Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi tailorong meg miegymás nem kell az emblémához!!!
ami kell: 300 arany (embléma) + 5 arny/felvarrás
a guilhez meg min 8 ember 1arany/fő
ennyi
nem ranger hunter..egyebkent jelenlegi peccs szerint pont a hunter az ami kicsit gyengebb a Hib rangernel, de a Scout a leggyengebb a 3 kozul mindent figyelembe veve
aláírás.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
javitás : Hib ismert terepen természetesen 😄 és szinten* és végleg*
miért nincs itt edit feature bazze? 😄
aláírás.
A championnel 7-8 ütés egy sárga mob, ami nem rossz...mert ugyebár harcos kaszt vagy mi a fene..
Shadowzerkerrel, 2 Axeal, ha beviszek legalább 1 critical damaget (nem style, hanem az alap critical ami néha néha jön) akkor 3 ütés, a mob ütéseiből 1-2 nem jön be (miss - evade) szal minimális downtime..alapban pedig 4 ütés
lehet összehasonlítani...+ a shadowblade iszonyat durva RvRben is..
sajnos(?) úgynézki véglel átmegyek midgardba..és nagyon sajnálom hogy korábban nem tettem meg (a múltkor runemasterrel nyomultam, az nem ennyire durva 😮)...este lesz már guildem is, Nazgul..elég jófajta, egyik srác már dobott is pár itemet pedig nem is vagyok még bent 😄
Hib guildemmel azér megvitatom majd a dolgot, nem akarok csak úgy otthagyni egy 30as karit 😞
aláírás.
ha ottvagy N Blackben a duplatoronynál, menj pont Északra...
vigyázz, eléggé aggro zóna...
a csávó pontosan itt van: 34900, 2850
ez a helyzete.
a /lock al tudod megnézni hol is vagy
hát az sajnálatos hír =/
namind1, akkor marad a régi bevált várakozás
Steam: [HUN]Feriggno
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
általában mikor ponyzunk...
armsok (4) rámozdul a ponyra, na Amire bácsi is nekiindul becserkészni klájnesz kuszkusz ponysz =) erre nyok a lila ponyra egy perf criticalt és ráverek a nálam 4 szintel magasabb armsokra =/ hátpersze hogy rámfordul a kecsegje =) aztán már csak csipázom hogy próbálkoznak leverni rólam =))))
szóval assassinok csak óvatosan a nagy sebzésekkel ;-)))))
multkor épp Krane el telcsiztem amikor elkezd nekem üvöltenia telcsibe mert épp rámozdult 20 gob =DDD de sajna lemezelték őket =) pedig annyira bírtam volna ha kis "csirke" Krane -t lenyomja páár nari goby =DDDDDDDD
amúgy nincs valaki cata -ban? bazze, órákat kell várnom grp-ra, mert alig vannak ott lent...ha vki van ottan az pls üzenjen oszt go
=================
Amire SilentDeath
25 Infiltrator
=================
ezt a nevet felvésem, aztán majd csipázz mikor hátadban a hűvös penge ;-)))
direkt rangerspeckiller lenni én =D
amúgy mi a szitu veletek? Bad jol viseli a DAoC által okozott álmatlan iccakákat? =DDD
azért az nem lehet gyenge...
vagy ha azis kicsi nékik akkor mennek dragozoni =DDD
itt lehet csekkelni gyorsan hogy mi adja a manát a castereknek..első érték mindenhol
magicianöknek általában INT kivéve midgard, ott PIE, healer kasztoknak PIE - Alb, Mid valamint CHA (bard - neki pl. Emp total felesleg) és EMP - Hib
ja az előzőhöz, igen Alb karikkal nekem az a bajom hogy olyan kiba sokat nem lehet variálni csak egy két kasztnál (legalábbis amennyire én látom)
Midgardban viszont szinte az összes kasztot meg lehet variálni, igaz mindenhol vannak irányvonalak
de azért érdekes hogy pl. Nightshadet szerintem csak 1 vagy talán 2 féle képpen lehet megcsinálni hogy übertáp legyen, shadowbladet 4..(shadowzerker - fegyverspec, 5 specced - balanced, soulblade - 4 specced, critblade - critical strike + stealth..)
aláírás.
sajnos, így van...nem fejteném ki részletesen, csak egy kis megállapitás volt..
elég annyi hogy most egy shadowbladet nyomok (shadowzerker fajta, 0 critical strike, minden fegyverre + egy kis stealth es env), kevesebb mint 4 óra alatt 7. szintre felmentem..
aláírás.
>>>"ELVILEG"<<<
:p
aláírás.
aláírás.
aláírás.
Fizetős, ugye?
ELVILEG, mondom elvileg a moboknál és az equipnél a kék a megfelelő, enemynél sárga..
Veriel: mire gondolsz? daoc.catacombs.com? camelot.allakhazam.com? daoc.warcry.com?
aláírás.
szurke---
zold--
kek-
sarga
narancs+
piros++
lila+++
Na most, eloszor azt hittem, hogy a +- egy szinten beluli kulonbseget jelol, aztan feltunt, hogy egy szinen belul mindig ugyanaz. Ekkor rajottem, hogy a +- az a szinvakoknak es a monokrom monitort hasznaloknak van (hu de meglepo).
Na innentol meg nem volt nehez megerteni, hogy a - az mar gyengebb eggyel. Arrol nem is beszelve, hogy a velem egy szintu karakterek neve, sot, a sajat nevem is sarga, es nem kek.
én nézegettem hogy mekkorát sebzek egy többet kékkel vagy sárgáal a sárga jobban bevált, a nari penge pl már több esteben kisebb sebzést okozott,a piros a 70%át adta a sárgának..
Blue-Optimal
Yellow-You won't get full use of it, but can use it
Az igaz, hogy ok nem kalkulaltak bele, hogy a sarga az annyival jobb, hogy a minuszok miatt is megeri hasznalni, de az mar egy masik kerdes ;-)
DD az mindenhol DD...
aláírás.
akor véletlenszerűen hazsnáljh a bonusz skill-t..
msáfajtáról még nem halottam
aláírás.
az ára 9.000 HUF. bolti ár
ha érdekel csippanj rám...
mailben elküldöm a számom
ára?
aláírás.
dex kell meg pontossaghoz ja, de az meg no" magatol
es meg a con a lenyeg nekem, azert mert nincs shield ami blokkoljon...parry nem olyan hatekony, ezert tobb HP kell
Atomy : nemtudom ez honnan van de nezz szet kicsit forumokon, 50. szintu amcsi gamerek egybehangzoan allitjak hogy ez nem igy van...bar lehet albionban igen, nem tudom. Hiberniaban Large Weapon skill fuggetlen attol hogy a tobbiben mennyi pontod van az biztos
aláírás.
Szerintem ez uganígy működik critikalnál is, tehát a minimum sebzést a slash/trust pont határozza meg.
pl. large weapon specben az a tuti hogy minden fajtat ugyanugy nyomathatod...beraksz tatyoba mindbol egyet es attol fuggoen valtod amilyen eppen kell
aláírás.
slash: bőr
thrust: chain
a blunt (crush?): plate
az a kira, hogy csak az Albionnak van Plat-je, ezért az ellen harcosainak zuti "csak" chain van...
nameg bőr, de őket elintézzük a magunk kis módszereinkkel

majd küldök mailben mindenféle dolgokat
asszem erre gondoltál...
de még nem mozdult rá úgy igazából senkisem...odadob valami követ oszt csá =)
quicknesst leszarom, conra ment 16, strre 7 mert LW champion és az LW tisztán str alapú
aláírás.