43179
-
Rockety #14939 aha
bhalage: miről beszélsz? -
#14937 akkor tegnap este te voltál HWben a hibikkel ? -
Rockety #14936 Botond v. Badbitie
Botond kölcsönadta accját :D -
Arwenke #14935 Rockety, milyen neven jatszol, csak hogy tudjam kit kellet volna eszre venem.:)) -
Rockety #14934 najó én elnem olvasom, miről szól? :) -
Rockety #14933 Tegnap mindig úgy futottunk veletek össze, hogy többen voltunk :( Kár pedig egyedül ti ellenetek lehetett volna valami kis normális rvsr, mert midig 500000ezren voltak tegnap :(. Igaz volt egy kurva nagy csata (kb 15percig tartott) midikkel, mmg midi oldalon a ledőlt toronyál, de utánna jöttek valami 4fgvel. -
Rockety #14932 Pff Mersain + Arwenke nem értettétek a tréfát :)) Beálltam melléttek odin amgnél a falhoz, erre Mersain elkezd ütögetni :)) Na mind1 legközelebb nem teszem :D
u.i.: kinek a buffbotjával lettetek felbuffolva btw? :) -
Mester #14931 Annak a fele se igaz amit rólam írtak, de a helyzet nagyon szar ...
Np olyat csinált hogy 3 napra bekempelte ezt az xp helyet és senkit nem engedtek oda, de úgy az alap helyzet se vmi jó -
#14930 2db 50 kari az alap,az még nekem is van :-P
Badbitie 3l4
Botond 3l2
igaz én 3l3 meg 3l0ig nyomtam őket,utána már volt segítség :-P -
#14929 Hat ha a fele is igaz amiket itt leirogatnak telleg szarban van Pryd/Hib. Kevesen vagytok az eddig ok. De ilyen marakodast meg albiban se nagyon lattam, pedig a sotl muvelt erdekes dolgokat :) -
Mester #14927 Áhhh semmit:p
Na megvan 2. lvl50 karim :)
Lourker 10l4 Druid
Lourky 2l3 hero:) -
#14925 rvr-eznék én,csak ugye a gprs/ingyédialup kombó nem igazán fenékig tejfel :-/ -
Mester #14924 Rock itt van az a topic amiről beszéltem a legjobb az hogy a fele se igaz:p
http://prydwen.net/forum/showthread.php?s=1f17b4bbc015481fa959d0b95b1b41bb&threadid=6291 -
#14923 de nem amikor 3fg hibivel zergel HWben. Btw nem is tudtam hogy van ennyi hibi (O)(o) -
#14921 Nekem az volt a gond, hogy nem volt kedvem tokolni az ikonokkal. Elotte - lasd mit mondott motd :D Es szolozni azert nem lehet vele Odinban. :D -
#14920 ja,szürke troll meg kobbie xpzik upplandba kobbie kapott egy 340+os instadd-t bárdtól(Dana),én meg nyomtam egy 256(-39)+79crit-et trollba,hasalt is mind2 és 2rp bejött :-) mekkora királyság :-D -
#14919 bár lightchanter is érdekesnek tűnik,csak én nem bírnék casterrel rvrni,azután,hogy warden-el nem ritkan tizenhúszonsok ütes vagyok mire megpadlózok furcsa lenne egy caster aki adott esetben 2ből is elhasalhat :-P de mondjuk ilyen hátul megbújok azt caster petel stereoba küldjük a dd-t az mókás,csak ugye caster nem tud hátul megbújni lol -
#14918 olvastam meglepi emailt :-) szerencsétlen druidom nem kicsit szenvedett meg ezért a lvl50ért lol na,akkor 2 50es kari van,következőnek a vw jön :-) -
#14917 az a vicces,hogy mindenki druidot akarja tesztelni,aztán wardennel ownage-el :-D egy pár hónapja próbáltam excal/albiba átszokni,aztán midibe egy német szerveren,de egyik kari se warden :-/ warden után minden kari gyenge szarnak tünik az az igazság :-P tudom,hogy ezzel csak én vagyok így,de nekem nagyon bejön ez a wardenpowah :-) -
#14916 Caylan hót jó arc,stabil rvr partnerem,ő az egyetlen,aki képes még nálam is tovább zónázni,pedig nekem gprs-el néha 3 perc egy zónázás LOL -
#14915 2x is :D A mi guildunk neve az, hogy Hoherszolgalat, nincs mitol felnunk. :D -
#14914 "all of DR moved to hib excal"
Pbuck-ek Hib/Exc-re mentek mind. -
#14911 Miert, zoldek es kekek ellen szar resisttel tok allat kari. :D -
#14910 Pont meglett veletek a szint ami kellett, Mersainnak logolni kellett, igy hat kileptem. :) 2fg hibi ellen, baromi nagy csatat birtunk volna vivni :), max akkor lett volna jo, ha olyan szintuek jottek volna, mint elotte, nincs mezzer druid nalatok es a sorcunk eppen nem ld. :) Akkor 1fg tuti kihal elottunk. :) Ugyanis 3-an voltunk, csak a sorc meg azelott ld-zett, hogy jottetek volna :D
Az albik meg alliance/guild keep raidra gyulekeztek. -
Rockety #14909 hát arra a karira mi mást lehet mondani? :) -
Rockety #14908 hát ja :)
Caylan velünk volt grpba, kérdeztem is tőle miután meghaltam, hogy hol a büdös francba van :). Visszamentünk de akkor már 2fg hibi gyűlt össze , éppen elmélkedtem hogy szegény Killerbee most meg lesz zergelve amikor cgbe:
-There are 4-5 albs at amg
ekkor voltunk amgtől 1percre, gondoltam ti vagytok, már kibontakozott előttem a nagy csata :))
- Ooops sry forgot to mention , its not 4-5 albs, its 4-5 fg albs...
és láss csodát amgnél 40-60 alb rohant ránk, elég funny volt mivel voltunk kb 14-16en. -
#14907 From what we found in our meetings with Mythic at E3, the free expansion dedicated to RvR will not be released in the US before Trials of Atlantis but after. This means that our estimation of December 2003 for this expansion was incorrect.
Kocsogseg. -
#14906 Miert nyusziful? :D Egyebkent akkor se lett volna eselyetek :(, mert mezz alatt nincs pbt es utana mar egyedul voltal 2-onk ellen. Legalabbis gondolom az a Cayan (vagy valami hasonlo nevu) gyerek nem veletek volt grp-ban.
Mondjuk 6 emberbol aki jott, volt 3 kek, 1 zold es 2 sarga, meg RA/insta-t se kellett hasznalnom. Ha a tobbiek nem tapasztalatlanok, akkor tuti el kell hasznalnom mindent, hogy eletben maradjak.
Ja, egyebkent eleg lol, hogy 3 ranger + 2 ns campeli amg-t szinte allandoan Odinban. Amikor meg megoltuk korabban 3-ukat, akkor rankhoztak egy fg-t + akkor ok mar 5-en voltak. :D (Eddig azt hittem, ez csak albi/midi szokas :D) -
Rockety #14905 oki -
Rockety #14904 elfelejtettem kitenni healt és pbt-t quickbarra amikor Killerbee alias nyuszifülel összefutottunk hmgnél odinsba :)). Az vicces volt :D
ja és meglepetés emailed van lol :) -
#14903 semmilyen duelbe ne menj bele lécci,épp most vertem szét vagy 8 különböző csávót(ranger warden eld champ,meg ami csak van hibibe lol),és mind vérben forgó szemekkel visszavágót követel lol,de azt az élvezetet majd személyesen adom meg,bár nem tom mi élvezet lesz abban,ha egy rr3as warden péppé veri őket többször is lol -
#14902 és tied a pálya dori,gl and happy huntin :-) -
#14901 egyet vettem egyet félre tetettem :-) ha gyorsan kell spammold alliancét,hogy eoghant keresed,ha megtalálod hivatkozz rám és a félretett pickhammerre,és a 350gre,amit kicsengetsz :-) 2 volt neki másikat megvettem magamnak,mert mér vmi 58%os az enyimé csak :-) -
#14900 veszek neked 99% pickhammert,eoghannak most van 2,350ér méri,az jó ár sztem -
krisz073 #14899 Ja-ja felesleges vitatkozni a bankokrol:))
De akkor ezek szerint megoldoták a dolgot,és most már lehet a webkártyát is használni fizetésre.
A dombornyomott az jó kártya csak eléggé borsos feltételekkel adják a bankok,és szerintem csak arra,hogy havidijat fizessek nem érdemes kiváltani szvsz.
-
krisz073 #14896 Miért?
Ha jól megnézitek a fizetésnél 4 féle kártyatipus-bol lehet választani.
Van dombornyomásos, és van sima Visa kárty is.
Egyébként tegnap fizettem be 2 accountot is és simán elfogadta. :))
Esetleg normális banknak a kártyájával kéne probálkozni :)) -
krisz073 #14894 Szia.
Nem csak dombornyomásos kártyával lehet fizetni.
Nekem 1 K&H-s internet webkártyám van mi VISA alapu és simán lehet rola fizetni.Igaz másra nem alkalmas csak netes vásárlások lebonyolitására de arra tökéletes.
Én is Prywen servert és Albiont ajánlom. -
#14893 Honapokig csak en voltam 50-s :D Most mar van 4 ugyan es a maradek is 40+. -
Mester #14891 Prywen servert és albiont ajánlom ha magyarokkal akarsz játszani.
Igen csak d.nyomásos kártyával lehet fizetni. -
#14890 Nektek oriasi nagy guildetek van :)
Mi 2 milla fele tartunk atm :)