Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[SaintS]Hicks
nos...

semmi tailorong meg miegymás nem kell az emblémához!!!

ami kell: 300 arany (embléma) + 5 arny/felvarrás

a guilhez meg min 8 ember 1arany/fő

ennyi
rob45
hey atomy hangianix,jo ujra latni a pofatokat,mivan ,kiszaltatok a runescapebol?
Guild emblémához nem kell tailoring. Fogsz egy akármilyen köpenyt vagy pajzsot, odaadod az emblémás csókának és kész.

hat mar bocs de tailoringnak semmi koze nincs a klankopenyhez szerintem, a guild registar mellett van a guild embleemer, annak kell passzolni 5got es a cloakot/shieldet hogy csinalja meg 😄

nem ranger hunter..egyebkent jelenlegi peccs szerint pont a hunter az ami kicsit gyengebb a Hib rangernel, de a Scout a leggyengebb a 3 kozul mindent figyelembe veve

aláírás.

Hangianix
Egyebkent a midguardi karik tenyleg durvak. A Thane-k 6-s szinten mar 3 sebzo spell-e van, ebbol ketto instanst, tehat olyan mint a evil-ek a clericnek es nagyokat is ut. A helyi ijasz pedig tud allatokat charmolni. Akkor gondolom ranger lehet. Hmm, en is atmegyek oda, oszt' megkeresem Maci Lacit es Bubut. ;-)))

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Excalibur-on nyomod a Midgardi karit? Mert a batyam ott jatszik Xulater neven. Azt hiszem Thane. Mondjuk irto ritkan es nagyon keveset jatszik (nincs ideje), o 3 nap alatt jutott el a 7-es szintre.

Hangianix
Passz, tolem kerdeztek, hogy lesz meg a klankopenyunk ha mindenki b@szik a tailoringra gyurni. Ebbol en ezt a kovetkeztetest vontam le. ;-)

tud PC is felvarrni emblémát? 😄 na ez nekem újdonság 😄 hogy?

javitás : Hib ismert terepen természetesen 😄 és szinten* és végleg*
miért nincs itt edit feature bazze? 😄

aláírás.

a baj az, hogy a shadowblade midgard class...ismerős terepen 50gal a tarsolyomban (gyk. minden cucc narancs) 5 óra volt 7. szintre felvinni egy Championt Hibben, ismeretlen terepen, Midben félig ismeretlen terepen 4 óra úgy hogy csak 6. sziten kaptam moneyt (szerverek közötti trade)...és most találtam egy jó helyet, háromnegyed óra alatt 1 szint, sárga-narancs soloval..
A championnel 7-8 ütés egy sárga mob, ami nem rossz...mert ugyebár harcos kaszt vagy mi a fene..
Shadowzerkerrel, 2 Axeal, ha beviszek legalább 1 critical damaget (nem style, hanem az alap critical ami néha néha jön) akkor 3 ütés, a mob ütéseiből 1-2 nem jön be (miss - evade) szal minimális downtime..alapban pedig 4 ütés
lehet összehasonlítani...+ a shadowblade iszonyat durva RvRben is..

sajnos(?) úgynézki véglel átmegyek midgardba..és nagyon sajnálom hogy korábban nem tettem meg (a múltkor runemasterrel nyomultam, az nem ennyire durva 😮)...este lesz már guildem is, Nazgul..elég jófajta, egyik srác már dobott is pár itemet pedig nem is vagyok még bent 😄
Hib guildemmel azér megvitatom majd a dolgot, nem akarok csak úgy otthagyni egy 30as karit 😞

aláírás.

Hangianix
Ja igen meg egy kerdes, klanon kivuli ember is feltud varrni emblemat? Mert akkor Atomy-nak adunk majd egy kis varrni valot. ;-)

Hangianix
Ha targyakkal felnyomom a reju skillemet, az ellenben szamit a min. gyogyitasban, csak a skill spelleket nem kapom meg, nemde?

Hangianix
Ha Camelotig futsz, esetleg meg azt is elfoglalja ;-)

[SaintS]Hicks
igen...

ha ottvagy N Blackben a duplatoronynál, menj pont Északra...

vigyázz, eléggé aggro zóna...

a csávó pontosan itt van: 34900, 2850

ez a helyzete.

a /lock al tudod megnézni hol is vagy
Hyder
hmmm...temár otthon vagy? =)

hát az sajnálatos hír =/

namind1, akkor marad a régi bevált várakozás

Steam: [HUN]Feriggno

Jockey
az a baj hydibébi hogy az excaliburun csak sztem ti vagytok 3 magyarok..esetleg egz ket embreke aki ujrakit csinalt ott..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hyder
sajna mostanában énis sokat halok...

általában mikor ponyzunk...

armsok (4) rámozdul a ponyra, na Amire bácsi is nekiindul becserkészni klájnesz kuszkusz ponysz =) erre nyok a lila ponyra egy perf criticalt és ráverek a nálam 4 szintel magasabb armsokra =/ hátpersze hogy rámfordul a kecsegje =) aztán már csak csipázom hogy próbálkoznak leverni rólam =))))

szóval assassinok csak óvatosan a nagy sebzésekkel ;-)))))

Hyder
hát jaja...

multkor épp Krane el telcsiztem amikor elkezd nekem üvöltenia telcsibe mert épp rámozdult 20 gob =DDD de sajna lemezelték őket =) pedig annyira bírtam volna ha kis "csirke" Krane -t lenyomja páár nari goby =DDDDDDDD

amúgy nincs valaki cata -ban? bazze, órákat kell várnom grp-ra, mert alig vannak ott lent...ha vki van ottan az pls üzenjen oszt go

=================
Amire SilentDeath
25 Infiltrator
=================

Snomag
uly...

Hyder
hehehh...

ezt a nevet felvésem, aztán majd csipázz mikor hátadban a hűvös penge ;-)))

direkt rangerspeckiller lenni én =D

amúgy mi a szitu veletek? Bad jol viseli a DAoC által okozott álmatlan iccakákat? =DDD

Hyder
azzé van Lyonesse-ben "Caillleach Priest + Guard" lvl 60-68

azért az nem lehet gyenge...

vagy ha azis kicsi nékik akkor mennek dragozoni =DDD

http://daoc.catacombs.com/cbuilder.cfm
itt lehet csekkelni gyorsan hogy mi adja a manát a castereknek..első érték mindenhol
magicianöknek általában INT kivéve midgard, ott PIE, healer kasztoknak PIE - Alb, Mid valamint CHA (bard - neki pl. Emp total felesleg) és EMP - Hib

ja az előzőhöz, igen Alb karikkal nekem az a bajom hogy olyan kiba sokat nem lehet variálni csak egy két kasztnál (legalábbis amennyire én látom)
Midgardban viszont szinte az összes kasztot meg lehet variálni, igaz mindenhol vannak irányvonalak
de azért érdekes hogy pl. Nightshadet szerintem csak 1 vagy talán 2 féle képpen lehet megcsinálni hogy übertáp legyen, shadowbladet 4..(shadowzerker - fegyverspec, 5 specced - balanced, soulblade - 4 specced, critblade - critical strike + stealth..)

aláírás.

nos, az utóbbi egy hétben arra döbbentem rá hogy a hiberniai kasztok SZAROK.
sajnos, így van...nem fejteném ki részletesen, csak egy kis megállapitás volt..
elég annyi hogy most egy shadowbladet nyomok (shadowzerker fajta, 0 critical strike, minden fegyverre + egy kis stealth es env), kevesebb mint 4 óra alatt 7. szintre felmentem..

aláírás.

badguy, idézek:
>>>"ELVILEG"<<<
:p

aláírás.

lehetetlen hogy akármin is változtasson....

aláírás.

rock nemhinném hogy a gépeden állitandó felbontásnak bármi köze lenne a szerverrel/ISPvel való kapcsolathoz..

aláírás.

Dikkma
Tyű. Elkezdtem olvasni a topic elejét, de fárasztó lenne mindent végignézni. Van egy link, ahol utánaolvashatok a Daocnak?
Fizetős, ugye?
a három színjelölés nem ugyanaz
ELVILEG, mondom elvileg a moboknál és az equipnél a kék a megfelelő, enemynél sárga..
Veriel: mire gondolsz? daoc.catacombs.com? camelot.allakhazam.com? daoc.warcry.com?

aláírás.

Veriel
BTW nincs valami naprakesz site?
Veriel
Amugy ra lehet jonni, mert:
szurke---
zold--
kek-
sarga
narancs+
piros++
lila+++

Na most, eloszor azt hittem, hogy a +- egy szinten beluli kulonbseget jelol, aztan feltunt, hogy egy szinen belul mindig ugyanaz. Ekkor rajottem, hogy a +- az a szinvakoknak es a monokrom monitort hasznaloknak van (hu de meglepo).
Na innentol meg nem volt nehez megerteni, hogy a - az mar gyengebb eggyel. Arrol nem is beszelve, hogy a velem egy szintu karakterek neve, sot, a sajat nevem is sarga, es nem kek.
Hangianix
Az ellenfeleknel meg megertenem, ha azt irnak (odaig meg nem jutottam a "konyvben" ;-) ), hogy a kek az, amit minden riziko mellett meg lehet tamadni. Jo tudom, az amcsiknal oda kell irni, mint a hajszaritohoz, hogy ne hasznaljak kadban, hogy 1/4 HP-n, power nelkul stb. meg vele se probalkozzanak. ;-)))

Hangianix
Ennek mar csak azert is igy kell lennie (azaz, hogy a sarga a megfelelo), mert ha megnezel egy masik karaktert, akkor a sarga lesz veled egyszintu, mig a kek az alacsonyabb.

Nagyon elirhattak benne valamit. Pl. kek a pancel akkor joval tobbet art egy veled egyszintu szorny mintha normalis (sarga) pancelt viselnel. Tehat a cel nem a kek hanem a sarga. Nem ertem miert amatorok irjak a manualokat
A manual szar, dobd el
Jockey
hát erröl van szó pontosan..
én nézegettem hogy mekkorát sebzek egy többet kékkel vagy sárgáal a sárga jobban bevált, a nari penge pl már több esteben kisebb sebzést okozott,a piros a 70%át adta a sárgának..

Hangianix
Nem ertem miert ne hasznaljon kek penget? A kezikonyben ez all:
Blue-Optimal
Yellow-You won't get full use of it, but can use it
Az igaz, hogy ok nem kalkulaltak bele, hogy a sarga az annyival jobb, hogy a minuszok miatt is megeri hasznalni, de az mar egy masik kerdes ;-)

az altalad hasznalt roviditesek 90%at ertem...
DD az mindenhol DD...

aláírás.

Jockey
egyszerű: nem te szabályozod hogy kell elsütni ha direct damage-os afegyver..
akor véletlenszerűen hazsnáljh a bonusz skill-t..
msáfajtáról még nem halottam

ugyanezt mondtam énis 😊

aláírás.

calaki mondja el hogy kell képet beszurni erre az oldalra kösz
Hyder
hali

az ára 9.000 HUF. bolti ár

ha érdekel csippanj rám...

mailben elküldöm a számom

hicks lehet hogy 1 havernak kéne
ára?

aláírás.

[SaintS]Hicks
!! nos, van 2 darab "bontatlan" gamém ha érdekelne valakit !!
LW champnel nem a gyorsasag a lenyeg hanem hogy ha beviszi az utest akkor brutalisat sebezzen, ahhoz str kell
dex kell meg pontossaghoz ja, de az meg no" magatol
es meg a con a lenyeg nekem, azert mert nincs shield ami blokkoljon...parry nem olyan hatekony, ezert tobb HP kell

Atomy : nemtudom ez honnan van de nezz szet kicsit forumokon, 50. szintu amcsi gamerek egybehangzoan allitjak hogy ez nem igy van...bar lehet albionban igen, nem tudom. Hiberniaban Large Weapon skill fuggetlen attol hogy a tobbiben mennyi pontod van az biztos

aláírás.

"Unlike other weapon skills, damage done by these weapons are a combination of two skills; Two Handed weapon and either Crushing, Slashing or Thrusting (depending upon the weapon type). Putting points into crushing, slashing or thrusting skill raises the weapon's minimum damage while putting points into Two Handed weapon increases the maximum damage."
Szerintem ez uganígy működik critikalnál is, tehát a minimum sebzést a slash/trust pont határozza meg.

blunt wpnnek crush damage van
pl. large weapon specben az a tuti hogy minden fajtat ugyanugy nyomathatod...beraksz tatyoba mindbol egyet es attol fuggoen valtod amilyen eppen kell

aláírás.

Hyder
jaja...

slash: bőr
thrust: chain
a blunt (crush?): plate

az a kira, hogy csak az Albionnak van Plat-je, ezért az ellen harcosainak zuti "csak" chain van...

nameg bőr, de őket elintézzük a magunk kis módszereinkkel

Hyder
őőőő...jjja, nézek néked valamit...

majd küldök mailben mindenféle dolgokat

Hyder
hát először ki kell jelölni egy pontot alapból "F5" nyomd sokáig, megjelenik sárga nyíl...aztán menj arrébb nyomd meg1x az "F5" öt és utána a dist.-t

asszem erre gondoltál...

de még nem mozdult rá úgy igazából senkisem...odadob valami követ oszt csá =)

már van egy champem, most 3 óra alatt felment lvl6ra muha (minden cucc red - alt kari pénzelése rox), átolvastam mindent champről, nagyon bejön a dolog
quicknesst leszarom, conra ment 16, strre 7 mert LW champion és az LW tisztán str alapú

aláírás.

[SaintS]Hicks
hmmm....

a slash kevés szerintem...de lehet hogy az Envenomot magasabbra teszem akkor...

akko rnekifutok még1x a skillátnézésnek =)