottam 2szer albionban mennyivel jobb hibernia mi a külömbség??