Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Khurrak joarc vagy😊
Nekünk is volt ilyen hogy csak egy keepunk volt midgardé de aztán ez lett belöle hogy már csak a két relic van.
Amúgy arra kiváncsi lennék hogy a realmek jól ki vannak-e egyensúlyozva vagy nincsenek...
Nekünk is volt ilyen hogy csak egy keepunk volt midgardé de aztán ez lett belöle hogy már csak a két relic van.
Amúgy arra kiváncsi lennék hogy a realmek jól ki vannak-e egyensúlyozva vagy nincsenek...
Lourker
Na kiderült 😞. Sajna a midik vitték el ott is.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hmmm, én Prydwen-en vagyok albionban, de most meglestem, hogy hogyan áll az Excalibur, és ha jól látom éppen valaki viszi az egyik albioni relic-et, ugyanis jelenleg éppen senkinél sincs. Kiváncsi vagyok hol köt ki.
Remélem a Hibeknél, mert az Excalibron majd Hibbie szeretnék lenni ;P.
Remélem a Hibeknél, mert az Excalibron majd Hibbie szeretnék lenni ;P.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
szerintem nem lett volna német
legalábbis, ha kipróbálod hogy most bemesz nemet szerverre (ugye angol verzioval) akkor full nemet szoveg lesz...ezert ha nemet progival mesz angolra, elvileg angol lesz, csak jatekon kivul nem..
talan
😄
legalábbis, ha kipróbálod hogy most bemesz nemet szerverre (ugye angol verzioval) akkor full nemet szoveg lesz...ezert ha nemet progival mesz angolra, elvileg angol lesz, csak jatekon kivul nem..
talan
😄
aláírás.
Van olyan kari, amivel lehet harcolni is közelharcban, de lehet varázsolni is? A bárd itt is olyan?
akkor mentalism 5 mana 2 light 2
aláírás.
Arra gyurok hogy jol healeljen mikozbe tud 1 piciket artani is 😊.
Marmint OFFLINE 😄
Lord marcus: nincs online mod.
Prydwen : Albion rulez elvittek mindket relicjuket middiek. Nekunk 1 keepunk sincs de a relicek megvannak 😄
Prydwen : Albion rulez elvittek mindket relicjuket middiek. Nekunk 1 keepunk sincs de a relicek megvannak 😄
ja, mert a bg1-ben érdemes clercikel nyomulni. És még egy kérdés: ha megveszed a CD-ét, akkor lehet offlinen is játszani?
én most indítottam egy Healert...mit mondjak, kibaszott jó spelljei vannak 😊
(nem rizsázok itt róla, elég annyi hogy fasza 😊
(nem rizsázok itt róla, elég annyi hogy fasza 😊
aláírás.
Ilyen későn még fent vagy és nem is játszol, hogy van ez?😊
Vagy csak új realmet próbálsz?
Vagy csak új realmet próbálsz?
Lourker
Eh, elolvastam a forum elejét. Már az 500. üzenetnél kezdtem elunni a dolgot, ezért elkezdtem lementeni a screenshtokat amiket felraktatok.
esetedben*
ja a lényeg az hogy Manat sose hanyagold el...legalább másodlagosan fejlesz, de mana specced mentalist is durva egy kis mentalismmal, az tényleg balanced mert Mana spec lineban van tamado (DOT és AoE dot) es support spell is
köv peccsben állitólag a charmokat kicsit tápolják egyébként, ennek ellenére még mindig használhatatlanok lesznek ahogy olvastam fórumokon, csak lightra egyelőre nem érdemes speccelni szerintem
ja a lényeg az hogy Manat sose hanyagold el...legalább másodlagosan fejlesz, de mana specced mentalist is durva egy kis mentalismmal, az tényleg balanced mert Mana spec lineban van tamado (DOT és AoE dot) es support spell is
köv peccsben állitólag a charmokat kicsit tápolják egyébként, ennek ellenére még mindig használhatatlanok lesznek ahogy olvastam fórumokon, csak lightra egyelőre nem érdemes speccelni szerintem
aláírás.
ize, bad : attól függ mire szánod...és függ a környetedben játszó kariktól is (esetben a filiustól)
Arányok kb.
RvR battle mentalist: Light 5 - Mana 2 - Mentalism 1
RvR support mentalist: Light 1 - Mana 3 - Mentalism 6 (ez vagyok én 😛)
RvR balanced mentalist: Light - 5 - Mana 5 - Mentalism 2
Solo powerlevel mentalist : Light 5 - Mana 1 - Mentalism 0
Group powerlevel mentalist : Light 0 - Mana 5 - Mentalism 5
szal ezek csak arányok, nem jönnek ki pontosan meg minden, csak irányadó
gondolom RvRre akarsz gyúrni, értelmesebbje arra megy...solora meg sose épits
Arányok kb.
RvR battle mentalist: Light 5 - Mana 2 - Mentalism 1
RvR support mentalist: Light 1 - Mana 3 - Mentalism 6 (ez vagyok én 😛)
RvR balanced mentalist: Light - 5 - Mana 5 - Mentalism 2
Solo powerlevel mentalist : Light 5 - Mana 1 - Mentalism 0
Group powerlevel mentalist : Light 0 - Mana 5 - Mentalism 5
szal ezek csak arányok, nem jönnek ki pontosan meg minden, csak irányadó
gondolom RvRre akarsz gyúrni, értelmesebbje arra megy...solora meg sose épits
aláírás.
bar ha solo mentalistot akarsz akkor light es egy kis manat javaslok
aláírás.
Nekem tetszik a charm mert van, amikor solozok es hat a pet az hasznos dolog 😉
jó, he hidj nekem
majd rájösz magadtól, lófaszt sem érsz vele, max neked zöld mobokat tudsz majd charmolni magas szinten, cast sokszor megtori a charmot...es nehezen kezelheto az egesz
de ha neked bejon, hasznald egeszseggel
manat viszont NEM LEHET elhanyagolni mentalisttal, legtaposabb 3 spellje a mana spec lineban van..(legerosebb DOT, health regen, mana regen ami KIBASZOTT jo groupban, ezt mindenki elismeri)
jó, he hidj nekem
majd rájösz magadtól, lófaszt sem érsz vele, max neked zöld mobokat tudsz majd charmolni magas szinten, cast sokszor megtori a charmot...es nehezen kezelheto az egesz
de ha neked bejon, hasznald egeszseggel
manat viszont NEM LEHET elhanyagolni mentalisttal, legtaposabb 3 spellje a mana spec lineban van..(legerosebb DOT, health regen, mana regen ami KIBASZOTT jo groupban, ezt mindenki elismeri)
aláírás.
De, robotolni azt kell 😉)
Hat en napi 24 orat - alvas - eves - forum, bar neha elotte eszem, es hamarosan nagy gaz lesz a meloval 😞)
Hat en napi 24 orat - alvas - eves - forum, bar neha elotte eszem, es hamarosan nagy gaz lesz a meloval 😞)
Tudnátok egy kis infót szolgáltatni a gameről? Hogyan lehet előfizetni rá? Mivel érdemes elkezdeni? Mijen karakterrel? Ugye ez a játék nem olyan hogy robotolni kell, hogy szintet lépjél? Mennyi idő alatt lehet megunni? Kb mijen szinten vagytok ti? SOkat játszotok vele?
Csak jól jöne egy kis info 😊
Csak jól jöne egy kis info 😊
Uhh, en mentalt es lightot akartam...
Charm nem jo??
Na kov szinten kiderul hogy ujra kezdhetem-e 😉)
Charm nem jo??
Na kov szinten kiderul hogy ujra kezdhetem-e 😉)
sokat*
aláírás.
kezelhetetlen??? izé inkább no comment..
Veriel: Manára pakolgass k. sukat, másodlagosan Light vagy Mentalism, a Mana a legerősebb vonal Mentalistnál
Veriel: Manára pakolgass k. sukat, másodlagosan Light vagy Mentalism, a Mana a legerősebb vonal Mentalistnál
aláírás.
Sajnos nincs, de eleg addiktiv game.
Es ha utananeztek, eddig majd minden jatekot szidtam mostanaban, kiveve ezt, szoval nem kell attol felni, hogy ok nelkul dicserem..
Es ha utananeztek, eddig majd minden jatekot szidtam mostanaban, kiveve ezt, szoval nem kell attol felni, hogy ok nelkul dicserem..
nincs egy kis ingyene vmi belőle? a béta sztem kezelhetelen volt, de a full verzioval kézikönyvvel lehet jobb lenne...
Na valaki segitsen. Inditottam egy mentalistet, mit nyomjak vele mentalon kivul? Eddig csak mentalra tettem.
Hihi, lenyomtam egy full hp-s, kek+ szornyet 1 db spellel. Na ilyet is csak egyszer sikerult 😊)
Na bazzeg nem lehet pénzt befizetni...
Ebből élnek de nem tudják megcsinálni hogy szerencsétlen játékos be tudja fizetni a pénzét...
Ebből élnek de nem tudják megcsinálni hogy szerencsétlen játékos be tudja fizetni a pénzét...
Lourker
van Grylla is? mer akkor az nem Gryllus 😄 ize, bonyolult ez 😄
Castor:
Kérdezd már meg pls, hogy rakta a skilpontjait az a camp.
ki mi hogyan? ja CHAMP? Tradolf? ok megkérdem 😛
Castor:
Kérdezd már meg pls, hogy rakta a skilpontjait az a camp.
ki mi hogyan? ja CHAMP? Tradolf? ok megkérdem 😛
aláírás.
dede, ő az ataf..😊
a DA guild 3/4e csézett, pl én is😊
én voltam vagyok Jockey 😊
a DA guild 3/4e csézett, pl én is😊
én voltam vagyok Jockey
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
általában middiekre vadászik a jónép, tegnap ugyan volt egy albiongyakás is :p
Taf te Tafaya vagy vagy nem? 😊
amúgy, most faszán nem tudok updatelni, main.dat végén mindig errormsgezik nekem
Taf te
amúgy, most faszán nem tudok updatelni, main.dat végén mindig errormsgezik nekem
aláírás.
amúgy a 41. szintu champ a guildben Tradolf még mindig tud orange mobokat solozni, nagyon durva...
aláírás.
jah , pontosan...HDSben kb. 40+ tag, a high level csoportban kb. 10-12en vannak (akik együtt nyomták már bétában is) ők 35-41. szint között, összesen vagy 20 ember van már 30 felett 😛
én nem...hehe
én nem...hehe
aláírás.
Kriály lenne majd megcsinálhatjuk.(csak nehogy kisértésbe esetek és rögtön agyonüssetek ahogy megláttok😛)
Mind csak az eldritch-ekre célzott hogy 3van lvl30 fölött.
Mind csak az eldritch-ekre célzott hogy 3van lvl30 fölött.
Lourker
Miert, maga szinten nem jo?
Szerintem maximum frusztralo, hogy ha kozel jonnek, akkor kb. barmi kinyir.
Szerintem maximum frusztralo, hogy ha kozel jonnek, akkor kb. barmi kinyir.
van ott elég
csak néz szét jobban
HDSben van 3 30+, és minden nagyobb guildben van még 1-2
bár én tudok olyanról is aki ment US szerverre
csak néz szét jobban
HDSben van 3 30+, és minden nagyobb guildben van még 1-2
bár én tudok olyanról is aki ment US szerverre
aláírás.
Enchanterből tényleg rengeteg van, de azt nem mondanám hogy magas szintű eldritchbol sok lenne sőt szerintem nagyon kevés.
RvsR-ről annyit hogy healerként lvl25+ más kasztban lvl30+ ajánlott kimenni(ill akkor kap az ember "jelentősebb" szerepet.).
Amúgy Hibernia-Albion várokat várom már hogy találkozzak Jockékkal😊(Chris amúgy miért nem játszik a játékkal nem tudod?)
Na megyek aludni...😛
RvsR-ről annyit hogy healerként lvl25+ más kasztban lvl30+ ajánlott kimenni(ill akkor kap az ember "jelentősebb" szerepet.).
Amúgy Hibernia-Albion várokat várom már hogy találkozzak Jockékkal😊(Chris amúgy miért nem játszik a játékkal nem tudod?)
Na megyek aludni...😛
Lourker
Mindenki figyeljen oda a társai viselkedésére, nehogy velünk is megtörténjen valami hasonló....
Egy öngyilkos fiatalember édesanyja pert fontolgat a Sony Entertainment ellen, mert szerinte az általuk fejlesztett EverQuest online kalandjáték felelős fia haláláért.
A 21 éves wisconsini Shawn Woolley-ra édesanyja talált rá tavaly hálaadáskor, abban a lakásban, melyet Shawn csak azért bérelt, hogy zavartalanul játszhasson. A fiatalember számítógépe előtt lőtte agyon magát; s körülötte mindenhol cetlik hevertek, melyeken a játékkal kapcsolatos feljegyzések szerepeltek.
Az anya, Elizabeth Woolley hiába tudakolta az Everquestet fejlesztő Sony Online Entertainmenttől, hogy mi is történt pontosan a játékban, segítséget nem kapott. A cég képviselője arra hivatkozik, hogy azzal megsértették volna a többi játékos felé vállalt titoktartási szerzôdést.
Az anya perre készül
Woolley most pert fontolgat annak kiderítésére, hogy fia a játék mely pontjánál tartott, és egyben szeretné elérni: kötelezzék a Sonyt, hogy helyezzen el a dobozon a játék veszélyeire figyelmeztető feliratot.
Szóval ha már úgy érzitek, hogy egy feladat vagy quest megoldhatatlan, akkor bátran szóljatok mások, hogy segítsenek! Nehogy így járjatok!!!
Godwan
Prydwenen - Hibernia
Egy öngyilkos fiatalember édesanyja pert fontolgat a Sony Entertainment ellen, mert szerinte az általuk fejlesztett EverQuest online kalandjáték felelős fia haláláért.
A 21 éves wisconsini Shawn Woolley-ra édesanyja talált rá tavaly hálaadáskor, abban a lakásban, melyet Shawn csak azért bérelt, hogy zavartalanul játszhasson. A fiatalember számítógépe előtt lőtte agyon magát; s körülötte mindenhol cetlik hevertek, melyeken a játékkal kapcsolatos feljegyzések szerepeltek.
Az anya, Elizabeth Woolley hiába tudakolta az Everquestet fejlesztő Sony Online Entertainmenttől, hogy mi is történt pontosan a játékban, segítséget nem kapott. A cég képviselője arra hivatkozik, hogy azzal megsértették volna a többi játékos felé vállalt titoktartási szerzôdést.
Az anya perre készül
Woolley most pert fontolgat annak kiderítésére, hogy fia a játék mely pontjánál tartott, és egyben szeretné elérni: kötelezzék a Sonyt, hogy helyezzen el a dobozon a játék veszélyeire figyelmeztető feliratot.
Szóval ha már úgy érzitek, hogy egy feladat vagy quest megoldhatatlan, akkor bátran szóljatok mások, hogy segítsenek! Nehogy így járjatok!!!
Godwan
Prydwenen - Hibernia
warbar keresd meg a klánunkat a sreveren.(prydwen)Valaki mindig van bent aki tud segiteni.Egy két név ha szeretnél valamit csak köszönj szépen nekik 😊)
Kkrisz
Khurrak
Gryllus
Tafaya
Atomi
Qabyy
igy hirtelen ennyi ja meg én is."Steveh" vagyok a szerveren is
Meg persze ha csatlakozni akarsz akkor zsivesen látunk.
Kkrisz
Khurrak
Gryllus
Tafaya
Atomi
Qabyy
igy hirtelen ennyi ja meg én is."Steveh" vagyok a szerveren is
Meg persze ha csatlakozni akarsz akkor zsivesen látunk.
Na, minnya megyek vissza, Mind neven vagy?
Egyelore a zelso qeuesthez kene help, mert nem dumal a csaj 😞)
Amugy eldritch lettem igy elsore, eleg jo, ha nem jonnek kozel a lepkek 😊
Egyelore a zelso qeuesthez kene help, mert nem dumal a csaj 😞)
Amugy eldritch lettem igy elsore, eleg jo, ha nem jonnek kozel a lepkek 😊
Veriel: helyes 😛 mentalisthoz majd ha kellenek tanácsok hogy hogyan formáld szívesen segítek (ahhoz szerintem kell is, könnyen el lehet baszni ahogy tettem én az első mentalistommal), /send Mind ingame
aláírás.
warbar : jólvan, legyél paraszt
a frontierekben..elvágtatsz északra, kimész a kapun, és keresel ellent
vagy a port keepben északon nem mész át a kapun hanem veszel egy nyakláncot midgardba vagy hiberniába és átteleportálsz
sok szerencsét!
(rotflmao...)
a frontierekben..elvágtatsz északra, kimész a kapun, és keresel ellent
vagy a port keepben északon nem mész át a kapun hanem veszel egy nyakláncot midgardba vagy hiberniába és átteleportálsz
sok szerencsét!
(rotflmao...)
aláírás.
Lesz majd mentalistem ne felj 😊)
Most az a baj, hogy egyedul vagyok, elobb teameztem par jo arccal de leleptek 😞)
Amugy a game az total kesz, teljesen jo 😊)
Most az a baj, hogy egyedul vagyok, elobb teameztem par jo arccal de leleptek 😞)
Amugy a game az total kesz, teljesen jo 😊)
nem tanácsot kértem hanem hogy hol zajlanak ezek a csaták???????????????????