Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shadenek is 2.2x skill point lesz future patchben, visszamenoleg is megkapja majd

slash az keves lesz oda Rock...szerintem..

3. szerver : ha nagy tömeg mozog magyarokból akkor ott nyomatnám énis, egyébként nyomnék egy championt hiberniaban szerintem (LW+V+P)
egyébként Midgard : Norseman Healer (Pac specced), alt Troll Berserker

aláírás.

Hyder
Khurak, amit ígértem..

Stealth: 42; Slash: 42; Envenom: 47; Critical: 39; Dual: 10

Nos ezen én magamnak változtattam, mert ki akarom hozni az 50 et a Stealthből,úgy alakítsd, hogy mikor 25+ mész RvR ezni, akko rlegyen kb 18-20 as a Stealth

én az Envenom rovására fogom kihozni a Critical és a Stealth maxot

amúgy ha nem tudod kihozni 25+ ig a 18-20 at akkor min. 16-ot, mert akkor kapod meg a felfedezést, ami nélkülözhetetlen...

Steam: [HUN]Feriggno

[SaintS]Hicks
hi all

sry hogy nem voltam kis ideig, de átalakulás volt nálam...

a lényeg:

Khurak: nem felejtettem el amit ígértem, de csak most van ismét gép + NET

más: van még 1-2 darab DAoC ha érdekel valakit arjon és letárgyaljuk
creep olyan van, leszedett engem is 1x

aláírás.

nem hülyeség
csak nem lehet megszervezni
bár..talán..
ki szokta nálatok vezetni a raideket?

aláírás.

Jujjj!!!! 😊
Valaki elmagyarázhatná nekem ezt a relic dolgot, mert kicsit belegondoltam, és kezdem nemérteni. Tehát: ha egyik realm el tudja rabolni a relic-et a másiktól akkor valószínűleg erősebb. Ha nála van a relic, még erősebb lesz, a másik meg gyengébb, tehát még nagyobb lesz az erőfölény. Ezután a gyengébb realm hogy fogja visszaszerezni a relic-et??? És szerintem még utolérni sincs esélyük őket, mert mivel sokkal erősebbek a tápolás is könnyebben, gyorsabban megy nekik.
Ha ez tényleg így van ahogy gondolom, akkor ez kicsit el van szúrva, ha nem akkor mondjátok el hogy hol tévedek, és van e még remény.

Prydwenen sajnos kezd elfajulni a helyzet...
Minden keepunk(7+2relic) midgarde... Albionnak csak aket relic keepje nincs meg de szerintem ezt a helyzetet nem tudjak amr sokaig tartani a számbeli fölényük ellenére sem, aztán majd kiderül.(pár napja még 5vár + a 2 relic és is hiberniájé volt...)

Lourker lvl33 Druid

Lourker

Lord Marcus
dam, nem tom megszerezni a játékot, nah mind1, nem piszkítom a fórumot tovább, azér kösz az infot.
jahjah kb.

aláírás.

Amúgy igaz HDs-ben van 4-5 pont lvl40en Soulban egy 8as team lvl42-ön

Lourker

warbar lol.."kicsit tovább fog tartani az update mint ahogy terveztük blabla"

aláírás.

egyet már megnyitotak
van már az 15 is, eddig soul pactesek voltak 6-8an de az utóbbi napokban a hds main group tagok is 6-8an elérték a 40et

aláírás.

magyarul én hülye vagyok angolbol
Rock olvasd el mit írt Fidel én arra válaszoltam...

Lourker

Lassan jön a szokásos üzenet sajnos ma este már nem lesz semmi😛

Lourker

én már a játékot szeretném használni
Fidel kb 10 40+ os player van Hiberniában is és 30-40 között meg elég sok, de nagyon sokan használják az anon funkciót sima játék közben is.

Lourker

ja nyugdijja állás az már egyszer biztos mr garison 😊)
Hangianix
Ha igy megy tovabb en is jelentkezek, mert biztos elkel oda megegy ember. ;-) Biztos allas. ;-(

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

hát biztos van egy emberük már arra hogy kitaláljon valamit amire rá lehet fogni a hibát
Hangianix
Kivancsi vagyok, most mit talalnak ki, mi volt a baj. A hacker tamadast mar kilottek... ;-)

nem nyitják ki hiába rázom a csengöt 😞(((((
mennyire tartják be ezek amit kiirnak??
akor kimegyek és szétverem a fejükön a hülye server gépüket
innentöl kezdve zöld a lámpa pörögjenek a motorok mert bármikor mehet a menet 😊)
találka west down ban ha lesz game ok?
na ja elvileg mindjárt game
Hangianix
tolem ok, csak legyen hol jatszani ;-)

ha látsz a játékban szoljár már mert egy szinten toljuk és mehetnénk együtt gyilokra nos???
Hangianix
khm, Hangianix, Rashid, Wernin vagy Killerbee

mi a neved a gameba ??????
Hangianix
Ja, teged lattalak is arra, kek ruhaban epp egy basi-t utottel. En epp akkor futottam a nimfak elol. ;-)))

én is igy jártam de engem kis manok ütöttek vagy7 en
Hangianix
Nem tudom mi volt a baj, de biztos nem csak az NPC-kel volt gubanc. Engem pl. lathatatlan basilisk kezdett el utlegelni, ami azert volt furcsa, mert ameddig a szem ellatott, meg egy nyomorult wolf pup se volt...

ez igaz
Prőbáljuk már majd meg a köppenyes dolgot ráér nekem bár mikor csak legyen meg légyszi légyszi légyszi 😊)))
HI atomi hol fotoztad azokat a képeket?????
Valamilyen szintű kiegyensúlyozás működik, mert ha az egyik realmben kevesebb a játékos akkor a keepeknél több őr respawnol, vagy gyorsabban. Bár ez abban az esetben hátrány ha mondjuk albionban többen vagyunk, de midgardban erősebbek a játékosok.

jöttél volna game???
Jockey
hát igazad is van meg nem is
egyrészt lehet a felét nem láttad a nagyoknak, ugyanis aki szokott RvR-zni, az tudja hogy anon-ba érdemes lenni, én amint a teleportköre léepk mmáris kapcsolom ha csak portyázunk, ha keepet foglalunk, ha védünk akkor is..
másrészröl meg a kövi pecsekbe tervezve van a kisebb szintű RvR-k indiítása is, szal meg lesz oldva ez is valahogy..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

szia tafaya! addig felkötöm magam 😞(((
mikor lesz már game?????????
na ja 😊)
nem tudjátok mikor indul ujra a szerver????
jovan nem tudtam csak 7es meg a kicsike
Jockey
jaja, amezzük tényleg roppant erős, remélem azon térnek törnek egy kcsit..
amúgy asszem nekünk egyik relicünk sincs meg, szal már elég régóta úgy tápolunk RvR-ünk..😉
de majd lesz hadd el had..
ja kérdés, láma vagyok:
ha elvitték a relikünket azt honnan lehet visszasezerezni?
valamelyik midi keep ből vagy honnan?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

azt kell mondjam nem értek sokat a keepekkel
talán kicsit könnyebb lesz visszaszerezni a relicet, de annyira nem...
a middiek is irogatják a fórumon, hogy nem érdeklik a frontier keepek őket, a relic a lényeg és ez így van..

Bad: mentalistnak nincs group regenje , semmi gond 😄 de pl. power regen 10 percig tart...szal nem gaz..a health meg 30mpig, downtime csokkentonek jo
mana specben van mind2

aláírás.

Nesztek pár screenshot Llyn Barfog szépségeiről:
Bazi nagy hódgyík
Csirkepolip
Csúnya perverz kis zöld manó
Ez nemtommi de ronda