Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Mi ez a spam?:-D Egy pillanatra azt hittem daoc életre kelt,de nem,csak wow. :-P
hahaha de ezt nem azert raktam be.. cska hogy bemutassam hulyekbol itt sincs hiany ;p cba faradtsagot venni ilyen idiotakra

anti hero

dehogy nincs, a lelkivilágodba gázold + lelassitotta a gépedet + wow élmény rovására ment (Wow the game i love so much, i dont care about subs i love it but if this continues i think i cant PAY anymore :<9

zzz

ah sztem itt ilyen nincs ;< sajnos
kibasznek 1-2 retardalt balfaszt =)

anti hero

Uberlama
reportold emote spammért hogy téged nagyon megbántott etc 😊 daocba kapsz 3 nap bant ezért :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

;<

anti hero

meg army of fools, right direction kulcsszavakra szal...

idáig ok de soulseeken 0 találat aint nobody leavingre 😞

aint nobody leaving
noones going hooooooooooooome
there aint nobody leaving
until
i
saaaaaaaaay
sooooooooooooooo

=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

anti hero

Hangi maestro! Mi is a HH klipben hallható elõadó neve? Hiába próbálom lewarezolni sztem elírom vagy vmi szal pls írd be. thanx

Tafaya
Adobe Premiere plusz After Effects

kukuriku es kosz dorin baby

anti hero

jah és sorry mers :< kiléptem de még láttam hogy vmit irtál hogy lehet átmenni... asszem fõvárosbna van egy porter, de daoc.goa.com/en-fent van

zzz

old - Emain feeling, kibaszott zerges, radaros grp-t nem zergelték le egyedül 😄

de folyamatos akció, szal high rr - összeszokott csapatnak jó (pl eclipse-raindrop cluster grp elég szépen farmolt)

zzz

na jatszik vki meg ezzel a jatekkal vagy mi van_????

meseljetek mar ;<

anti hero

olyan videó szerkeztõt nhem tudtok amivel effekteket lehet csínni?

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

AngeLujo
hát én megváltoztatom a véleményem a nem addolásról meg ilyenek (írtam aod fórumra pár dolgot róla, de visszaszívom) mert az excalos népek addolnak minden létezõ dologra, 1-2 ember van aki normálisan játszik. excal/hib stealtherek 4-5 fõ alatt nem mennek sehova, midik meg duóznak. de pl szépen átvette pár midi az on sight sost, ráugrok egy skaldra és a CD elõl már elsosolt a faszba, szal én egy kitoázott rr7-es skalddal lehet hogy neki mernék menni az infimnek de hát õ tudja 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

na milyen a kluszter emberok?
erdemes visszajonnivagy nem

anti hero

AngeLujo
pierrot-nak igaza volt abba hogy az országnak elég ennyi sztár 😊

Uberlama
hát elég érdekes volt :<

habazmeg ugylatszik az idei megasztar kurvaszar lesz QQ

anti hero

jah annyival több a stealther vagy necro account de egyébként ua

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

aszittem hogy az össz "népesség" az 100-200-al volt több mint a prydwen, deh akkor tévedtem.

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Botond
wtf?nem shutdown 4eva van ma inkább?:-o
nah számuk megegyezik, kb 2 éve még igaz volt though 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

deh remélem én állok hozzá túl negatívan, és jó lesz ^^

\o/

eh, jó lesz a zerg, meg a rengeteg addoló fg, meg több a retardált excalon mint prydwenen...

cluster today

Tafaya
Nyehehe:

<11:25:57> <Pup-Sprout> Hibs got a organized stealthzerg guild i heard

thx
Lassan de biztosan haladok =) kb ho vegere megleszek.
Csabee
/listmerchant?

hali mers egyebkent hogysmint =)

anti hero

regen be kellett vmit irni hogy megjelenjen ME-nel a hazad cucca, ooo csak elfelejtettem mit ;o
majd az okosok leirjak

anti hero

Mennyi ido kb mig house merchantba frissen bekerult cucc megjelenik market explolerhez???
Botond
még a végén felrobbantják az S-mercijében?:-D
nhem akarom hogy a fórum a Váci utcára kerüljön...

AngeLujo
szerinted mibõl él az a 20 antikvárium a váci utcába? 😊

sztem a legtöbb ember az újat szereti -)

AngeLujo
nem, úgy kevesebb az értéke, így látszik rajta hogy régi!

lefújhatom a port a fórumról?

azerus féle clienset szedd le

zzz

torrent torrent.. bazze ha ezt tudom azt szedem le, nem a dc-t 😊
jah torrent rox, lost elsõ szériát megnéztem (bár sikeresen canceloltam 90%nál, szal mindegyik részben hiányzott 30-60s 😄) de szinte minden fent van igaz nem a leggyorsabb...

zzz

neked nincsenek meg? kicsit egyszerûbb lenne találkozni valahol, notival vagy mittomén 😊
Uberlama
isohunt.com, itt keress rá, torrentbe le lehet szedni ha rááldozod az idõt. 8. szezon ota onnan szedem, és mivel msot szünet van csak novemberbe folytatodik a 9.szezon (10. résznél tart most ) ezért többen töltik az elõzõ szezonokat. nem fog gyorsan jönni de lejönnek 😊 ugy 5. szezontol jo eléggé mert már nem csak arrol szol hogy mennek bolygora van vmi és kész. ^^

csak felspammelem az élre a fórumot megint 😊
off

felraktam dc-t, csak mert rohadtul kiváncsi lettem stargate-re, a sorozatra ami meg tvt-ben, de elkeseritõ mennyire nem találok benne semmi ilyesmit. ami a szomorú, hogy régebben nem néztem a sorozatot, mert szar idõben volt, meg nem is nagyon érdekelt, erre most megnéztem uccsó kettõt, és alig birtam összekaparni államat asztal alól, mintha kirugták volna a régi iró csapatot, meg a sponsorokat, és nemhogy szinvonalas, de izgalmas is volt, sorozattól szokatlan módon. erre nem találom sehol az elõzményeket film formában, pedig több helyrõl is hallottam, hogy fent terjednek itt-ott..

on :p
szerencsére elég sok solo stealther is van, szal nem reménytelen a helyzet, agramon patch jót tett a stealth warrnak.