43179
-
Rockety #14984 chello folyamatosan dobált le tegnap, vagy 4x haltam meg mert ld és a grpom elment. -
Rockety #14983 őszinte legyek gondolkodok rajta :) -
Raisthlin #14982 Mostmár 3 fg midivel nézünk farkasszemet, 1.5 fg láma albival :P -
#14980 Legalabb van idom kenyelmesen kisutni a panirozott harcsaszeleteket. :D -
#14979 Cserelni kellett volna, kaptak volna egy reju-t egy smiterert. :D -
Raisthlin #14978 át a clericünkre nem mondok semmit.. :))) -
#14977 Masik grp-ban legalabb normalis emberek voltak/vannak. :) -
#14976 En loggoltam is, mert elegem lett a grp-bol ugy 20 perc alatt. Random grp-ba soha nem megyek ezentul, ha nem ismerem legalabb a felet szemelyesen is. Minstrel aki nem ad speedet, hanem stealthben megy, mert az jo lesz majd demezznel, sorc aki nem mezzel, paladin endregen hasznalat nelkul. Tankok nem assistolnak, 2 kobbie szetnukolt mindenkit. A masik csapatbol Ken az, aki segiteni probal rajtam, nem az en grp-om. -
Raisthlin #14975 Az APK-okat leöltünk, amg-nél kihaltunk :) -
#14974 midik még mindig apknál vannak,hogy az istenbe bírjátok elkerülni őket?lol -
#14973 Egyebkent nem egyedul volt, volt ott tobb is, de o valahogy leszakadt. Eloszor azt hittuk 1fg hibbi, de utana megremegett a fold, videokartyam kerregett :D es megjelent 3fg hibi. (Csapattarsak szerint 4, szerintem csak 3) -
#14971 1fg-al lenyomni meg még nehezebb :-D -
#14970 2 csapatnak volt 3 buffbot illetve legvégére khm 4 :) 3aods buffer meg mersé :) sose voltunk többen mint 2 fg és 2 fg se voltunk mert a max asszem 15 fő volt :) -
#14969 Nem egy az egyben volt, mi 8-an voltunk, o meg valahogy elszakadt a grp-jatol. :D -
#14968 Badbitie-t nagy mutatvány lenyomni 1vs1be,mert dmgoutputja vetekszik bármely lvl9-10es tankkal :-D majd respeccelek petre,aztán ilyen gyenge smiterek nem lesznek ellenfelek :-P btw most jövök odinsból,hááááát tök üres,eleve 32hibi online abból 7+én 50es,és ofc mindenki vadul xpzik,se emainbe se odinsba se hadriansba nincs egy darab se :-/ ami meg a midi írtó túrát illeti,az nekem csak hétköznap délelőtt pálya,bár most hogy megyek apámékhoz látogatóba lehet esténként is befigyelek kicsit,de nem túl sokat sztem,az asszony már így is lázad,ha csak megemlítem a dolgot :-D -
#14967 Tegnap talalkoztunk Badbitievel es megoltem. Nem kellett volna, mert 10 seccel kesobb jott a hibi armada. :D
Egyebkent lehet majd csinalni egy Odin turat kozosen, mint multkor Raisttel. Kiirtjuk a budos midiket. :D (Bocs Drilla, te minden bizonnyal illatos viragszal vagy :) ) -
#14966 Ertelemszeruen nem a grp-ban voltak. :D -
#14965 mondjuk mi eleve nem cipeljük magunkkal a botokat :-) jók azok hpkban,vagy ligenbe :-) nem azt mondom néha néha elvisszük egy roundra,mert buffnövelő RA is van a világon,de azért csak ritkán :-) -
#14964 Volt olyan, hogy volt friar + 2 cleric a grp-ban, akkor 3 buffbotot kileptettek az 5-bol. :DDD Mostanaban ellenben nincs 1 buffbot se. Talan penzt kellene kuldenem nekik? :D -
#14963 Defender of the Vale
Type: Active
Re-use: 30 min.
Level 1: 10
Description:
(class: Valewalker) Group-targeted hit point buffer that absorbs 50% damage for up to 500 hit points.
hmm,hibiknek is van már BoF vagy mi :-) ownage :-) -
#14962 hmm,nem tom te vagy öcséd,de nagyon jót cselekedtetek velem :-) pont nézegettem,hogy 1.62ben übbbbbber resistekhez meg szétcappelt statokhoz jó lenne egy leather stout belt,erre most nézem druid tarisznyáját,hát ott figyel benne :-D giga thx,sok időt megspóroltatok nekem :-) -
#14961 áááá,kettősmérce power :-) tudod,ezt már elnyomták,hogy 6fg alb az nem zerg 3db hibi meg überzerg ;-) -
#14960 háááááát,talán az 'or someone',ha az utána következőket nem vesszük figyelembe :-P -
#14959 az valóban mókás,én is kentem már úgy,hogy a groupnak 2 buffbotja volt,na de 3 LOL -
Fidelcastor #14958 1 csapatnak 3 buffbot? -
Mester #14957 Firbi 50lw 42 shield rest parry/blunt.
Lehet 50shield/50cs(lw) spec-t kirpobálom esetleg 1h/shield de valszinű marad ez. -
Fidelcastor #14955 Azt szokták mondani, hogy nem a gól volt szép, hanem a kapus volt béna.:) -
Fidelcastor #14954 Most akkor én is reagáljak úgy erre, mint ahogy ti az enyémre amikor pbuck groupjával való találkozásomat írtam le? -
Fidelcastor #14953 lol -
Rockety #14952 Igen én is úgy vettem észre hogy se clericetek se sorcerotok nincs (de valami friar volt vagy nem?), ennek ellenére meghaltunk mindig. Szal tréfás volt egyben daoc karrierem vége is szvsz :) Fórumra még irogatok majd unalmamba azé. -
Rockety #14951 odinsról :) -
#14950 hehe nekem ma 32k rp jött és egy cleric nem volt sose :) mezzer nem volt rendes sose csak én air theu mezzel amir 27 seces és 1350es range van szal elég gáz, de alakitottunk azért, bár warders szépen megölt minket :) -
Rockety #14948 Az már csak hab a tortán hogy Weldrin megölt egy caster miután lezergeltek titeket, azt pont láttam hullaként hát lol :D. Asszem daocból elég is volt ennyi most egy jó ideig , még nyomok egy kört druidal azt daoc off :D -
Rockety #14947 A lámaság határtalan bazz, szép volt Aod ahogy megöltétek a hibiket + az én grpomat is. Ilyenkor kivánom hogy bárcsak én lehettem volna a bárd és akkor talán máshogy lett volna... mind1 igy egy jót röhögtem főleg akkor amikor kb 40 hibi volt hmgnél és ennek ellenére behalt a grpom mivel faszom tudja mi csinált a maradék... Ja hibiknek:
Aski nevű bardot hanyagolni kell , mert szegény olyan suta hogy fáj, csak azért nem küldtem el a faszba mert nem az én accountom. Na off -
#14946 En nem tudok ki lehetek akkor neked, de a felsorolasban nem vagyok benne. :D -
#14944 'Never EVER give your password to someone, be they friend, guild master, little brother, or someone working on DAoC. Never give it out. Don't put it into a text file on your desktop. Print it out and keep it in a safe place or even better, memorize it.' 2003-05-30as news official siteon :-P -
#14943 firby heroja van én annyit tudok :-) de látom vmi szupertitkos a cucc,mert nem mond semmit :-P -
#14942 nincs aktív accountja atm :-P -
#14941 hát nem is én,én egész hétvégén melóztam :-) majd jövőhéten aratok,amikor megyek 2mbit adslt tesztelni -
#14940 conquest egyszer egy hétig campelte 4 finst nonstop :-) az is nagyon populáris lépés volt :-)