43179
  • Tafaya
    Csak a RightNow-hoz kellett
  • Rockety
    Az melyik?
  • Botond #15034
    meg képzelem wardenem is mekkora lámának gondolja mindenki,mindig én rohanok előre,azt engem ütnek le elsőnek,pedig többi tankhoz képest én még érnék vmit 2dik 3dik sorban is pbt miatt :-) de ha óvatoskodni akarok ott a druid,csak ugye ez nincs ráírva wardencsávó hátára :-) meg néha én vagyok az egyetlen kari a healhetne,de mondom,hogy nem,azt ütöm a népet,és halunk ofc,míg ha healnék nyernénk simán,de ugye,ha healni akarnék druiddal logolnék,de nem healni,és e miatt szopni,az is lámaság vhol :-) de hol érdekel :-) ölök az jóvan,nem kell itt fifikázni :-) ütök mint papplaci oszt annyi :-D
  • Botond #15033
    lightchanterem pl azért 11 még mindig,mert mainlamer módon ész nélkül tolom a dd-t,mert annyira jó kibaszott nagyokat sebezni,aztán persze rámagrózik a mob,és fexek nyugszok :-) nem mindig,de gyakran :-) de annyira élvezetes 1/3hp-s ddt löki egy mobba,druid/warden után ez kész felüdülés :-) aki meg grouppol velem azt gondolja,hogy jó ég ezt a lámát basszus,na disband innen gyorsan :-D
  • Botond #15032
    és gyorsan csináltál is róla 82 screenshotot?lol
  • Botond #15031
    van akit kikapcsol egy jó chat,kimegy megölik megölik,megöl vkit az is jól van,én inkább azokat nem értem,akiknek ez az életcéljuk,hogy emainbe ownoljanak :-) nem azt mondom néha mókás vkit belenyomni a betonba,de ha engem döngölnek el,az is lehet annyira mókás :-) most is emainbe bekaptam 2infit+vmi castert,és lenyomtak ofc,de elég mókás volt,ahogy gprsel szokásos 3 piros kocka befigyelt amgnél,aszittem 2fg megin,átlaggolok vhogy,kapok 2 PAt,de nem látok semmit,azthittem meghaltam rég(ilyesmi amgnél 1-2perc késéssel ér el hozzám,volt úgy,hogy apkig sétáltam,pedig amgnél meghaltam...rotfl),visszamentem túloldalra,de csak élek,mondom,na akkor pbt on,azt healem magam,és csodák csodája ez is sikerült,sőt sárga háromszögek jöttek elő,mondom überness,most leírtok mindenkit,de fiúk is látták,hogy eltüntem(lagcheat netovábbja a gprs,csak engem még jobban megszopat lol),átjöttek elkezdjük ütni egymást,és egyik infi majdnem elhasalt,de mégse :-P sztem rezsick volt a 2 infi,meg a közben előkerült caster is,mert vagy 5 perc volt mire beaprítottak a földbe :-) buffbotolva vagyok kifektetek vagy 2t :-) esetleg ha castert időben észreveszem mind3at :-) szal ez ilyen lámaság nagyon,mert eleve fasznak mászkál vki egyedül amgnél emainbe?main lamerség hibiknél ez,aztán eleve minek rvrezik vki 30+sec delayjel?ez se kis lámaság,meg ha tom hogy sokszoros túlerő vár amgnél minek megyek oda?meghalni?ez mekkora lámaság már?stb,szal ha vki láma lehet,hogy mindössze annyiról van szó,hogy tisztában van vele,hogy ez egy játék,és kikapcsolodásként játszik,nem azért,hogy elérjen vmit a játékban,és ami neked lámaság neki az vmi kis változatosság,és az pedig gyönyörködtet :-) uff én szóltam :-P
  • Tafaya
    Ezt ertem oromkodesen:

Komolyan ha van /suck parancs ezek spammoltak volna egymasnak
  • Fidelcastor
    Valaki benne van a Freeworld betatesztben?
  • Raisthlin
    Amúgy ezek a random albi groupok félelmetesek. Szinte érthetetlen, hogy egyesek mennyire nem tudnak jáccani, mégis mennyire erőltetik a dolgot. Annyi kudarc-élmény után, mint ami neki lehet, én már rég nem jáccanék....
  • Raisthlin
    LOL
  • Botond #15026
    2 az stimmel,csak nem fg,hanem db :-) merhogy zak+én voltunk,többiek midik voltak,szal én kaptam a pofámba 1fg albot zak kapott a hátába 1fg midit,aztán már jól is jártunk...
  • Hangianix
    Akkor kivetelesen a stunom meg a smite mokazgatott :), de a grp riadalmabol arra kovetkeztettem, van vagy 2fg hibi a tuloldalon, igy nem volt ido megfontolni a lepeseimet. :D
  • Botond #15024
    meg eleve mindig női karik agyonverésével kezdem,mert az vagy healer vagy mezzer vagy nuker,azt agyonverni elsőre meg sose árthat :-) tankok addig elmókázgatnak pbt-mel :-)
  • Botond #15023
    tegnap is mikor feküdtünk már akkor tünt fel,hogy arwenke+te is ott vagy,szal adott esetben ez simán előrodulhat,én nem nagyon figyelek,mindig a log-ból tudom meg,hogy ki volt az illető :-) örülök,ha a mienk közül felismerek egy párat ránézésre...
  • Botond #15022
    néha látni egyet-egyet
  • Hangianix
    NP visszajott egyebkent? Lattam Sofragile-t, meg Xanateat is.
  • Hangianix
    Ja, tele van albion fekete ruhas, koponya emblemas clericekkel. :D
  • Botond #15019
    nem tom mit értessz örömködésen,de én jókat kacagtam séta közben,de enemy nem volt illetve a végén pár alb,de először nem tudtuk mire vélni,aztán meg késő volt :-/
  • Botond #15018
    téged akkor is leütlek,ha meg van beszélve,hogy velünk vagy,aztán majd írok ide,hogy hoppá nem boccs nem ismertelek fel :-P
  • Botond #15017
    nem mondanám,hogy hent volt tekintve,hogy senkit nem fektettünk meg,max sétátunk egyet kéz a kézben,mint a régi szép filiusos időkben :-D
  • Uberlama
    nekem se volt hogy segitettek volna sőt nem is hallottam ilyet albikkal kapcsolatban. Nekem egy pozitiv volt amikor egyszer odinba megyek bufferral hogy keresek enemyt azt megöl és mehetek tovább cimű suicide akcio keretében átmegyek amgn, sehol semmi, megyek hmg fele a hegyoldalon és egyszercsak látok egy kis luirt fent állni. de nem mozdul meg meg semmi. na mondom mákom van, közelebb megyek, nézem ki az, hát malevolencia, mondom lol van még 2 sec az életemből, akkor odafordul rámüt egyet én integetek neki, erre visszamegy mondván buffbotot inkább nem bánt hát lol :) ott jól elvoltunk aztán egy slit anim saját magamon és beg felé meg leülés csak segitett :)
  • Hangianix
    Hat oszinten szolva en meg nem lattam olyat, hogy egy hibi vagy midi nekem segitett volna, _mindig_ a masik felnek. En 2x segitettem - egyszer egy hibinek (valami tank fele volt, mar nem emlekszem), ott szepen elvaltak volna utjaink, ha nem jon 1fg midi es gyak le minket, egyszer meg egy midi warriornak, aki miutan megmentettem az eletet, szepen odajott es lenyomott.

Ezekutan, nalam nincs bratyizas, max. ha megbeszeljuk elore magyarokkal. :D
  • Tafaya
    Hat lehet, de ok szerintem nem oromkodtek kozben mint ezek mikor az albok le voltak mezzelve, majdhogynem leszoptak egymast.
  • Mester
    lol...
    szoló bard és midi nem egymást ölik hanem a másik 4-5 albit húha ez aztán nagyon csúnya dolog tényleg lol.

Ha te még nem láttál ilyet akkor nem sokat rvsr-zel.
    Sokszor midi+albi+hibi(változó felállásban) dolgoznak együtt stb...
  • Fidelcastor
    Ne feledd, hogy Botond és Rast itt irta milyen jó volt a közös midi hent. Nem kell mindenkit nemi szervez hasonlítani, de ha mégis akkor legyen Redb Obscene a neve.:)
  • Fidelcastor
    Szerintem ugyanaz, csak igen én máshogy írtam le. Mindkét esetben az ellenség béna volt vagy finoman fogalmazva nem figyelt.:)
  • Rockety
    felrakod webre a Tar.hu ilyenekre pont megfelel, azt feljösz ide és egy szimpla kép linkelés :d
  • Botond #15003
    pont ugyanez van hibibe annyi kivétellel,hogy semmit nem olvasol a guildchaten,mert midenki lelépett exc/midbe,és egyedül vagyok :-D na jó nagy ritkán benéz vki 30-45-60percre elégedettlenkedni :-)
  • Tafaya
    Lourker Redb-nek uzenem hogy remelem buszke arra mekkora f*szfej. Ilyen tiszta hibi+midi osszmunkat meg nem lattam...
  • Hangianix
    Szerintem csak akkor gyere at, ha jegeled az ottani accod es van masik. Torolni 3 (vagy 4?) 50-s karit a bizonytalanert nem okos otlet.
  • Botond #14999
    látod,látod a kemény munka meghozza gyümölcsét :-)
  • Botond #14998
    nana,azt azé nem kéne :-D
  • Botond #14995
    na de felszenvedne egy negyedik karit 50re aztán ölni meg nincs mit?akkor meg minek?
  • Botond #14991
    na neeeeeeeee mán,nem akarok lourkerrel kettesben maradni :-P
  • Botond #14990
    na lol,chello maga az übernet gprshez képest :-)
    egyébként 2nket simán leírtottáktok,3fg midi meg agyonver?elpuhultatok a sok zergbe :-P
  • Uberlama
    nekem is chello van bár nekem annyit nem ldzett tegnap mint raistnak, de ugy chello csak bővit meg bővit, mármint felhasználókat azt a fejlesztések vhogy mindig elmaradnak
  • Fidelcastor
    Vagy inkább a rendszer túlterhelt. Ez a baja az összes kábelnetnek.
  • Raisthlin
    biztos "fejlesztenek vmit.." :)))
  • Raisthlin
    Szintén, de ma ugyan ez van...
    extra gáz
  • Rockety
    np :)